Dot5Hosting Reviews maj 2020 – Cene in načrti gostovanja

Kako dober je Dot5Hosting?

Medtem ko nekateri to imenujejo kot stari pijani stric spletnega gostovanja, Dot5Hosting ponuja enostaven pristop za vse gostovanje pri spletnem gostovanju, saj imajo le eno možnost načrta gostovanja (ne najpametnejše poslovne poteze). Osredotočajo se na zagotavljanje gostovanja posameznikom in lastnikom podjetij, ki iščejo spletno gostovanje, ki bo ustrezalo njihovemu proračunu.


Ne verjamemo, da je gostitelj najbolj prepričljiv, toda ne pozabite brati, če želite izvedeti več o tem, kako Dot5Hosting stavi na konkurenco.

Dot5Hosting Reviews 2.4 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (1 glasovanje) Pros

 1. Stabilna zgodovina
 2. Veliko dodatkov
 3. Garancija za vračilo denarja
 4. Ena velikost ustreza vsem
 5. Veliko neomejenih funkcij
 6. Pomoč strankam

Slabosti

 1. Funkcionalnost nadzorne plošče
 2. Stroški prenehanja
 3. Nenazadnje / čas mirovanja
 4. Brez socialnih medijev

SummaryDot5Hosting je izkušeno gostiteljsko podjetje, ki si prizadeva ponuditi gostovanje vsakodnevnim uporabnikom, ki si želijo pridobiti več denarja za svoj dolar. Imajo samo en neomejen načrt, ki ga ponujajo svojim strankam, ki je priložen dodatki, skupaj z jamstvom za vračilo denarja. Imajo 24/7 podporo za stranke, vendar ne izkoristijo moči socialnih medijev za pomoč strankam. To gostovanje morda ali ne deluje dobro za vaše posebne potrebe. Podpora2.5Speed2Features2.5Value3Transparentnost2

Naš uradni pregled Dot5Hosting

Bodimo iskreni – Dot5Hosting se še vedno trudi dohiteti moderno dobo. Njihova spletna stran je še vedno obtičala v zgodnjih 00-ih (kot 2002). Ne poznam njihove celotne zgodovine, vendar sem prepričan, da se niso preveč spremenili.

Če ste tip ali igralec, ki ima rad nekaj dovolj dobrega, je lahko pot do hej Dot5Hosting.

To je tako kot vaš stari neporočeni stric, ki se drži enako poceni alkoholne pijače iz svoje vogalne pijače za svojo vsakodnevno pijačo – dovolj je za stric Hal, zakaj bi se potem zamenjali?

Dot5Hosting ima ciljni trg posameznikov in lastnikov podjetij, ki morajo svoje spletno gostovanje prilagoditi manjšemu proračunu, kot ga ima večina korporacij, in še vedno konkurirajo boljšim spletnim mestom. Se sprašujete, kako dobro jim gre? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o njih.

Nekaj ​​hitrih poudarkov Dot5Hosting:

 • Neomejeno shranjevanje diska
 • Brezplačna domena s prijavo
 • Neomejeno poddomena
 • 24/7 varnost
 • Posebne uvodne cene se začnejo pri 5,95 dolarja na mesec

Nekaj ​​dobrih stvari, ki smo jih slišali po spletu:

 • Podpora strankam se počasi odziva in ni vrhunska
 • Eno od tistih podjetij, ki jih je pridobil EIG (pridobljeno leta 2007), je le še gnilo
 • Trdi, da so bile kreditne kartice zaračunane dolgo po preklicu (velika ne-ne)

To je uredniški pregled, ki temelji na pregledih in ocenah Dot5Hosting, ki so na voljo v spletu. Ko se boste dokončno odločili, ko boste prebrali, kaj preberete, kaj uporabniki govorijo o tej storitvi, in preglejte njihovo spletno mesto za več informacij, če želite sprejeti izobraženo odločitev.

Najboljše lastnosti Dot5Hosting

Zgodovina

Dot5Hosting ima precej stabilno zgodovino glede na to, da posluje od leta 2002. Pridružil ga je EIG leta 2007 (ki ima tudi Bluehost in HostGator).

Doplačila

Z Dot5Hosting kot vašim spletnim gostiteljem vam bomo zagotovili cel kup dodatkov, ki bodo koristili vam in vašemu podjetju. Ti vključujejo ime domene, kredit za Google Adwords, dobropise Yahoo, nakupovalne vozičke, trženje e-poštnih sporočil s stalnim stikom, oblikovalca spletnih strani, predloge in številne druge funkcije.

Jamstvo za vračilo denarja

Ponujajo garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni s storitvijo spletnega gostovanja v prvih 30 dneh. Povrnili vam bodo stroške gostovanja, vendar le, če ste plačali s kreditno kartico. Če želite obdržati svoje ime domene, ki ste jih registrirali pri njih brezplačno, boste morali plačati 15 dolarjev, da ga obdržite. Ta garancija za vračilo denarja vam omogoča daljše obdobje, da ugotovite, ali ste zadovoljni s storitvijo ali ne.

Ena velikost ustreza vsem načrtom

To, da ponujajo eno velikost, ki ustreza vsem načrtom, je dobro, lahko pa je tudi slabo, odvisno od tega, kaj iščete, da izstopite iz svoje izkušnje s spletnim gostovanjem. Njihov enoletni načrt je običajno nekaj manj kot 13 dolarjev na mesec, njihov dvoletni načrt pa je običajno manjši od 12 dolarjev na mesec, vendar vseeno vodijo promocijske cene, da vas seznanijo s svojo storitvijo. Trenutno je na voljo posebna ponudba gostovanja za samo 5,95 USD.

Neomejene funkcije

V okviru Dot5Hosting je na voljo veliko neomejenih funkcij, zaradi katerih je ta storitev gostovanja vredna še enega pogleda. To vključuje diskovno shrambo, možnost gostovanja neomejenih domen, e-poštna okna POP3, baze podatkov MySQL, parkirane domene, poddomene, samodejne odzive in posredovanje e-poštnih računov.

Pomoč strankam

Podporo za stranke lahko dobite prek brezplačne telefonske številke ali s pomočjo službe za pomoč pri pošiljanju vstopnic za podporo. Možnost telefona je na voljo samo strankam v Združenih državah Amerike. V centru za pomoč ponujajo tudi bazo znanja in navodila za uporabnike, če vas zanima več o spletnem gostovanju.

Slabe strani Dot5Hosting

Funkcionalnost nadzorne plošče

Dot5Hosting uporablja vDeck namesto cPanel in nekateri uporabniki lahko ugotovijo, da ta nima enake funkcionalnosti. Morda je tudi na očeh manj enostavno, ko se navadimo. Ogledal sem in se dejansko razlikuje od običajnega vmesnika cPanel. Začetnikom je vseeno, strokovnjaki pa si morda želijo standardnega pristopa.

Stroški prenehanja

Če želite zapreti račun, preden začnete prevzeti načrt načrta, vam zaračunate odpoved, razen če ga prekličete v garancijskem roku..

Nenazadnje / čas mirovanja

Na spletnem mestu ni nobenih podrobnosti, ki bi ponujale informacije o njihovem podaljšanju / izpadu. Zdi se, da v zvezi s tem vprašanjem ni preveč pritožb, toda imeti čim več informacij je vedno dobro za sprejetje izobraženih odločitev o tem, katere storitve izbrati.

Brez socialnih medijev

Mnoga podjetja ponujajo podporo prek socialnih medijev, zato je malo slabosti, da čeprav imajo prisotnost v družabnih medijih, v resnici ne izkoristijo toliko, kot bi jo lahko primerjali s svojimi konkurenti. Ko ne vidim socialnih medijev, mislim, da – ok, to podjetje niti ne poskuša. To je znak, da nimajo svojih rac v vrsti, zato bi se izognil takim podjetjem.

Spodnja črta

Poslušajte, morda imate prijatelja s starim računom Dot5Hosting in je tak, kot da je “super, da nimam težav” – no, ne ve veliko o gostovanju ALI je razvijalec in lahko odpravlja težave sam.

Na Dot5Hosting gledamo kot na dinozavra, ki se ni spremenil in je gnil. Njihova uporabniška baza se zmanjšuje (po podatkih tretjih oseb) in zdi se, da ne počnejo veliko.

Če želite iti z njimi, je to v redu. Če pa želite sodobnega, posodobljenega gostitelja, pojdite z nekaj podobnega SiteGround, WP Engine ali drugo blagovno znamko v lasti EIG, kot je HostGator. Tako boste veliko bolje.

Preden se odločite, primerjajte nekatera podjetja, kot sta Bluehost proti HostGator ali SiteGround proti WP Engine.

Posodobitev dnevnika

22.3.18 – Napisana nova spodnja vrstica, nove točke v uvodu s prednosti in slabosti, nekaj drugih majhnih sprememb.

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map