Bluehost Review Μάιος 2020: Είναι το Bluehost απλά φθηνό ή καλό;

Contents

Τι είναι το Bluehost?

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ακούσει για οποιαδήποτε εταιρεία φιλοξενίας πιθανώς έχουν ακούσει για το Bluehost.


Podcasters και ηγέτες μάρκετινγκ Διαδικτύου λατρεύουν να το προωθούν, αλλά είναι καλό?

Ιδρύθηκε το 2003, η Bluehost είναι μια ιδιωτική εταιρεία φιλοξενίας που ανήκει στο Endurance International Group. Με τις αδελφικές εταιρείες φιλοξενίας HostMonster, FastDomain και iPage, ο όμιλος κατέχει σχεδόν δύο εκατομμύρια τομείς. Με βάση το Provo, Utah, το Bluehost VPS και τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας διακομιστών είναι οι ειδικότητες της υπηρεσίας.

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία Bluehost?

Το μεγαλύτερο σημείο πώλησης της Bluehost είναι, λοιπόν, το σημείο πώλησης.

Η τιμολόγηση του Bluehost (ξεκινά από περίπου 2,95 $) είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά και διατίθεται στάνταρ με όλες τις βασικές δυνατότητες που μπορεί να θέλει κάποιος από έναν κοινόχρηστο πάροχο φιλοξενίας.

Αξίζει να συγκρίνουμε με άλλους παρόμοιους οικοδεσπότες προϋπολογισμού, καθώς προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων με συγκεκριμένα πλεονεκτήματα. Ίσως θελήσετε να παρακολουθείτε μερικά πράγματα που βρήκαν οι ερευνητές μας. Ο χρόνος λειτουργίας και οι ταχύτητες είναι σημαντικά χαμηλότερες από τους περισσότερους ανταγωνιστές (ειδικά ανταγωνιστές υψηλότερης τιμής) και η εξυπηρέτηση πελατών Bluehost δεν είναι τόσο χρήσιμη όσο θα περίμενε κανείς. Βλέπε επίσημο ιστότοπο Bluehost Review 3.6 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (18 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 • Μερικές από τις φθηνότερες τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών
 • Καλό για αρχάριους
 • Εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας για τη φιλοξενία προϋπολογισμού

Μειονεκτήματα

 • Η ταχύτητα μπορεί να είναι ένα ζήτημα
 • Η ώρα λειτουργίας δεν είναι εγγυημένη
 • Μερικά προβλήματα υποστήριξης

Περίληψη Επειδή το Bluehost είναι τόσο μεγάλο και μοιράζεται πόρους με αδελφές εταιρείες, μπορούν να προσφέρουν μερικές από τις φθηνότερες τιμές για φιλοξενία. Και για απίστευτα χαμηλές τιμές, τα σχέδια της Bluehost καλύπτουν τα περισσότερα βασικά, όπως η φιλοξενία WordPress, το VPS, τα στερεά χαρακτηριστικά ασφαλείας και τόνοι δωρεάν εργαλείων για εκκίνηση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Λείπει η εξυπηρέτηση πελατών της Bluehost, ο χρόνος λειτουργίας είναι κακός και η ταχύτητά τους αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Οι webmaster με οικονομικό προϋπολογισμό που δεν αναμένουν πολλή επισκεψιμότητα ή εισιτήρια υποστήριξης θα βρουν ό, τι αναζητούν με τις τιμές Bluehost. Αλλά αν είναι σημαντική για εσάς μεγαλύτερη αξιοπιστία, αξίζει τον κόπο να διαθέσετε τα επιπλέον μετρητά για έναν πιο προσανατολισμένο στον πελάτη οικοδεσπότη όπως το SiteGround ή το WP Engine. Υποστήριξη3.5 Ταχύτητα2.5Δυνατότητες4Αξία4.5Διαφάνεια3.5

Η επίσημη κριτική μας για το Bluehost

Ψάχνετε για μια φτηνή, χωρίς φιλοξενία εμπειρία φιλοξενίας που θα καλύψει όλες τις βασικές σας ανάγκες; Τότε το Bluehost είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Η τιμολόγηση της Bluehost είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά, συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και περιλαμβάνει μια επιλογή από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα εργαλεία δημιουργίας και ασφάλειας ιστότοπων. Αλλά αν το έργο σας στο Web απαιτεί αιχμές διακομιστή, εγγύηση χρόνου λειτουργίας, γρήγορες ταχύτητες και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών, το Bluehost πιθανότατα δεν είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Ξοδέψτε λίγο περισσότερα χρήματα για να αποκτήσετε πολύ περισσότερη αξιοπιστία.

Κυριότερα σημεία του Bluehost

 • Πολύ προσιτή τιμή, ξεκινώντας από μόλις 2,95 $ / μήνα (με έκπτωση)
 • Εγκατάσταση WordPress με 1 κλικ – ιδανικό για νέους ιστότοπους
 • 24/7 υποστήριξη – η οποία έχει βελτιωθεί τον τελευταίο χρόνο
 • Συνιστάται ανεπιφύλακτα από κορυφαία podcasters όπως ο Pat Flynn
 • Όπως όλοι οι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες, εάν έχετε μεγάλο ιστότοπο, μπορεί να σας επιβραδύνει
 • Διατίθεται cloud hosting και άλλες αναβαθμίσεις
 • Ο χώρος αποθήκευσης email είναι πολύ περιορισμένος στο Βασικό πρόγραμμα
 • Οι ιστότοποι περιορίζονται μόνο σε 1 στο Βασικό πρόγραμμα
 • Επιστροφή χρημάτων 30 ημερών εάν δεν τους αρέσουν

Πλεονεκτήματα Bluehost

Η Bluehost έχει άριστη κατανόηση του τι χρειάζεται ο μέσος πελάτης ως βασική γραμμή από τον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η μεγαλύτερη δύναμη του Bluehost είναι ότι καλύπτουν όλες αυτές τις βάσεις σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Και με 2 εκατομμύρια τομείς παγκοσμίως, σαφώς αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο πώλησης.

1. Bluehost cPanel – Επαναπροσδιορισμός επίδειξης

Πριν ξοδέψετε μια δεκάρα σε διαδικτυακές υπηρεσίες – συμπεριλαμβάνεται η φιλοξενία – δεν θα ήταν ωραίο να γνωρίζετε ακριβώς τι πληρώνετε; Η φιλοξενία Bluehost σάς δίνει μια αληθινή γεύση του πώς είναι να είστε ένας από τους πελάτες τους, δίνοντάς σας επίδειξη πρόσβασης σε ένα πλήρως λειτουργικό cPanel. Δεδομένου ότι το cPanel είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσετε για τη διαχείριση ολόκληρου του ιστότοπού σας, δείχνοντάς σας μια απογυμνωμένη έκδοση αυτού του προγράμματος θα ήταν να σας κάνει κακό. Η πλήρης επίδειξη είναι μια έξυπνη κίνηση, καθώς τα χαρακτηριστικά του cPanel είναι ανθεκτικά και φιλικά προς το χρήστη. Μέχρι τη λήψη της απόφασης αγοράς, γνωρίζετε ακριβώς τι παίρνετε.

2. Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού & Άλλη ασφάλεια

Πριν στείλετε ποτέ δεδομένα σε μια εταιρεία φιλοξενίας, δεν θέλετε να μάθετε πόσο ασφαλής είναι; Η φιλοξενία Bluehost έχει τα πάντα ενημερωμένα κάτω από την κουκούλα των διακομιστών τους. Με κοινόχρηστα και αποκλειστικά πιστοποιητικά SSL, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και ασφαλή διαδικασία FTP, η φιλοξενία Bluehost γνωρίζει τι σημαίνει να διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή. Εάν το σκεφτείτε, αυτό μπορεί να είναι ένα από τα χαρακτηριστικά πώλησης για το προϊόν σας, καθώς οι πελάτες σας θέλουν να μάθουν εάν τα προσωπικά και ιδιωτικά οικονομικά στοιχεία τους είναι καλά χέρια πριν σας δώσουν μια δεκάρα.

Η Bluehost διαθέτει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας μεταξύ εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων χαμηλού κόστους. Ο ανταγωνιστής τους HostGator, για παράδειγμα, είναι ελαφρώς πιο ακριβός, αλλά έχει σοβαρή έλλειψη προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα και ιούς στα εισερχόμενά τους, και δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας μόνο μία φορά την εβδομάδα. Ακόμη και μια πιο ακριβή επιλογή, το SiteGround, υπολείπεται της ασφάλειάς τους έναντι της εισβολής. Η Bluehost πηγαίνει πραγματικά πάνω και πέρα ​​από την ασφάλεια για την τιμή.

3. Τέλος – Freebies που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Η Bluehost αναγνωρίζει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν βασικούς ιστότοπους προκειμένου να επεκτείνουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ και την παρουσία τους. Έτσι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Bluehost σας μια σειρά δωρεάν εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου, καλαθιού αγορών, email και μάρκετινγκ. Τα Google Apps και το CloudFlare είναι δύο παραδείγματα και όλες αυτές οι εφαρμογές ενσωματώνονται απρόσκοπτα και είναι απίστευτα φιλικές προς το χρήστη. Δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής για να μάθετε τις δωρεάν εφαρμογές που αναμφίβολα θα είναι χρήσιμες για οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση.

4. Εύκολα εργαλεία σχεδίασης

Η φιλοξενία Bluehost σάς φέρνει στο κάθισμα του οδηγού όσον αφορά τη σχεδίαση του ιστότοπού σας και το καθιστούν τόσο εύκολο που δεν χρειάζεται να έχετε καμία εμπειρία. Σε ένα σημείο, η πρόσληψη ενός σχεδιαστή Ιστού μπορεί να ήταν μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ, αλλά τώρα δεν χρειάζεται. Τα σχέδια της Bluehost παρέχουν δωρεάν λογισμικό σχεδίασης ιστότοπου με τεχνολογία μεταφοράς και απόθεσης, επιτρέποντάς σας να σχεδιάσετε τον ιστότοπο μόνοι σας. Αυτό το είδος λογισμικού ονομάζεται κυριολεκτικά WYSIWYG – αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είστε ικανοί στον προγραμματισμό υπολογιστών για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε.

5. Το Bluehost VPS είναι πραγματικά προσιτό

Η φιλοξενία VPS είναι πάντα πιο ακριβή από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, επειδή είστε εγγυημένοι οι πόροι ενός ιδιωτικού διακομιστή. Αλλά όπου οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας χρεώνουν απίστευτα υψηλές τιμές για το VPS, οι χαμηλές τιμές του Bluehost επεκτείνονται στο VPS. Το Bluehost VPS διαχειρίζεται πλήρως και είναι πλούσιο σε δυνατότητες, όπως ένα βελτιωμένο cPanel, CentOS και ισχυρή τεχνολογία cloud. Και με τέσσερα διαφορετικά επίπεδα, τα σχέδια Bluehost VPS παρέχουν πολύ χώρο για κλιμάκωση με ανάπτυξη.

Μειονεκτήματα Bluehost

Όταν οι τιμές είναι τόσο χαμηλές, είναι δύσκολο να παραπονεθούμε πάρα πολύ για τις αδυναμίες των σχεδίων Bluehost. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σοβαρά μειονεκτήματα για το Bluehost που δεν μπορούν να παραβλεφθούν εάν οι χαμηλές τιμές δεν είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

1. Η εξυπηρέτηση πελατών της Bluehost είναι Hit ή Miss

Κάθε εταιρεία που έχει πελάτες σε όλο τον κόσμο πρέπει να είναι σε θέση να τους υποστηρίζει όλο το 24ωρο. Το Bluehost διαθέτει μέσο όρο χρόνου απόκρισης εισιτηρίων 30 δευτερολέπτων, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Κατά τις ώρες αιχμής, πολλοί πελάτες αναφέρουν χρόνους αναμονής σχεδόν 45 λεπτών. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, πολλοί πελάτες εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι η επικοινωνία μπορεί να είναι περιορισμένη και μη χρήσιμη. Λίγα πράγματα είναι πιο ενοχλητικά όταν αντιμετωπίζετε τεχνικές δυσκολίες από το να πρέπει να περιμένετε υπερβολικό χρόνο μόνο για να λάβετε μια απάντηση που δεν σας φέρνει πιο κοντά σε μια λύση. Η αργή και άχρηστη εξυπηρέτηση δεν συμβαίνει πάντα με το Bluehost, αλλά η περίπτωση είναι αρκετά συχνά που δεν μπορούμε να πούμε ότι η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι σταθερά υψηλής ποιότητας.

Ωστόσο, το Bluehost διαθέτει κανάλι YouTube γεμάτο με χρήσιμα μαθήματα. Εάν η ερώτησή σας δεν είναι επείγουσα, μερικές φορές είναι καλύτερο να απλώσετε τα μανίκια σας και να μάθετε πώς να το φτιάξετε μόνοι σας. Μπορείτε ακόμη και να λύσετε το πρόβλημα προτού κατεβείτε στη γραμμή υποστήριξης.

2. Χωρίς εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Πριν λάβετε την απόφαση φιλοξενίας, πιθανότατα θα έχετε διαβάσει εκατοντάδες διαφορετικές κριτικές από πολλές διαφορετικές προοπτικές για σχεδόν κάθε εταιρεία φιλοξενίας εκεί έξω. Ένα από τα πρότυπα που μπορεί να παρατηρήσετε είναι ότι πολλές από αυτές τις εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας – συνήθως εγγύηση 99,99% χρόνου λειτουργίας. Αυτό υπόσχεται ότι θα αποζημιωθείτε για περισσότερες από 8 ώρες διακοπής λειτουργίας ανά έτος. Αυτό δεν συμβαίνει με το Bluehost. Το Bluehost δεν θα σας αποζημιώσει σε περίπτωση που ο χρόνος λειτουργίας τους πέσει κάτω από τον μέσο όρο που διαφημίστηκε. Αν και το ρεκόρ uptime τους δεν είναι πολύ πίσω, μελέτες δείχνουν ότι το Bluehost τείνει να έχει ελαφρώς χαμηλότερο ρυθμό uptime από τους περισσότερους από τους μεγάλους ανταγωνιστές τους. Για ιστότοπους που δημιουργούν έσοδα από επισκέψεις, οι επιπλέον 4 ώρες διακοπής λειτουργίας ανά έτος μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας. Αλλά σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους προϋπολογισμού όπως το WebHostingPad, το Bluehost έχει πολύ καλύτερο χρόνο λειτουργίας για τα χρήματα που πληρώνετε.

3. Αργές ταχύτητες φόρτωσης

Κατά μέσο όρο, οι σελίδες Bluehost χρειάζονται 25% περισσότερο χρόνο φόρτωσης από τις σελίδες που φιλοξενούνται από άλλους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας. Αυτή η διαφορά ώρας μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά ξέρατε ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα της επισκεψιμότητάς σας θα αναπηδήσουν εάν η σελίδα σας δεν φορτωθεί εντός 5 δευτερολέπτων; Οι αργές ταχύτητες φόρτωσης βλάπτουν την εμπειρία χρήστη σας, μειώνοντας έτσι τους επισκέπτες και τα κέρδη σας. Σίγουρα, η Bluehost είναι ακόμα πολύ μπροστά από πολλούς μικρότερους οικοδεσπότες Ιστού, αλλά βρίσκονται στο κάτω μέρος του βαρελιού μεταξύ των κορυφαίων ανταγωνιστών τους. Θα ήθελα να δείξουμε ταχύτητα ως το νούμερο ένα στοιχείο που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για να διορθώσουν εάν θέλουν να βελτιώσουν την υπηρεσία τους. Εάν η ταχύτητα είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας σε έναν οικοδεσπότη Ιστού, μπορεί να σας ενδιαφέρει να πληρώνετε επιπλέον λίγα δολάρια το μήνα για την γρήγορη φιλοξενία A2.

4. Λήψη όλων των email σας

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που λείπει η φιλοξενία Bluehost είναι αυτό που ονομάζεται “catchall email inbox”. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ανύπαρκτο χρήστη στον τομέα σας, θα καταλήξει σε αυτά τα εισερχόμενα email. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό, είναι αυτό που έχουν και άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

5. Η καλύτερη τιμολόγηση απαιτεί μεγαλύτερο συμβόλαιο

Αν σκοπεύετε να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε δεν έχει σημασία. Εάν δεν είστε σίγουροι για πόσο καιρό θα είναι ο ιστότοπός σας, τότε η περίοδος 36 μηνών για την καλύτερη τιμή μπορεί να είναι λίγο απογοητευτική.

Επομένως, εξαρτάται από εσάς αν αυτό είναι αρνητικό ή όχι, αλλά πιστεύαμε ότι θα θέλατε να μάθετε.

Η κατώτατη γραμμή:

Είναι δύσκολο να πούμε όχι σε χαμηλή τιμή με μεγάλη αξία, και η δημοτικότητα του Bluehost αποτελεί απόδειξη για αυτό.

Έχουν όλα τα βασικά σας καλυμμένα σε ένα τακτοποιημένο και φθηνό πακέτο, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που αναζητά ο τυπικός αρχάριος webmaster σας όταν έρθει η ώρα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή τους. Το Bluehost υπολείπεται σε απλά κλάσματα, αλλά αυτά τα κλάσματα αθροίζονται πραγματικά όταν ασχολούνται με μεγάλους αριθμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα συνιστούσαμε το Bluehost για ιστότοπους που συγκεντρώνουν τεράστια επισκεψιμότητα ή χάνουν μεγάλο χρόνο όταν ο ιστότοπός τους πέφτει. Αλλά αν το μόνο που θέλετε είναι η δική σας μικρή γωνιά του Διαδικτύου και εσείς οι ίδιοι ίσως να μην παρατηρήσετε καθυστερημένες ή καθυστερημένες ταχύτητες, το Bluehost είναι ένα υπέροχο, φθηνό μέρος για να ξεκινήσετε.

Προβολή τιμολόγησης Bluehost

Συνήθεις ερωτήσεις για τη φιλοξενία Bluehost

Ποια είναι τα κεντρικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Bluehost?

Υπάρχουν δεκάδες δυνατότητες που παρέχει το Bluehost, αλλά εδώ είναι οι τέσσερις πιο σημαντικές για να ξεκινήσετε.

 • PHP – Αν δεν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι βαρετός και βαρετός, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε PHP. Αυτή η υπηρεσία σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δυναμικό περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κουμπιών και κειμένου που μπορούν να σας ξεχωρίσουν από το πλήθος. Ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε, το Bluehost προσφέρει διαφορετικά πακέτα για να σας δώσει περισσότερο έλεγχο μέσω της PHP.
 • WordPress –  Εκτός από τη φιλοξενία του ιστότοπού σας, το Bluehost θα σας δώσει πρόσβαση στο WordPress, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε και να δημιουργήσετε την εμφάνιση και την αίσθηση που θέλετε. Οι περισσότεροι νέοι ιστότοποι χρησιμοποιούν το WordPress, οπότε σίγουρα θέλετε να το εκμεταλλευτείτε.
 • MySQL – Εάν σκοπεύετε να έχετε πολλά δεδομένα στον ιστότοπό σας ή θέλετε να συλλέξετε πολλά δεδομένα με τον ιστότοπό σας, τότε θα χρειαστείτε το MySQL για να το κάνετε αυτό. Το Bluehost σας δίνει τα εργαλεία που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε όχι μόνο να συλλέγετε αλλά να επεξεργάζεστε και να διαχειρίζεστε όλα τα δεδομένα που θέλετε. Όπως αναφέραμε, υπάρχουν διαφορετικά πακέτα που μπορείτε να επιλέξετε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης για τα πάντα.
 • Εγγύηση Uptime –  Η Bluehost έχει 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα είναι ποτέ εκτός λειτουργίας για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, αυτό συμβαίνει (χτυπήστε το ξύλο), το Bluehost θα σας αποζημιώσει για αυτό.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – Η Bluehost προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς email με όλα τα πακέτα.
Τι είδους δυνατότητες email προσφέρει η Bluehost?

Το Bluehost διαθέτει πύλη Webmail για τους χρήστες του και σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα εισερχομένων. Χρησιμοποιούν τόσο το SpamAssassin όσο και το SpamExperts για να φιλτράρουν τα εισερχόμενά σας. Έχουν επίσης κάποιες δυνατότητες μάρκετινγκ μέσω email για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις συνδρομές σας.

Τι είδους ασφάλεια hacking προσφέρει η Bluehost?

Για να σας προστατεύσει, το Bluehost προσφέρει πολλές δυνατότητες σύνδεσης και ασφάλειας που μπορούν να κρατήσουν τον ιστότοπό σας και όλες τις σχετικές πληροφορίες από τα χέρια των χάκερ και των κλεφτών.

 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων: Εκτός από τον κωδικό πρόσβασής σας, θα χρειαστείτε διαφορετικό κλειδί ασφαλείας για να συνδεθείτε. Αυτό βοηθά στην αποτροπή της πρόσβασης των χάκερ
 • ΚΑΡΦΙΤΣΑ: ως πρόσθετη δυνατότητα ασφαλείας, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα PIN για επαλήθευση. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PIN σας για να συνδεθείτε.
 • Προσαρμογές κωδικού πρόσβασης για εξουσιοδοτημένους χρήστες: εάν έχετε άλλα άτομα που διαχειρίζονται τον ιστότοπό σας, μπορεί να μην θέλετε να έχουν πρόσβαση σε ό, τι κάνετε. Έτσι, μπορείτε να ορίσετε ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες για τους χρήστες, καθώς και να αλλάξετε απομακρυσμένους κωδικούς πρόσβασης.
 • Κωδικός πρόσβασης λογαριασμού: Αυτό επιτρέπει σε εσάς ή σε εξουσιοδοτημένο χρήστη πρόσβαση στον ιστότοπο να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές ή να ενημερώσετε πληροφορίες
 • Κωδικός χρέωσης: Αυτός ο κωδικός πρόσβασης προορίζεται μόνο για τον κάτοχο του λογαριασμού, καθώς σας επιτρέπει να αγοράσετε επιπλέον υπηρεσίες από την Bluehost ή να ακυρώσετε πλήρως τον λογαριασμό σας
 • Ενιαία σύνδεση για αξιόπιστους ιστότοπους: όπως το Google και το WordPress.
Εάν αγόρασα έναν τομέα αλλού, μπορώ να τον μεταφέρω στο Bluehost?

Ναι, το Bluehost θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε οποιονδήποτε και όλους τους τομείς που έχετε στον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Ωστόσο, θα πρέπει να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του ονόματος domain σας για να το κατευθύνετε στο Bluehost.

Μπορώ να αγοράσω ένα όνομα domain μέσω της Bluehost?

Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να αγοράσετε ένα όνομα τομέα μέσω της Bluehost, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ληφθεί από κάποιον άλλο. Απλώς εισαγάγετε το όνομα που θέλετε και ο ιστότοπος θα σας ενημερώσει εάν είναι διαθέσιμος.

Το Bluehost προσφέρει απόρρητο ονόματος τομέα?

Ναι το κάνουν. Όλα τα ονόματα τομέα που έχουν αγοραστεί απαιτούνται από το νόμο για την εμφάνιση των πληροφοριών σχετικά με το ποιος κατέχει τον τομέα. Ωστόσο, εάν ανησυχείτε για τη δημοσίευση των προσωπικών σας στοιχείων, το Bluehost μπορεί να σας δώσει επιλογές απορρήτου για να διατηρήσετε αυτές τις πληροφορίες απόρρητες. Τι θα συμβεί εάν δεν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία ασφαλείας; Μπορείτε να είστε ο στόχος:

 • Ανεπιθυμητη αλληλογραφια
 • Τηλεφωνικές κλήσεις
 • Ταχυδρομική αλληλογραφία
 • Κλοπή ταυτότητας
 • Απάτες μεταφορές τομέα
Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεται η Bluehost?

Η Bluehost δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες, καθώς και το PayPal και πολλές άλλες διαδικτυακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι η πληρωμή σας θα ολοκληρωθεί, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης. Προσφέρουν επίσης ένα λεπτομερές ιστορικό χρέωσης που είναι προσβάσιμο στο διαδίκτυο.

Μπορώ να ρυθμίσω αυτόματη ανανέωση για τον ιστότοπό μου?

Ναι, μπορείτε να ρυθμίσετε μια ανανέωση ανά μήνα ή ανά έτος, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το Bluehost ρυθμίζει την αυτόματη ανανέωση για όλους τους νέους λογαριασμούς, αλλά μπορείτε να μεταβείτε στη μη αυτόματη πληρωμή, εάν είναι απαραίτητο. Η Bluehost θα επικοινωνήσει μαζί σας όποτε απαιτείται πληρωμή ή πρόκειται να αναληφθεί για την ανανέωσή σας. Περισσότερα στο Bluehost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map