CoolHandle Ocene maj 2020 – Gostovalne cene in načrti

CoolHandle Ocene maj 2020 – Gostovalne cene in načrti

CoolHandle Ocene maj 2020 – Gostovalne cene in načrti

Contents

CoolHandle: Ustrezen gostitelj leta 2020?

To gostiteljsko podjetje je leta 2001 ustanovila skupina IT strokovnjakov, ki so se želeli vključiti v igro, ki gostuje na spletnem mestu. Spletno mesto je delovalo samostojno več let, dokler ga ni leta 2010 kupil ProNetHosting, od takrat pa je del ProNetove ekipe. Spletno mesto upravlja skupina za podporo izvirnega podjetja, pa tudi novo. CoolHandle ima sedež v Los Angelesu, Kalifornija.


Kako dober je CoolHandle gostovanje?

V primerjavi s številnimi drugimi spletnimi stranmi za gostovanje, CoolHandle ne naredi ničesar revolucionarnega. Čeprav je imela prvotna ekipa veliko prizadevanj za spremembo igre na spletnem gostovanju (vsaj glede na njihovo biografijo), se te obljube še niso uresničile. Kljub temu s tem podjetjem dobite tisto, za kar plačate, zato se ne vključujte v razmišljanje, da bo naredil kaj pomembnejšega kot nekatera druga spletna mesta gostovanja.

Glej Uradno spletno mesto CoolHandle Ocene 3.1 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (1 glasovanje) Pros

 1. Velika hitrost
 2. VPS gostovanje na voljo
 3. Odličen pri skaliranju spletnih strani

Slabosti

 1. Podpora strankam zaostaja
 2. Dražje od drugih podobnih mest

SummaryCoolHandle je izključno za operacijske sisteme, ki temeljijo na Linuxu, kar je spletnemu mestu nekaj ponosa. Ponujajo tri načrte za gostovanje in tri načrte za VPS. Lahko tudi preprodajate, za to pa imajo še en tristopenjski načrt. Vsaka nadgradnja vam prinese več funkcij in bonuse, kot bi pričakovali, in vsakič se vse lepo prilega. Na splošno je spodobno spletno mesto, če že ne izjemno. Podpora2.5Speed4Features3.5Value3Transparentnost2.5

Naš uradni pregled CoolHandleHosting

Za tiste, ki ste še vedno zainteresirani za CoolHandle, si preberite, če si želite ogledati vse in druge strani tega gostiteljskega podjetja.

Tukaj boste izvedeli o njihovih načrtih in strukturi cen ter videli, kaj deluje in kaj ne, da veste, kaj lahko pričakujete.

Takoj izven vrat, CoolHandle ne izpolnjuje svojih obljub o uvedbi novih zlatih standardov hitrosti in zanesljivosti, tako da je lahko nekaj rdeče zastave, če ste zaskrbljeni, če bo podjetje stalo za besedo.

Na splošno se zdi, da je to spletno mesto namenjeno malim podjetjem, vendar ne pomaga fantastično pomagati vsem, ki še ne vedo, kaj počnejo. Podpora strankam je največja pritožba tega spletnega mesta, zato ne pričakujte, da boste svoje težave rešili tako hitro ali učinkovito kot na drugih spletnih mestih.

Najboljše lastnosti CoolHandle Gostovanje

Čeprav ta gostiteljska storitev nima ničesar resnično izjemnega, ima veliko prednosti, da se jim pridružite. Če se torej prijavite s CoolHandle, lahko pričakujete, da boste dobili vse, kar boste plačali, in nato še nekaj. Glede na to so tukaj glavne značilnosti tega spletnega mesta.

Hitro in zanesljivo hitrost

CoolHandle je v primerjavi z nekaterimi spletnimi stranmi, ki jih gostijo tam, hitrejši od večine. Morda boste celo navdušeni nad hitrostjo, ki jo dobite, kar je ena najboljših lastnosti, ki jo dobite ob prijavi.

Razlog za visoke hitrosti je, da ima CoolHandle vgrajeno veliko odvečnosti in uporabljajo nekaj najboljših omrežij, da se izognejo zaostajanju. Družba ima sedež v LA skupaj z dvanajstimi največjimi internetnimi ponudniki v državi, zato dobite sistem, ki je bolj zanesljiv, kot bi verjetno pričakovali.

Prav tako CoolHandle uporablja več ponudnikov Tier-1 na zgornjem delu, kar pomeni, da se lahko izogne ​​izpadom in trkom v spletnem prometu, s čimer zagotovite enako raven hitrosti in kakovosti, ne glede na to, kakšna je situacija..

Odlična sposobnost skaliranja

Kadar gre za delovanje spletnega mesta, na splošno začnete majhno in postanete večji, saj ustvarite več prometa. CoolHandle vam naredi odlično delo, saj vam omogoča, da svojo spletno stran postopno nadgrajujete, tako da boste lahko sledili povpraševanju. Za začetek so gostiteljski paketi čudovito povezani in ko ste pripravljeni na prehod na VPS in namensko gostovanje, lahko to storite izjemno enostavno. Čeprav ima vsak odsek na voljo le tri stopnje, lahko za vsako storitev dobite toliko, kot potrebujete.

Skupni prenos domen

Če se ukvarjate z nakupovanjem in trgovanjem domenskih imen, CoolHandle omogoča zelo enostavno to storiti prek njih. Cene so spodobne, podjetje pa ve, kako ravnati z domenami, da bi lahko imeli veliko koristi, če vas to sploh zanima. Trenutno lahko na spletnem mestu registrirate do 18 domen.

Bonusni programi

Če vodite svoje podjetje v Linuxu, boste s programskimi funkcijami, ki jih ponuja CoolHandle, več kot zadovoljni. Vsi novi uporabniki brezplačno dobijo skript Fantastico, ki vam omogoča, da naložite WordPress, Galerija slik in OSCommerce ter druge programe. Spletno mesto je tudi združljivo s takšnimi programi, kot so Zen Cart Cart, Ruby on Rails, Python in PHP5. Če ste bili tako naklonjeni, lahko brezplačno dobite tudi paket za optimizacijo iskalnikov.

Druga stvar, ki vam bo všeč pri CoolHandleu, je ta, da uporablja priljubljeni cPanel, da vam omogoča upravljanje spletnega mesta, kar je veliko bolje, kot če bi radi iskali lastniški sistem.

Slabe strani CoolHandle gostovanja

Ne glede na to, kako dobro je spletno mesto ali storitev, bodo nanj vedno priloženi negativi. V tem primeru CoolHandle nima veliko težav. Težave, ki se pojavljajo, pa so lahko dovolj, da večino ljudi izključijo, zato upoštevajte, preden se pridružite.

Omejena storitev za stranke

Eden največjih očitkov tega podjetja je, da služba za stranke ni na voljo pogosto in je lahko včasih neučinkovita. Na spletni strani piše, da ima 24/7 ponudnikov storitev, vendar test te trditve dokazuje, da je večinoma napačen.

Če pokličete ekipo za podporo, po navadi koga v kratkem času dobite. Toda kjer gre resnično navzdol, je spletna stran sistem za vstopnice in klepete. Zdi se, da se člani podpore naključno prijavijo in izklopijo, kar kaže na to, da spletno mesto nima velikega namenskega tima za reševanje kakršnih koli težav.

Na splošno je podpora strankam v najboljšem primeru povprečna in v najslabšem primeru grozna. Najbolj frustrirajoč vidik je, da se zdi, da ni veliko doslednosti, zato so nekateri pregledi takšna nasprotja. Če se obrnete na podporo, so lahko prijazne in koristne ter hitro rešijo vašo težavo. Vendar pa bodo časi, ko dolgo ne boste mogli dobiti odgovora, kar lahko razjezi.

Nazadnje spletno mesto ponuja nekaj video vadnic, s katerimi lahko strankam rešijo običajne težave, vendar je knjižnica informacij omejena in ne pomaga pri zapletenih težavah, kar pomeni, da če veš, kaj počneš, bi lahko težko popravil pomembne hrošče.

Cenitev

Kot na vseh spletnih straneh za gostovanje vas tudi CoolHandle nagradi, če se prijavite za dolgoročno bivanje. To pomeni, da če boste hodili iz meseca v mesec, boste plačevali več, če pa se odločite za šest ali dvanajstmesečni paket, potem bi lahko plačevali veliko manj. Če naredite en mesec naenkrat, se cene načrta gibljejo od 29,95 USD za osnovni paket do 49,95 USD za namestitev Pro. Ko gre za načrte VPS, boste plačevali vsaj 49,95 USD vse do 149,95 USD.

Če pa se odločite za nakup dolgoročnega načrta, boste lahko plačali le 4,95 dolarja na mesec. To je zvezdna cena, vendar to pomeni, da ste dalj časa zaklenjeni v storitev, kar pomeni, da če imate težave ali želite zamenjati gostitelje, nimate sreče.

Spletno mesto ponuja tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, vendar so nekateri uporabniki poročali o težavah z vračilom denarja, medtem ko so v tem obdobju. Delno je to posledica nedosledne ekipe za storitve za stranke, vendar je zaskrbljujoče, da bi spletno mesto imelo to težavo na prvem mestu.

Na splošno struktura cen ni grozljiva, je pa dražja od drugih spletnih mest, ki imajo podobne lastnosti in boljše podporne sisteme.

Spodnja črta:

Če bi morali izbrati storitev gostovanja za svoje spletno mesto, bi verjetno bolje poiskali druge možnosti in primerjali cene in funkcije. Čeprav to ne pomeni, da je prijava na CoolHandle slaba ideja, to samo pomeni, da obstaja toliko drugih gostovalnih strani, ki imajo boljše storitve in večjo vrednost, da nekako premagajo namen te. Če ste že sklenili to spletno mesto, ne menite, da bi morali preklopiti, še posebej, če ste zadovoljni z njegovo storitvijo.

Skratka, CoolHandle je dostojna storitev spletnega gostovanja, vendar lahko naredite še boljše.

Oglejte si več funkcij

Pogosta vprašanja o gostovanju za CoolHandle

Da bi zagotovili čim več informacij o CoolHandle, smo sestavili seznam vprašanj, ki vam lahko dajo dodaten vpogled v to storitev, tako da lahko vstopite z odprtima očema. Če tukaj ne vidite vprašanja, na katero bi morali odgovoriti, se lahko za dodatne informacije obrnete na CoolHandle na njihovem spletnem mestu neposredno..

Kakšni so načrti gostovanja, ki jih ponuja CoolHandle?

Spletno mesto ima tri različne ravni gostovanja: Starter, Business in Pro. Vsaka ponuja enake lastnosti, vendar več, kot dosežete lestvico. Tukaj je tisto, kar lahko pričakujete od vsake stopnje.

 • Začetnik: pet domen, pet parkiranih domen, pet poddomena, pet baz podatkov MySQL, pet elektronskih okenc in pet računov FTP. Dobite tudi neomejen prostor na disku in pasovno širino.
 • Posel: po sto posameznih elementov, vključno z domenami, poddomenami, parkiranimi domenami, bazami podatkov MySQL, FTP računi in bazami podatkov PostgreSQL. Dobite tudi tisoč e-poštnih računov in neomejen prostor na disku in pasovno širino. Na tej ravni je mogoče dobiti namenski naslov IP in zasebni SSL.
 • Pro: dobiš neomejeno količino vsega. Dobite lahko tudi namenski naslov IP in zasebni SSL.

Kar zadeva račune VPS, ima CoolHandle še en tristopenjski sistem. Vsaka raven ima eno brezplačno ime domene in namenski IP naslov. Opisani so na naslednji način:

 • VPS 01: 512 MB RAM-a, 20 GB pomnilnika in 500 GB pasovne širine
 • VPS 02: En GB RAM-a, 30 GB prostora za shranjevanje in 1000 GB pasovne širine. S tem paketom dobite tudi upravljani strežnik
 • VPS 03: Dva GB RAM-a, 60 GB prostora za shranjevanje in 2000 GB pasovne širine. Poleg strežnika lahko dobite še en namenski naslov IP
Ali CoolHandle ponuja namensko gostovanje strežnikov?

Da, takšno storitev lahko dobite prek CoolHandle. Spletno mesto ponuja vse namenske strežniške pakete naslednje: 3GHz Intelov procesor, dva GB RAM-a, 160 GB pomnilnika (x2) in dve TB pasovne širine. Z namenskimi strežniki dobite tudi namenski naslov IP in zasebni certifikat SSL.

Ali CoolHandle deluje z Windows?

Ker trenutno deluje, spletno mesto ponuja samo storitve za operacijski sistem Linux. Vendar lahko najdete povezavo do storitve, združljive z Windows, imenovane CoolWinHosting. Vendar se zdi, da je to spletno mesto drugače kot CoolHandle in ima različne storitve in cene.

Ali spletna stran ponuja garancijo za uptime?

Da, CoolHandle obljublja, da boste doživeli 99,9% uptime. Neodvisno testiranje kaže, da je to natančno.

Ali lahko najdem CoolHandle na družbenih medijih?

Da, podporna skupina je aktivna na Facebooku in Twitterju in bosta komunicirala s strankami, ki z njimi kontaktirajo prek teh kanalov.

Ali CoolHandle ponuja povračilo v celoti, če prekličem garancijsko okno?

Da, vendar le, če kupite standardni paket. Če dobite kakršne koli druge nadgradnje ali dodatke, vam teh nakupov ne bodo povrnili. V primerjavi z drugimi spletnimi mesti se to zdi standardna politika vračanja.

Ali spletno mesto ponuja storitve nadaljnje prodaje?

Da, prek CoolHandle lahko opravite nadaljnjo prodajo. Spletno mesto ima tri stopnje storitev, ki obsegajo od 35 GB prostora na disku in 250 GB pasovne širine do 200 GB prostora na disku in 1000 GB pasovne širine, odvisno od vaše ravni. Dobite tudi namenske naslove IP in dostop do skriptov, kot sta PHP in WordPress.

Ali obstajajo kakšne pristojbine za vzpostavitev spletnega mesta prek tega podjetja?

Ne, za uvedbo in zagon spletnega mesta ni dodatnih pristojbin. CoolHandle ponuja tudi brezplačno programsko opremo za izdelavo spletnih strani za lažji začetek.

Ko pove neomejeno pasovno širino in prostor na disku, je res neomejen?

Kot pri vseh gostovalnih mestih tudi nikoli ne morete dobiti zares neomejenega. Tako boste imeli zgornjo mejo, kot se zdi podjetju primerno, zato ne bodite presenečeni, če ugotovite, da ima neomejeni načrt omejitve.

Ali lahko gostim spletno mesto za pretakanje videov prek CoolHandle?

Tehnično gledano, da. Vendar pa boste morali zagotoviti dovolj sredstev, da vaše spletno mesto ne bo zaostajalo. Na srečo vsak načrt ima neomejeno pasovno širino in prostor na disku, vendar morate poskrbeti, da boste uporabili razširitev za predvajanje videov, da boste zagotovili zanesljivo predvajanje. CoolHandle ima na voljo razširitev FFMPEG, ni pa jasno, v katerem nivoju bi morali učinkovito in brez zaostankov delovati.

Ali obstaja napotitveni program, ki ga ponuja to spletno mesto?

Da, CoolHandle ima program nagrad za stranke, ki na spletno stran napotijo ​​nove posle. Natančne cene in nagrade niso navedene, vendar se lahko za te informacije obrnete na podjetje neposredno.

Ali dobim brezplačne domene prek CoolHandle?

Da, z vsakim paketom dobite eno brezplačno domeno. Če pa želite imeti več domen, morate plačati za vsako dodatno eno nad prvo.

Ali lahko prenesem svojo trenutno domeno na to spletno mesto?

Da, CoolHandle vam omogoča prenos domen nanje za nominalno plačilo. Cena bo odvisna od razširitve, kot sta .com ali .net. Na spletnem mestu imajo na voljo cenik.

Ali CoolHandle podpira skripte, kot so Joomla, Magento in Drupal?

Čeprav spletna stran nima te skripte na voljo takšne, kot je, bi jih teoretično lahko podpirali prek storitve brez kakršnih koli težav. Okvir za to obstaja.

Ali spletno mesto ponuja varnostne kopije?

Ne, ne Vendar imajo kupci dostop do orodij, ki vam bodo omogočila, da ustvarite svoje varnostne kopije, kot se vam zdi primerno.

Ali CoolHandle ima dodane varnostne funkcije?

Da, spletno mesto ponuja zavarovano spremljanje podatkovnih centrov, ki vključuje protivirusno in antispam programsko opremo. Vključuje tudi 24 // 7 nadzor podatkov.

Kako lahko plačam storitve, ki jih ponuja CoolHandle?

Spletno mesto sprejema vse glavne oblike plačila, vključno s kreditnimi karticami, kot sta Visa in Mastercard, pa tudi PayPal.

Ali moram ob prijavi na spletno stran podpisati pogodbo?

Ne, CoolHandle ne potrebuje nobenega uporabnika za podpis pogodbe. Ko pa prejmete šest ali dvanajstmesečni načrt cen, morate v 30 dneh preklicati, da dobite polno nadomestilo, saj ti načrti popustijo.

Več na CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Adblock
  detector