Bluehost-recension maj 2020: Är Bluehost bara billig eller bra?

Vad är Bluehost?

De flesta som har hört talas om något värdföretag har troligtvis hört talas om Bluehost.


Podcasters och marknadsförare på internet älskar att marknadsföra det, men är det bra?

Bluehost grundades 2003 och är ett privat värdföretag som ägs av Endurance International Group. Med sina systerhotellföretag HostMonster, FastDomain och iPage äger gruppen nästan två miljoner domäner. Baserat i Provo, Utah, Bluehost VPS och dedikerade webbhotellplaner är tjänstens specialiteter.

Hur bra är Bluehost Hosting?

Bluehosts största försäljningsstället är, ja, deras försäljningsplats.

Bluehost-prissättning (startar runt $ 2,95) är några av de lägsta på marknaden och levereras som standard med alla de grundläggande funktionerna man kan önska sig från en delad webbhotell..

De är värda att jämföra med andra liknande budgetvärdar eftersom de erbjuder ett brett utbud av planer med vissa nischfördelar. Du kanske vill hålla ett öga på några saker som våra forskare hittade dock. Drifttid och hastigheter är betydligt lägre än de flesta konkurrenter (speciellt billigare konkurrenter), och Bluehost kundtjänst är inte så bra som man hoppas. Se den officiella webbplatsen Bluehost Review 3.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (18 röster) Fördelar

 • Några av de billigaste priserna
 • Massor av funktioner
 • Bra för nybörjare
 • Stora säkerhetsfunktioner för budgetvärd

Nackdelar

 • Hastighet kan vara ett problem
 • Uptime garanteras inte
 • Vissa stödproblem

Sammanfattning Eftersom Bluehost är så stor och delar resurser med systerföretag kan de erbjuda några av de billigaste priserna för hosting. Och för otroligt låga priser täcker Bluehost-planer de flesta grunderna, som WordPress-värd, VPS, solida säkerhetsfunktioner och massor av gratisverktyg att starta. Men i slutet av dagen får du det du betalar för. Bluehost-kundtjänst saknas, drifttiden är smutsig och deras hastighet lämnar mycket att önska. Webmasters med en budget som inte förutser mycket trafik eller supportbiljetter hittar allt de letar efter med Bluehost-prissättning. Men om större tillförlitlighet är viktig för dig, är det värt det att skaffa ut extra pengar för en mer kundorienterad värd som SiteGround eller WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

Vår officiella Bluehost-granskning

Letar du efter en billig, utan krusiduller värdupplevelse som täcker alla dina grundläggande behov? Då är Bluehost ett utmärkt alternativ för dig.

Bluehost-prissättning är några av de lägsta på marknaden, kommer med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och innehåller ett urval av de mest använda webbplatsbyggnads- och säkerhetsverktygen. Men om ditt webbprojekt kräver serverspikar, en drifttidsgaranti, snabba hastigheter och omfattande kundservice är Bluehost förmodligen inte ditt bästa alternativ.

Spendera lite mer pengar för att få mycket mer tillförlitlighet.

Bluehost Highlights

 • Mycket prisvärd prissättning, börjar på bara $ 2,95 / mo (med rabatt)
 • 1-klick installation av WordPress – perfekt för nya webbplatser
 • 24/7 support – vilket har förbättrats under det senaste året
 • Rekommenderas av topp podcasters som Pat Flynn
 • Liksom alla delade värdar, om du har en stor webbplats, kan du sakta ner dig
 • Molnvärd och andra uppgraderingar tillgängliga
 • E-postlagring väldigt begränsad på grundläggande plan
 • Webbplatser begränsade till bara 1 på grundläggande plan
 • 30-dagars återbetalning om du inte gillar dem

Bluehost Pros

Bluehost har en utmärkt förståelse för vad den genomsnittliga kunden behöver som en baslinje från deras webbhotellleverantör. Bluehosts största styrka är att de täcker alla dessa baser till ett otroligt lågt pris. Och med 2 miljoner domäner över hela världen är detta helt klart en utmärkt försäljningsplats.

1. Bluehost cPanel – Redefining Demonstration

Innan du spenderar en krona på onlinetjänster – inklusive webbhotell – skulle det inte vara trevligt att veta exakt vad du betalar för? Bluehost-hosting ger dig en verklig smak av hur det är att vara en av deras kunder genom att ge dig demo-åtkomst till en fullt funktionell cPanel. Eftersom cPanel är vad du kommer att använda för att hantera hela webbplatsen, skulle du kunna göra en disservice om du visar en neddragen version av detta program. Den kompletta demonstrationen är ett smart drag, eftersom funktionerna i cPanel är robusta och användarvänliga. När du fattar ett köpbeslut vet du exakt vad du får till dig.

2. Kryptering av militär kvalitet & Annan säkerhet

Innan du någonsin skickar data till ett värdföretag, vill du inte veta hur säker det är? Bluehost-värd har allt uppdaterat under deras serverhuv. Med delade och dedikerade SSL-certifikat, dagliga säkerhetskopior och en säker FTP-process vet Bluehost-värd vad det betyder att hålla dina data säkra. Om du tänker på det kan detta vara en av de säljande funktionerna för din produkt eftersom dina kunder vill veta om deras personliga och privata ekonomiska information är i goda händer innan de ger dig en krona.

Bluehost har några av de bästa säkerhetsfunktionerna bland webbhotellföretag med låg kostnad. Deras konkurrent HostGator är till exempel lite dyrare men har en allvarlig brist på skräppost och virusskydd i sina inkorgar, och de säkerhetskopierar bara dina data en gång i veckan. Till och med ett dyrare alternativ, SiteGround, kommer inte till deras säkerhet mot hacking. Bluehost går verkligen utöver säkerheten för priset.

3. Slutligen – freebies du kan använda

Bluehost inser att de flesta människor startar grundläggande webbplatser för att utöka sina marknadsföringsinsatser och varumärkesnärvaro. Så ingår i din Bluehost-plan är en mängd gratis applikationer för e-handel, kundvagn, e-post och marknadsföring. Google Apps och CloudFlare är två exempel, och alla dessa appar integreras sömlöst och är otroligt användarvänliga. Du behöver inte vara en utvecklare för att ta reda på de gratis applikationer som utan tvekan kommer att vara användbara för alla små företag.

4. Enkla designverktyg

Bluehost hosting sätter dig i förarsätet när det gäller din webbdesign och de gör det så enkelt att du inte behöver ha någon erfarenhet. Vid ett tillfälle kan att anställa en webbdesigner ha varit en del av din marknadsföringsstrategi, men nu behöver det inte vara det. Bluehost-planerna tillhandahåller gratis webbdesignprogramvara med dra-och-släpp-teknik, så att du enkelt kan utforma webbplatsen. Den här typen av programvara heter bokstavligen WYSIWYG – vad du ser är vad du får. Det betyder att du inte behöver vara skicklig i datorprogrammering för att anpassa din webbplats som du vill ha den.

5. Bluehost VPS är faktiskt prisvärd

VPS-värd är alltid dyrare än delade värdplaner, eftersom du är garanterad resurserna för en privat server. Men där de flesta värdföretag tar ut otroligt höga priser för VPS, sträcker sig Bluehosts låga priser till VPS. Bluehost VPS är helt hanterad och är rik med funktioner, som en förbättrad cPanel, CentOS och kraftfull molnteknologi. Och med fyra olika nivåer ger Bluehost VPS-planer mycket utrymme för skalning med tillväxt.

Bluehost Cons

När priserna är så låga är det svårt att klaga för mycket på bristerna i Bluehost-planerna. Men det finns några allvarliga nackdelar med Bluehost som inte kan förbises om låga priser inte är din högsta prioritet.

1. Bluehost kundtjänst är hit eller miss

Alla företag som har kunder över hela världen måste kunna stödja dem dygnet runt. Bluehost kan skryta med en genomsnittlig svarstid på 30 sekunder, men det verkar knappast vara fallet i verkligheten. Under högtidstider rapporterar många kunder väntetider på nästan 45 minuter. För att göra saken värre, uttrycker många kunder frustration över att kommunikation kan vara känslig och hjälpsam. Få saker är mer irriterande när du upplever tekniska svårigheter än att behöva vänta en orimlig tid bara för att få ett svar som inte kommer dig närmare en lösning. Långsam och hjälpsam service är inte alltid fallet med Bluehost, men det är ofta så att vi inte kan säga att deras kundservice är genomgående hög kvalitet.

Bluehost har dock en YouTube-kanal fylld med användbara tutorials. Om din fråga inte är brådskande är det ibland bäst att bara rulla upp ärmarna och lära dig att fixa det själv. Du kanske till och med löser problemet innan du tar tag i supportlinjen.

2. Ingen garanti för upptid

Innan du fattar ditt värdbeslut kommer du förmodligen ha läst hundratals olika recensioner från flera olika perspektiv på nästan varje värdföretag där ute. Ett av mönstren du kanske märker är att flera av dessa värdföretag erbjuder en drifttidsgaranti – vanligtvis en garanti på 99,99% upptid. Detta lovar att du kommer att kompenseras för mer än 8 timmars driftstopp per år. Detta är inte fallet med Bluehost. Bluehost kommer inte att kompensera dig om deras drifttid under det annonserade genomsnittet. Medan deras upptidspost inte är mycket bakom, visar studier att Bluehost tenderar att ha en något lägre uppetid än de flesta av deras stora namnkonkurrenter. För webbplatser som tjänar pengar på besök kan de extra fyra timmars driftstopp per år ha en stor inverkan på ditt företag. Men jämfört med andra budgetsidor som WebHostingPad, har Bluehost en mycket bättre drifttid för pengarna du betalar.

3. Långsamma hastigheter

I genomsnitt tar Bluehost-sidor 25% mer tid att ladda än sidor som värdas av andra topphotellleverantörer. Denna tidsskillnad verkar kanske inte så mycket, men visste du att nästan tre fjärdedelar av din trafik kommer att studsa om sidan inte laddas inom 5 sekunder? Lång hastighet skadar din användarupplevelse, vilket minskar dina besökare och dina vinster. Visst, Bluehost är fortfarande långt före många mindre webbhotell, men de är längst ner i tunnan bland sina bästa konkurrenter. Vi pekar på hastigheten som det första elementet de kan arbeta för att fixa om de vill förbättra sin tjänst. Om hastighet är din högsta prioritet i en webbhotell kanske du är intresserad av att betala några extra dollar i månaden för supersnabb A2 Hosting.

4. Få alla dina e-postmeddelanden

En annan funktion som Bluehost-hosting saknar är vad som kallas en “catchall e-postinkorg”. Vad detta innebär är att någon skickar ett e-postmeddelande till en obefintlig användare i din domän, det kommer att hamna i denna catchall e-postinkorg. Även om detta inte är en nödvändig funktion, är det en som andra värdföretag har.

5. Bästa prissättning kräver längre kontrakt

Om du planerar att hålla fast vid din webbplats under lång tid, då hej det spelar ingen roll. Om du inte är säker på hur länge din webbplats kommer att vara uppe kan 36-månadersperioden för bästa prissättning vara lite frustrerande.

Så det är upp till dig om det är negativt eller inte, men vi trodde att du skulle vilja veta.

Poängen:

Det är svårt att säga nej till ett lågt pris med ett stort värde, och Bluehosts popularitet är ett bevis på detta.

De har alla dina grunder täckt av ett snyggt och billigt paket, vilket är exakt vad din typiska nybörjare webbansvarig letar efter när det är dags att bygga en webbplats för deras verksamhet. Bluehost kommer till kort i bara bråk, men dessa fraktioner läggs verkligen samman när man handlar med stora siffror. Det är därför vi inte skulle rekommendera Bluehost för webbplatser som samlar in en enorm mängd trafik eller förlorar stor tid när deras webbplats går ner. Men om allt du vill ha är ditt eget lilla hörn av internet och du själv kanske inte märker någon drifttid eller fördröjningshastighet är Bluehost ett bra, billigt ställe att börja.

Visa Bluehost-priser

Vanliga frågor om Bluehost Hosting

Vilka är de centrala funktionerna som Bluehost erbjuder?

Det finns dussintals funktioner som Bluehost tillhandahåller, men här är de fyra viktigaste för att komma igång.

 • PHP – Om du inte vill att din webbplats ska vara tråkig och tråkig måste du använda PHP. Med den här tjänsten kan du skapa dynamiskt innehåll för din webbplats, inklusive bilder, knappar och text som kan skilja dig från mängden. Beroende på vilken typ av webbplats du vill bygga erbjuder Bluehost olika paket för att ge dig mer kontroll genom PHP.
 • WordPress –  Förutom att värd för din webbplats kommer Bluehost att ge dig tillgång till WordPress så att du kan anpassa och skapa det utseende och känsla du vill ha. De flesta nya webbplatser använder WordPress, så du vill definitivt dra nytta av det.
 • MySQL – Om du planerar att ha mycket data på din webbplats eller om du vill samla in mycket data med din webbplats behöver du MySQL för att göra det. Bluehost ger dig de verktyg du behöver så att du inte bara kan samla utan bearbeta och hantera all data du vill ha. Som vi nämnde finns det olika paket du kan välja för att säkerställa att du har tillräckligt med lagringsutrymme för allt.
 • Uptime-garanti –  Bluehost har en 100% drifttidsgaranti, vilket innebär att din webbplats aldrig kommer att vara nere under någon tid. Om det av någon anledning händer (slå på trä) kommer Bluehost att kompensera dig för det.
 • E-post – Bluehost erbjuder gratis e-postkonton med alla paket.
Vilken typ av e-postfunktioner erbjuder Bluehost?

Bluehost har en webbmailportal för sina användare och gör det också möjligt för dig att välja ditt favorit inkorgsprogram. De använder både SpamAssassin och SpamExperts för att filtrera din inkorg. De har också vissa e-postmarknadsföringsfunktioner som hjälper dig att växa dina prenumerationer.

Vilken typ av hackningssäkerhet erbjuder Bluehost?

För att hjälpa dig att skydda dig erbjuder Bluehost flera inloggnings- och säkerhetsfunktioner som kan hålla din webbplats och all relevant information ur hackarnas och tjuvarnas händer.

 • Tvåfaktorautentisering: utöver ditt lösenord behöver du en annan säkerhetsnyckel för att logga in. Detta hjälper till att förhindra hackare från att få tillgång
 • STIFT: som en extra säkerhetsfunktion kan du ställa in en PIN-kod för verifiering. Du kan dock inte använda din PIN-kod för att logga in.
 • Lösenordjusteringar för auktoriserade användare: om du har andra som hanterar din webbplats kanske du inte vill att de ska ha tillgång till allt du gör. Således kan du ställa in vilka alternativ som är tillgängliga för vilka användare, samt ändra lösenord på distans.
 • Kontolösenord: detta ger dig eller en auktoriserad användare åtkomst till webbplatsen för att göra ändringar eller uppdatera information
 • Faktureringslösenord: det här lösenordet är endast för kontoinnehavaren, eftersom det låter dig köpa ytterligare tjänster från Bluehost eller avbryta ditt konto helt
 • Enkel inloggning för betrodda webbplatser: som Google och WordPress.
Om jag köpte en domän någon annanstans, kan jag överföra den till Bluehost?

Ja, Bluehost tillåter dig att överföra alla domäner du äger till ditt värdkonto. Du måste dock återställa inställningarna för ditt domännamn för att rikta det till Bluehost.

Kan jag köpa ett domännamn via Bluehost?

Ja, du är mer än välkommen att köpa ett domännamn via Bluehost, förutsatt att det inte har tagits av någon annan. Ange bara det namn du vill ha, så kommer webbplatsen att meddela dig om det är tillgängligt.

Erbjuder Bluehost sekretess för domännamn?

Ja det gör de. Alla domännamn som har köpts krävs enligt lag för att visa information om vem som äger domänen. Om du är orolig för att din personliga information ska vara offentlig kan Bluehost ge dig sekretessalternativ för att hålla den informationen privat. Vad händer om du inte använder den här säkerhetsfunktionen? Du kan vara målet för:

 • spam
 • Telefonsamtal
 • post
 • Identitetsstöld
 • Bedrägliga domänöverföringar
Vilka betalningsmetoder accepterar Bluehost?

Bluehost accepterar de flesta stora kreditkort samt PayPal och flera andra finansiella onlinetjänster online. Om du inte är säker på att din betalning går igenom, kontakta supportteamet. De erbjuder också en detaljerad faktureringshistorik som är tillgänglig online.

Kan jag ställa in automatisk förnyelse för min webbplats?

Ja, du kan ställa in en förnyelse per månad eller per år, beroende på dina behov. Bluehost ställer in automatisk förnyelse för alla nya konton, men du kan byta till manuell betalning vid behov. Bluehost kommer att kontakta dig när en betalning förfaller eller kommer att återkallas för din förnyelse. Mer på Bluehost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map