Hosting24 Ocene maj 2020 – Cene in načrti za gostovanje

Kako dobro je gostovanje24 Gostovanje?

Če imate proračun, je to verjetno eden najboljših ponudnikov gostovanja, ki ga lahko zahtevate. Hosting24 se bolj osredotoča na zagotavljanje nižje cene kot pri zagotavljanju kakovostnega izdelka.


Gostovanje24 Ocene 2.6 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (1 glasovanje) Pros

 1. Neomejena pasovna širina in prostor na disku za skupne gostovalne načrte
 2. Odličen cenovni model
 3. Brezplačna registracija domen
 4. Veliko 12 načrtov, med katerimi lahko izbirate
 5. Odlična Uptime

Slabosti

 1. Omejene možnosti podpore
 2. Ponudite samo en operacijski sistem
 3. Njihove profesionalne storitve oblikovanja primanjkuje

Podpora2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparentnost3.5

Naš uradni pregled gostovanja24

Hosting24 je ponudnik spletnega gostovanja, ki je bil ustanovljen leta 2007. Konkurirajo po načelu, da bodo, če imajo nizke cene, pridobili več kupcev. Do neke mere to drži. Vendar pa boste dobili, kar plačate, ko gre za tega ponudnika gostovanja.

Najboljše lastnosti gostovanja24

Če imate proračun, je to verjetno eden najboljših ponudnikov gostovanja, ki ga lahko zahtevate. Čeprav dobite tisto, za kar plačujete, na nekaterih področjih dobite več od tistega, za kar plačujete – na primer neomejeno pasovno širino in prostor na disku.

Neomejena pasovna širina in prostor na disku za skupne gostovalne načrte

Vedno je lepo videti, da ponudnik spletnega gostovanja ponuja neomejeno pasovno širino in prostor na disku. Čeprav je dokaj pogost, ni standarden. Drugi ponudniki spletnega gostovanja vam bodo zaračunali glede na to, koliko pasovne širine in prostora na disku uporabljate. Vsaj nikoli se uporabniki ne bodo pritoževali, da ste presegli mesečno pasovno širino. Ko se pomaknete do gostovanja VPS, si postavijo omejitve tako na pasovni širini kot na diskovnem prostoru. Vendar ponujajo velikodušne zneske.

Odličen cenovni model

Za skupno gostovanje, ki se začne pri 3,99 USD, zagotovo zaslužite svoj denar. Začenši z neomejeno pasovno širino in diskovnim prostorom kot funkcijo, je vedno lepo videti, da ne skrivajo drugih funkcij samo zato, ker plačujete manj. To vključuje tedenske varnostne kopije, 99,9-odstotno jamstvo za čas in več kot 50 predlog, med katerimi lahko izbirate pri izdelavi spletnega mesta.

Brezplačna registracija domen

Vsak njihov načrt je brezplačna registracija domen in brezplačna obnova, dokler ostanete kupec. To je vrhunska funkcija, ki je ne nudijo številni ponudniki spletnih gostovanj.

Veliko 12 načrtov, med katerimi lahko izbirate

Gostovanje24 kot 12 gostovalnih načrtov, ki jih lahko izbirate, od tega osem programov gostovanja VPS. Niso vsi na voljo z neomejenim diskovnim prostorom ali pasovno širino. Pravzaprav imajo vsi njihovi načrti gostovanja VPS omejitve. Ker pa so te meje velike, je dvomljivo, da boste naleteli na težave. Dejansko je razlika med osmimi različnimi načrti gostovanja VPS v količini diskovnega prostora in pasovne širine, ki jo dobite. Začenši z načrtom št. 1, dobite 10 GB pasovne širine in 1 TB prostora na disku. Z vsakim naslednjim načrtom dobite 10 dodatnih gigabajtov pasovne širine v še enem terabajtu prostora na disku – vse do 80 GB pasovne širine in 8TB prostora na disku. Za veliko ljudi je to več kot dovolj.

Odlična Uptime

Ne le, da imajo 99,9-odstotno garancijo za produkcijo, ampak tudi zagotavljajo. Mnogi uporabniki poročajo o spremljanju te meritve in ugotovijo, da je res.

Dobri pogoji gostovanja

Čeprav je precej standardno, je lepo videti, da so njihovi pogoji gostovanja vsak mesec na mesec. Ne poskušajo dati vaše pogodbe, niti ne poskušajo, da bi vam plačali celo leto vnaprej. Morda ni običajno najti ponudnika spletnega gostovanja, ki tega ne počne, vendar so tam zunaj.

Slabe strani gostovanja24 Gostovanje

Hosting24 se bolj osredotoča na zagotavljanje nižje cene kot pri zagotavljanju kakovostnega izdelka. Tukaj smo našli.

Omejene možnosti podpore

Hosting24 ima sistem za klepetanje v živo, kar je lepo videti, toda razen sistema e-pošte in vozovnic nimajo veliko drugega. Ne ponujajo telefonske podpore, a smešno je, da nudijo podporo prek faksa. Ne predstavljam si, da se njihov sistem za podporo faksom zruši od uporabe.

Izbirate lahko le en operacijski sistem

Hosting24 ponuja samo en operacijski sistem. Ponujajo Linux in ne le katerega koli okusa Linux – ponujajo CentOS. Čeprav ni grozna izbira, si želim, da bi videl izbiro med Windows in Linuxom. Žal Hosting24 tega ne ponuja.

Njihove profesionalne storitve oblikovanja primanjkuje

Strokovnih oblikovalskih storitev, ki jih ponuja Hosting24, močno primanjkuje. Dajo vam predlogo, ki jo morate izpolniti. Ko končate, pošljete izpolnjeno predlogo profesionalnemu spletnemu oblikovalcu. Vse, kar naredijo, je, da vzamejo predlogo, oblikujejo spletno mesto in ga sprožijo. Ne sprašujejo vas, ali ste z načrtom v redu ali kako bi se počutili ob njem. Predlogo preprosto prevzamejo po nominalni vrednosti, vašemu spletnemu mestu dodelijo približno dve uri dela in ga nato potisnejo v živo. Težko bi rekel “profesionalno”.

Spodnja črta

Gostovanje 24 ponuja zanesljivo spletno storitev. Vendar jih primanjkuje na drugih področjih. Možnost izbire sistema ponudbe mora biti standard. Neomejeno prostora na disku in pasovne širine bi moralo biti standardno pri vseh načrtih. Predvsem pa bi morali ponuditi telefonsko podporo. Kljub njihovim pomanjkljivostim, če začenjate povsem novo spletno mesto in bi lahko uporabili proračunsko prijazne možnosti, ki jih ponuja Hosting24, potem jih je vsekakor vredno preučiti.  

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map