Bluehost Review May 2020: Bluehost és només barat o bo?

Bluehost Review May 2020: Bluehost és només barat o bo?

Bluehost Review May 2020: Bluehost és només barat o bo?

Què és Bluehost?

La majoria de les persones que han sentit a parlar d’alguna empresa d’allotjament probablement han sentit a parlar de Bluehost.


Podcasters i líders de màrqueting a Internet els agrada promoure-ho, però és bo?

Fundada el 2003, Bluehost és una empresa privada d’allotjament propietat d’Endurance International Group. Amb les seves companyies d’allotjament HostMonster, FastDomain i iPage, el grup posseeix prop de dos milions de dominis. Amb seu a Provo, Utah, Bluehost VPS i els plans d’allotjament de servidors dedicats són les especialitats del servei.

Què tan bo és Bluehost Hosting?

El punt de venda més gran de Bluehost és, així, el punt de venda.

El preu Bluehost (que comença al voltant de 2,95 dòlars) és un dels més baixos del mercat i està dotat de totes les funcions bàsiques que es poden desitjar d’un proveïdor d’allotjament compartit.

Val la pena comparar-ho amb altres hostes de pressupost similars, ja que ofereixen una gran varietat de plans amb certs avantatges de nínxol. És possible que vulgueu vigilar per algunes coses que els nostres investigadors van trobar. El temps i la velocitat d’ús són significativament inferiors a la majoria dels competidors (sobretot competidors de preus més elevats), i el servei al client de Bluehost no és tan útil com es podria esperar. Vegeu la revisió oficial de Bluehost al lloc 3.6 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (18 vots) Pros

 • Alguns dels preus més barats
 • Tones de funcions
 • És bo per a principiants
 • Característiques de seguretat excel·lents per a allotjament de pressupost

Contres

 • La velocitat pot ser un problema
 • L’horari no està garantit
 • Alguns problemes de suport

Resum Perquè Bluehost és tan gran i comparteix recursos amb companyies germanes, poden oferir alguns dels preus més barats per allotjament. I per preus increïblement baixos, els plans de Bluehost cobreixen la majoria d’elements bàsics, com ara hosting de WordPress, VPS, funcions de seguretat sòlides i tones d’eines gratuïtes per arrencar. Al final del dia, obteniu el que pagueu. Falta el servei d’atenció al client de Bluehost, el temps de funcionament és baix i la seva velocitat deixa molt a desitjar. Els administradors web amb un pressupost que no preveu gaire trànsit ni bitllets d’assistència trobaran tot el que busquen amb preus Bluehost. Però si és més important per a vosaltres la seva fiabilitat, val la pena desembossar els diners addicionals per a un host més orientat al client com SiteGround o WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

La nostra revisió oficial Bluehost

Voleu una experiència d’allotjament barata i sense embuts que cobreixi totes les vostres necessitats bàsiques? Aleshores Bluehost és una excel·lent opció per a vosaltres.

El preu de Bluehost és un dels més baixos del mercat, inclou una garantia de devolució de 30 dies i inclou una selecció de les eines de seguretat i construcció de llocs web més utilitzats. Però si el vostre projecte web requereix pics del servidor, una garantia de funcionament, velocitats ràpides i un servei integral al client, probablement Bluehost no és la vostra millor aposta.

Deseu una mica més de diners per obtenir molta més fiabilitat.

Blaus destacats

 • Preu molt assequible, a partir de només 2,95 dòlars / mes (amb descompte)
 • Instal·lació de 1 clic de WordPress: perfecte per a llocs nous
 • Suport 24 hores / 7, que ha millorat durant l’any passat
 • Molt recomanable per part dels millors podcasters com Pat Flynn
 • Com tots els amfitrions compartits, si teniu un lloc gran, us poden retardar
 • Allotjament en núvol i altres actualitzacions disponibles
 • Emmagatzematge de correu electrònic molt limitat pel pla bàsic
 • Llocs web limitats a només 1 del pla bàsic
 • Devolució de 30 dies si no us agrada

Bluehost Pros

Bluehost té una excel·lent comprensió del que el client mitjà necessita com a referència del seu proveïdor d’allotjament web. La força més gran de Bluehost és que cobreixen totes aquestes bases per un preu increïblement baix. I amb 2 milions de dominis a tot el món, és evident que es tracta d’un excel·lent punt de venda.

1. Bluehost cPanel: demostració de redefinició

Abans de dedicar-hi un centenar en serveis en línia, inclosos allotjaments inclosos, no estaria bé saber exactament per què pagueu? El servei d’allotjament Bluehost us ofereix un autèntic gust del que és ser un dels seus clients i us permetrà accedir a la demostració a un cPanel totalment funcional. Atès que el cPanel és el que fareu servir per gestionar tot el vostre lloc web, mostrar-vos una versió desplegada d’aquest programa seria fer-vos un servei de serveis. La demostració completa és un moviment intel·ligent, ja que les funcions del cPanel són robustes i fàcils d’utilitzar. En el moment en què prengueu una decisió de compra, ja sabreu exactament el que us endinsareu.

2. Encriptació de grau militar & Altres seguretat

Abans d’enviar dades a una empresa d’allotjament, no voleu saber quina seguretat és? El servei d’allotjament Bluehost té tot el dia actualitzat sota la caputxa dels servidors. Amb certificats SSL compartits i dedicats, còpies de seguretat diàries i un procés FTP segur, l’allotjament Bluehost sap què significa mantenir les vostres dades segures. Si us ho penseu, aquesta pot ser una de les funcions de venda del vostre producte ja que els vostres clients volen saber si la informació financera personal i privada està en bones mans abans de donar-vos un temps.

Bluehost té algunes de les millors característiques de seguretat entre les empreses d’allotjament web de baix cost. El seu competidor HostGator, per exemple, és una mica més car, però té una greu manca de protecció contra el correu brossa i el virus a les seves bústies de sortida, i només fan una còpia de seguretat de les dades un cop a la setmana. Fins i tot, una opció més cara, SiteGround, no es conforma amb la seguretat contra la pirateria informàtica. Bluehost és veritablement superior a la seguretat pel preu.

3. Finalment: Freebies que podeu utilitzar

Bluehost reconeix que la majoria de les persones inicien llocs web bàsics per ampliar els seus esforços de màrqueting i la presència de la marca. Així, inclòs al vostre pla Bluehost és un amic d’aplicacions de comerç electrònic, carret de compra, correu electrònic i màrqueting gratuïtes. Google Apps i CloudFlare són dos exemples, i totes aquestes aplicacions s’integren perfectament i són molt fàcils d’utilitzar. No cal que sigueu desenvolupador per conèixer les aplicacions gratuïtes que, sens dubte, seran útils per a qualsevol petita empresa.

4. Eines fàcils de disseny

Bluehost hosting us posa al seient del conductor quan es tracta del disseny del vostre lloc web i us permeten que sigui més fàcil que no tingueu experiència. En algun moment, contractar un dissenyador web podria formar part de la vostra estratègia de màrqueting, però ara no ha de ser així. Els plans Bluehost ofereixen un programari gratuït de disseny de llocs web amb tecnologia d’arrossegament i col·locació, que us permet dissenyar el lloc amb facilitat. Aquest tipus de programari s’anomena literalment WYSIWYG: el que veus és el que obteniu. Significa que no heu de ser capaç de desenvolupar la programació informàtica per personalitzar el vostre lloc web com vulgueu.

5. Bluehost VPS és efectivament assequible

L’allotjament VPS sempre és més car que els plans d’allotjament compartits, perquè teniu garantits els recursos d’un servidor privat. Però on la majoria de les empreses d’allotjament cobren preus increïblement alts per VPS, els preus baixos de Bluehost s’estenen a VPS. Bluehost VPS està completament gestionat i és ric amb funcions, com un cPanel millorat, CentOS i una potent tecnologia del núvol. I amb quatre nivells diferents, els plans Bluehost VPS ofereixen molta marge per augmentar el creixement.

Bluehost Cons

Quan els preus són tan baixos, és difícil queixar-nos massa de les mancances dels plans de Bluehost. Però hi ha alguns inconvenients seriosos per a Bluehost que no poden passar per alt si els preus baixos no són la vostra màxima prioritat.

1. El servei d’atenció al client de Bluehost és per error o perda

Qualsevol empresa que tingui clients a tot el món ha de ser capaç de donar-los suport durant tot el dia. Bluehost té una mitjana de temps de resposta del bitllet de 30 segons, però sembla difícilment ser el cas en la realitat. Durant les hores punta, molts clients denuncien temps d’espera de gairebé 45 minuts. Per empitjorar, molts clients expressen la frustració que la comunicació pot ser ràpida i poc útil. Poques coses són més enfureixents quan experimenteu dificultats tècniques que haver d’esperar un temps desorbitat només per rebre una resposta que no us apropi a cap solució. El servei lent i poc eficaç no sempre és el cas de Bluehost, però és prou freqüent que no podem dir que el seu servei al client sigui de qualitat constant..

Tot i això, Bluehost té un canal de YouTube complet amb tutorials útils. Si la vostra pregunta no és urgent, de vegades el millor és simplement enrotllar les mànigues i aprendre a arreglar-la tu mateix. Fins i tot, fins i tot podeu resoldre el problema abans de baixar de la línia de suport.

2. No hi ha garantia de temps

Abans de prendre la vostra decisió d’allotjament, probablement haureu llegit centenars de ressenyes diferents des de diverses perspectives diferents sobre gairebé totes les empreses d’allotjament que hi ha. Un dels patrons que podríeu notar és que diverses d’aquestes companyies d’allotjament ofereixen una garantia de temps de treball –normalment una garantia del 99,99% de temps de vida. Això promet que se us compensarà amb més de 8 hores de temps d’inactivitat. No és el cas de Bluehost. Bluehost no compensarà que la seva immersió sigui inferior a la mitjana anunciada. Tot i que el seu rècord de temps d’activitat no es queda enrere, els estudis demostren que Bluehost sol tenir una taxa d’activitat una mica més baixa que la majoria dels seus grans competidors. Per als llocs que generen ingressos a les visites, aquestes 4 hores addicionals de temps d’inactivitat poden tenir un impacte enorme en el vostre negoci. Però, en comparació amb altres llocs de pressupost com WebHostingPad, Bluehost té una autonomia molt millor pels diners que pagueu..

3. Velocitats de càrrega lenta

De mitjana, les pàgines Bluehost triguen un 25% de temps més a carregar-se que les pàgines allotjades per altres proveïdors d’allotjament més importants. Pot ser que aquesta diferència horària no sembli gaire, però sabíeu que gairebé tres quartes parts del vostre trànsit rebotarà si la vostra pàgina no es carrega en cinc segons? Lentes velocitats de càrrega afecten la vostra experiència d’usuari i disminueixen els visitants i els beneficis. Per descomptat, Bluehost segueix molt per davant de molts més petits proveïdors web, però es troben entre els millors competidors. Voldríem indicar la velocitat com a element número que podrien treballar per solucionar-los si volen millorar el seu servei. Si la velocitat és la vostra prioritat màxima en un amfitrió web, és possible que estiguis interessat en pagar uns dòlars addicionals al mes per un servei de hosting A2 super ràpid.

4. Obtenir tots els teus correus electrònics

Una altra característica que manca de l’allotjament a Bluehost és el que s’anomena “bústia de correu electrònic catchall”. El que això vol dir és que algú envia un correu electrònic a un usuari inexistent al vostre domini, acabarà en aquesta bústia de correu electrònic catchall. Tot i que no és una característica necessària, és la que tenen altres empreses d’allotjament.

5. El millor preu requereix un contracte més llarg

Si teniu previst mantenir-vos en el vostre lloc durant molt de temps, no importa. Si no esteu segurs quant durarà el vostre lloc, el període de 36 mesos per obtenir els millors preus pot resultar una mica frustrant.

Si és que és negatiu o no, però hem pensat que voldríeu saber-ho.

La línia de fons:

És difícil dir que no a un preu baix amb un gran valor, i la popularitat de Bluehost és un testimoni d’això.

Tenen tots els vostres conceptes bàsics en un paquet net i de preu econòmic, que és exactament el que busca el vostre administrador web novell quan arribi el moment de construir un lloc per al seu negoci. Bluehost es queda en fraccions simples, però aquestes fraccions es sumen realment quan es tracta de grans xifres. Per això, no recomanem Bluehost per a llocs que obtinguen una gran quantitat de trànsit o perdent el temps important quan el seu lloc baixa. Però si el que voleu és el vostre petit racó d’internet i vosaltres mateixos no podreu notar cap temps d’aturada o velocitats retardades, Bluehost és un lloc fantàstic i barat per començar..

Veure preus Bluehost

Preguntes freqüents sobre allotjament a Bluehost

Quines són les característiques centrals que ofereix Bluehost?

Hi ha dotzenes de funcions que proporciona Bluehost, però aquí teniu les quatre més importants per començar.

 • PHP – A no ser que vulgueu que el vostre lloc web sigui sord i avorrit, haureu d’utilitzar PHP. Aquest servei us permet crear contingut dinàmic per al vostre lloc, incloses imatges, botons i text que us poden diferenciar de la multitud. Depenent del tipus de lloc web que vulgueu crear, Bluehost ofereix diferents paquets per oferir-vos més control mitjançant PHP.
 • WordPress –  A més d’acollir el vostre lloc, Bluehost us donarà accés a WordPress perquè pugueu personalitzar i crear l’aspecte que desitgeu. La majoria de llocs nous utilitzen WordPress, de manera que definitivament voleu aprofitar-lo.
 • MySQL – Si teniu previst tenir moltes dades al vostre lloc o voleu recopilar moltes dades amb el vostre lloc web, necessitareu MySQL per fer-ho. Bluehost us ofereix les eines que necessiteu, de manera que no només podeu recollir sinó processar i gestionar totes les dades que vulgueu. Com hem comentat, hi ha diferents paquets que podeu triar per assegurar-vos que disposeu d’espai d’emmagatzematge suficient per a tot.
 • Garantia de temps:  Bluehost té una garantia de temps de vida al 100%, el que significa que el vostre lloc mai no estarà a la baixa durant cap temps. Si, per qualsevol motiu, això passi (Blue Knost) compensarà això.
 • Correu electrònic: Bluehost ofereix comptes de correu electrònic gratuïts amb tots els paquets.
Quin tipus de funcions de correu electrònic ofereix Bluehost?

Bluehost compta amb un portal de correu web per als usuaris i també us permet triar el vostre programa d’entrada favorit. Utilitzen SpamAssassin i SpamExperts per filtrar la safata d’entrada. També tenen algunes funcions de màrqueting per correu electrònic per ajudar-vos a fer créixer les vostres subscripcions.

Quin tipus de seguretat de pirateria ofereix Bluehost?

Per ajudar a mantenir-lo protegit, Bluehost ofereix múltiples funcions d’inici de sessió i seguretat que poden mantenir el vostre lloc i tota la informació pertinent fora de les mans de pirates i lladres.

 • Autenticació de dos factors: a més de la vostra contrasenya, necessitareu una clau de seguretat diferent per iniciar la sessió. Això ajuda a evitar que els hackers accedeixin
 • PIN: com a funció de seguretat afegida, podeu configurar un PIN per verificar-lo. No podeu utilitzar el PIN per iniciar la sessió.
 • Ajustaments de contrasenya per a usuaris autoritzats: si teniu altres persones que gestionen el vostre lloc web, potser no voleu que tinguin accés a tot el que feu. Així, podeu definir quines opcions estan disponibles per als usuaris, així com canviar les contrasenyes de forma remota.
 • Contrasenya del compte: això permet que vostè o un usuari autoritzat accedeixi al lloc web per fer canvis o actualitzar informació
 • Contrasenya de facturació: aquesta contrasenya només és per al titular del compte, ja que us permet comprar serveis addicionals de Bluehost o cancel·lar completament el vostre compte
 • Inici de sessió únic per a llocs de confiança: com Google i WordPress.
Si he comprat un domini en un altre lloc, puc transferir-lo a Bluehost?

Sí, Bluehost us permetrà transferir tots els dominis que teniu al vostre compte d’allotjament. No obstant això, haureu de restablir la configuració del vostre nom de domini per dirigir-lo a Bluehost.

Puc comprar un nom de domini a través de Bluehost?

Sí, és més que benvingut comprar un nom de domini a través de Bluehost, sempre que algú altre no l’hagi agafat. Només cal que introduïu el nom que vulgueu i el lloc us informarà si està disponible.

Ofereix Bluehost privadesa del nom de domini?

Sí, sí. Tots els noms de domini que s’han adquirit estan obligats per llei a mostrar la informació de qui és el propietari del domini. Tanmateix, si us preocupa que la vostra informació personal sigui pública, Bluehost us pot oferir opcions de privadesa per mantenir aquesta informació privada. Què passa si no utilitzeu aquesta funció de seguretat? Podeu ser l’objectiu de:

 • Correu brossa
 • Trucades de telèfon
 • Correu postal
 • El robatori d’identitat
 • Transferències de domini fraudulentes
Quins mètodes de pagament accepta Bluehost?

Bluehost accepta la majoria de targetes de crèdit importants, així com PayPal i diversos altres serveis financers en línia. Si no esteu segur que passarà el vostre pagament, poseu-vos en contacte amb l’equip d’assistència. També ofereixen un historial detallat de facturació accessible en línia.

Puc configurar una renovació automàtica per al meu lloc?

Sí, podeu configurar una renovació per mes o per any, segons les vostres necessitats. Bluehost configura una renovació automàtica per a tots els comptes nous, però podeu canviar el pagament manual si cal. Bluehost es posarà en contacte amb vostè sempre que es faci un pagament o es retiri per a la seva renovació. Més informació a Bluehost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector