Bluehost Review May 2020: Bluehost este doar ieftin sau bun?

Ce este Bluehost?

Majoritatea oamenilor care au auzit despre orice companie de găzduire au auzit probabil despre Bluehost.


Podcasterii și liderii de marketing pe internet adoră să o promoveze, dar este ceva bun?

Fondată în 2003, Bluehost este o companie privată de găzduire deținută de Endurance International Group. Cu companiile sale de găzduire sora HostMonster, FastDomain și iPage, grupul deține aproape două milioane de domenii. Cu sediul în Provo, Utah, Bluehost VPS și planurile dedicate de găzduire a serverului sunt specialitățile serviciului.

Cât de bine este Bluehost Hosting?

Cel mai mare punct de vânzare al Bluehost este punctul lor de vânzare.

Prețurile Bluehost (începând cu aproximativ 2,95 USD) sunt unele dintre cele mai mici de pe piață și sunt standardizate cu toate caracteristicile de bază pe care le-ar putea dori de la un furnizor de găzduire partajat.

Merită să ne comparăm cu alte gazde bugetare similare, deoarece oferă o mare varietate de planuri cu anumite avantaje de nișă. Poate că doriți să fiți atenți la câteva lucruri pe care cercetătorii noștri le-au găsit. Timpul de funcționare și viteza sunt semnificativ mai mici decât majoritatea concurenților (în special concurenții la un preț mai ridicat), iar serviciul pentru clienți Bluehost nu este la fel de util precum s-ar spera. Vezi Revizuirea site-ului oficial Bluehost 3.6 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (18 voturi) Pro

 • Unele dintre cele mai ieftine prețuri
 • Tonuri de caracteristici
 • Bun pentru începători
 • Caracteristici excelente de securitate pentru găzduirea bugetului

Contra

 • Viteza poate fi o problemă
 • Timpul liber nu este garantat
 • Unele probleme susțin

Rezumat Deoarece Bluehost este atât de mare și împărtășește resurse cu companiile surori, acestea pot oferi unele dintre cele mai ieftine prețuri pentru gazduire. Și pentru prețuri incredibil de mici, planurile Bluehost acoperă majoritatea elementelor de bază, cum ar fi găzduirea WordPress, VPS, caracteristici solide de securitate și tone de instrumente gratuite pentru bootare. Dar la sfârșitul zilei, primești ceea ce plătești. Serviciul clienților Bluehost lipsește, timpul de funcționare este scăzut, iar viteza lor lasă mult de dorit. Webmasterii cu un buget care nu anticipează prea multe traficuri sau bilete de asistență vor găsi tot ceea ce caută cu prețuri Bluehost. Dar dacă o fiabilitate mai mare este importantă pentru dvs., merită să eliminați banii în plus pentru o gazdă mai orientată către clienți, cum ar fi SiteGround sau WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

Revizuirea noastră oficială Bluehost

Căutați o experiență de găzduire ieftină, fără prospețime, care să acopere toate nevoile dvs. de bază? Atunci Bluehost este o opțiune excelentă pentru tine.

Prețurile Bluehost sunt unele dintre cele mai mici de pe piață, vin cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și includ o selecție a celor mai utilizate instrumente de construire a site-urilor web și de securitate. Dar dacă proiectul dvs. web necesită vârfuri de server, o garanție de funcționare, viteze rapide și un serviciu complet pentru clienți, Bluehost probabil nu este cel mai bun pariu.

Cheltuiește puțin mai mulți bani pentru a obține mult mai multă fiabilitate.

Repere Bluehost

 • Prețuri foarte accesibile, începând cu doar 2,95 USD / lună (cu reducere)
 • Instalarea cu 1 clic a WordPress – perfectă pentru site-uri noi
 • Suport 24/7 – care s-a îmbunătățit în ultimul an
 • Foarte recomandat de cei mai buni podasteri precum Pat Flynn
 • Ca toate gazdele partajate, dacă aveți un site mare, vă poate încetini
 • Gazduire cloud și alte actualizări disponibile
 • Spațiu de stocare prin email foarte limitat pe planul de bază
 • Site-uri web limitate la doar 1 în planul de bază
 • Ramburs de 30 de zile dacă nu vă plac

Pro Bluehost

Bluehost are o înțelegere excelentă a ceea ce are nevoie clienții obișnuiți ca punct de bază de la furnizorul de gazduire web. Cea mai mare forță a Bluehost este că acoperă toate aceste baze pentru un preț incredibil de mic. Și cu 2 milioane de domenii la nivel mondial, în mod clar acesta este un punct excelent de vânzare.

1. Bluehost cPanel – Demonstrație de redefinire

Înainte de a cheltui un timp pentru serviciile online – inclusiv hostingul – nu ar fi plăcut să știi exact pentru ce plătești? Găzduirea Bluehost vă oferă un gust adevărat a ceea ce este să fiți unul dintre clienții lor, oferindu-vă acces demo la un cPanel complet funcțional. Deoarece cPanel este ceea ce veți utiliza pentru a gestiona întregul site web, arătându-vă o versiune dezabusită a acestui program ar fi să vă faceți un serviciu. Demonstrația completă este o mișcare inteligentă, deoarece caracteristicile din cPanel sunt robuste și ușor de utilizat. Până la luarea unei decizii de cumpărare, știi exact în ce te bagi.

2. Criptarea gradului militar & Altă securitate

Înainte de a trimite date unei companii de găzduire, nu doriți să știți cât de sigură sunt acestea? Găzduirea Bluehost are totul actualizat sub capotele serverelor lor. Cu certificate SSL partajate și dedicate, copii de rezervă zilnice și un proces FTP sigur, găzduirea Bluehost știe ce înseamnă să vă păstrați datele în siguranță. Dacă vă gândiți la asta, aceasta poate fi una dintre caracteristicile de vânzare pentru produsul dvs., deoarece clienții dvs. vor să știe dacă informațiile lor personale și private financiare sunt pe mâinile bune înainte de a vă oferi un ban.

Bluehost are unele dintre cele mai bune caracteristici de securitate în rândul companiilor de găzduire web low cost. Concurentul lor HostGator, de exemplu, este ceva mai scump, dar are o lipsă serioasă de protecție împotriva spamului și a virusului în căsuțele de e-mail, iar aceștia fac copii de rezervă doar o dată pe săptămână. Chiar și o opțiune mai scumpă, SiteGround, se încadrează în siguranța lor împotriva hackingului. Bluehost este cu adevărat mai presus de siguranță pentru preț.

3. În sfârșit – Freebies pe care le puteți folosi

Bluehost recunoaște că majoritatea oamenilor pornesc site-uri web de bază pentru a-și extinde eforturile de marketing și prezența mărcii. Deci, inclus în planul dvs. Bluehost este o aplicație de e-commerce, coș de cumpărături, e-mail și marketing. Aplicațiile Google și CloudFlare sunt două exemple și toate aceste aplicații se integrează perfect și sunt incredibil de ușor de utilizat. Nu trebuie să fiți un dezvoltator care să descopere aplicațiile gratuite care, fără îndoială, vor fi utile pentru orice întreprindere mică.

4. Instrumente ușoare de proiectare

Găzduirea Bluehost vă pune pe scaunul șoferului atunci când vine vorba de designul site-ului dvs. și acestea îl fac atât de ușor încât nu trebuie să aveți experiență. La un moment dat, angajarea unui designer web ar putea să fi făcut parte din strategia dvs. de marketing, dar acum nu trebuie să fie. Planurile Bluehost oferă un software gratuit de proiectare a site-urilor web cu tehnologie drag and drop, ceea ce vă permite să proiectați singur site-ul cu ușurință. Acest tip de software este destul de literal numit WYSIWYG – ceea ce vedeți este ceea ce obțineți. Înseamnă că nu trebuie să fiți pricepuți în programarea computerului pentru a vă personaliza site-ul web așa cum doriți.

5. Bluehost VPS este accesibil efectiv

Gazduirea VPS este întotdeauna mai scumpă decât planurile de găzduire partajate, deoarece vi se oferă resursele unui server privat. Dar, în cazul în care majoritatea companiilor de găzduire percep prețuri incredibil de mari pentru VPS, prețurile mici ale Bluehost se extind la VPS. Bluehost VPS este complet gestionat și este bogat cu caracteristici, precum o cPanel îmbunătățită, CentOS și o tehnologie cloud puternică. Și cu patru niveluri diferite, planurile Bluehost VPS oferă o mulțime de spații pentru creșterea cu creșterea.

Bluehost Cons

Când prețurile sunt atât de scăzute, este greu să te plângi prea mult de deficiențele planurilor Bluehost. Există însă unele contravalori serioase pentru Bluehost care nu pot fi trecute cu vederea dacă prețurile mici nu sunt prioritatea ta.

1. Serviciul Clienti Bluehost este Hit sau Miss

Orice companie care are clienți în întreaga lume trebuie să le poată susține în permanență. Bluehost se mândrește cu un timp de răspuns de bilet în medie de 30 de secunde, dar acesta pare să fie cazul în realitate. În orele de vârf, mulți clienți raportează timpii de așteptare de aproape 45 de minute. Pentru a înrăutăți, mulți clienți exprimă frustrarea că comunicarea poate fi scurtă și inutilă. Puține lucruri sunt mai înfricoșătoare atunci când întâmpinați dificultăți tehnice decât să așteptați o perioadă exorbitantă de timp doar pentru a primi un răspuns care nu vă apropie de o soluție. Serviciul lent și nefolositor nu este întotdeauna cazul Bluehost, dar este destul de des încât nu putem spune că serviciul lor pentru clienți este constant de înaltă calitate.

Cu toate acestea, Bluehost are un canal YouTube plin cu tutoriale utile. Dacă întrebarea dvs. nu este una urgentă, uneori cel mai bine este să vă întindeți mânecile și să învățați cum să o remediați singur. Este posibil să rezolvați chiar problema înainte de a vă opri pe linia de asistență.

2. Fără garanție de utilizare

Înainte de a lua decizia de găzduire, vei fi citit probabil sute de recenzii diferite din mai multe perspective diferite despre aproape fiecare companie de găzduire acolo. Unul dintre tiparele pe care le puteți observa este că mai multe dintre aceste companii de găzduire oferă o garanție de funcționare – de obicei o garanție de 99,99%. Acest lucru promite că veți fi despăgubiți pentru mai mult de 8 ore de oprire pe an. Nu este cazul Bluehost. Bluehost nu vă va compensa dacă ar trebui să se afle în funcție de valoarea lor sub media anunțată. În timp ce recordul uptime-ului lor nu rămâne prea mult în urmă, studiile arată că Bluehost tinde să aibă o rată uptime ușor mai mică decât majoritatea concurenților cu nume mari. Pentru site-urile care obțin bani în urma vizitelor, acele 4 ore suplimentare de oprire pe an pot avea un impact imens asupra afacerii tale. Dar, în comparație cu alte site-uri cu buget, cum ar fi WebHostingPad, Bluehost are o durată de utilizare mai bună pentru banii pe care îi plătiți.

3. viteze de încărcare lentă

În medie, paginile Bluehost au nevoie de 25% mai mult timp pentru a încărca decât paginile găzduite de alți furnizori de hosting de top. Este posibil ca această diferență de timp să nu pară multă, dar știați că aproape trei sferturi din traficul dvs. va sări dacă pagina dvs. nu se va încărca în 5 secunde? Vitezele lente de încărcare afectează experiența utilizatorului, reducând astfel vizitatorii și profiturile. Sigur, Bluehost este cu mult înaintea multor gazde web mai mici, dar se află în partea de jos a butoiului printre cei mai buni concurenți ai lor. Vom indica viteza ca fiind numărul unu pe care ar putea să-l rezolve dacă ar dori să își îmbunătățească serviciul. Dacă viteza este prioritatea dvs. maximă într-o gazdă web, s-ar putea să vă interesați să plătiți câțiva dolari în plus pe lună pentru găzduirea superioară A2.

4. Obținerea tuturor e-mailurilor

O altă caracteristică care nu dispune de găzduirea Bluehost este ceea ce se numește „inbox catchall e-mail”. Ceea ce înseamnă asta este că cineva trimite un e-mail către un utilizator inexistent din domeniul dvs., acesta va ajunge în această cutie de e-mail catchall. Deși aceasta nu este o caracteristică necesară, este una pe care o au alte companii de hosting.

5. Cel mai bun preț necesită un contract mai lung

Dacă plănuiți să vă mențineți pe site-ul dvs. mult timp, atunci nu contează. Dacă nu sunteți sigur cât va dura site-ul dvs., perioada de 36 de luni pentru cele mai bune prețuri poate fi puțin frustrantă.

Deci, depinde de tine dacă este negativ sau nu, dar am crezut că ai vrea să știi.

Linia de jos:

Este greu de spus nu la un preț scăzut, cu o valoare deosebită, iar popularitatea Bluehost este o dovadă în acest sens.

Acestea au toate elementele de bază acoperite într-un singur pachet simplu și la un preț ieftin, ceea ce este exact ceea ce căutați webmasterul dvs. novice tipic atunci când vine timpul să construiți un site pentru afacerea lor. Bluehost se încadrează în fracții simple, dar aceste fracțiuni se adaugă într-adevăr atunci când este vorba de un număr mare. Acesta este motivul pentru care nu am recomanda Bluehost pentru site-urile care obțin o cantitate imensă de trafic sau pierde mult timp atunci când site-ul lor se stinge. Dar dacă tot ce îți dorești este propriul tău colț mic al internetului și tu însuți s-ar putea să nu observi nicio perioadă de oprire sau viteze în scădere, Bluehost este un loc minunat și ieftin pentru a începe.

Vizualizați prețurile Bluehost

Întrebări frecvente de gazduire Bluehost

Care sunt caracteristicile centrale pe care le oferă Bluehost?

Există zeci de funcții pe care Bluehost le oferă, dar aici sunt cele mai importante patru pentru a vă începe.

 • PHP – Dacă nu doriți ca site-ul dvs. să fie plictisitor și plictisitor, va trebui să utilizați PHP. Acest serviciu vă permite să creați conținut dinamic pentru site-ul dvs., incluzând imagini, butoane și text care vă pot separa de mulțime. În funcție de ce tip de site web doriți să construiți, Bluehost oferă pachete diferite pentru a vă oferi mai mult control prin PHP.
 • WordPress –  Pe lângă găzduirea site-ului dvs., Bluehost vă va oferi acces la WordPress, astfel încât să puteți personaliza și crea aspectul pe care îl doriți. Majoritatea site-urilor noi folosesc WordPress, așa că doriți cu siguranță să profitați de el.
 • MySQL – Dacă intenționați să aveți o mulțime de date pe site-ul dvs. sau doriți să colectați o mulțime de date cu site-ul dvs., atunci veți avea nevoie de MySQL pentru a face asta. Bluehost vă oferă instrumentele de care aveți nevoie, astfel încât nu puteți doar să colectați, ci să prelucrați și să gestionați toate datele dorite. După cum am menționat, există diferite pachete pe care le puteți alege pentru a vă asigura că aveți suficient spațiu de stocare pentru tot.
 • Garanție Uptime –  Bluehost are o garanție de disponibilitate de 100%, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. nu va fi niciodată scăzut pentru o perioadă de timp. Dacă, din orice motiv, se întâmplă asta (bateți pe lemn), Bluehost vă va compensa pentru asta.
 • E-mail – Bluehost oferă conturi de e-mail gratuite cu toate pachetele.
Ce fel de funcții de e-mail oferă Bluehost?

Bluehost are un portal Webmail pentru utilizatorii săi și vă permite, de asemenea, să alegeți programul dvs. preferat de mesaje primite. Folosește atât SpamAssassin, cât și SpamExperts pentru a vă filtra curierul de intrare. De asemenea, au unele funcții de marketing prin e-mail pentru a vă ajuta să creșteți abonamentele.

Ce fel de securitate pentru hacking oferă Bluehost?

Pentru a vă menține protejat, Bluehost oferă multiple funcții de conectare și securitate care vă pot păstra site-ul și toate informațiile pertinente din mâinile hackerilor și hoților.

 • Autentificare cu doi factori: pe lângă parola dvs., veți avea nevoie de o altă cheie de securitate pentru a vă autentifica. Acest lucru ajută la prevenirea hackerilor de a avea acces
 • PIN: ca o caracteristică suplimentară de securitate, puteți configura un PIN pentru verificare. Cu toate acestea, nu puteți utiliza codul PIN pentru a vă autentifica.
 • Reglarea parolelor pentru utilizatorii autorizați: dacă aveți alți oameni care gestionează site-ul dvs. web, este posibil să nu doriți ca aceștia să aibă acces la tot ceea ce faceți. Astfel, puteți seta ce opțiuni sunt disponibile pentru utilizatori, precum și schimba parolele de la distanță.
 • Parola contului: acest lucru vă permite dumneavoastră sau unui utilizator autorizat să accesați site-ul pentru a face orice modificări sau informații de actualizare
 • Parolă de facturare: această parolă este doar pentru deținătorul contului, deoarece vă permite să achiziționați servicii suplimentare de la Bluehost sau să vă anulați contul în întregime
 • Conectare unică pentru site-uri de încredere: precum Google și WordPress.
Dacă am cumpărat un domeniu în altă parte, îl pot transfera către Bluehost?

Da, Bluehost vă va permite să transferați toate domeniile pe care le dețineți în contul de găzduire. Cu toate acestea, va trebui să resetați setările numelui dvs. de domeniu pentru a-l direcționa către Bluehost.

Pot cumpăra un nume de domeniu prin Bluehost?

Da, sunteți mai bine decât să cumpărați un nume de domeniu prin Bluehost, cu condiția să nu fi fost preluat de altcineva. Introduceți doar numele pe care îl doriți, iar site-ul vă va anunța dacă este disponibil.

Oferă Bluehost confidențialitate pentru nume de domeniu?

Da, ei fac. Toate numele de domeniu care au fost achiziționate sunt obligate prin lege să arate informațiile despre cine deține domeniul. Cu toate acestea, dacă vă îngrijorează faptul că informațiile dvs. personale sunt publice, Bluehost vă poate oferi opțiuni de confidențialitate pentru a păstra informațiile private. Ce se întâmplă dacă nu utilizați această caracteristică de securitate? Puteți fi ținta pentru:

 • Spam
 • Apeluri telefonice
 • Poșta poștală
 • Furt de identitate
 • Transferuri frauduloase de domeniu
Ce modalități de plată acceptă Bluehost?

Bluehost acceptă majoritatea cardurilor de credit majore, precum și PayPal și alte câteva servicii financiare online. Dacă nu sunteți sigur că va urma plata dvs., contactați echipa de asistență. De asemenea, oferă un istoric detaliat de facturare, care este accesibil online.

Pot configura o reînnoire automată pentru site-ul meu?

Da, puteți configura o reînnoire pe lună sau pe an, în funcție de nevoile dvs. Bluehost configurează reînnoirea automată pentru toate conturile noi, dar puteți trece la plata manuală, dacă este necesar. Bluehost vă va contacta oricând va fi efectuată o plată sau va fi retras pentru reînnoirea dvs. Mai multe pe Bluehost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map