A Bluehost áttekintése 2020 május: A Bluehost egyszerűen olcsó vagy jó?

Mi a Bluehost??

A legtöbb ember, aki hallott valamelyik hosting cégről, valószínűleg hallott már a Bluehostról.


A podcastok és az internetes marketing vezetői szeretik ezt népszerűsíteni, de ez jó??

A 2003-ban alapított Bluehost egy magántulajdonban lévő társaság, amely az Endurance International Group tulajdonában van. Testvére, a HostMonster, a FastDomain és az iPage hosting cégekkel közel két millió domain tulajdonosa van. A Provo-ban (Utah) székhellyel rendelkező Bluehost VPS és a dedikált szerver-tárhely-tervek a szolgáltatás különlegességei.

Mennyire jó a Bluehost tárhely?

A Bluehost legnagyobb eladási pontja az, hogy eladási pontjuk van.

A Bluehost árazás (2,95 dollár körül kezdve) a piacon a legalacsonyabb árak, és alapkivitelben szerepel az összes alapvető szolgáltatás, amelyet a megosztott tárhelyszolgáltatótól elvárhatnak..

Érdemes összehasonlítani más hasonló költségvetésű házigazdákkal, mivel sokféle tervet kínálnak, bizonyos réstájékoztatókkal. Érdemes figyelni néhány olyan dologra, amelyet kutatóink azonban találtak. Az üzemidő és a sebesség lényegesen alacsonyabb, mint a legtöbb versenytársnál (főleg a magasabb árú versenytársaknál), és a Bluehost ügyfélszolgálata nem olyan hasznos, mint amire számíthat. Lásd a hivatalos webhely Bluehost áttekintését 3.6 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (18 szavazatok) Előnyök

 • Néhány a legolcsóbb árak
 • Rengeteg funkció
 • Jó kezdőknek
 • Kiváló biztonsági szolgáltatások a költségvetés-tároláshoz

Hátrányok

 • A sebesség problémát jelenthet
 • Az üzemidő nem garantált
 • Néhány támogatási probléma

ÖsszegzésMivel a Bluehost annyira nagy, és megosztja az erőforrásokat a testvérvállalatokkal, kínálhatnak a hosting legolcsóbb árait. Hihetetlenül alacsony áron a Bluehost tervei az alapok nagy részét lefedik, például a WordPress tárhelyét, a VPS-t, a szilárd biztonsági funkciókat és a rengeteg indító eszközöket. De a nap végén megkapja azt, amit fizet. Hiányzik a Bluehost ügyfélszolgálat, az üzemidő nehézkes, és sebességük sok kívánnivalót hagy maga után. A költségvetésből álló webmesterek, akik nem számítanak nagy forgalomra vagy támogatási jegyekre, mindent megtalálnak, amit keresnek a Bluehost árképzésével. De ha fontos a nagyobb megbízhatóság, akkor érdemes kiszedni az extra pénzt egy ügyfél-orientáltabb gazdagép számára, például a SiteGround vagy a WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

A Bluehost hivatalos áttekintése

Olyan olcsó, nem különféle tárhely-élményt keres, amely minden alapvető igényt kielégít? Akkor a Bluehost kiváló lehetőség az Ön számára.

A Bluehost ára a piac egyik legalacsonyabb ára, egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár, és magában foglalja a legszélesebb körben használt webhely-építési és biztonsági eszközöket. De ha a webprojekt szerver-tüskéket, rendelkezésre állási garanciát, gyors sebességet és átfogó ügyfélszolgálatot igényel, akkor a Bluehost valószínűleg nem a legjobb megoldás.

Töltsön el egy kicsit több pénzt, hogy sokkal megbízhatóbb legyen.

Bluehost kiemeli

 • Nagyon kedvező árú, mindössze 2,95 dollár havonta (kedvezménnyel)
 • Egy kattintással telepítheti a WordPress szoftvert – tökéletes új webhelyekhez
 • 24 órás támogatás – amely az elmúlt évben javult
 • Rendkívül ajánlott olyan legfontosabb podcastok, mint például Pat Flynn
 • Mint minden megosztott házigazda, ha van nagy webhelyed, lelassíthat
 • Felhő-tárhely és egyéb frissítések érhetők el
 • Az e-mail tárolás nagyon korlátozott az alaptervnél
 • Az alaptervben csak egy webhely korlátozódik
 • 30 napos visszatérítés, ha nem tetszik nekik

Bluehost profik

A Bluehost kitűnő megértéssel rendelkezik arról, hogy az átlagos vásárlónak miként kell alapul szolgálnia a web hosting szolgáltatótól. A Bluehost legnagyobb erőssége, hogy ezeket az alapokat hihetetlenül alacsony áron takarja le. És világszerte 2 millió domain mellett ez egyértelműen kiváló értékesítési pont.

1. Bluehost cPanel – A bemutató újradefiniálása

Mielőtt egy fillért költene online szolgáltatásokra – ideértve a hostolást is -, nem lenne jó, ha pontosan tudja, mit fizet? A Bluehost tárhely valódi ízlésnek örvend annak, milyen érzés az ügyfeleknek lenni, azáltal, hogy demo hozzáférést biztosít a teljesen működőképes cPanelhez. Mivel a cPanel az, amelyet a teljes webhely kezelésére használ, a program eltávolított verziójának bemutatásakor szerszámgépet kell tennie. A teljes demonstráció okos lépés, mivel a cPanel szolgáltatásai robusztusak és felhasználóbarátak. A vásárlási döntés meghozatalakor pontosan tudja, mire készül.

2. Katonai osztály titkosítás & Egyéb biztonság

Mielőtt bármikor adatokat küldene egy hosting cégnek, nem akarja tudni, mennyire biztonságos? A Bluehost hosting mindent naprakész a szerverek motorházfedje alatt. A megosztott és dedikált SSL-tanúsítványokkal, a napi biztonsági másolatokkal és a biztonságos FTP-folyamattal a Bluehost tárhely tudja, mit jelent az Ön adatainak biztonsága. Ha gondolkodik, ez lehet a termék egyik értékesítési tulajdonsága, mivel az ügyfelek szeretnének tudni, hogy személyes és magán pénzügyi adatai jó kezekben vannak-e, mielőtt egy fillért adnak neked..

A Bluehost a legjobb biztonsági funkciókkal rendelkezik az olcsó webtárhely-szolgáltatók körében. Például versenytársuk, a HostGator valamivel drágább, ám komoly hiányuk van a spam és a vírusvédelemnek a beérkező levelek mappájában, és csak hetente készítenek biztonsági másolatot az adatokra. Még egy drágább lehetőség, a SiteGround, nem elég biztonságos a hackelés ellen. A Bluehost valóban meghaladja biztonságát az árért.

3. Végül – Freebies, amelyeket használhat

A Bluehost elismeri, hogy a legtöbb ember alapvető webhelyeket indít azzal a céllal, hogy bővítse marketing erőfeszítéseit és márkájának jelenlétét. Tehát a Bluehost tervében szerepel egy ingyenes e-kereskedelem, bevásárlókosár, e-mail és marketing alkalmazások vonzereje. A Google Apps és a CloudFlare két példa, amelyek mindegyike zökkenőmentesen integrálódik, és hihetetlenül felhasználóbarát. Nem kell fejlesztőnek lennie, hogy kitalálja az ingyenes alkalmazásokat, amelyek kétségkívül minden kisvállalkozás számára hasznosak lesznek.

4. Könnyű tervező eszközök

A Bluehost tárhely a vezetőülésbe helyezi Önt, amikor a weboldal tervezése megtörténik, és olyan egyszerűvé teszik, hogy nincs szükség tapasztalatra. Egy ponton a webes tervező felvétele már a marketingstratégiájának része volt, de most nem kell. A Bluehost tervek ingyenes weboldal-tervező szoftvert kínálnak, drag-and-drop technológiával, amely lehetővé teszi, hogy Ön a weboldalt könnyedén megtervezhesse. Az ilyen típusú szoftvert szó szerint WYSIWYG-nek hívják – amit látsz, azt kapsz. Ez azt jelenti, hogy nem kell hozzáértőnek lennie a számítógépes programozáshoz, hogy testreszabhassa webhelyét.

5. A Bluehost VPS valóban megfizethető

A VPS-tárhely mindig drágább, mint a megosztott tárhely-tervek, mivel garantáltan garantáljuk a magánszerver erőforrásait. De ahol a legtöbb hosting cég hihetetlenül magas árat számít fel a VPS-re, a Bluehost alacsony árai a VPS-re terjednek ki. A Bluehost VPS teljes mértékben felügyelt és olyan funkciókkal gazdag, mint például a továbbfejlesztett cPanel, CentOS és az erőteljes felhőtechnika. És négy különféle szinttel a Bluehost VPS tervei nagy teret biztosítanak a növekedés méretezéséhez.

Bluehost Cons

Ha ilyen alacsony az árak, nehéz túl sokat panaszkodni a Bluehost tervek hiányosságairól. Van azonban néhány komoly hátránya a Bluehostnak, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha az alacsony árak nem a legfontosabb prioritások.

1. A Bluehost ügyfélszolgálata Hit vagy Miss

Bármelyik vállalkozásnak, amelynek ügyfelei vannak a világ minden tájáról, képesnek kell lennie arra, hogy éjjel-nappal támogatja őket. A Bluehost átlagosan 30 másodperces jegyválaszolási idővel büszkélkedhet, de úgy tűnik, hogy valójában ez nem így van. Csúcsidőben sok ügyfél számol be arról, hogy a várakozási idő csaknem 45 perc. A dolgok még rosszabbá tétele érdekében sok ügyfél csalódottságát fejezi ki amiatt, hogy a kommunikáció korlátozott és haszontalan lehet. Néhány dolog bosszantó, amikor műszaki nehézségeket tapasztal, mint hogy túl sok időt kell várnia csak egy olyan válasz megkapására, amely nem közelebb hozza a megoldáshoz. A lassú és haszontalan szolgáltatás nem mindig igaz a Bluehost-ra, de elég gyakran, ha nem mondhatjuk, hogy ügyfélszolgálatuk állandóan magas színvonalú.

A Bluehostnak azonban van egy YouTube-csatornája, tele hasznos útmutatókkal. Ha a kérdése nem sürgős, néha a legjobb, ha csak feltekeri az ujját, és megtanulja, hogyan oldja meg magad. Még akkor is megoldhatja a problémát, mielőtt tartózkodna a támogatási vonalon.

2. Nincs Uptime garancia

Mielőtt döntést hozna a tárhelyről, valószínűleg már több száz különféle véleményt elolvasta többféle szempontból, szinte minden odafigyelő cégnél. Az egyik mintázat, amelyet észrevehet, hogy ezek közül a hosting cégek közül többen kínálnak rendelkezésre állási garanciát – általában 99,99% -os rendelkezésre állás garanciát. Ez azt ígéri, hogy kompenzációt kap Önnek évente több, mint 8 óra leállás miatt. A Bluehost esetében nem ez a helyzet. A Bluehost nem fogja megtéríteni Önnek, ha a rendelkezésre álló ideje a hirdetési átlag alatt van. Noha a rendelkezésre állási idejük nem sokat hátráltat, a tanulmányok azt mutatják, hogy a Bluehost hajlamos valamivel alacsonyabb rendelkezésre állási időt mutat, mint a legtöbb nagynevű versenytársuk. Azon webhelyek esetében, amelyek bevételt keresnek a látogatások során, ez az extra 4 óra leállások évente óriási hatással lehetnek vállalkozására. De összehasonlítva más költségvetési webhelyekkel, mint például a WebHostingPad, a Bluehost sokkal jobb rendelkezésre álláskal rendelkezik a fizetett pénzért.

3. Lassú terhelés

A Bluehost oldalak betöltése átlagosan 25% -kal több időt vesz igénybe, mint más top hosting szolgáltatók által üzemeltetett oldalak. Ez az időbeli különbség nem tűnik nagynak, de tudta, hogy a forgalom majdnem háromnegyede visszapattan, ha az oldal nem töltődik be 5 másodpercen belül? A lassú töltési sebesség károsítja a felhasználói élményt, ezáltal csökkenti a látogatókat és a profitot. Persze, a Bluehost még mindig messze túlmutat sok kisebb internetes gazdagépen, de ők a hordó alján vannak a legfontosabb versenytársak között. Szeretnénk rámutatni a sebességre, mint az első számú elemre, amelyet javítani tudtak, ha javítani szeretnék szolgáltatásaikat. Ha a sebesség a legfontosabb prioritás egy internetes fogadóban, akkor érdekelhet, ha havonta extra dollárt fizet be a szupergyors A2 tárhelyért.

4. Minden e-mail küldése

Egy másik szolgáltatás, amely a Bluehost tárhelyről hiányzik, az úgynevezett „catchall e-mail postafiók”. Ez azt jelenti, hogy valaki e-mailt küld egy nem létező felhasználónak a domainjében, ez végül a gyorsító e-mail postafiókjába kerül. Annak ellenére, hogy ez nem szükséges funkció, ez az, ami más hosting cégek rendelkezésére áll.

5. A legjobb árak hosszabb szerződést igényelnek

Ha azt tervezi, hogy hosszú ideje tartózkodik webhelyén, akkor ez nem igazán számít. Ha nem biztos benne, meddig fog működni a webhelye, akkor a legjobb árképzéshez szükséges 36 hónapos időszak kissé frusztráló lehet.

Tehát rajtad múlik, hogy ez negatív, vagy sem, de gondoltuk, hogy tudni akarod.

Alsó vonal:

Nehéz azt mondani, hogy nem árul le nagyon alacsony áron, és ezt bizonyítja a Bluehost népszerűsége.

Az összes alapvető tudnivalót egy ügyes és olcsón csomagolják, amely pontosan pontosan az, amit tipikus kezdő webmester keres, amikor ideje van webhelyet létrehozni üzleti vállalkozásuk számára. A Bluehost egyszerű frakciókban nem megfelelő, de ezek a frakciók valóban összeadódnak, ha nagy számokkal foglalkoznak. Ezért nem javasoljuk a Bluehost szolgáltatást olyan webhelyek számára, amelyek hatalmas forgalmat gyűjtöttek, vagy amelyek nagy időt veszítenek webhelyük lemerülése miatt. De ha csak azt akarja, hogy a saját kis internetes sarokba érkezzen, és Ön maga esetleg nem észlel semmilyen leállást vagy lecsökkent sebességet, a Bluehost remek és olcsó hely a kezdéshez.

Tekintse meg a Bluehost árképzését

A Bluehost tárhelyével kapcsolatos GYIK

Milyen központi funkciókat kínál a Bluehost?

Több tucat olyan funkció van, amelyeket a Bluehost nyújt, de itt van a négy legfontosabb az első lépésekhez.

 • PHP – Hacsak nem akarja, hogy webhelye unalmas és unalmas legyen, akkor a PHP-t kell használnia. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi dinamikus tartalom létrehozását webhelyéhez, beleértve képeket, gombokat és szöveget, amely megkülönbözteti Önt a tömegtől. Attól függően, hogy milyen típusú weboldalt szeretne létrehozni, a Bluehost különféle csomagokat kínál, hogy a PHP-n keresztül több irányítást biztosítson.
 • WordPress –  A webhely tárhelyén kívül a Bluehost hozzáférést biztosít a WordPresshez, így testreszabhatja és létrehozhatja a kívánt megjelenést. A legtöbb új webhely a WordPress-t használja, ezért határozottan ki akarja használni.
 • MySQL – Ha azt tervezi, hogy sok adat van a webhelyén, vagy sok adatot szeretne gyűjteni a webhelyén, akkor ehhez a MySQL-re van szüksége. A Bluehost megadja a szükséges eszközöket, így nemcsak az összes adatot gyűjtheti, hanem feldolgozhatja és kezelheti is. Mint már említettük, különféle csomagokat választhat, amelyekkel biztosíthatja, hogy minden számára elegendő tárhely legyen.
 • Uptime garancia –  A Bluehost 100% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy webhelye soha nem áll le egy ideig. Ha bármilyen okból megtörténik (kopogtatjon a fára), a Bluehost kompenzálja Önnek ezt.
 • E-mail – A Bluehost ingyenes e-mail fiókokat kínál az összes csomaggal.
Milyen e-mail szolgáltatásokat kínál a Bluehost?

A Bluehost webmail-portállal rendelkezik a felhasználók számára, és lehetővé teszi a kedvenc beérkező levelek programjának kiválasztását. A SpamAssassin és a SpamExpert fájlokat egyaránt használják a beérkező levelek szűrésére. Néhány e-mail marketing képességgel is rendelkeznek, amelyek segítenek az előfizetések növekedésében.

Milyen típusú hackelésbiztonságot kínál a Bluehost?

A Bluehost a védelem megőrzése érdekében többféle bejelentkezési és biztonsági funkciót kínál, amelyek a webhelyet és az összes releváns információt a hackerek és a tolvajok kezéből tartják..

 • Két tényezős hitelesítés: A jelszó mellett a belépéshez más biztonsági kulcsra is szüksége lesz. Ez megakadályozza a hackerek hozzáférését
 • PIN kód: További biztonsági funkcióként beállíthat egy PIN-kódot az ellenőrzéshez. A PIN-kóddal azonban nem tud bejelentkezni.
 • Jelszó beállítása jogosult felhasználók számára: ha más embereket kezel a webhelyén, akkor valószínűleg nem akarja, hogy számukra mindenki hozzáférhessen Önhöz. Így beállíthatja, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a felhasználók számára, valamint távolról módosíthatja a jelszavakat.
 • Fiók jelszava: ez lehetővé teszi, hogy Ön vagy egy felhatalmazott felhasználó hozzáférjen a webhelyhez bármilyen változtatás vagy frissítés céljából
 • Számlázási jelszó: ez a jelszó csak a fióktulajdonos számára szól, mivel lehetővé teszi kiegészítő szolgáltatások vásárlását a Bluehost-tól, vagy a fiók teljes megszüntetését
 • Egyszeri bejelentkezés megbízható webhelyekre: mint a Google és a WordPress.
Ha máshol vásároltam egy domént, átvihetem a Bluehost-ra?

Igen, a Bluehost lehetővé teszi, hogy bármilyen és minden domainjét átutalja a tárhely-számlájára. Ugyanakkor vissza kell állítania a domain név beállításait, hogy a Bluehost felé irányítsa.

Vásárolhatok domain nevet a Bluehoston keresztül?

Igen, szívesen örülsz, ha vásárolsz egy domain nevet a Bluehoston keresztül, feltéve, hogy valaki más nem hozta el. Csak írja be a kívánt nevet, és a webhely tudatja velünk, ha elérhető.

Kínál-e a Bluehost domain név titoktartást??

Igen ők csinálják. A megvásárolt domainnevekre a törvény előírja, hogy meg kell adniuk a domain tulajdonosának adatait. Ha azonban aggódik amiatt, hogy személyes adatai nyilvánosságra kerülnek, a Bluehost adatvédelmi lehetőségeket nyújthat Önnek, hogy ezeket az információkat privátként tárolja. Mi történik, ha nem használja ezt a biztonsági funkciót? Ön lehet a következő célpontja:

 • Spam
 • Telefonhívások
 • postai levél
 • Személyazonosság-lopás
 • Csalárd domain transzferek
Milyen fizetési módokat fogad el a Bluehost?

A Bluehost elfogadja a legtöbb jelentős hitelkártyát, valamint a PayPal-t és számos más online pénzügyi szolgáltatást. Ha nem biztos abban, hogy kifizetése megtörténik, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Részletes számlázási előzményeket kínálnak, amelyek online elérhetők.

Beállíthatom a webhelyem automatikus megújítását?

Igen, az Ön igényei szerint havonta vagy évente megújíthat. A Bluehost automatikusan megújítja az összes új fiókot, de szükség esetén válthat a kézi fizetésre. A Bluehost felveszi Önnel a kapcsolatot, ha a fizetés esedékessé válik, vagy ha azt visszavonják. Bővebben a Bluehost.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map