DreamHost Mnenja – Poceni skupna raba, gostovanje v WordPressu? Maj 2020

DreamHost: Hitro, poceni, dobro?

DreamHost ima nekaj najboljših povprečnih nadzorov in hitrosti nalaganja strani katerega koli skupnega gostovanja na trgu.


Poleg tega nudijo neomejeno pasovno širino, brezplačna imena domen, brezplačne SSL certifikate in vam povrnejo potop v nadur. Resnično zagotavljajo enega največjih razpoložljivih sporazumov o storitvah.

Kaj je torej ulov? Dreamhost je cenejši od vašega povprečnega gostovalnega podjetja v skupni rabi in vam lahko zaračunate le letno. Vnaprejšnji stroški marsikoga odvrnejo.

Toda preberite, če želite izvedeti, zakaj se nam zdi vredno.

Glejte Uradno spletno mesto DreamHost Uredniški pregled 3.9 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (1 glasovanje) Pros

 1. Neomejena pasovna širina in prostor na disku
 2. Namestitev aplikacije z enim klikom
 3. 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 4. Možnost več gostovanja
 5. 100-odstotno jamstvo za čas

Slabosti

 1. Podpora za skupno gostovanje izjemno omejeno
 2. Brez orodij za oblikovanje spletnih strani
 3. Cenejši od gostovanja pri večini skupnih rabe
 4. Samo letni obračuni

PovzetekDreamHost vas lahko stane dvakrat ali več, kot bi plačali za skupno gostovanje drugje. Ampak to ne pomeni, da so precenjene! Z neomejeno pasovno širino, brezplačnimi SSL-ji, odlično varnostjo in zvezdnimi hitrostmi ter časom uptime je vrednost precej visoka. DreamHost priporočamo za uporabnike v skupni rabi gostovanja, ki vedo, da se lahko dobro spopadejo. Podpora3.5Speed4Features4Value4Transparentnost4

Naš uredniški pregled DreamHost 

DreamHost je leta 1997 ustanovil dodiplomske študente na Harvey Mudd College, je med veterani ameriških podjetij za spletno gostovanje. Družba v zasebni lasti gosti 1,5 milijona mest po vsem svetu in ima sedež v Los Angelesu v Kaliforniji s pisarnami v Portlandu v Oregonu.

Medtem ko je DreamHost med dražjimi možnostmi skupnega gostovanja, ki so na voljo, ponujajo izjemno vrednost.

Z odličnimi hitrostmi, časom delovanja, funkcijami, podporo in neomejeno pasovno širino boste zaslužili svoj denar. Kljub temu armaturna plošča po meri ni vsem najbolj priljubljena in niso niti najcenejši niti najkvalitetnejši gostitelj na trgu, kljub temu pa imajo odlično uravnoteženost za večino ljudi.

Najboljše lastnosti načrtov DreamHost

DreamHost ponuja enega najboljših paketov spletnega gostovanja. So zelo zanesljivi, uporabljate programsko opremo z odprtimi viri in vam omogočajo neomejeno pasovno širino.

1. Novo za leto 2019: Načrti DreamHost so zelo poceni

Posodobitev za leto 2019: DreamHost ima nekaj najcenejših in najbolj poceni načrtov v skupnem gostovanju:

Izhodiščna cena sanjskega hosta

Izhodiščna cena sanjskega hosta DreamHost je delil načrte in cene

Včasih je bilo tako, da če bi želel iti s DreamHostom, bi moral biti pripravljen na lupino malo več mesečno od povprečnega načrta.

Nič več.

DreamHost se je ujemal s cenami velikih fantov, kot so BlueHost, HostGator in GoDaddy. In se močno borijo.

Zdaj ne moremo trditi, da je GoDaddyjev načrt za 1 $ na mesec precej pretirano poceni, vendar se želite dolgoročno držati gostitelja, ne pa za cene pod ceno, ki se spremeni v vabo in preklop.

Definitivno bi priporočili DreamHost, spustite roke, ljudem, ki razmišljajo o nadgradnji na dražjo možnost gostovanja v skupni rabi, saj njihovo spletno mesto preraste gostovanje od spodaj v kleti. Funkcije ponujajo konkurenčne sklope premijskih načrtov, za katere drugi ponudniki gostovanja delijo dodatne stroške. Če pa želite preprosto spletno mesto po poceni ceni in ne nameravate uporabiti tone diskovnega prostora ali pasovne širine, vam bo verjetno boljše, če se lotite cenejše možnosti, ki ima jasne meje.

Tukaj je stvar. Če jih primerjate z bolj “premium” gostitelji, kot sta WP Engine in Kinsta, boste hitro ugotovili, da je DreamHost izjemno cenovno.

2. Neomejena pasovna širina in prostor na disku

Veliko spletnih mest pravi, da ponujajo neomejeno pasovno širino in prostor na disku.

Toda v resnici mislijo, da vam ne postavljajo jasne meje; se lahko kadar koli odločijo, če uporabljate preveč prostora.

Preveč trkov v prometu in morda boste ugotovili, da je vaš račun blokiran zaradi zlorabe zmogljivosti strežnika v skupni rabi. Ali pa lahko vaše gostovalno podjetje pasivno agresivno vztraja pri nadgradnji na dražji načrt gostovanja. Bluehost je dober primer podjetja, ki je mnoge stranke razdražilo zaradi tega.

DreamHost ima samo en skupni načrt gostovanja in resnično ponujajo neomejeno pasovno širino in prostor na disku.

Brez suspenzij zaradi prekomerne uporabe.

Nobenega cenovnega načrta ne bi prisilili v vas.

Če nameravate gojiti priljubljeno spletno mesto, je to ogromno.

In strojna oprema za dejansko podporo velikemu prometu. Če to združite s tem, da lahko vedno nadgradite na strežnik VPS ali namenski strežnik, je nebo omejitev.

3. Namestitev aplikacije z enim klikom

DreamHost izvaja njihove skripte tako, da lahko WordPress – skupaj z mnogimi drugimi različnimi aplikacijami – namestite s klikom miške. Te druge aplikacije vključujejo fotogalerije, programsko opremo za nakupovalne vozičke, programske opreme CMS in še več.

Lepa stvar pri skripti je, da lahko uporabite skript drugega, ne da bi vam bilo treba poznati nobeno kodo. Vzemite skripte – veliko jih je brezplačnih – in jih namestite na svoje spletno mesto z enim klikom. Kot spletni skrbnik lahko uživate v dejstvu, da lahko svojo spletno stran naredite videz in občutek, kljub temu, da želite s to funkcijo.

4. 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja

To je dejansko daljše kot večina ponudnikov gostovanja.

Standard je 30-dnevno jamstvo vračila denarja. DreamHost ponuja 97-dnevno garancijo vračila denarja – ali ni to nekaj?

97-dnevna garancija za vračilo denarja deluje takole: če kadar koli prekličete v prvih 97 dneh po prijavi, vam bodo povrnili 100 odstotkov denarja, ki ste ga plačali.

Kadar koli prekličete po 97 dneh, vam bodo povrnili znesek, ki je bil odmerjen. To je res velikodušno in se zdi še posebej pomembno za DreamHost, saj boste morda morali plačati predplačilo vsaj eno leto (vendar več o tem kasneje).

Dodatni teden so premagali gostovanje InMotion gostovanja in 90-dnevno garancijo vračila denarja WebHostingHub.

5. 100-odstotno jamstvo za čas

Medtem ko se večina drugih ponudnikov ponaša s 99-odstotno garancijo za čas, DreamHost ponuja 100-odstotno garancijo za čas. Če iz katerega koli razloga vaše spletno mesto ni več, vam bo račun nakazal z enim dnevom brezplačnega gostovanja za vsako uro, ko je padel.

Toda na srečo za vas (in za oddelek za zaračunavanje DreamHosta) ne padejo zelo pogosto.

DreamHost je v zadnjem letu povprečno podaljšal 99,98% uptime.

Edino gostiteljsko podjetje, ki dosega boljše rezultate, je A2 Hosting, z 99,99%

6. Sladki Freebies

Morda jih v resnici ne morete poklicati brezplačno, saj plačujete za načrt, vendar nam je všeč, da DreamHost vključuje kup dodatnih funkcij v standardni načrt skupnega gostovanja, za katerega večina drugih gostiteljev dodatno plača.

Dobili boste skeniranje zlonamerne programske opreme, SSL potrdilo, več domen, brezplačno ime domene, neomejeni e-poštni naslovi in ​​zmogljivosti ter 100 USD dobroimetja za Google AdWords za zagon..

7. Brezplačno spletno gostovanje za neprofitne organizacije

To je edinstvena funkcija podjetja za spletno gostovanje. Če ste v Združenih državah Amerike in vodite neprofitne posle, na primer dobrodelne ustanove ali cerkve, jih bo DreamHost brezplačno gostil. Z zagotavljanjem ustrezne dokumentacije IRS, in sicer odločitvenega dopisa 501 (c) (3), ki ga je izdal IRS, bo DreamHost sodeloval z vami in vam zagotovil brezplačno gostovanje.

Slabe strani DreamHosta 

DreamHost ima nekaj najbolj celovitih lastnosti na trgu, vendar je nekaj ulova. Preden pritisnete na sprožilec, natančno razmislite o teh točkah.

1. Storitvi za stranke strank DreamHost nima podpore za telefon

Seveda je njihov sistem e-poštnih vozovnic zelo dober, zato jim hitro pomagajo s pomočjo klepeta. Toda včasih se resnično želite pogovoriti s pravo osebo s pravim glasom. Če ste tip, ki radi dobiva istega agenta na telefon, DreamHost ni za vas. SiteGround je naš daljni vodja v oddelku za pomoč strankam (plus lahko jih pokličete!).

Želite več odličnih gostiteljev storitev za stranke? Oglejte si naš seznam najboljših najboljših.

2. Samo en skupni načrt gostovanja

Na nek način je to korist. Samo en načrt vzame veliko analizno paralizo izbire med različnimi nivoji skupnih gostovalnih načrtov in vam prepreči plačilo dodatnih funkcij, ki jih ne potrebujete za vsak slučaj. Vendar pa vsi resnično ne morejo kar najbolje izkoristiti neomejene pasovne širine in številnih funkcij DreamHosta. Stran s samo 100 obiski na mesec bo plačala enako kot spletno mesto s 100.000. Seveda, zasedeno spletno mesto je veliko. Ampak ne toliko mali fant.

3. Ljubiš cPanel? DreamHost ne.

DreamHost ima svojo nadzorno ploščo in ne uporablja običajnega industrijskega standarda cPanel. To ni toliko prevara, temveč vprašanje preference. Nadzorna plošča DreamHosta je bistveno bolj modernega videza kot cPanel, hkrati pa lahko zastrašuje neznane. In včasih je lahko samo razdražljivo, če se boste morali naučiti novega vmesnika, še posebej, če že vsakodnevno komunicirate z več desetimi različnimi. Če vam je resnično všeč cPanel in nočete sprejeti nečesa novega, bo DreamHost morda razočaral.

Spodnja črta

Če veste, kaj počnete, vam lahko DreamHost uresniči sanje.

Neomejen prostor na disku in neomejena pasovna širina skupaj z namenskim strežnikom pomeni, da lahko vaše spletno mesto od začetka do pravega blockbusterja preraste, ne da bi bilo treba zamenjati gostiteljska podjetja ali nadgraditi načrte.

Všeč nam je, da DreamHost obstaja že od leta 1996, neodvisni so in ponujajo odlične možnosti za začetnike. Če se odločate med DreamHostom in drugimi gostitelji množičnega trga, pojdite s DreamHost.

Oglejte si uradni SiteMore na spletnem mestu DreamHost.com

Dreamhost vprašanja in odgovori

Vprašanje 1
 • Udobno uporabljam operacijski sistem gostovanja, ki temelji na Linuxu. Kakšen sistem gostovanja ponuja Dreamhost?
 • Imate srečo, ker Dreamhost svojim strankam ne ponuja možnosti uporabe gostovalnega sistema s sistemom Windows. Strankam je na voljo le dostop do storitev spletnega gostovanja, ki temeljijo na Linuxu. S tem sistemom prejmete več zvonjenja, ki zagotavljajo, da se vaš novi račun za gostovanje čim prej zažene in zažene..
Vprašanje št. 2
 • Kako dolgo velja uvodna cena?
 • Uvodna cena, ki jo plačate Dreamhostu ob prijavi na nov račun gostovanja, velja do konca trenutnega obdobja obnove. Takrat se cena, ki jo plačujete, vsako leto poveča, če ostanete stranka Dreamhost.
3. vprašanje
 • Ali bom lahko prejel namenski strežnik in upravljane storitve, ko bom izbral, da bom postal Dreamhost?
 • Dreamhost vam ponuja široko paleto namenskih strežniških platform, ki so dovolj raznolike, da zadostijo vsem potrebam po gostovanju, ki jih imate v mislih. Prav tako gostiteljsko podjetje ponuja tudi upravljane servisne načrte, ki vam nudijo brez težav brezplačno gostovanje.
Vprašanje št. 4
 • Ali Dreamhost ponuja kakršna koli brezplačna imena domen s svojimi načrti gostovanja?
 • Ja! Dreamhost vam ponuja brezplačna imena domen, ko se prijavite za katerega koli od njihovih skupnih načrtov za spletno gostovanje. Na izbiro imate več kot 350 različnih razširitev domen spletnega mesta, kar vam daje več možnosti za edinstveno spletno ime, ki presega tradicionalno .com ali .net, ki ga vsi običajno vidijo v spletu.
Vprašanje št. 5
 • Ali lahko registriram ime domene pri Dreamhostu, ko se prijavim za enega od njihovih načrtov gostovanja?
 • Ja! Dreamhost svojim strankam, potencialnim strankam in javnosti omogoči nakup domenskih imen za registracijo. Pri ustvarjanju gostiteljskega načrta lahko izberete .com, .net., .Info in drugo. Vse registracije domenskih imen so brez dodatnih stroškov za vas.
Vprašanje št. 6
 • Če nisem zadovoljen s ponudnikom gostovanja, ki ga prejemam po prijavi na Dreamhost, obstaja možnost, da dobim denar nazaj?
 • Ja! Dreamhost vsem svojim strankam ponuja 97-dnevno garancijo vračila denarja. Če po tem času niste zadovoljni s storitvijo, ki jo prejemate, lahko zahtevate vračilo. Podjetje vam pošlje celoten znesek, ki ste ga plačali brez postavljenih vprašanj. Za nakupe domenskih imen ali druge izdelke, ki jih gostiteljsko podjetje ponuja, ni na voljo možnosti vračila.
Vprašanje št. 7
 • Ali mi Dreamhost ponuja možnost, da imam virtualni zasebni strežnik (VPS)?
 • Ko s Dreamhostom nastavite načrt gostovanja, imate na voljo štiri ločene možnosti VPS. Vsako možnost poganja SSD, ki vam omogoča, da z obdelavo CPU-ja, konfiguracijo trdega diska, pomnilnikom in pasovno širino v vašem računu dobite visoke zmogljivosti. Najnovejša tehnologija omogoča, da prejmete tudi strežnik za hitro branje in pisanje.
Vprašanje št. 8
 • Katere so moje razpoložljive možnosti za stik s tehnično podporo, kadar se pojavi težava z mojim gostiteljskim računom?
 • Na voljo imate tri glavne možnosti, med katerimi potrebujete tehnično podporo. Obstaja program za podporo povratnemu klicu, kjer kličete začetni klic, pustite sporočilo, ki opisuje vašo težavo in tehnični podpornik vrne vaš klic. Na voljo imate tudi možnost e-poštne podpore in možnost spletnega sistema vozovnic za stranke, kjer vam bo tehnična podpora pomagala v spletu.
Vprašanje št. 9
 • Ko se obrnem na skupino za podporo strankam v podjetju Dreamhost, v kakšnem jeziku lahko pričakujem, da bodo tehniki govorili?
 • Vsi strokovnjaki za storitve za stranke in tehnično podporo za Dreamhost govorijo angleško. To vključuje kakršno koli e-pošto, odziv na podporo za podporo ali katero koli drugo vrsto ustne in pisne komunikacije, ki jo boste imeli s podjetjem. Vsaka njihova služba za pomoč strankam in tehnična podpora je na voljo 365 dni v letu, 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Podporo lahko najdete tudi prek kanala družbenih medijev Twitter.
Vprašanje št. 10
 • Kako dolgo je Dreamhost v poslu?
 • Podjetje je odprlo svoja vrata leta 1997, ko so se štirje prijatelji na fakulteti odločili, da se podajo v spletno poslovno področje. Podjetje so ustanovili iz sobe za študentske domove in želeli pomagati ljudem najti mesto v spletni skupnosti. Hitro naprej do danes, kjer ima podjetje približno 1,5 milijona različnih spletnih mest, ki v virtualni svet ponujajo blog, aplikacije, e-trgovino in še več. Trenutno dnevno oskrbujejo približno 400.000 strank po vsem svetu.
Vprašanje št. 11
 • Kje Dreamhost hrani strežnike svojih podatkovnih centrov?
 • Dreamhost vzdržuje svojo mrežo strežnikov podatkovnih centrov na oddaljeni lokaciji v Los Angelesu v Kaliforniji. Centri so nadzorovani s temperaturo in nudijo zaščito neprekinjeno, da bi zagotovili, da bodo vaši podatki in podatki drugih strank ves čas varni.
Vprašanje # 12
 • Ali bom med uporabo programa Dreamhost za svoje storitve gostovanja lahko izbiral različne programske jezike?
 • Ja! Dreamhost vam ponuja možnost uporabe enega od več priljubljenih programskih jezikov pri nastavitvi računa. Za programske potrebe lahko izbirate med PHP, Perl, Ruby on Rails in Ruby.
Vprašanje št. 13
 • Ali bom imel s pomočjo Dreamhosta na voljo še kakšne preprodajalčeve možnosti?
 • Dreamhost ima dragocen preprodajalski program, ki ga boste zagotovo želeli izkoristiti pri nastavitvi vašega gostovalnega računa. Vsaka od njihovih preprodajalskih možnosti vam daje možnost dodatnega zaslužka z različnimi lastnimi možnostmi.
Vprašanje št. 14
 • Ali bom imel priložnost, da ob ustvarjanju računa pri Dreamhostu vključim v partnerski program?
 • Vsekakor! Dreamhost ponosno ponuja zainteresiranim uporabnikom priložnost, da zaslužijo dodaten dohodek na svojih spletnih mestih, ki se nahajajo v mreži strežnikov Dreamhost. Besedilne povezave lahko postavite po celotni vsebini vašega spletnega mesta in vsakič, ko obiskovalec spletnega mesta klikne to povezavo, zaslužite. Vsakič, ko prijatelja ali družinskega člana napotite na Dreamhost za njihove potrebe po spletnem gostovanju, boste prejeli 97 dolarjev za vsak nov račun, ki ostane pri podjetju.
Vprašanje št. 15
 • Kaj je vključeno v registracijo mojega imena domene od podjetja Dreamhost?
 • Čutilo se bo kot božično jutro, ko v Dreamhost registrirate novo ime domene. Poleg tega, da imate na izbiro več kot 350 razširitev domen, prejmete tudi upravljanje DNS, kar omogoča enostavno posodabljanje imenskih strežnikov in usmerjanje spletnih obiskovalcev v pravo smer. Te strežnike imen lahko prilagodite nečemu, kar odraža vašo osebnost ali ime vašega podjetja. To ime domene lahko posredujete kateremu koli drugemu podjetju za spletno gostovanje, ki ga želite in imate možnost, da domeno zaklenete kot zaščito pred prevaranti ali hekerji, če je to potrebno.
Vprašanje št. 16
 • Rad bi uporabil WordPress za svoje spletno mesto, ki ga želim gostiti na strežniku Dreamhost. Ali mi je ta možnost na voljo ali moram izbrati drugo možnost?
 • Všeč vam bodo priložnosti gostovanja, ki jih Dreamhost daje na voljo vam in drugim uporabnikom, ki želijo uporabiti orodja spletnega mesta WordPress. Če želite ustvariti gostovalni račun za WordPress, se preprosto prijavite za skupni načrt gostovanja ali načrt gostovanja DreamPress. Vsak načrt je opremljen s sposobnim osebjem za tehnično podporo, ki je na voljo 24 ur na dan in lahko pomaga pri kakršnih koli težavah. Prav tako prejmete samodejno varnostno kopiranje in posodobitve sistema ter dostop do gostovalnega omrežja, ki je na voljo v 100 odstotkih časa, ki ga potrebujete storitev. Ko ustvarite svoj račun za WordPress, lahko v nekaj minutah dodate katero koli temo ali vtičnik, ki ga želite.
Vprašanje št. 17
 • Želim odpreti račun za gostovanje pri Dreamhostu, trenutno pa imam spletno mesto, ki je na drugem gostiteljskem strežniku. Ali bo Dreamhost moje stare podatke o računu prenesel na njihove strežnike, ko bom odprl nov račun z njimi?
 • Na žalost Dreamhost ne gre skozi korake selitve vašega spletnega mesta s trenutne lokacije gostovanja. Vseeno pa vam nudijo dostop do prijazne in koristne tehnične podporne ekipe, ki vam bo pomagala navigirati od stare lokacije gostovanja do vašega novega mesta na strežnikih Dreamhost. Prav tako imate dostop do forumov za stranke, kjer boste našli dragocene informacije in nasvete drugih uporabnikov, ki so uspešno prenesli svoje račune brez težav. Dreamhost vam nudi dodatno pomoč, tako da ustvarite knjižnico datotek za pomoč, ki jih je mogoče naložiti in vam lahko pomagajo pri prenosu preko vašega spletnega mesta..
Vprašanje št. 18
 • Želim voditi več spletnih strani za svoje različne hobije, osebne interese in poslovne podvige. Ali je to mogoče z enim računom Dreamhost ali bom moral odpreti več računov, da bom ustrezal vsako ime domene?
 • Dreamhost upravlja z različno mrežo spletnih strežnikov, ki podjetju omogočajo, da svojim strankam ponudi možnost lastništva in upravljanja toliko domenskih imen, kolikor želijo. Za vsako zanimanje, hobi ali poslovni podvig, ki vam pride na misel, lahko preprosto določite drugo ime domene. Vsako ime domene prejme ločeno zdravljenje, kar omogoča, da je gostiteljica domenskih imen, ki jih ponuja Dreamhost. Imeli boste lahko možnost izbire med več kot 350 različnimi razširitvami za vsako od vaših domenskih imen. Imena poddomena lahko dodate na vsako spletno mesto brez dodatnih stroškov, če želite in bo imelo vsako ime zaščiteno zasebnost, tako da bodo vsi vaši računi domene čim bolj varni pred spletnimi grožnjami.
Vprašanje # 19
 • Všeč mi je, da na svojih spletnih mestih uporabljam programsko opremo Prestashop, ker je enostavna za uporabo in ustreza potrebam, ki jih imam za izvajanje spletnega mesta za e-trgovino, ki dobi veliko količino prometa. Ali bom lahko še naprej uporabljal Prestashop, če vse preklopim na Dreamhost račun?
 • Da, Prestashop boste lahko z lahkoto nadaljevali na vašem novo goščenem računu Dreamhost. Dreamhost lahko podpira tovrstno programsko opremo in vam zagotovi vsa potrebna orodja za uspešno delovanje vašega spletnega mesta v pravilnem delovanju. Vaše spletno mesto za e-trgovino bo izkoristilo prednosti dostopa do infrastrukture za hitro obdelavo. Všeč vam bodo zmogljivosti omrežnega sistema in platforma gostovanja v skupni rabi omrežja, ki jih Dreamhost ponuja za vaš novi račun.
Vprašanje # 20
 • Eden od razlogov, da iščem novo podjetje za gostovanje, so možnosti nadzorne plošče. Moje trenutno podjetje za gostovanje ne ponuja uporabniku prijazne funkcije nadzorne plošče, kar se mi zdi zelo moteče, ko poskušam spremeniti svoje spletno mesto. Kakšno vrsto nadzorne plošče ponuja Dreamhost?
 • Bodite prepričani, da ne boste imeli težav z motnjami pri uporabi nadzorne plošče, ki jo Dreamhost ponuja na vašem računu. Z uporabo operacijskega sistema, ki temelji na Linuxu, vam Dreamhost nudi nadzorni center s ploščo, s katerim lahko preprosto upravljate vse vidike vašega računa za gostovanje. C-plošča vam omogoča dostop do vseh datotek vašega računa, podatkovnih baz, namestitve programske opreme in vsega drugega, kar potrebujete za uspešno upravljanje računa.
Vprašanje # 21
 • Moj trenutni ponudnik gostovanja nima oddelka za orodja. Pogosto se v spletu preživljam z iskanjem vtičnikov in drugih ustreznih možnosti, ki mi bodo olajšale delovanje mojega spletnega mesta. Če preidem na Dreamhost, kaj lahko pričakujem, da bom prejel, kar bo pripomoglo k temu, da bom življenje na gostovanju nekoliko olajšalo?
 • Nebo je meja glede na to, kaj lahko pričakujete, da boste prejeli od svojega novega računa za gostovanje pri Dreamhostu. Račun boste lahko enostavno upravljali s funkcionalnim nadzornim sistemom c-plošče, ki služi kot osrednje središče za vse vaše spletne strani in dejavnosti gostovanja. Lahko namestite katero koli aplikacijo za vtičnike ali spletno mesto s klikom gumba zahvaljujoč njihovemu namestitvenemu programu “1 klik”. Na voljo so najsodobnejši SSL certifikati, ki preprečujejo hekerjem in podjetjem za neželeno pošto dostop do informacij o vašem spletnem mestu. Omogoča vam nadaljnjo zaščito pred nenehnimi pregledi zlonamerne programske opreme, ki se dogajajo v ozadju. Ko vse drugo na vašem računu odpove, obstaja 24-urna ugledna skupina članov za storitve za stranke in tehnično podporo, ki vam pomaga pri vsem, kar potrebujete.

Oglejte si uradni SiteMore na spletnem mestu DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map