Bluehost-anmeldelse mai 2020: Er Bluehost bare billig eller bra?

Bluehost-anmeldelse mai 2020: Er Bluehost bare billig eller bra?

Bluehost-anmeldelse mai 2020: Er Bluehost bare billig eller bra?

Hva er Bluehost?

De fleste som har hørt om et vertsfirma, har sannsynligvis hørt om Bluehost.


Podcastere og markedsledere på internett elsker å promotere det, men er det noe bra?

Bluehost ble grunnlagt i 2003 og er et privat vertsselskap som eies av Endurance International Group. Med sine søsterhotellfirmaer HostMonster, FastDomain og iPage, eier gruppen nesten to millioner domener. Basert i Provo, Utah, er Bluehost VPS og dedikerte serverhotellplaner tjenestens spesialiteter.

Hvor bra er Bluehost Hosting?

Bluehosts største salgsargument er vel deres salgsargument.

Bluehost-priser (starter rundt $ 2,95) er noe av det laveste på markedet, og kommer standard med alle de grunnleggende funksjonene man kan ønske seg fra en delt hostingleverandør..

De er verdt å sammenligne med andre lignende budsjettverter, ettersom de tilbyr et bredt utvalg av planer med visse nisjefordeler. Det kan være lurt å følge med på noen få ting som forskerne våre fant. Oppetid og hastigheter er betydelig lavere enn de fleste konkurrenter (spesielt dyre konkurrenter), og Bluehost kundeservice er ikke så nyttig som man skulle håpe. Se offisiell side Bluehost Review 3.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (18 stemmer) Fordeler

 • Noen av de billigste prisene
 • Massevis av funksjoner
 • Bra for nybegynnere
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner for budsjett hosting

Ulemper

 • Hastighet kan være et problem
 • Oppetid ikke garantert
 • Noen støtter problemer

Sammendrag Fordi Bluehost er så stor og deler ressurser med søsterselskaper, kan de tilby noen av de billigste prisene for hosting. Og for utrolig lave priser, dekker Bluehost-planer det meste av det grunnleggende, som WordPress hosting, VPS, solide sikkerhetsfunksjoner og mange gratis verktøy å starte opp. Men på slutten av dagen får du det du betaler for. Bluehost kundeservice mangler, oppetiden er skitten, og hastigheten deres overlater mye å være ønsket. Webmastere med et budsjett som ikke forventer mye trafikk- eller supportbilletter vil finne alt de leter etter med Bluehost-priser. Men hvis større pålitelighet er viktig for deg, er det verdt det å skaffe ut ekstra penger for en mer kundeorientert vert som SiteGround eller WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

Vår offisielle Bluehost-anmeldelse

Ser du etter en billig, uten frills hosting opplevelse som vil dekke alle dine grunnleggende behov? Da er Bluehost et utmerket alternativ for deg.

Bluehost-priser er noe av det laveste på markedet, kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og inkluderer et utvalg av de mest brukte nettstedbyggings- og sikkerhetsverktøyene. Men hvis nettprosjektet krever serverpikes, en oppetidsgaranti, raske hastigheter og omfattende kundeservice, er sannsynligvis ikke Bluehost det beste alternativet.

Bruk litt mer penger for å få mye mer pålitelighet.

Bluehost høydepunkter

 • Veldig rimelig pris, starter på bare $ 2,95 / mo (med rabatt)
 • 1-klikk installasjon av WordPress – perfekt for nye nettsteder
 • 24/7 support – som har forbedret det siste året
 • Sterkt anbefalt av topp podcastere som Pat Flynn
 • Som alle delte verter, kan du redusere farten hvis du har en stor side
 • Cloud hosting og andre oppgraderinger tilgjengelig
 • Lagring av e-post veldig begrenset i grunnleggende plan
 • Nettsteder begrenset til bare 1 på grunnleggende plan
 • 30-dagers refusjon hvis du ikke liker dem

Bluehost Pros

Bluehost har en utmerket forståelse av hva den gjennomsnittlige kunden trenger som en grunnlinje fra deres webhotellleverandør. Bluehosts største styrke er at de dekker alle disse basene for en utrolig lav pris. Og med 2 millioner domener over hele verden, er dette helt klart et utmerket salgsargument.

1. Bluehost cPanel – Redefining Demonstration

Før du bruker en krone på online tjenester – hosting inkludert – ville det ikke være fint å vite nøyaktig hva du betaler for? Bluehost hosting gir deg en ekte smak av hvordan det er å være en av kundene deres ved å gi deg demo tilgang til en fullt funksjonell cPanel. Siden cPanel er det du vil bruke for å administrere hele nettstedet ditt, vil du vise en nedstrippet versjon av dette programmet for å gjøre deg en bjørnetjeneste. Den komplette demonstrasjonen er et smart trekk, ettersom funksjonene i cPanel er robuste og brukervennlige. Når du tar en kjøpsbeslutning, vet du nøyaktig hva du får deg til.

2. Kryptering av militær karakter & Annen sikkerhet

Før du aldri sender data til et vertsfirma, vil du ikke vite hvor sikker det er? Bluehost hosting har alt oppdatert under serverenes hetter. Med delte og dedikerte SSL-sertifikater, daglige sikkerhetskopier og en sikker FTP-prosess, vet Bluehost hosting hva det vil si å holde dataene dine trygge. Hvis du tenker på det, kan dette være en av salgsfunksjonene for produktet ettersom kundene dine vil vite om deres personlige og private økonomiske opplysninger er i gode hender før de gir deg en krone.

Bluehost har noen av de beste sikkerhetsfunksjonene blant lavprishotellfirmaer. Konkurrenten deres HostGator er for eksempel litt dyrere, men har en alvorlig mangel på spam- og virusbeskyttelse i innboksen, og de tar bare sikkerhetskopi av dataene dine en gang i uken. Enda et dyrere alternativ, SiteGround, kommer til kort når det gjelder sikkerhet mot hacking. Bluehost går virkelig utover i sikkerhet for prisen.

3. Til slutt – freebies du kan bruke

Bluehost erkjenner at folk flest starter grunnleggende nettsteder for å utvide markedsføringsinnsatsen og merkevarenes tilstedeværelse. Så inkludert i Bluehost-planen din er en mengde gratis e-handel, handlekurv, e-post og markedsføringsapplikasjoner. Google Apps og CloudFlare er to eksempler, og alle disse appene integreres sømløst og er utrolig brukervennlige. Du trenger ikke å være en utvikler for å finne ut de gratis applikasjonene som utvilsomt vil være nyttige for enhver liten bedrift.

4. Enkelt designverktøy

Bluehost hosting setter deg i førersetet når det gjelder design av nettstedet ditt, og de gjør det så enkelt at du ikke trenger å ha noen erfaring. På et tidspunkt kan det å ansette en nettdesigner ha vært en del av markedsføringsstrategien din, men det trenger det ikke nå. Bluehost-planer gir gratis programvare for design av nettsteder med dra-og-slipp-teknologi, slik at du enkelt kan designe nettstedet. Denne typen programvare kalles ganske bokstavelig talt WYSIWYG – det du ser er hva du får. Det betyr at du ikke trenger å være dyktig i programmering av datamaskiner for å tilpasse nettstedet slik du ønsker det.

5. Bluehost VPS er faktisk rimelig

VPS-hosting er alltid dyrere enn delte hostingplaner, fordi du er garantert ressursene til en privat server. Men der de fleste vertsbedrifter krever utrolig høye priser for VPS, strekker Bluehosts lave priser seg til VPS. Bluehost VPS er fullstendig administrert og er rik på funksjoner, som en forbedret cPanel, CentOS og kraftig skyteknologi. Og med fire forskjellige nivåer, gir Bluehost VPS-planer mye rom for å skalere med vekst.

Bluehost Cons

Når prisene er så lave, er det vanskelig å klage for mye på manglene i Bluehost-planene. Men det er noen alvorlige ulemper med Bluehost som ikke kan overses hvis lave priser ikke er din topp prioritet.

1. Bluehost kundeservice er hit eller miss

Ethvert selskap som har kunder over hele verden, må kunne støtte dem døgnet rundt. Bluehost kan skryte av et billett responstid gjennomsnitt på 30 sekunder, men dette virker neppe å være tilfelle i virkeligheten. I rushtiden rapporterer mange kunder om ventetider på nesten 45 minutter. For å gjøre vondt verre, uttrykker mange kunder frustrasjon over at kommunikasjon kan være kurt og lite nyttig. De færreste ting er mer irriterende når du opplever tekniske vanskeligheter enn å måtte vente i ublu, bare for å få et svar som ikke kommer deg nærmere en løsning. Treg og uhjelpsom service er ikke alltid tilfelle med Bluehost, men det er ofte tilfelle at vi ikke kan si at kundeservicen deres er av høy kvalitet.

Imidlertid har Bluehost en YouTube-kanal fylt med nyttige opplæringsprogrammer. Hvis spørsmålet ditt ikke haster, er det noen ganger best å bare rulle opp ermene og lære å fikse det selv. Du kan til og med løse problemet før du får tak i støttelinjen.

2. Ingen oppetidsgaranti

Før du tar en beslutning om hosting, vil du sannsynligvis ha lest hundrevis av forskjellige anmeldelser fra flere forskjellige perspektiver på omtrent hvert eneste vertsfirma der ute. Et av mønstrene du kanskje legger merke til er at flere av disse vertsfirmaene tilbyr en oppetidsgaranti – vanligvis en garanti på 99,99% oppetid. Dette lover at du vil bli kompensert for mer enn 8 timer nedetid per år. Dette er ikke tilfelle med Bluehost. Bluehost vil ikke kompensere deg hvis oppetidstunten deres er under det annonserte gjennomsnittet. Mens oppetidsposten deres ikke er mye bak, viser studier at Bluehost har en noe lavere oppetid enn de fleste av deres store navn konkurrenter. For nettsteder som tjener penger på besøk, kan ekstra 4 timer nedetid per år ha stor innvirkning på virksomheten din. Men sammenlignet med andre budsjettnettsteder som WebHostingPad, har Bluehost en langt bedre oppetid for pengene du betaler.

3. Sakte innlastingshastigheter

I gjennomsnitt tar Bluehost-sider 25% mer tid å laste enn sider som er vert av andre topphotellleverandører. Denne tidsforskjellen virker kanskje ikke så mye, men visste du at nesten tre fjerdedeler av trafikken din vil sprette hvis siden ikke klarer å laste innen 5 sekunder? Treg lastehastighet skader brukeropplevelsen din, og reduserer dermed besøkende og fortjeneste. Jada, Bluehost er fremdeles langt foran mange mindre webhoteller, men de er helt nede på tønden blant de beste konkurrentene. Vi vil peke på hastighet som det viktigste elementet de kan arbeide for å fikse hvis de ønsker å forbedre tjenesten deres. Hvis hastighet er din toppprioritet i en webvert, kan du være interessert i å betale noen ekstra dollar i måneden for superrask A2 Hosting.

4. Få alle e-postene dine

En annen funksjon som Bluehost-hosting mangler, er det som kalles “catchall e-postboks.” Hva dette betyr er at av noen som sender en e-post til en ikke-eksisterende bruker i domenet ditt, havner det i denne innhentingen av alle e-postmeldinger. Selv om dette ikke er en nødvendig funksjon, er det en som andre vertselskaper har.

5. Beste priser krever lengre kontrakt

Hvis du planlegger å holde fast på nettstedet ditt i lang tid, er det ikke noe. Hvis du ikke er sikker på hvor lenge nettstedet ditt vil være oppe, kan 36-månedersperioden for de beste prisene være litt frustrerende.

Så det er opp til deg om det er negativt eller ikke, men vi trodde du ville ønske det.

Bunnlinjen:

Det er vanskelig å si nei til en lav pris med stor verdi, og populariteten til Bluehost er et bevis på dette.

De har alle de grunnleggende dekkene dekket av en pen og billig priset pakke, som er nøyaktig hva den typiske nybegynnervedaktøren leter etter når det er tid for å bygge et nettsted for deres virksomhet. Bluehost kommer til kort i bare brøkdeler, men disse brøkene legger virkelig opp når det gjelder store tall. Dette er grunnen til at vi ikke vil anbefale Bluehost for nettsteder som samler enorm trafikk eller mister stor tid når nettstedet går ned. Men hvis alt du ønsker er ditt eget lille hjørne av internett, og du selv kanskje ikke merker noen driftsstans eller etterslepende hastigheter, er Bluehost et flott, billig sted å starte.

Vis Bluehost-priser

Vanlige spørsmål om Bluehost Hosting

Hva er de sentrale funksjonene som Bluehost tilbyr?

Det er mange funksjoner som Bluehost gir, men her er de fire viktigste for å komme i gang.

 • PHP – Med mindre du vil at nettstedet ditt skal være kjedelig og kjedelig, må du bruke PHP. Denne tjenesten lar deg lage dynamisk innhold på nettstedet ditt, inkludert bilder, knapper og tekst som kan skille deg fra mengden. Avhengig av hvilken type nettsted du vil bygge, tilbyr Bluehost forskjellige pakker som gir deg mer kontroll gjennom PHP.
 • WordPress –  I tillegg til å være vert for nettstedet ditt, vil Bluehost gi deg tilgang til WordPress slik at du kan tilpasse og skape utseendet og følelsen du ønsker. De fleste nye nettsteder bruker WordPress, så du vil definitivt dra nytte av det.
 • MySQL – Hvis du planlegger å ha mye data på nettstedet ditt, eller du vil samle mye data på nettstedet ditt, vil du trenge MySQL for å gjøre det. Bluehost gir deg verktøyene du trenger, slik at du ikke bare kan samle inn, men behandle og administrere alle dataene du ønsker. Som vi nevnte er det forskjellige pakker du kan velge for å sikre at du har nok lagringsplass til alt.
 • Oppetidsgaranti –  Bluehost har en 100% oppetidsgaranti, noe som betyr at nettstedet ditt aldri vil være nede på noen tid. Hvis det uansett årsak skjer (bank på tre), vil Bluehost kompensere deg for det.
 • E-post – Bluehost tilbyr gratis e-postkontoer med alle pakker.
Hva slags e-postfunksjoner tilbyr Bluehost?

Bluehost har en Webmail-portal for sine brukere, og gir deg også muligheten til å velge ditt favorittinnboksprogram. De bruker både SpamAssassin og SpamExperts for å filtrere innboksen. De har også noen e-postmarkedsføringsfunksjoner som hjelper deg med å utvide abonnementene.

Hva slags hackingsikkerhet tilbyr Bluehost?

For å hjelpe deg med å beskytte deg, tilbyr Bluehost flere påloggings- og sikkerhetsfunksjoner som kan holde nettstedet ditt og all relevant informasjon ut av hendene på hackere og tyver..

 • To-faktor autentisering: i tillegg til passordet ditt, trenger du en annen sikkerhetsnøkkel for å logge inn. Dette forhindrer hackere i å få tilgang
 • PIN: som en ekstra sikkerhetsfunksjon, kan du sette opp en PIN-kode for bekreftelse. Du kan imidlertid ikke bruke PIN-koden din til å logge på.
 • Passordjusteringer for autoriserte brukere: Hvis du har andre som administrerer nettstedet ditt, vil du kanskje ikke at de skal ha tilgang til alt du gjør. Dermed kan du angi hvilke alternativer som er tilgjengelige for hvilke brukere, samt endre passord eksternt.
 • Bruker passord: Dette gir deg eller en autorisert bruker tilgang til nettstedet for å gjøre endringer eller oppdatere informasjon
 • Faktureringspassord: dette passordet er bare for kontoinnehaveren, ettersom det lar deg kjøpe flere tjenester fra Bluehost eller kansellere kontoen din helt
 • Enkelt pålogging for pålitelige nettsteder: som Google og WordPress.
Hvis jeg kjøpte et domene andre steder, kan jeg overføre det til Bluehost?

Ja, Bluehost vil tillate deg å overføre alle domener du eier til hostingkontoen din. Du må imidlertid tilbakestille innstillingene for domenenavnet ditt for å rette det til Bluehost.

Kan jeg kjøpe et domenenavn gjennom Bluehost?

Ja, du er velkommen til å kjøpe et domenenavn via Bluehost, forutsatt at det ikke er tatt av noen andre. Bare skriv inn navnet du ønsker, så vil nettstedet gi deg beskjed om det er tilgjengelig.

Tilbyr Bluehost personvern for domenenavn?

Ja det gjør de. Alle domenenavn som er kjøpt er lovpålagt å vise informasjonen om hvem som eier domenet. Hvis du er bekymret for at din personlige informasjon skal bli offentlig, kan Bluehost imidlertid gi deg personvernalternativer for å holde denne informasjonen privat. Hva skjer hvis du ikke bruker denne sikkerhetsfunksjonen? Du kan være målet for:

 • spam
 • Telefonsamtaler
 • Post
 • Identitetstyveri
 • Svindeloverføring av domene
Hvilke betalingsmetoder godtar Bluehost?

Bluehost aksepterer de fleste større kredittkort, så vel som PayPal og flere andre online finansielle tjenester. Hvis du ikke er sikker på at betalingen din vil gå gjennom, kontakter du supportteamet. De tilbyr også en detaljert faktureringshistorikk som er tilgjengelig online.

Kan jeg sette opp automatisk fornyelse av nettstedet mitt?

Ja, du kan sette opp en fornyelse per måned eller per år, avhengig av dine behov. Bluehost setter opp automatisk fornyelse for alle nye kontoer, men du kan bytte til manuell betaling om nødvendig. Bluehost vil kontakte deg når en betaling forfaller eller i ferd med å bli trukket tilbake for fornyelse. Mer på Bluehost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector