Gostovanje WPX (Was Traffic Planet) Ocene maj 2020 – Cene in načrti gostovanja

Kako dober je gostovanje WPX (prej prometni planet)?

WPX gostovanje je storitev gostovanja, ki je specializirana za nekatere najhitrejše hitrosti gostovanja. Načrti se začnejo pri 24,99 USD na mesec, kar je za nekatere uporabnike nekoliko drago, vendar ta načrt pokriva gostovanje do petih spletnih mest. V primerjavi z gostitelji višje cene tukaj dobite veliko za svoj denar!


Priporočamo pa še nekaj drugih gostiteljev nad WPX. Če iščete najboljšo skupno vrednost gostitelja WordPress, pojdite na SiteGround. Če iščete super napolnjeno hitrost, pojdite z A2 gostovanjem. Če želite vrhunsko gostiteljico WordPress s podporo tier-1, pojdite z WP Engine ali Kinsta.

Gostovanje WPX (Was Traffic Planet) Ocene 3.1 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (5 glasovi) Pros

 1. Hitri časi nalaganja
 2. Odziven servis za stranke
 3. Osnovni načrt gosti do pet spletnih strani
 4. Brezplačna migracija spletnega mesta
 5. Ohranja varnostne kopije
 6. Enostaven za uporabo vmesnik
 7. Lahko se uporablja za druge sisteme za upravljanje vsebine, ki presegajo WordPress

Slabosti

 1. Višja izhodiščna cena za načrte
 2. toliko funkcij v vmesniku kot tekmeci

Planet SummaryTraffic je osredotočen na uporabnike, ki upravljajo spletna mesta WordPress in iščejo storitev, ki je za to vrsto spletnega mesta bolj racionalizirana. Svojim uporabnikom ponujajo hitrost, saj se osredotočajo na WordPress. Podpora3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparentnost3

Naš uradni pregled gostovanja WPX

WPX gostovanje cilja na WordPress uporabnike in jih pritegne s hitrostmi, ki jih lahko ponudijo. Zdi se, da je njihova hitrost v kombinaciji s storitvami za stranke tisto, zaradi česar ljudje vse več uporabljajo to storitev gostovanja. Želite izvedeti več o njihovi storitvi? Za več vpogled imejte branje.

To je uredniški pregled, ki temelji na izkušnjah uporabnikov spletnih pregledov. Ko se boste dokončno odločili, preberite tudi ocene, ki jih najdete skupaj s podrobnostmi na njihovi spletni strani.

Najboljše lastnosti gostovanja WPX

To so funkcije, ki jih uporabniki absolutno ljubijo pri WPX gostovanju.

1. Hitrost

Večina mnenj uporabnikov ugotavlja, da se je hitrost njihovega spletnega mesta povečala v primerjavi s prejšnjim gostovanjem, ki so ga uporabljali. Glede na miselnost, ki jo imajo danes mnogi ljudje, je to lahko resnično pomembno, kako uspešno bo vaše spletno mesto, ko gre za ohranjanje klikov, ki ste jih pritegnili na svoje spletno mesto.

wpx svetovi najhitrejši cdn

Imajo celo najhitrejši WordPress CDN na svetu z do 3-kratno hitrostjo vašega spletnega mesta.

2. Služba za stranke

To je bila verjetno druga najljubša funkcija, za katero uporabniki hrepenijo po tej storitvi. Zelo so zadovoljni s hitrostjo odgovora na vozovnice, ko so odposlane.

Odpravili bodo celo zlonamerno programsko opremo, ki lahko napada vaše spletno mesto!

3. Več spletnih strani

Druge storitve uporabnikom pogosto dovoljujejo samo eno spletno mesto za njihov osnovni načrt, nato pa se cena precej poveča za načrte, ki bodo pokrivali gostovanje za več spletnih mest. Z WPX gostovanjem boste lahko gostili pet spletnih strani v njihovem osnovnem načrtu. Njihov poklicni načrt bo obsegal do 15, njihova elita pa do 35.

Ali ste pridruženi tržnik ali nekdo, ki preprosto rad zasuka nova spletna mesta? Potem pojdite z WPX!

4. Migracije na mestu

Ena od stvari, ki običajno ohranja osebo z isto gostovalno storitvijo, je ta, da ne želijo skrbeti zaradi selitve z enega strežnika na drugega.

wpx gostovanje brezplačne selitve

Zaupajte nam, to je bolečina v A!

Pri WPX gostovanju to ni vprašanje. Migracijo vašega spletnega mesta obravnavajo brezplačno in to bodo izvedli v približno 24 urah. Nekateri uporabniki so poročali, da je bilo to storjeno celo prej kot za njihova spletna mesta.

5. Varnostne kopije

Dnevno varnostno kopiranje vašega spletnega mesta hranijo dva tedna. Če gre kaj narobe, ga bodo brez napolnitve vrnili v varnostno kopijo.

6. Vmesnik

Vmesnik, ki so ga namestili uporabnikom za upravljanje njihovih spletnih strani, je zelo enostaven za uporabo. To je lahko plus za ljudi, ki se še vedno učijo.

7. Sistemi za upravljanje vsebin

WPX vas ne omejuje, če gre za sisteme za upravljanje vsebine, kot bodo to storili nekateri drugi gostitelji, ki se osredotočajo na WordPress, zato se ta storitev gostovanja lahko uporablja za druge sisteme za upravljanje vsebine, ki niso WordPress. To je lahko koristno, če že uporabljate različne sisteme.

Slabe strani gostovanja prometnih planetov

Čeprav je na to storitev gostovanja veliko pozitivnih ocen, ni stoodstotno popoln. Kot pri vsakem podjetju bodo uporabniki imeli nekaj stvari, ki bi jih radi izboljšali ali spremenili. Za WPX gostovanje je le nekaj.

1. Cena

Najnižji načrt je poslovni načrt, stala pa vas bo 24,99 USD na mesec. To ni preveč slabo v primerjavi z nekaterimi konkurenti, če meni, da gre za gostovanje do petih spletnih mest, toda za nekoga, ki ima veliko enostavnejše spletno mesto, ki ne potrebuje veliko hitrosti, obstaja nekaj storitev gostovanja, ki niso tako drage.

2. Značilnosti

Nekateri uporabniki menijo, da imajo dražji konkurenti prednost pred gostovanjem WPX, saj ponujajo več funkcij vmesnika za vaše spletno mesto.

Spodnja črta

Izhodišče za WPX gostovanje je, da se zdi precej težko celo najti veliko nezadovoljnih uporabnikov s to storitvijo.

Skupna vibracija za to storitev gostovanja je zelo pozitivna.

Uporabniki imajo radi, kako hitro se jim povrne podpora in mnogi poročajo o veliko hitrejših hitrostih na svojih spletnih mestih po selitvi. Točka cene je morda nekoliko visoka za nekoga s preprostejšim spletnim mestom, ki samo išče spletno prisotnost, vendar bodo uporabniki z več kot enim spletnim mestom vzljubili prihranke, ki jih lahko mesečno vidijo pri tej gostiteljici.

 

WPX gostovanje proti WP Engine vs HostGator vs Pagely

Gostovanje WPX pogosto primerjamo s gostovanjem WP Engine, velike blagovne znamke HostGator in Highly Touch Pagely. Kako se primerja?

gostovanje wpx vs wp motor vs hostgator vs pagely

Najbolj nam je všeč WPX je njihova osredotočenost na hitrost, storitve za stranke in funkcije, hkrati pa še vedno ponujajo cenovno ugodne cene za lastnike več mest.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map