Domain.com Reviews maj 2020 – Gostovanje cen in načrti

Domain.com Reviews maj 2020 – Gostovanje cen in načrti

Domain.com Reviews maj 2020 – Gostovanje cen in načrti

Kako dober je hosting.com?

Eno največjih svetovnih ponudnikov domenskih imen in gostovanja spletnih mest, Domain.com ponuja široko paleto načrtov, vključno z VPS gostovanjem, vendar je specializirano za cenovno dostopno skupno gostovanje. Slabe strani ne vključujejo nobene garancije za čas, s svojimi večinoma osnovnimi lastnostmi pa vas bodo dodatni stroški stali več.


Glej Uradna mnenja spletnega mesta Domain.com 2.7 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (13 glasovi) Pros

 1. Hitri časi nalaganja
 2. Odziven servis za stranke
 3. Enostavna namestitev spletnega mesta
 4. Varnostne funkcije
 5. Koristna služba za stranke

Slabosti

 1. Ni mesečnih načrtov, temveč je letni načrt
 2. Dodatki vas bodo stali več
 3. Brez jamstva za čas

SummaryDomain.com je zelo podoben mnogim drugim nizkocenovnim blagovnim znamkam v skupni rabi in ne ponuja veliko funkcij, da bi jih razlikoval od drugih. Vendar pa je to prava cenovno ugodna možnost za ljudi, ki iščejo storitev gostovanja na osnovni ravni, ki olajša nastavitev spletnega mesta. Podpora2.5Speed3Features3Value2.5Transparentnost2.5

Naš uradni pregled domene.com

Če iščete osnovno destinacijo za spletno gostovanje, vam lahko domena domena priskrbi shrambo, e-pošto in druga orodja, s katerimi bi lahko ustanovili, vendar manjka nekaterih funkcij in možnosti oblikovanja cen, ki jih ponujajo njeni konkurenti. So v isti družini kot Bluehost in HostGator, del skupine Endurance International. 

Najboljše lastnosti gostovanja Domain.com

Domain.com ponuja funkcije po nizki ceni, s katerimi boste začeli s spletnim gostiteljem vstopne ravni. V resnici nimajo ničesar, kar bi izstopalo … razen tega, da posedujejo Domain.com.

1. Storitve domen

Storitve domene, ki jih ponuja Domain.com, so nekatere najboljše na voljo. Ne samo, da dobite ime svoje domene, ampak dobite veliko funkcij za pohvalo svojemu spletnemu mestu. Stvari, kot so zaklepanje prenosa, posredovanje URL-jev, posredovanje e-pošte in upravljanje DNS, so ključnega pomena za učinkovito pripravo in delovanje vašega spletnega mesta. Številne druge storitve spletnega gostovanja plačujejo dodatek na vašem spletnem mestu, ki ga lahko dodate, še posebej, če nameravate dalj časa ostati pri podjetju, ki gostuje. Če imate na voljo vse dodatke, lahko vaše spletno mesto učinkoviteje deluje in izboljša vašo rast.

2. Enostavna namestitev spletnega mesta

Domain.com ponuja več orodij za izdelavo spletnega mesta, vključno z visoko ocenjeno Weebly. Weebly uporablja funkcijo povleci in spusti, ki vam omogoča, da v kratkem času sestavite privlačno spletno mesto, ki lahko vključuje kontaktne obrazce, povezave v družabnih medijih in drugo. Domain.com vam omogoča tudi, da z njimi nastavite spletno mesto, ki ga poganja WordPress. To je enostaven postopek in ko ga namestite, lahko ustvarite objave in namestite vtičnike kot običajne. Domain.com je optimiziran za izboljšanje uspešnosti WordPressa in omogoča samodejne posodobitve programske opreme in vtičnikov. V nekaj minutah boste lahko tudi nastavili e-poštni račun, tako da preprosto obiščete območje pošte in ustvarite uporabniško ime in geslo..

3. Cene

Cene za njihove načrte so dostopne in prihajajo z vsem, kar potrebujete za nemoteno delovanje vašega spletnega mesta. Če ne nameravate takoj zagnati profesionalnega spletnega mesta, vam ne bo treba porabiti preveč denarja, da bi vse začeli delovati. Za ceno 9,99 dolarja na leto lahko posameznik postavi svoje osebno spletno mesto. To je idealno za tiste, ki želijo začeti majhne in spremeniti načrt, ko bo vaše podjetje začelo rasti. Ne boste našli preveč podjetij, ki ponujajo manj kot dolar na mesec za spletne domene. Dobro je za tiste, ki šele začenjajo, dokler ne bodo pripravljeni nadgraditi svojih načrtov.

4. Premium domene

Ker je bilo uporabljenih že veliko domen ali jih že uporabljate, je pridobitev premium domene idealen način, da se vaše spletno mesto izstopa. com uporabnikom omogoča, da najdejo prvovrstno domensko ime, ki izstopa iz množice. Čeprav ni treba, da je zapleteno, vam lahko pomagajo najti prvovrstno ime domene, ki bo pritegnilo promet na vašem spletnem mestu. Ko najdete svoje prvovrstno ime domene, ga lahko takoj registrirate, kar je idealno za tiste, ki potrebujejo, da začnejo uporabljati svoje spletno mesto. Uporaba premium imena domene je ključnega pomena za privabljanje ljudi, edinstveno ime pa je idealno za mala podjetja.

5. Marketinške storitve

Ko se malo podjetje šele začenja, je pridobivanje prometa lahko težavno. com zagotavlja odlične marketinške storitve za lažje rast vašega podjetja. Ponujajo vrhunske marketinške storitve, vključno s celostno zasnovo storitev in trženjem ter oblikovalskimi storitvami. Sodelujejo z Googlovimi aplikacijami, optimizacijo iskalnikov, obdelavo kreditnih kartic in trženjem iskalnikov. To je odlično orodje za tiste, ki imajo težave pri trženju svoje spletne strani. Uporaba teh orodij lahko pomaga spletnemu mestu, da skoči na vrh Googlovega iskanja, in več ljudem omogoči obisk spletnega mesta.

6. Storitve po e-pošti

Domain.com sodeluje z Googlom za izboljšanje e-poštnih storitev prek Gmaila. Domain.com vam bo za vaše spletno mesto dal e-pošto po meri in vam omogočil, da svojo blagovno znamko uporabljate kot svoj e-poštni naslov. Če želite olajšati vse, lahko sodelujete v Gmailu in Google Drive. Lahko ustvarite ekipo in komunicirate z njimi, zato vam ni treba preveč delati. Včlaniti se boste morali, ko pa boste vstopili, bo vse nastavljeno in pripravljeno za začetek. Do e-pošte lahko dostopate s katere koli naprave, kar vam omogoča, da s hitrim pritiskom na gumb stopite v stik s kom. Cena se začne pri 4,17 USD na mesec, zaradi česar je dostopna vsem, ki želijo nadgraditi svoj e-poštni sistem.

7. Varnostne funkcije

Paketi spletnega gostovanja Domain.com imajo številne varnostne funkcije. Dobili boste imenik, zaščiten z geslom in podporo za SSL. SSL certifikat bo ščitil dragocene podatke, kot so transakcije s kreditnimi karticami in prijave.

8. Koristna služba za stranke

Domain.com ima telefonsko podporo 24/7. Ponujajo tudi sistem vozovnic za prošnje za podporo. Nujne prošnje je treba poslati po telefonu, na zahteve za vstopnice pa se običajno odzove v 24 urah. Imeli boste dostop do baze znanja, ki zajema vse osnove gostovanja računov, gesel in dostopa. Obstaja tudi uporabniški priročnik in vrsta vadnic. Osebje za storitve strankam je prijazno, lahko razumljivo in dokaj dobro poznano.

Slabe strani gostovanja Domain.com

Čeprav Domain.com ponuja preprosto ustvarjanje spletnih mest in koristno skupino za podporo, ima storitev nekaj slabosti.

1. Ponudbe za domenska imena

Tehnološki svet je konkurenčen in razumljivo je, da Domain.com ne more izdati domenskih imen levo in desno. Za pridobitev imena domene se morate predhodno registrirati. Zgodnje obdobje dostopa je dobro za začetek skoka, vendar stane dodatno. Edina dobra stvar, da ne dobite želene domene, je, da vam bomo povrnili denar, ki ste ga vložili za registracijo. Čeprav ne gre za popoln sistem, bi bilo dobro vedeti, kakšne so vaše možnosti za pridobitev imena domene.

2. Hitrejše vprašanje odziva

Težave se lahko pojavijo kadar koli in dobro je vedeti, da jih je mogoče hitro rešiti. Medtem ko Domain.com kadar koli sprejema klice, lahko začnejo odpravljati nekaj perečih težav. Ne glede na to, ali gre za pomanjkljivo znanje o izdelkih ali da dolgo odgovarjate na poizvedbo, je treba nekatere težave hitro rešiti. Stvari, kot je izključitev imen domen, se ne smejo dogajati, včasih pa se žice prekrižajo. To se sicer zgodi, vendar ne bi smelo trajati tedna, da bi rešili preprosto vprašanje ponastavitve gesel. Morda bi lahko bil boljši sistem vozovnic ali usposabljanje.

3. Še slabša skrbniška plošča

Zdi se, da njihova skrbniška plošča že nekaj let zaostaja pri posodobitvah, izboljšanje pa bi naredilo dolgo pot do učinkovitejšega spletnega mesta za gostovanje. Traja nekaj časa, da se strani naložijo, kar lahko škodi vsem, ki obiščejo spletno mesto. Čeprav ponujajo veliko domenskih imen, bi lahko izboljšali skrbniško ploščo, da bi svojim gostom še olajšali gostovanje. Čeprav nekateri morda delujejo, si drugi, ki vozijo v velikem prometu, ne morejo privoščiti, da čakajo, da se ljudje naložijo, da se stran naloži..

4. Brez zasebnosti

Ko se razkrijejo vaši zasebni podatki, lahko to povzroči veliko težav. Razkrinih je ne le nekaj bitov o vaših osebnih podatkih, ampak je skoraj vse. Če vam za skrivanje osebnih podatkov ni bilo treba plačati, bi bilo to idealno. Na žalost ste, če ne plačate zanje za skrivanje vaših podatkov, obtičali. To lahko privede do številnih težav, zato je morda bolje, da jih plačate in svoje osebne podatke skrijete pred javnostjo. Ni idealno, ampak bolje, kot da bi vsi izvedeli kakršne koli podatke o vas.

5. Brez mesečnih načrtov

Domain.com ne ponuja mesečnih možnosti skupnega gostovanja v skupni rabi. Izbrati morate letni načrt in ni nobene ponudbe, s katero bi prihranili denar, če se prijavite na dolgoročni načrt. Na primer, boste plačali enako, če se prijavite za eno leto ali tri leta. To je lahko težava za ljudi, ki se raje ne zavežejo čez eno leto ali ki bi raje razdelili plačila v letu dni.

6. Dodatki vas bodo stali več

Čeprav je osnovni načrt cenovno dostopen, ne ponuja nabora funkcij. Ko boste od spletnega gostitelja dobili tisto, kar potrebujete, boste morda plačali več, kot bi plačevali z drugo storitvijo. Domain.com zaračuna pristojbino za prenos domene, če želite prenesti preko URL-ja, številne druge storitve gostovanja pa ne. Če potrebujete več kot 100 e-poštnih naslovov, boste morali nadgraditi na višji načrt. Osnovna e-trgovina ima omejitve na straneh in izdelkih in manjka drugih funkcij, kot je predogled strani pred njihovo objavo. Če želite odstraniti te omejitve, boste morali plačati za nadgrajeno različico.

7. Brez jamstva za čas

Domain.com ne objavlja nobene garancije za čas, niti na svojem spletnem mestu ne daje podatkov o zgodovini nadgradnje ali uspešnosti. Medtem ko navajajo, da izdelujejo varnostne kopije, ne pojasnijo, kdaj so bile varnostne kopije in ali so na voljo strankam. Domain.com navaja, da imajo sistem prve stopnje, ki ponuja odpuščanje in spremljanje 24/7. Vendar pa številni pregledi uporabnikov govorijo o slabem času delovanja, medtem ko drugi pregledi z njimi nimajo težav, zato potencialnim uporabnikom ne da jasne slike občasov.

Spodnja črta:

Za tiste, ki iščejo majhno do srednjo ponudbo storitev, ki ponuja večino funkcionalnosti, potrebne za gostovanje spletnega mesta z nizkimi stroški, potem si je vredno ogledati Domain.com. Njihov glavni poudarek je na skupnih načrtih gostovanja, gostovanje, cene in podpora so povprečni in osnovnim uporabnikom bodo pomagali, da spletno mesto začnejo delovati v nekaj minutah. Čeprav boste dobili dobro podporo pri splošnih vprašanjih in manj naprednih vprašanjih, naprednejši uporabniki morda ne bodo dobili vsega, kar bodo želeli pri domeni.com, saj ponavadi ponujajo samo osnove.

Oglejte si več funkcij

Pogosta vprašanja o domeni.com

Uvod

Domain.com je spletno mesto za gostovanje, ki ima veliko načrtov. Ocenili so ga kot eno najboljših spletnih mest, ki je na voljo, in preprosto je razumeti, zakaj je toliko strank priletelo nanje. Če ste razmišljali o ponudbi storitve gostovanja in je še niste našli, boste morda želeli razmisliti o uporabi domene.com.

Ta pregled bo pregledal podjetje, katere storitve ponujajo in kaj o njih pravijo njihove stranke. Po branju tega pregleda morate razumeti, kaj naredi Domain.com eno najboljših spletnih mest za gostovanje.

Kaj je Domain.com?

Od leta 2000 domena.com pomaga svojim strankam pri doseganju njihovih spletnih ciljev in je eno vodilnih v registraciji domen in spletnem gostovanju. Njihovi inovativni izdelki in storitve imajo odlično vrednost in si prizadevajo osrečiti svoje stranke. Njihovo poslanstvo je, da svojim strankam zagotavljajo kakovostne izdelke po kakovostni ceni in so ponosni na to sposobnost.

Specializirani so za cenovno dostopna imena domen, spletno gostovanje, VPS gostovanje, e-pošto, SSL certifikate, spletno oblikovanje in storitve spletnega trženja. Njihove brezplačne storitve vključujejo posredovanje URL-jev, posredovanje e-pošte, zaklepanje prenosa in orodja Total DNS Management. Te izdelke kupca postavijo na voznikovo mesto za svoje spletno mesto.

Zadnja leta se je domena.com izjemno povečala in ni skrivnost, kaj jih uvršča med najboljša spletna mesta za gostovanje. Imajo odlično zadrževanje strank, kar je ljudem pomagalo, da se pridružijo Domain.com za svoje potrebe po gostovanju.

Kaj naredi Domain.com odlično?

Domain.com ne ponuja samo gostovalnih načrtov za vse, njihovi dodatek je vključen v večino načrtov. Stvari, kot so zaklepanje prenosa, posredovanje URL-jev, posredovanje e-pošte in upravljanje DNS, so vključene v večino njihovih načrtov. Njihovi načrti se začnejo že pri 9,99 USD in vključuje vse zgoraj omenjeno.

Njihovi načrti za ceno se razlikujejo glede na ime domene. Cene, določene pri 9,99 USD, vključujejo imena domen z .biz, .com in .me. Če iščete profesionalni URL, so na voljo .aero, .coop, .jobs, .museum in .tv, ti načrti pa se gibljejo med 29,99-269,99 USD. Medtem ko so profesionalni načrti dražji, nudijo vse storitve, ki jih potrebujejo za uspešnost svoje spletne strani.

Začetni povzetek

Če začenjate podjetje ali se želite širiti, domena.com ponuja številne načrte, ki vam bodo pomagali pri razvoju omrežja. Tudi če nastavljate zasebno spletno mesto, vam nudijo vsa orodja, ki jih potrebujete za uspeh. Uvedli so nove faze TLD, zaradi česar so boljši za tiste, ki šele začenjajo spletno mesto.

Medtem ko je ostalo še veliko, se zdi, da je Domain.com eno najboljših spletnih mest za gostovanje. Dobiš vsa orodja, ki jih potrebuješ za začetek, in njihovi načrti vključujejo veliko dodatkov, ki jih bodo druge spletne strani za gostovanje zaračunale, da jih vključiš v svoj načrt. Če razmišljate, da bi pridobili storitev spletnega gostovanja, je Domain.com eno najboljših podjetij, s katerimi lahko sodelujete.

Kaj ljudje pravijo o domeni.com

Veliko ljudi je govorilo o domeni.com in vedno je dobro, da preverite, kaj govorijo množice. V tem razdelku bomo začeli z dobrimi stvarmi, ki jih govorijo ljudje, in se poglobili v neprijetne preglede.

Dobro

“Je ena najlažjih domenskih storitev, kar sem jih kdaj uporabil. Je preprosta storitev, ki ponuja orodja, ki jih potrebujete za uspeh. Zaradi tega so druge storitve gostovanja videti nestrpne in neorganizirane. Lahko uporabim isto prijavo v domeno za vse, kar potrebujem na svojem spletnem mestu. “

“Odkar sem začel uporabljati Domain.com, sem opazil, kako enostavno je uporabljati funkcije. Celotna WordPress, e-poštna sporočila po meri in druge funkcije za ustvarjanje spletnega mesta so vam takoj na voljo. Njihov odzivni čas na e-poštna sporočila in odpravljanje težav je hitro in enostavno razbrati. Čeprav nisem ljubitelj, da bi osebne podatke skrival s plačilom dodatne pristojbine, so na drugih področjih odlični. “

»To je eno najboljših gostujočih podjetij. Hitrost strežnikov je neverjetna, spletna mesta se hitro naložijo, tehnična podpora pa je dobro poznana in koristna. Njihovih odličnih cen ni mogoče premagati in znajo skrbeti za svoje stranke. Vedno priporočam Domain.com svojim prijateljem in sodelavcem na podlagi njihovih cen in podpore strankam. “

»Njihove značilnosti so kot druge spletne strani za gostovanje, vendar vedo, kako vse vzdrževati in izvajati. Tudi če imate več domen, lahko vse nadaljujejo in delujejo. Ena mojih najljubših stvari na domeni.com je, da so vam pripravljeni pomagati, ne glede na to, koliko je ur. To je zame izredno pomembno in všeč mi je dejstvo, da jih lahko kadar koli pokličem in imam kakršne koli težave takoj. “

“Medtem ko Domain.com nima vseh funkcij, ki jih imajo druge spletne strani za gostovanje, je to še vedno eno najboljših spletnih mest za spletno gostovanje. Lahko preizkusite vse funkcije, ki jih zagotavljajo, da povečate potencial vašega spletnega mesta. Domain.com ima vse, kar potrebujete, da začnete delovati. Ne bi smeli zapravljati časa z drugimi spletnimi gostovanji, ko Domain.com naredi vse in potem nekaj. “

Slabi

“Upravljalna plošča pušča veliko želenega in lahko nadgradi. Njihova zastarela skrbniška plošča traja dolgo časa, da se naloži, spletno mesto pa se bo včasih zaprlo brez provokacij. Medtem ko so odlični pri imenih domen, boste morda želeli iti v drugo smer. Razmislite o tem, da od njih pridobite domeno in nato uporabite drugo storitev za gostovanje. “

„Nisem naklonjen njihovi službi za stranke in njihov registrar domene potrebuje veliko dela. Ko pošljete preprosto vprašanje, lahko nekaj časa prejmete odgovor. Tudi če se povežete z osebo, ta morda ne ve, o čem govorite, in lahko traja nekaj časa, da se spustite s telefona. Priporočam vam, da se obrnete na drugo storitev, ki ima več znanja o njihovih izdelkih in kako dobro vam lahko pomagajo. “

»Odločil sem se, da bom pridobil ime domene prek domene Domain.com. Ko sem našel enega, ki mi je bil všeč, sem ga dal v svoj voziček, in ko sem šel opraviti nakup, se je pojavila napaka. Dva dni sem bila zaprta iz svojega računa in poskušala z različnimi sredstvi vzpostaviti stik z nekom. Napisal sem se po e-pošti, a odgovora nisem prejel. Naslednji dan sem poklical, počakal, da so mi preverili pošto, vendar brez odgovora. Končno sem prišel v stik z nekom, ki je ponastavil geslo, in lahko se vrnem na svoje spletno mesto. Ne bi priporočal tega spletnega gostovanja za tiste, ki potrebujejo dobro storitev za stranke. “

»Ko so prejšnji lastniki prodali svoje podjetje na Domain.com, sem moral preveriti lastništvo svoje domene. Povezala sem se z njimi, da sem jim sporočila, da bom zunaj mesta brez dostopa do interneta, in prepričana sem, da moja domena ne bo začasno ustavljena. V registru DNS so odstranili podatke, ki težave ne odpravljajo pravilno. Kar nekaj ur je trajalo, da se je popravil in tekel. To je bil tak postopek, da ne bi mogel več uporabljati njihove storitve. “

Pravnomočna razsodba

Medtem ko se na domeni.com nekaj ljudi pritožuje nad njihovimi storitvami in podporo strankam, imajo ljudje, ki storitev popolnoma obožujejo. Ko boste slišali, kaj so ljudje morali povedati o njih, si ogledali njihove izdelke in videli, kaj delajo dobro in na čem lahko delajo, bi vam pomagali ugotoviti, ali je Domain.com pravi za vas.

Kako lahko obnovim svoje domene?

Ko ste pripravljeni obnoviti svoje domene, lahko greste po domeni Domain.com. Izbrali boste domene, ki jih želite obnoviti, in sledite navodilom. Objavljene bodo stopnje obnove domene, kar vam omogoča izbiro vašega načrta. Pravi čas je za nadgradnjo, če ste pripravljeni. Do možnosti lahko dostopate prek nadzorne plošče.

Kaj se zgodi z domenami, ki niso obnovljene?

Če ne želite izgubiti svojih imen domen, morate narediti nekaj ukrepov, da zaščitite svoje domene, ki jih želite obdržati. Opombe boste dobili 30 dni pred iztekom roka, če plačilo ni izvedeno, pa domena poteče. Deaktivirana in nadomeščena med drugimi potečenimi domenami, skupaj s storitvami, vključenimi v načrt. 30 po poteku bo ime domene prešlo v javno domeno, kjer lahko kdo drug kupi. Če traja 45 dni, ne da bi bil zahtevan zahtevek, se lahko obnovi ime domene. Če ga nihče ne bo zahteval, se bo ime domene vrnilo v javno domeno.

Kaj pomeni, če je domena v “Odkup?”

Ko je ime domene poslano v odkup, ga lahko kupi druga stranka. Vendar lahko domeno unovčite do 30 dni. V račun se boste morali prijaviti in vstopnico vložiti v sistem za podporo. Pristojbine za odkup znašajo 99,99 USD, plačati pa bo treba tudi normalno obnovo. Ko se obdobje izplačila konča, obstaja petdnevni cikel brisanja, ki bo vsem omogočil registracijo in prejem imena domene.

Kaj pa, če obstajajo napake v podatkih mojega računa?

Če na svojem računu opazite napake, jih lahko spremenite. Vsa napačna polja lahko popravite s pomočjo »Spremeni podatke o računu« in vnesete prave podatke. Če želite spremeniti svoj e-poštni naslov, pojdite na »Spremeni e-poštne naslove« in ga ustrezno spremenite. Če imate več domen, imate lahko nekaj težav. Vsako lahko spremenite, da boste lažje zaključili posodobljene spremembe.

Kaj je “samodejno obnavljanje” in ali ga lahko spremenim?

Ko je na novo registrirano ime, se varnostni ukrepi samodejno obnovijo. Preprečuje, da bi se vaša plačila iztekla, zaradi česar izgubite svoje ime domene. S sistemom samodejne obnove boste imeli popoln nadzor, zaračunan pa bo 15 dni pred datumom poteka. Če plačilo ne bo izvedeno, bo drugi poskus izveden pet dni pred iztekom. Vsaka obremenitev se plača na kreditni kartici, ki je na voljo, ko ste se prijavili. Podatke o kartici lahko spremenite, če je potekel prek možnosti »posodobitev podatkov o kreditni kartici« pod zaslonom za prijavo. Za ime domene lahko nastavite samodejno obnovo, tako da je ne izgubite na strani s podatki o računu.

Kaj se zgodi, če samodejna obnova ne uspe?

Najverjetnejši razlog, da vam samodejno obnavljanje ni uspelo, je to, da kreditna kartica, ki ste jo imeli v datoteki, ni veljavna. To težavo lahko rešite tako, da posodobite podatke o svoji kreditni kartici prek podatkov o računu. Če je krajši od 15-dnevnega roka, boste morda morali obnoviti tudi ime domene.

Zakaj dobivam obvestila o podaljšanju domen na različnih e-poštnih naslovih?

Najpreprostejša razlaga je, da ima vsaka domena različen e-poštni naslov za vsako ime domene. Vsa imena domen lahko združite v en e-poštni naslov, poskrbite, da bodo vaši podatki enaki za vsako ime domene. Lahko se prijavite v svoj račun in sledite navodilom za vsako domeno. E-poštni naslov lahko spremenite, tako da pošlje le tistemu, ki ga najpogosteje uporabljate. Lahko spremenite svoje e-poštne naslove in jih naredite bolj priročne za vas. Več na Domain.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector