Gratis website-bouwers: hoe maak je een gratis website? (Mei 2020)

Ernstig? Kan een eigenaar van een klein bedrijf – zonder ontwerpvaardigheden en weinig of geen budget – gratis een website bouwen?


Het antwoord is ja. En je hoeft er niet eens technisch voor te zijn.

Hoe u gratis een website maakt?

Veel startups zijn niet bereid om veel geld uit te geven aan het bouwen van een website. Maar hier is het probleem: als u geen website heeft, weet iemand dan dat u een bedrijf heeft? Mensen vinden geen bedrijven meer, zoekmachines vinden zakelijke websites.

Dus hoe ben je begonnen met het bouwen van je gratis website? We gaan je helpen precies dat te doen.

How-to website-opties

Er zijn eigenlijk maar twee manieren om een ​​website te bouwen zonder een professional te betalen om u te helpen: leer programmeren of gebruik een gratis websitebouwer.

Leren coderen is een geweldig plan – hier zijn er een paar gratis middelen om te helpen – maar dat zal uw website niet snel omhoog krijgen. Online website-bouwers bieden een veel snellere en gemakkelijkere optie.

Ze zijn niet perfect, maar voor een klein bedrijf, vooral met beperkte webvaardigheden en een krap budget, kunnen ze u helpen snel en goedkoop een professionele website op te zetten.

Voors en tegens van gratis website-bouwers

Voordelen

 • Bouw een website zonder geld uit te geven
 • Eenvoudig te gebruiken – ideaal voor kleine bedrijven
 • Geen technische of ontwerpvaardigheden nodig
 • Sjablonen en tools inbegrepen
 • Premium-abonnementen beschikbaar als je groeit

Nadelen

 • Advertenties verschijnen op uw site
 • eCommerce-opties zeer beperkt op gratis abonnementen
 • Niet altijd gemakkelijk aan te passen
 • Bedrijfseigen opgezet – moeilijker om uw site te verplaatsen
 • Premium-abonnementen zijn veel duurder dan traditionele webhosts

Laten we eens kijken naar de redenen waarom we denken dat websitebouwers geweldig zijn voor beginners die nu een gratis website willen hebben.

Waarom een ​​gratis websitebouwer gebruiken?

Om uw eigen website te bouwen wanneer u geen technische achtergrond heeft, zijn de juiste tools essentieel. Hier zijn enkele van de geweldige tools en functies die standaard zijn in de meeste gratis sitebouwers.

Slepen en neerzetten

Het hele punt van slepen en neerzetten is om u in staat te stellen uw cursor te gebruiken om items op een webpagina te plaatsen of te verplaatsen. U wijst en klikt, sleept de afbeelding of widget naar de plaats waar u het wilt hebben en laat dan gewoon los.

Het is gemakkelijk en intuïtief – geen code vereist – en je ziet direct de resultaten. Als je het niet leuk vindt, klik dan op de X om het te verwijderen en sleep iets anders naar je toe.

Aangepaste domeinnaam

Als je aan een website hebt gedacht, heb je misschien al je domeinnaam gekocht. Goed nieuws is dat je het nog steeds kunt gebruiken – je eigen domein maakt het makkelijker voor zoekmachines om je te vinden.

Nadat u uw builder heeft gekozen, kunt u uw domeinnaam eraan koppelen. Houd er rekening mee dat de meerderheid van de bouwers een maandelijks bedrag in rekening brengt om het domein aan uw site te koppelen.

wix

Online winkel (e-commerce)

Wanneer u gratis een online winkel kunt opzetten, is dat zeker een groot probleem. De sitebouwers maken het ook gemakkelijk, maar dat gezegd hebbende, gratis heeft hier zijn grenzen.

De meeste e-commerce-opties bepalen de grootte van uw voorraad – vaak beperkt tot slechts vijf items. Ze bepalen het aantal betalingsverwerkers, dat neigt naar traditionele leveranciers zoals PayPal.

Maar ze bieden u wel een manier om nu online te verkopen en u kunt overstappen op een betaald abonnement als u meer middelen nodig heeft.

weebly

Gratis domein

De meeste bouwers bieden je een gratis domeinnaam aan. MAAR … het is eigenlijk een subdomein. Als u bijvoorbeeld Wix gebruikt, is uw domein: www.mywebsite.wixsite.com. Zoekmachines zijn niet voor dit soort instellingen.

U kunt een domein doorgaans kopen voor ongeveer $ 12,00. Namecheap is een geweldige plek om het te doen omdat ze gratis domeinprivacy bevatten.

ucraft

Web hosting

Een gratis websitebouwer host uw domein – zij zijn uw online verhuurder. In ruil voor gratis hosting zien uw bezoekers advertenties.

Terwijl uw site verkeer genereert, wilt u mogelijk meer bandbreedte of functies, zonder de advertenties. Elke gratis bouwer heeft premium-plannen om daarbij te helpen, maar dat kunnen ze zijn

Aanzienlijk duurder dan het hosten van een site bij een conventionele provider.

webstarts

Intuïtief

Gratis bouwers zijn gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijker te achterhalen. Dat is hun zaak – om het u en uw kleine bedrijf eenvoudig te maken om online te gaan.

Jimdo

Reagerend ontwerp

Responsief ontwerp betekent dat uw website reageert op de grootte van het scherm waarop deze wordt weergegeven. Ongeveer 48% van de online activiteiten vinden plaats op mobiele apparaten, dus responsive design is essentieel.

De meeste bouwers bieden sjablonen of thema’s om u te helpen bij het bouwen van uw site. Controleer het altijd op apparaten van verschillende grootte en in verschillende browsers.

mozello

Integratie van sociale media

De meeste websitebouwers zullen enkele tools of widgets voor sociale media bevatten. De meeste van hen hebben pictogrammen voor delen om uw berichten en pagina weer te geven, zodat mensen inhoud kunnen delen die ze leuk vinden.

Sommige bieden widgets om links naar uw eigen accounts te bieden of zelfs om uw tweets of berichten rechtstreeks op uw site weer te geven.

webflow

zoek machine optimalisatie

Gratis websitebouwers bieden enkele basisondersteuningen om het voor zoekmachines gemakkelijker te maken om uw site te vinden. Dat is het hele punt van SEO.

Deze tools bevatten meestal formulieren om metagegevens of SEO-titels toe te voegen en alt-tekst om uw afbeeldingen te beschrijven. Hoewel deze tools nuttig zijn, vereist het verbeteren van uw positie in de zoekresultaten (SERP’s) een veel breder netwerk.

imcreator

Vriendelijk voor kleine bedrijven

Beginners welkom! Nogmaals, deze bouwers zijn ontworpen voor eigenaren van kleine bedrijven, waardoor ze de kans krijgen om snel online te gaan zonder noemenswaardige geldinvesteringen.

zoho

Contentmanagement systeem

Een Content Management Systeem (CMS) is een interface die de meeste mensen vertrouwd en gebruiksvriendelijk vinden. Het lijkt op offline softwaretoepassingen zoals Microsoft Word, met basisopmaakopties voor het toevoegen van inhoud.

site123

14 Beste gratis website-bouwers

Welke is geschikt voor uw kleine bedrijf? Dit is onze kijk op de beste bouwers die er vandaag zijn.

1. Weebly Website Builder

weebly website builder

Weebly is een van de meest populaire gratis bouwers. Het is extreem gemakkelijk te gebruiken, het CMS bevat een drag-and-drop-builder, SEO-tools en een aantal apps om meer functionaliteit toe te voegen. Het gratis abonnement omvat een subdomeinnaam, ondersteuning via chat en e-mail, evenals een SSL-certificaat. (Het SSL-certificaat is een beveiligingsverificatietool – uw domein wijzigen van HTTP naar HTTPS.) U kunt hun gratis mobiele app gebruiken om uw site onderweg te beheren.

Weebly bevat standaardontwerpen (sjablonen) maar de selectie is enigszins beperkt. Een nogal vervelende beperking is het ontbreken van een mediabibliotheek – elke afbeelding moet elke keer worden geüpload, zelfs als je deze al hebt gebruikt.

Er is geen optie voor een online winkel met het gratis abonnement of zelfs met het abonnement dat uw aangepaste domein met de site verbindt. U moet naar hun Pro-abonnement gaan als u een eCommerce-site wilt starten.

Voordelen

 • Eenvoudig, intuïtief CMS met drag and drop builder
 • Gratis abonnement omvat SSL
 • Mobiele app voor toegang tot de site vanaf elke locatie
 • Chat en e-mailondersteuning voor een gratis abonnement

Nadelen

 • Beperkt aantal sjablonen
 • Geen eCommerce-opties op het gratis abonnement
 • Geen mediabibliotheek voor afbeeldingen

Bezoek Weebly hier

2. Wix Website Builder

wix website builder

Wix is ​​een gratis websitebouwer met zoveel opties dat het je hoofd doet draaien. Ze hebben tonnen responsieve ontwerpsjablonen die vrij eenvoudig aan te passen zijn. Waarschijnlijk de beste functie voor beginners is de Wix ADI – Artificial Design Intelligence. Kortom, u beantwoordt een paar vragen en Wix maakt een aangepaste sjabloon voor uw site.

Het freebie-abonnement omvat toegang tot de uitgebreide sjabloonbibliotheek, een gratis subdomein en hosting, evenals een beperkte eCommerce-optie. Ze geven niet duidelijk aan welke functies gratis en welke premium zijn, dus vraag het gerust.

Twee dingen om op te merken. Ten eerste is Wix niet verlegen als het gaat om adverteren. Op uw site staat een banneradvertentie. Ten tweede, hoewel de sjablonen geweldig zijn, zijn ze niet uitwisselbaar. Als je wilt wijzigen, verlies je alle inhoud of aanpassingen die je hebt aangebracht.

Voordelen

 • Tal van responsieve sjablonen
 • Makkelijk te gebruiken drag and drop builder
 • Artificial Design Intelligence-interface kan een aangepaste site bouwen die is gebaseerd op antwoorden op voorraadvragen
 • Redelijke opties voor kleine online winkel in gratis abonnement
 • Onbeperkte lettertypen, animaties, video-achtergronden en parallax-effecten.

Nadelen

 • SEO beïnvloed door subdomein gegeven op gratis abonnement
 • Maandelijkse vergoeding om uw eigen domein te gebruiken
 • Agressieve advertentieplaatsing op gratis abonnement

Lees meer over Wix

3. WordPress.com

wordpress

WordPress.com is begonnen als een gratis blogplatform met een aangepast CMS. (Datzelfde CMS is een gratis applicatie op betaalde hostingproviders.) WordPress.com is geweldig voor een basisblog, maar kan wat meer moeite kosten voor een beginner die probeert een kleine bedrijfswebsite te bouwen.

WordPress.com biedt een paar gratis thema’s wanneer u zich aanmeldt. Je krijgt een subdomein en enkele plug-ins, waaronder Jetpack, die veel extra mogelijkheden biedt. Er is geen drag-and-drop-builder en het dashboard is minder intuïtief voor beginners. Een uitstekende functie is de mogelijkheid om uw inhoud te exporteren – dus dit gratis hostingplatform is gemakkelijker over te zetten dan de meeste andere gratis bouwers.

Voor kleine bedrijven zijn de premium-abonnementen ongeveer 4x duurder dan het gebruik van een traditionele hostingprovider en hetzelfde CMS.

Voordelen

 • Geweldig blogplatform
 • Makkelijk te gebruiken drag and drop builder
 • Afbeeldingenbibliotheek, gratis thema’s en plug-ins
 • Inhoud kan worden geëxporteerd om de site te migreren
 • Gratis plan is een gemakkelijke manier om de basis van WordPress CMS te leren

Nadelen

 • SEO beïnvloed door subdomein
 • Zeer dure premium-abonnementen
 • Plug-ins en thema’s zijn beperkt en worden beheerd, zelfs op premium-abonnementen

Bezoek WordPress.com

4. Site123 Website Builder

Site123 website builder

Site123 heeft een andere benadering dan zijn concurrenten – er is geen builder voor slepen en neerzetten. In plaats daarvan upload je gewoon je inhoud en deze wordt geproduceerd in een responsief ontwerp. U kunt een site heel snel opzetten.

Site 123 staat hoog in klantenservice, met 24/7 ondersteuning, via chat, e-mail en een ticketsysteem. Het is inbegrepen in het gratis abonnement, samen met uw gratis subdomein, SEO-tools en toegang tot een aantal responsieve ontwerpsjablonen. U kunt een eCommerce-optie krijgen met een specifieke winkelbouwer, maar hiervoor is een premium abonnement vereist.

Site 123 prijst dat het erg SEO-vriendelijk is, maar dat is echt niet van toepassing op sites met een subdomein. Er is één tarief voor premium-plannen en een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie als u ervoor kiest om die route te volgen.

Bekijk Site123

Voordelen

 • Goede selectie van responsieve ontwerpsjablonen
 • Geen gebouw nodig – upload gewoon inhoud
 • Gratis afbeeldingen opgenomen in set-up wizard
 • Zeer positieve recensies voor klantenservice
 • Premium-abonnement omvat domeinregistratie

Nadelen

 • Geen eCommerce-optie voor gratis abonnement
 • Prijzen voor premiumplannen zijn niet transparant
 • Pakketplannen aangeprezen maar details niet uitgelegd

5. Opvallend Website Builder

Opvallend website builder

Opvallend is een nieuwere websitebouwer. Met hun gratis abonnement krijgt u een subdomein, hosting en de optie voor een online winkel met één product. Hun advertenties zijn minder opdringerig dan andere en kiezen ervoor om een ​​badge toe te voegen aan de voettekst van de site.

Het bewerkingsdashboard is gemakkelijk te gebruiken, sjablonen zijn responsief en aanpasbaar. Er is een interessante functie die uw site automatisch opbouwt vanaf uw LinkedIn-pagina. Ze brengen ook geen extra kosten in rekening voor eCommerce-transacties (u heeft nog steeds kosten voor betalingsproviders.)

Maar opvallend is ontworpen om minimalistische pagina’s met één pagina en scrollbare websites te bouwen – dat is het enige gratis beschikbare formaat. U kunt een site met meerdere pagina’s bouwen, maar u moet daarvoor een premium-abonnement kopen.

Bekijk opvallend

Voordelen

 • Eenvoudig te gebruiken site-editor
 • Ruime keuze aan mooie, responsieve sjablonen
 • Minimale enkele paginastijl zeer actueel
 • Minder opdringerige advertenties
 • Geen kosten toegevoegd aan de transactiekosten van de betalingsprovider

Nadelen

 • Premium-abonnement nodig om meer dan één pagina ter plaatse te hebben
 • eCommerce op gratis abonnement beperkt tot 1 product
 • Premium-tariefplannen worden vooraf betaald – veel duurder dan traditionele hosts

6. Ucraft Website Builder

Ucraft Website Builder

UCraft heeft een aantal geweldige functies en ernstige beperkingen in zijn gratis abonnement. Het goede nieuws: hiermee kunt u zonder extra kosten een aangepast domein aan uw site koppelen. Dat is geweldig voor SEO en veel gemakkelijker te onthouden voor uw klanten dan een subdomein. Je kunt ook Google Analytics gebruiken en je krijgt een SSL.

Het slechte nieuws, maatwerk op het gratis abonnement is echt beperkt. Ucraft neigt meer naar bestemmingspagina’s dan naar grotere opties met meerdere pagina’s. Er zijn ook geen online winkelopties voor het gratis abonnement, maar ze hebben wel premium-abonnementen met een 14-daagse geld-terug gratis proefperiode.

Ze hebben veel responsieve sjablonen, een taal-app, een gratis logo-maker en een maker van een bestemmingspagina – wat best cool is. De premium-plannen zijn vrijwel vergelijkbaar met andere bouwers.

Bezoek Ucraft

Voordelen

 • Verbind een aangepast domein zonder kosten
 • Goede selectie van responsieve sjablonen
 • Gratis logomaker
 • SSL inbegrepen
 • Meertalige site met gratis taalapp

Nadelen

 • Aanpassing van sjablonen beperkt op basis van gratis abonnement
 • Geen online winkel voor gratis abonnement
 • eCommerce beheerd via Shopify – niet de gemakkelijkste locatie

7. Lander Website Builder

Lander Website Builder

Lander maakt bestemmingspagina’s – praat over branding. Een bestemmingspagina is meestal een zelfstandige webpagina die een specifieke call-to-action (CTA.) Promoot. Het enige dat echt betekent, is dat u wilt dat de bezoeker een specifieke actie onderneemt – iets kopen, zich bij iets aansluiten of iemand bellen.

In termen van gratis gaat Lander dat concept te ver uit. Ze laten u een van hun premium-plannen gebruiken voor een gratis proefperiode van 14 dagen. Als je het niet koopt, is je site nog steeds actief, maar veel van de functies zijn uitgeschakeld. Lander lijkt te zijn gericht op digitale marketingbedrijven met een zekere technische kennis.

Waarschijnlijk niet de beste keuze voor kleine bedrijven die hun eerste site bouwen.

Voordelen

 • Mooie selectie van responsieve sjablonen
 • Huidige en minimalistische stijlen
 • Afgestemd op marketingprofessionals
 • Veel integraties – Facebook, Mailchimp, Zapier
 • A / B split testen

Nadelen

 • Geen gratis abonnement – gewoon een gratis proefversie
 • Zeer dure premium-abonnementen
 • Voor meer technisch onderlegde gebruikers dan beginners

8. Jimdo Website Builder

Jimdo website builder

Jimdo is een krachtige websitebouwer met de meeste standaardaanbiedingen in hun gratis abonnement. Een gratis subdomein, toegang tot responsieve sjablonen en net als Wix gebruiken ze kunstmatig ontwerp om een ​​aangepaste sjabloon voor uw site te maken. Maar er zijn ook enkele serieuze beperkingen.

Het gratis abonnement biedt helemaal geen ondersteuning – ze noemen het hun ‘Play’-plan, wat inhoudt dat het niet iets is dat een klein bedrijf zou kiezen. Er zijn geen SEO-tools en geen e-commerce-opties buiten de premium-abonnementen.

De prijzen op de meeste premium-abonnementen liggen in hetzelfde bereik als de andere leveranciers, maar zijn veel duurder voor volledige functionaliteit.

Voordelen

 • Kunstmatig ontwerpproces om een ​​aangepaste site te produceren
 • Zeer snelle manier om de site in gebruik te nemen
 • Eenvoudig te gebruiken SEO-basistools
 • Koppel eenvoudig sociale media-accounts
 • Pas de site aan door bestaande blokken toe te voegen of te bewerken

Nadelen

 • Geen klantenondersteuning voor gratis abonnement
 • Geen sjablonen – alleen ADI
 • Geen online winkel in gratis abonnement
 • Dure premiumplannen

Lees meer over Jimdo

9. Carrd Website Builder

Carrd website builder

Carrd is als opvallend: je gebruikt het om sites met één pagina te bouwen. Het is ongelooflijk betaalbaar: het premiumplan kost slechts $ 19 per jaar. Carrd’s eigen website is een prachtige site van één pagina. Sommige sjablonen repliceren die stijl.

Er is geen echte optie voor een site met meerdere pagina’s, maar ze bieden een sjabloon met secties die knoppen gebruikt om verschillende inhoudsblokken op dezelfde achtergrond op dezelfde plek weer te geven.

Maar u kunt nu letterlijk online beginnen met het bouwen van uw site, geen creditcard – u hoeft zelfs geen account aan te maken. Het is een beetje gek. De sjablonen zijn responsief, het is supergemakkelijk te gebruiken en de advertenties zijn rustig.

Eerlijk gezegd is premie voor $ 19 per jaar misschien zelfs beter dan gratis. U kunt een aangepast domein gebruiken, betalingsopties, directe e-maillijsten en andere geweldige add-ons toevoegen.

Voordelen

 • Minimalistische sites van één pagina – zeer actueel
 • Responsieve sjablonen
 • Verbazingwekkend betaalbaar premium abonnement
 • Low key adverteren op gratis abonnement
 • Geen account vereist – kies gewoon een sjabloon en begin

Nadelen

 • Geen sites met meerdere pagina’s
 • Geen e-commerce-opties
 • Geen steun

Bekijk Cardd hier

10. Zoho Sites Website Builder

Zoho Sites Website Builder

Zoho is niet gratis, maar het heeft wel een gratis proefperiode. (Wat u misschien niet kent van hun bestemmingspagina.) Zoho heeft een drag-and-drop-builder en een visuele builder waarmee u in de browser kunt werken om uw wijzigingen onmiddellijk te zien. Ze hebben responsieve sjablonen die zijn gebouwd met secties en u kunt sjablonen wijzigen zonder inhoud te verliezen.

Voor meer technische gebruikers is er een code-editor en de optie voor split-testen om u te helpen zien welke inhoud het beste werkt. Er zijn een hele reeks add-ons en veel extra apps voor zakelijke functies.

Voordelen

 • Drag and drop builder via het dashboard
 • Visuele bouwer om in de browser te bewerken
 • Selectie van responsieve sjablonen
 • Split testen
 • Grote selectie van app-integraties van derden

Nadelen

 • Geen gratis abonnement
 • Ondersteuning werkt slechts 5 dagen per week
 • Geen online winkel zonder integratie

Lees meer over Zoho Sites

11. Google My Business Website Builder

Google My Business Website Builder

Het is Google, het is helemaal gratis en het gebruikt de informatie die je in je bedrijfsprofiel hebt gezet. Onnodig te zeggen dat de SEO is inbegrepen.

U moet worden geverifieerd in Google Mijn Bedrijf om van dit platform te profiteren. Er zijn geen betaalde abonnementen: met Google kunt u deelnemen aan al hun services, inclusief klantrecensies, analyses en Google maps zodra u uw bedrijf verifieert. (Ze sturen een briefkaart om je adres te verifiëren.)

Daarna kunt u hun nieuwe websitebouwer gebruiken om een ​​gratis site te maken die informatie uit uw zakelijke account haalt. U kunt afbeeldingen toevoegen, openingstijden bijwerken voor seizoenswijzigingen, een promotie uitvoeren, een locatie toevoegen. De websitebouwer is responsief, gebruiksvriendelijk, u kunt inloggen vanaf uw telefoon – het is allemaal Google, de hele dag.

Voordelen

 • Allemaal gratis – geen kostenplan
 • Gratis hosting
 • Geïntegreerd met Google Bedrijfsinfo
 • Aangepast domein
 • Verhoog de betrokkenheid bij klanten

Nadelen

 • Alleen voor leden van Google Business
 • Bedrijfsverificatie van Google vereist
 • Het belangrijkste bedrijf van Google is het verkopen van advertenties

Lees hier meer over Google Mijn Bedrijf

12. About.me

About.me Website Builder

About.me is meer een website-bouwer voor individuen dan een klein bedrijf. Maar als je een consultant of een solo-beoefenaar bent, is About.me misschien precies wat je nodig hebt. Als u een portfolio wilt laten zien, heeft u helaas het premiumplan nodig.

Er is een gratis abonnement en het subdomein is nuttiger: about.me/uw naam voor mensen die je proberen te vinden. Het geeft je ook de mogelijkheid om een ​​specifieke CTA te markeren met een overlay en een ongebruikelijke add-on voor het toevoegen van een schermafbeelding van je site aan elke e-mail van het domein.

Anders lijkt het meer op een online cv dan op een website.

Voordelen

 • Ideaal voor individuele promotie
 • Gratis hosting
 • Responsieve sjablonen
 • Subdomein nuttig voor individuen

Nadelen

 • Niet echt voor kleine bedrijven
 • Geen portfolio in gratis abonnement
 • Functionaliteit beperkt in vergelijking met andere bouwers

Ga naar About.me

13. Formaat

Formatteer Website Builder

Formaat is eigenlijk meer een portfolio-builder dan een generieke website-builder. Het is een geweldige optie voor kleine bedrijven die hun werk willen laten zien en verkopen. Helaas is het niet echt gratis, maar het biedt wel een gratis proefperiode van twee weken.

Net als de rest biedt Format responsieve sjablonen (thema’s) die zeker zijn afgestemd op beeldend kunstenaars, ontwerpers en makers. Er zijn 3 betaalde abonnementen, de goedkoopste met een kleine online winkeloptie. Een waardevolle functie in de volgende twee prijsniveaus is een privéruimte voor klanten om online werkmonsters te bekijken, te testen en goed te keuren.

Formaat is een behoorlijk coole tool, afhankelijk van wat je doet, maar het basisplan is echt eenvoudig, dus als je niet geïnteresseerd bent in een aantal premium-functies met een hogere prijs – kijk rond.

Voordelen

 • Uitstekend geschikt voor bureaus en visuele ontwerpers
 • Verbind uw eigen domein – geen subdomeinen
 • Responsieve thema’s
 • Privéruimte om bewijzen van werkproduct aan klanten te tonen
 • eCommerce-optie voor alle plannen

Nadelen

 • Geen gratis abonnement
 • Basisplan is beperkt voor online winkel
 • De prijs is veel duurder dan bij een traditionele host

Ga naar Formaat

14. WordPress + Elementor

wp + elementor website builder

Elementor is een gratis plug-in voor paginabuilder die is toegevoegd aan een WordPress-installatie op een traditioneel hostingplatform zoals GoDaddy of Bluehost. Hoewel de plug-in zelf gratis is, moet u betalen voor hosting, meestal rond de $ 80,00 per jaar of minder als u zich committeert aan een driejarig abonnement.

We nemen deze optie op voor kleine bedrijven die al een hostingpakket hebben gekocht en een drag-and-drop-builder willen met een visuele interface. De plug-in is de websitebouwer en wanneer u uw eigen hosting koopt, zijn er geen advertenties en kunt u doorgaans een gratis domein krijgen.

Voordelen

 • Eliminator-plug-in is gratis
 • Gratis responsieve thema’s die zijn ontworpen om met de plug-in te werken
 • Visual builder om wijzigingen aan te brengen in de browser
 • Bouw herbruikbare blokken
 • Paginalay-outs en secties meegeleverd met plug-in

Nadelen

 • Betaalde hosting vereist
 • Kan conflicteren met thema’s die niet zijn ontworpen om ermee te werken
 • Niet zo gemakkelijk te gebruiken als andere bouwers

Lees meer over Elementor

Opsommen

Gratis website-bouwers zijn zeker beschikbaar. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, vereisen geen ontwerp of technische vaardigheden en werken op alle verschillende schermformaten – van desktops tot tablets tot smartphones.

Hoe bepaal je wat goed voor je is?

 1. Bedenk hoeveel ondersteuning u nodig heeft.
 2. Hoeveel maatwerk wilt u doen?
 3. Als u een online winkel wilt, controleer dan de prijs van premium-abonnementen.
 4. Overweeg om uw eigen domein te registreren – het is op lange termijn het geld waard.

Het belangrijkste is dat u niet vergeet dat uw website moet helpen bij het opbouwen van uw bedrijf. Denk na over wat uw klanten willen weten en wat u wilt dat ze eraan doen.

Kies dan uw websitebouwer en zet uw kleine bedrijf vandaag nog online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map