GoDaddy Mnenja: Ali je GoDaddy spletno gostovanje primerno za vas?

Contents

Kaj je GoDaddy Web Hosting?

GoDaddy je največja storitev za registracijo internetnih domen na svetu, ki upravlja več kot 60 milijonov domen. Od leta 2018 so zdaj največji spletni gostitelj na svetu 6,5-odstotni tržni delež.


Ali jim to omogoča najboljše gostovanje?

Ni nujno.

GoDaddy se je od dnevov “sproščenih oglasov” izredno izboljšal in je gladek operater, ki ima stalno podporo.

Če rečem, si morate ogledati veliko stvari, preden pritisnete na sprožilec.

Posebna opomba: Preostanek leta 2018 ponuja GoDaddy svoje najcenejše gostovanje začenši pri 1 USD na mesec s to povezavo.

Kako dobro je GoDaddy gostovanje?

GoDaddy je zagotovo najbolj znana domena in gostiteljsko podjetje. Zahvaljujoč svojim provokativnim in nepozabnim oglasom na televiziji in Super Bowlu, je GoDaddy hitro naredil ime zase. V njihovih oglasih so pogosto prikazane neokusno oblečene ženske in šale, ki jih je Parsons sam označil za “neprimerne” in “nerodne”. So morda edino gostiteljsko podjetje, ki ga lahko imenujemo mednarodna blagovna znamka.

Kot rečeno, GoDaddy je WalMart domenskih imen in gostovanja: poceni, vseprisotno in nikogaršnja definicija razreda. Zgodovinsko so se zanašali na nizke cene in blagovno znamko strankam, ki se ukvarjajo z nabiranjem, a ker so se v zadnjih nekaj letih pojavili številni novi gostitelji, so izboljšali storitve za stranke in tehnologijo, da bi ohranili konkurenčno prednost.

So v obdobju po Parsonsu, kjer presegajo svojo kontroverzno podobo v dolgoročno znamko. Če šele začenjate, ima GoDaddy vse osnove, ki jih lahko potrebuje navaden novinec. Če pa iščete naprednejše funkcije, podporo in morda bolj izpopolnjeno blagovno znamko, boste morda želeli poiskati drugje.

Glej Uradno spletno mesto

Naš uradni pregled GoDaddy

Zelo malo ljudi še ni slišalo za GoDaddy. V obdobju dot-com zgodnjih 2000-ih so bili velik igralec. Še vedno naokoli in še vedno eden najmočnejših akterjev na svetovnem trgu, je prepričljivost in uspešnost GoDaddy gostovanja nesporna.

Najboljše lastnosti GoDaddy gostovanja

Veliko je mogoče povedati, da lahko na enem mestu upravljate svojo domeno, spletno gostovanje in e-pošto. Del razloga, zakaj je GoDaddy tako kolosalen, je ta, da ta postopek naredijo neverjetno dostopnega za vsakodnevne spletne skrbnike. Če iščete najcenejši in najhitrejši način za vzpostavitev in zagon spletnega mesta, bo GoDaddy zagotovo dostavljen.

1) GoDaddy funkcije so številne

GoDaddy gostovanje ponuja več izbire na ravni potrošnikov kot skoraj kateri koli drugi ponudnik gostovanja na trgu. Imajo skupne možnosti strežnika, pa tudi namenske strežniške in VPS načrte. Obstajajo namestitve z enim klikom za vsa vaša priljubljena imena, kot so WordPress, Joomla in Drupal. So dovolj veliko podjetje, da lahko ponudijo skoraj katero koli raven gostovalnih storitev za zelo konkurenčne cene, in lahko stavite, da nobene funkcije ne bodo manjkale. GoDaddy ima nabor aplikacij z enim klikom, ki jih uporabljajo za izvajanje nekaterih pogostejših funkcij, ki jih morda potrebujete na vašem spletnem mestu. Če vzpostavljate blog, imajo zanjo aplikacijo. Potrebujete nakupovalni voziček? Imajo tudi to. Foto album? Brez problema.

2) Hitri časi nalaganja & Trden Uptime

GoDaddy je bil včasih zelo počasen in so nagnjeni k trkanju, vendar so v zadnjih letih na obeh področjih naredili ogromne izboljšave. GoDaddy ima zdaj 99,99-odstotno povprečno nadomestno zmogljivost in hitrosti nalaganja, s katerimi lahko konkurira svojim proračunskim konkurentom. Prav tako nimajo omejitve pasovne širine; če bo vaša stran kdaj viralna, nenadni priliv obiskovalcev ne bo zrušil vašega spletnega mesta. Tudi če vam to uspe, vam bo GoDaddy vrnil denar za tisti izpad. Kar nas pripelje do naslednje točke …

2) Garancija za vračilo denarja brez datuma poteka

Večina storitev gostovanja ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. GoDaddy hosting stopi še korak dlje, saj ponudi garancijo za vračilo denarja, ki ne poteče. Za vsako plačilo lahko vedno prejmete vračilo za čas, ki ga niste porabili, če se odločite za preklic. Preklic v prvih 30 dneh? GoDaddy vas bo spoštoval s celotnim povračilom.

3) Več kot tisto, za kar ste se zavezali – Google AdWords Credit

Da bi novim lastnikom podjetij pomagal z velikimi stroški za začetek podjetja, GoDaddy ponuja brezplačne oglaševalske kredite, ki vključujejo več kot 100 USD za Google AdWords za vsakih 25 dolarjev porabljenih. Če želite omejiti, ti dobropisi vključujejo tudi 50 dolarjev v oglasih Bing in Facebook oglasi. To je lep majhen bonus za izbiro GoDaddy gostovanja; vsekakor prednost, da se uležete v posteljo z veliko korporacijo.

4) Več kot le predloge – oblikovali bodo vaše spletno mesto (če želite)

GoDaddy ponuja vrsto različnih predlog – vključno s predlogami WordPress. Če pa nihče od teh res ne stori za vas, GoDaddy zaposli ekipo profesionalnih oblikovalcev spletnih strani, ki vam bodo z veseljem pomagali oblikovati spletno stran in jo narediti osebno samo za vas.

Super je, da ponujajo pri oblikovanju vaše spletne strani in zelo majhne mame in pop trgovine jih lahko uporabljajo, toda zelo hitro boste želeli, da se tam obrnete na profesionalca. Na koncu dneva je GoDaddy globok korpus in ne bo preživel veliko časa s tabo.

5) Integracija GoDaddy WordPress

GoDaddy ima WordPress uvoz z enim klikom za samoupravljena spletna mesta, ponuja pa tudi upravljan načrt gostovanja WordPressa. Ta upravljani načrt med drugim ponuja samodejne nadgradnje in številne varnostne ugodnosti.

6) Varnost GoDaddy je odlična za ceno

GoDaddy je namenil množico virov za preprečevanje hekerjev, neželene pošte in prevarantov vseh vrst. Del tega je povezan z njihovo zelo moderno tehnologijo, del pa je le njihova skrbnost kot velika korporacija. Toda ob tem bi bilo težko najti varnejšega ponudnika gostovanja za tako nizke cene. Tudi po najcenejših načrtih ti nočno varnostno kopirajo podatke. Tu menimo, da HostGator, njihov najboljši konkurent na področju ponudbe proračunskih gostovanj, izstreli iz vode. HostGator varnostno kopira podatke le enkrat na teden in muči pomanjkanje neželene pošte in virusov. Za isto ceno in z mnogimi enakimi funkcijami, ki jih ponuja, je GoDaddy najboljša izbira za varnostno ozaveščene spletne skrbnike. Pozornost te varnosti je, da ima GoDaddy vrsto restriktivnih politik, da prepreči nezaželeno pošto, kar včasih pomeni, da vtičniki, wikiji in celo IMAP ne delujejo vedno tako kot drugje. To lahko storite, potrebna so samo posebna delovna okna, ki lahko včasih prinesejo več dela za vas. Če pa je za vas izrednega pomena varnost, so te rešitve le del kompromisa.

Posebna opomba: Preostanek leta 2018 ponuja GoDaddy svoje najcenejše gostovanje začenši pri 1 USD na mesec s to povezavo.

Slabe strani spletnega gostovanja GoDaddy

Tudi če redno nakupujete na WalMartu, obstaja velika verjetnost, da vam ni všeč vse. GoDaddy je korporacija in včasih se lahko počuti, kot da je ta celotna fluorescenčna razsvetljava v celotni izkušnji. Za bolj prilagojeno ali inovativno gostovanje pojdite po enega manjših fantov, kot sta SiteGround ali A2 gostovanje.

1) Služba za stranke GoDaddy je premajhna

Preden se lotim podrobnosti o storitvah za stranke, poglejte to groznih 35 minut čakalnega časa s podporo za klepet GoDaddy:

godaddy 35 minut čakanja na sovraštvo

To je prav grozno. Brez razloga bi na klepet čakal 35 minut.

In 20 minut kasneje …

dolžina klepeta dolžina

Zmeden sem klepet lahko v letu 2018 tako slabo. Skozi črto na DMV-ju lahko pridem hitreje!

Kot rečeno, GoDaddy je na splošno precej hitro na telefonski podpori. To je njihov privzeti mehanizem za podporo – a bodimo iskreni, včasih se ne želite pogovarjati s službo za stranke po telefonu.

GoDaddy ponuja 24-urno podporo strankam, vendar je del tako velike korporacije z ogromno količino strank pomeni, da boste na klic za podporo verjetno naleteli na birokracijo in formalnosti na vsakem koraku..

Ponavljalci storitev za stranke GoDaddy se na splošno hitro odzovejo, vendar vas običajno navajajo na obstoječo literaturo ali vas vodijo skozi vse tehnike za odpravljanje težav, ki ste jih že preizkusili, preden začnejo zares preizkusiti.

Te taktike rednega razmajanja se resnično pokažejo, ko pokličete, da končate storitev. Storitev za stranke GoDaddy vam ne olajša odhoda. To ni neboleč ali milostiv razpad in lahko pusti v vaših ustih slab okus glede celotne izkušnje. Pregledi GoDaddyja, ki jih zapustijo resnične stranke, pripovedujejo nekaj grozljivih zgodb o vozovnicah za podporo.

2) Načrt gostovanja z omejenim gospodarstvom

Imajo tri načrte – Economy, Deluxe in Unlimited. Načrt Economy vam omogoča, da imate 90 poddomena, povezanih z eno domeno. Enako velja za njune načrte Deluxe in Unlimited. Toliko drugih gostovalnih podjetij vam omogoča, da imate neomejeno domen – ne glede na to, kakšen načrt imate. GoDaddy pa vam omogoča le eno domeno z njihovim načrtom gospodarstva. Če želite to preseči, boste prisiljeni nadgraditi. Oglejte si Myhosting.com za neomejene domene.

3) Etična vprašanja & Zgodovinske polemike

Te težave vas lahko ali ne motijo, toda GoDaddy je od njihovega začetka naletel na ogromno prerekanj. Bob Parsons je nekoč objavil videoposnetek, kako je na afriškem safariju ubil slona. Njihovi oglasi SuperBowl, tudi če niso preveč seksualizirani, ponavadi imajo surove ali neobčutljive udarne črte. GoDaddy je bil tudi velik podpornik za podjetja SOPA & PIPA, predlogi zakonov, ki jih spletna zagovornica zasebnosti na splošno ne drži. Umaknili so se od podpiranja računov šele potem, ko je toliko njihovih strank bojkotiralo njihove storitve. GoDaddy je pred kratkim očistil svojo blagovno znamko večine jezikovnih in seksualiziranih jezikov in slik, ki so jih prvič uporabili za pridobitev pomembnosti. Njihova nova blagovna znamka jih predstavlja kot prvake za mala podjetja. Če vas je vsa ta zgodovinska polemika odvrnila od GoDaddyja, poglejte v okolju prijazen HostPapa za podjetje za spletno gostovanje, s katerim se boste lahko dobro počutili, kam gre vaš denar.

4) Višje cene obnavljanja, niklja in zatemnitve

»Pridobite svojo domeno za 0,99 USD!« 

Tako vas zataknejo. Na vrata vas dobijo po poceni cenah tako na domenah kot na gostovanju, nato pa so cene za obnovo visoke!

Ponovna razširitev domen znaša 14,99 USD v primerjavi s približno 10 USD za NameCheap.

V GoDaddyju bo gostovanje morda poceni, vendar bodo tudi obnove večje. Ko vejo v sistem, vedo, da te lahko nikljajo in uničijo!

Če pravilno organizirate in upravljate obnovitve, se poceni cene lahko izplačajo. Lahko pa izkoristite njihove nizke cene in pozneje preklopite registratorje domen. Če pa niste tehnični, je to težko storiti.

Samo zavedajte se, da so vas zaprli.

 

5) PHP na GoDaddy Linux gostovanju je zastarel

Standardno gostovanje GoDaddy trenutno ne omogoča PHP 7. 

To je težava z nekaterimi vtičniki WordPress, kot je Wordfence:

To kaže, da je GoDaddyjevo standardno gostovanje zaostajalo za časom in ni odličen izbor za resno spletno gostovanje.

Spodnja črta:

Skakanje v posteljo z veliko korporacijo ima veliko prednosti: velike porcije za nizke cene, udobje in veliko dodatkov za zagon. Pričakujete, da ima GoDaddy enostavno, poceni in popolnoma ustrezno rešitev za vse potrebe po gostovanju, ki jih imate. Vendar zelo malo strokovnih spletnih skrbnikov kdaj priporoči GoDaddy, če ne načeloma, pa vsaj zato, ker GoDaddy v resnici ni razvit za razvijalce. To je vse na enem mestu, ki zasluži ne zato, ker nudijo najboljšo ali najbolj inovativno storitev naokoli, temveč zato, ker so poceni in povsod. Tako se zgodi, da več kot 5 milijonov ljudi po vsem svetu išče ravno to.

Poglej več funkcij GoDaddy Reviews 3.4 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (26 glasovi) Pros

 1. Veliko funkcij
 2. Veliko popustov na krovu
 3. Garancija za vračilo denarja
 4. Možnosti aplikacije z enim klikom

Slabosti

 1. Ni najbolj koristna storitev za stranke
 2. Načrt gostovanja z omejenim gospodarstvom
 3. Sporna politična stališča in taktike trženja

PovzetekNekateri ljudje imajo radi GoDaddyja, nekateri se ne bi približali njim s palico dolžine 10 metrov. Zgodovinsko gledano se je GoDaddy ukvarjal s domenami in reklamami z oprijeto oblečenimi ženskami. V zadnjem času se zdi, da se osredotočajo na nadgradnjo svojih funkcij in tehnologije. Ljubezen je nekaj, na primer veliko funkcij in možnosti gostovanja ter garancija za vračilo denarja. Obstaja tudi veliko pomanjkljivosti, kot so pestre podpore strankam, omejen gospodarski načrt in brezoseben občutek podjetja. Podpora3Speed3Features4Value3.5Transparentnost3.5

Pogosta vprašanja o gostovanju goDaddyja

Ali so cene obnovitve GoDaddy višje od vstopne cene?

Da. V povprečju je uvodna cena gostovalnega načrta za 40-50% nižja od cene, ki jo bo stala obnova. Seveda je uvodni popust večji na dražje načrte.

Ali obstaja minimalna pogodba in kako pogosto moram plačati?

Na voljo so različne vrste pogodb, ki segajo od 3 do 60 mesecev. Vsa plačila potekajo mesečno, ne glede na vaš načrt.

Katere jezike za razvoj podpira GoDaddy hosting?

GoDaddy podpira PHP 5.4, 5.3, 5.4 in 5.5 po meri PHP.ini, PERL in Python.

Kaj je jamstvo za produkcijo GoDaddyja?

GoDaddy ponuja 99,9-odstotno garancijo za čas, kar pomeni 8,76 ur dovoljenega zastoja na leto. Če v določenem mesecu ne bodo zagotovili garancije za posodobitev storitve – ne pozabite, da njihova neupoštevanje storitve ni ki jih določijo sami – lahko se obrnete na GoDaddy in zahtevate dobropis v višini 5% mesečne pristojbine za gostovanje za ta določen mesec. Če menite, da vaše spletno mesto ni bilo več kot povprečno nadomestilo, preverite njihove pogoje storitve, da zagotovite, da imate pravico zahtevati ta kredit.

Ali se strežniki GoDaddy upravljajo ali namenjajo?

GoDaddy ponuja oboje. Za tiste, ki iščejo popolnoma zasebno vodeni strežnik, obstaja več načrtov, obstajajo pa tudi načrti, ki vsebujejo strežnik Linux. Obstaja več možnosti načrta za vsako vrsto konfiguracije strežnika.

Ali GoDaddy ponuja načrte VPS?

Na voljo so številni načrti za upravljanje navideznih zasebnih strežnikov, ki jih poganja cPanel. Izberete lahko tudi, če je za vas samoupravljen ali ga upravljate, samo zavedajte se, katerega bi želeli narediti, ko izbirate svoj načrt.

Kje so strežniki GoDaddyja?

GoDaddy ima sedež v Združenih državah Amerike, sedež pa je v Scottsdaleu v Arizoni. Primarno podatkovno središče se nahaja v Phoenixu v Arizoni.

Je GoDaddy dobra možnost za gostovanje veliko slik?

Če uporabljate načrt gostovanja na vstopni ravni, ste omejeni na 100 GB, drugi načrti pa niso omejeni na enak način in mnogi ponujajo neomejeno shranjevanje. Graditelj spletnega mesta GoDaddy ponuja funkcije, ki so zasnovane posebej s slikami, kot so foto in video galerije.

Katere pakete izbrati za pretakanje videoposnetkov?

GoDaddy sicer ponuja pretakanje videov, vendar v skupnih načrtih ni na voljo. Skupne strežnike lahko uporabljate za vdelavo videoposnetkov iz drugih virov, kot je YouTube, vendar če želite strežnike GoDaddy uporabiti za pretakanje videoposnetkov, boste potrebovali poseben načrt strežnika.

Ali imam res neomejeno pasovno širino in prostor za shranjevanje?

Nič ni resnično neomejeno, zato tudi vaša pasovna širina ali shramba. Pazljivo preverite pogoje pogodbe. Kot drugi veliki gostitelji tudi GoDaddy pridržuje pravico pregledati vaš račun, če je zaznana presežna pasovna širina ali uporaba pomnilnika.

Ali GoDaddy ponuja registracijo domene? Če je odgovor pritrdilen, koliko stane in ali lahko svoje podatke shranim kot zasebne?

GoDaddy kot vodilni v industriji registratorjev domen ponuja registracijo domen. Cene se bodo razlikovale, saj so odvisne od možnosti, ki jih izberete. Vendar GoDaddy ponuja brezplačne domene s svojimi načrti gostovanja. Ponudba velja za 12, 24, 36 mesečne načrte, vendar ne vključuje ICANN pristojbine v višini 0,18 USD. To vas bo stalo 7,99 USD na leto ali več, odvisno od vaših potreb, da bodo vaše podatke ostale zasebne.

Ali obstajajo popusti na GoDaddy za študente, šole ali neprofitne organizacije?

Za študente, šole ali neprofitne organizacije ni posebnih popustov, vendar GoDaddy ima nekaj programov za pomoč javnosti, ki so namenjeni pomoči dobrodelnim organizacijam. Če menite, da se vi ali vaše podjetje uvršča med organizacije v teh skupinah, si oglejte program GoDaddy Cares za več podrobnosti..

Ali obstaja kakšna garancija za vračilo denarja za GoDaddy?

GoDaddy ponuja omejeno 45-dnevno garancijo vračila denarja; vendar ne velja za vse izdelke in storitve. Če vas skrbi vrnitev denarja, morate pri vsakem nakupu, ki ga opravite prek GoDaddyja, prebrati drobni tisk.

Kakšna je podpora za GoDaddy? Ali nudijo podporo v več jezikih?

GoDaddy ponuja vročo linijo za podporo 24/7, vendar nima možnosti za podporo spletnemu klepetu, kar bi lahko bilo težava za nekatere ljudi. Podpora GoDaddy je na voljo v več jezikih, vključno z: angleščino, španščino, portugalščino, francoščino, španščino, nemščino, turščino, nizozemščino in več drugih.

Gledam, da svoje spletno mesto prenesem na GoDaddy. Kakšen je ta postopek?

GoDaddy ponuja omejeno podporo pri prenosu spletnih strani in domen. Če imate težave, obstaja velika količina izčrpne dokumentacije, ki zajema oba ta procesa na voljo na spletu. Obstajajo tudi druge zasebne organizacije drugih proizvajalcev, ki vas bodo vodile po njem ali naredile za vas.

Bo GoDaddy samodejno prenesel obstoječe namestitve Joomla iz mojega trenutnega gostitelja?

Čeprav ni možnosti samodejnega prenosa, GoDaddy ponuja navodila po korakih za namestitve, ki jih imate na trenutnem gostitelju. Če potrebujete dodatno pomoč pri selitvi, je dokumentacija na voljo na joomla.org.

Ali GoDaddy podpira Magento? Ali ponujajo podporo za prenos obstoječih spletnih mest Magento?

Medtem ko je Magento mogoče uporabljati na GoDaddy, ni priporočljivo. Podjetje močno priporoča, da stranke za gostovanje svojih spletnih mest Magento uporabljajo VPS ali namenske strežnike. GoDaddy ne ponuja nobene vrste migracijske podpore, zato jo boste morali rešiti sami.

Je drago gostovanje in upravljanje več kot enega spletnega mesta z GoDaddyjem?

Načrt vhodne ravni podpira samo eno spletno mesto, drugi načrti pa zmorejo več. Stroški gostovanja več mest na GoDaddyju so resnično odvisni od načrta in lastnosti načrta na koncu izberete.

Ali GoDaddy ponuja enostavno programsko opremo za gradnjo spletnih mest? Kaj pa prilagodljive predloge?

GoDaddy ponuja preprost za uporabo program za izdelavo spletnega mesta in ima na stotine prilagodljivih nastavitev. Na voljo so tri stopnje načrtov za to funkcijo z različnimi temami in predloge, ki so prijazne mobilnim napravam, odvisno od načrta, ki ga izberete.

Je GoDaddy dobra izbira za gostovanje moje strani WordPress?

GoDaddy ponuja več WordPress specifičnih paketov gostovanja, trije razpoložljivi načrti vključujejo upravljano gostovanje. Ker GoDaddy v veliki meri podpira in spodbuja uporabo WordPress-a kot sistema za upravljanje vsebine, ponujajo tudi vgrajeno selitev, da boste izjemno lahko premaknili svoje spletno mesto WordPress, ki gostuje na GoDaddy. Kot je bilo pričakovati pri velikih ponudnikih gostovanja, je bilo v zadnjih letih nekaj zelo oglaševanih varnostnih incidentov z GoDaddyjem. Kot rezultat, GoDaddy nenehno posodablja in izboljšuje svoje varnostne politike.

Ali GoDaddy ponuja kakšne posebne varnostne funkcije?

Poleg certifikatov SSL in potrdil o podpisu kode, GoDaddy ponuja tudi varnost spletnega mesta Sitelock, ki je zasnovana za prepoznavanje zlonamerne programske opreme in spremljanje vašega spletnega mesta.

Ali lahko prek programa, kot je Prestashop, na mojem spletnem mestu gostim e-trgovino na GoDaddyju? Ali bom lahko dobil SSL potrdilo, da bom lahko sprejel kreditne kartice?

Prestashop se lahko namesti na platforme GoDaddy in druge alternativne rešitve e-trgovine, odvisno od vašega določenega načrta gostovanja. GoDaddy ponuja načrt SSL certifikatov, ki se začne pri 59,99 USD. Na voljo so tudi številne druge možnosti, če želite sprejeti plačila s kreditno kartico ali ustvariti celovito rešitev za e-trgovino z uporabo GoDaddy Hosting načrtov. Glavne kreditne kartice so sprejete v vseh regijah in v sprejetih valutah; če pa nameravate uporabljati PayPal ali Skrill, preverite, ali bo sprejeta valuta, ki jo uporabljate. Na voljo je tudi možnost, da dobite na voljo tudi profesionalne storitve oblikovanja e-trgovine – znova, odvisno od vašega načrta gostovanja.

Ali obstaja program preprodajalcev, ki ga ponuja GoDaddy?

GoDaddy ponuja številne možnosti preprodajalcev. Na voljo sta dva nivoja, z 20-40% popusti na maloprodajne cene, pripravljena prodajalna za e-trgovino, obdelava kreditnih kartic in podpora 24/7.

Ali ima GoDaddy partnerski program?

GoDaddy ima obsežen partnerski program. Podjetje ponuja tako domene kot tudi gostovanje partnerskih programov.

Ali se GoDaddy kdaj druži z Google AdWords, da ponudi oglaševalske kredite?

GoDaddy se bo občasno povezoval z Googlom, da bi novim uporabnikom ponudil dobropise AdWord.

Kakšna je zgodovina GoDaddyja?

GoDaddy, ki ga je leta 1997 ustanovil Bob Parsons, je tudi podjetje za spletno gostovanje in trdijo, da gosti več kot 5 milijonov spletnih mest po vsem svetu. Sedež podjetja je v Scottsdaleu v Arizoni, ima pa še več pisarn po vsej državi in ​​Indiji. GoDaddy je bil eno prvih podjetij za gostovanje in registre domen, ki je postalo veliko, takoj pa je postalo največje ime na tem področju, ko Network Solutions ni več edino, kar lahko imenuje domenska imena na spletu. Več na GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map