HostMonster Ocene maj 2020 – Cene in načrti gostovanja

Contents

Kaj je HostMonster Hosting?

HostMonster je ameriško podjetje za spletno gostovanje, ustanovljeno leta 1996, ki deluje pod okriljem skupine Endurance International.


Kako dobro je HostMonster gostovanje?

Kot preveč drugih gostujočih podjetij v EIG, tudi HostMonster ne drži korak z industrijskimi standardi za hitrost, čas delovanja in storitve za stranke. Čeprav so njihovi varnostni paketi in preprosta, konzervativna blagovna znamka marsikomu všeč, njihovo delovanje na večini področij storitev nenehno slabi..

Glej Uradno spletno mesto Ocene HostMonster 2.3 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (4 glasovi) Pros

 1. Brezplačna domena do enega leta
 2. Neomejene domene, poddomene in pasovna širina
 3. Trdne varnostne funkcije

Slabosti

 1. Ni mesečnih cen
 2. Nižje od povprečja v hitrosti in ob uri
 3. Slaba ugledna služba za stranke
 4. Brez brezplačnih vrnitev nazaj
 5. Veliko upsells

Podpora2Speed2Features3Value2.5Transparentnost2

Naš uradni pregled gostovanja gostitelja HostMonster.

Kljub statusu veteranov industrije, je HostMonster žal še en primer upada storitve in neuspeh pri inoviranju po pridobitvi s strani EIG. Tako kot sestrska podjetja iPage in FatCow, tudi HostMonster resno primanjkuje vseh najpomembnejših markerjev kakovostnega gostovalnega podjetja. In sicer: Hitrost, uptime in podpora strankam. Dodajte zmedeno strukturo cen, prodajne cene in odsotnost informiranega prodajnega koraka, zato moramo reči, da HostMonster ne bi priporočal.

Najboljše lastnosti gostovanja HostMonster

Medtem ko predlagamo, da se podate na HostMonster, je vredno omeniti njihove značilnosti, zaradi katerih ste jih morda najprej upoštevali. Kot prvo je njihovo blagovno znamko preprosto in konzervativno, kar bo morda všeč tistim, ki jih malo preplavijo bliskovita tehnološka podjetja in visoko tehnični jezik. Plus, neomejena pasovna širina in domene so lepe ugodnosti! Najpomembneje pa je, da ponujajo zelo obsežen varnostni paket, nad katerim smo bili celo navdušeni. Tukaj je zajemalka

Brezplačna spletna stran

Medtem ko je WordPress praviloma standard za gostovanje podjetij in obstajajo številni viri, ki bi tudi najmanjšemu uporabniku, ki je najbolj znan, pomagal, da se predloga zažene in deluje, je nekaterim tolažljivo, da imajo tisto, kar vidite, kaj dobite za izdelavo spletnega mesta. HostMonster uporablja Weebly, ki je v industriji zelo intuitiven in dobro cenjen. Upoštevajte, da če podjetje močno poudari ponudbo brezplačnega graditelja spletnih strani, njihova ciljna demografska skupina na splošno ni množica tehnikov. Za prenos predloge za WordPress vam ni treba biti spletni oblikovalec, kar je lahko celo lažje, kot če vlečete in spustite spletno mesto skozi Weebly. To ni slaba stvar, vendar veliko govori o globini znanja, ki jo ima večina njihovih strank ob prijavi na njihove storitve.

Brezplačna domena do enega leta.

Dober odstotek gostujočih podjetij ponuja ta posel, tako da HostMonster nikakor ni zunaj. Vendar je to lepo veselje!

Neomejena pasovna širina, domene, poddomene, e-poštna sporočila in shramba

Sliši se predobro, da bi bilo res, kajne? To je vsekakor dober posel, če nameravate gostiti veliko majhnih, preprostih spletnih mest. Pomembno pa je imeti v mislih, da ko gostiteljske družbe v zvezi z osnovnimi načrti za skupno gostovanje rečejo “neomejeno”, to ne pomeni, da lahko na neskončne spletne strani naložite neskončne podatke. Pogosteje kot ne, in tudi v primeru HostMonsterja vse podatke shranijo, če jih ne oglašujejo. Poleg tega lahko vaše spletno mesto naloži podatke le tako hitro, kot lahko komunicira s strežnikom. Kakovost strojne opreme na koncu določa, kako neomejen je vaš načrt gostovanja. Če vas zanima resnično neomejeno gostovanje, priporočamo, da si ogledate DreamHost.

Celovita varnost vključena

Področje, na katerem HostMonster prehiti konkurenco, je v ravni varnosti, ki jo nudijo v svojih najbolj osnovnih načrtih. V deljeno gostovanje so vključeni SSL certifikati, zaščita prek vročih povezav, dostop do SSH, ubiralnik neželene pošte in drugo. Te storitve obravnavajo večino večjih ranljivosti spletnega gostovanja in postavljajo trden temelj zaščite vašega spletnega mesta.

Slabe strani gostovanja HostMonster.

Če se je HostMonster na vas obrnil zaradi katerega koli od zgoraj navedenih razlogov, toplo priporočamo, da preberete težave, ki smo jih imeli z njimi. Medtem ko ni popolnega gostiteljskega podjetja in bi morala vaša odločitev vedno temeljiti na vaših edinstvenih potrebah, je nekaj rdečih zastav, ki bi morale biti posredniki v katerem koli podjetju. Na žalost HostMonster ne izpolnjuje naših osnovnih standardov na kar nekaj področjih.

Možnosti cenovne vstopnine & Ni mesečnih cen

Vstopne cene HostMonster-a so približno enake standardom industrije, vendar gre samo za prvotno prijavo. Pripravite se, da se bodo vaše tarife množile, če se odločite, da boste ostali pri njih po preteku začetne cene začetne ravni. Poleg tega ne ponujajo nobenih mesečnih cen. Če želite prejeti oglaševano mesečno ceno, morate plačati 3 leta gostovanja vnaprej. To je velika obveznost za storitev, ki je še niste imeli priložnost preizkusiti. A standardna 30-dnevna garancija za vračilo denarja ni niti približno dovolj dolga, da bi se lahko odločili, če ste v redu s tako dolgotrajno pogodbo.

Pod povprečno hitrostjo in časom delovanja

Hitrost in uptime sta verjetno dva največja pokazatelja, kako dobro je gostovanje podjetje. Konec koncev je njihova naloga gostovanje vaše spletne strani. Če jih ne morejo vzdrževati in teči ali delati s hitrostmi, ki jih uporabniki pričakujejo, za kaj jih točno plačate? Na žalost HostMonster na tem področju preprosto ne more priti. Čeprav nimajo najslabših rezultatov, kar smo jih videli, so na obeh področjih dosledno pod industrijskim standardom. Če povprečja med podjetji, ki gostijo gostovanje, znašajo 99,94% časa upodabljanja in 700 ms v času nalaganja strani, HostMonster zaostaja pri obeh označevalcih z 99,91% uptime in približno 880 ms nalaganjem strani. Če so ti dejavniki res pomembni (kar bi morali biti), si oglejte A2 Hosting, vodilni v industriji po hitrosti in podaljšku. Drugo podjetje, ki te stvari jemlje resno, je JaguarPC, ki vam bo povrnil 10-kratno ceno za vsako uro izpadov vašega spletnega mesta..

Zmede razlage funkcij & Upsells

Spletno mesto HostMonster slabo razloži, kaj natančno je vključeno v njihove pakete v skupni rabi, kar še dodatno potrjuje dejstvo, da ciljajo na stranke brez veliko tehničnega znanja. To vodi v zelo nejasen postopek odjave, v katerem boste morda plačali za funkcije, za katere ste verjeli, da so vključene. Na strani s prvotnimi funkcijami boste morda verjeli, da boste prejeli brezplačne varnostne posnetke spletnega mesta (precej značilno za to panogo), vendar ob ogledu ugotovite, da to stane dodatnih 3 USD na mesec.

Premajhna storitev za stranke

Medtem ko lahko pričakujete, da se bo HostMonster služba za stranke odzvala na vaša vprašanja v razumnem času (približno 10 minut za povezavo s trenutnim klepetom in še 2-3 minute med odgovori), ne pričakujte najbolj izkušene pomoči. Standardni nasveti za odpravljanje težav so pogosto na voljo, tudi če je vaše vprašanje veliko bolj natančno. Poleg tega bo hitro iskanje v Googlu zvabilo frustrirane zgodbe o storitvah strank. To je ponavadi vzorec med podjetji, ki so v lasti EIG, zaradi česar ugibamo, da prioritete po prevzemu praviloma ne vključujejo naložb v podporo strankam.

Spodnja črta

Ne priporočamo HostMonsterja, če le zaradi dejstva, da so cene nadpovprečne, a kljub temu nižje od povprečja. Njihova enotna unovčitev je celovita varnost kot del njihovega osnovnega gostovanja. Vendar pa bi v mnogih primerih plačilo malce dodatnih na mesec za varnostni načrt premije za vaše spletno mesto pri drugem podjetju za gostovanje stalo enako in bi prineslo boljšo izkušnjo strank.

Oglejte si več funkcij

Vprašanja in odgovori HostMonsterja

Kaj morate vedeti, preden se naročite

HostMonster je bil priljubljena možnost za številne posameznike, ki iščejo poceni spletno gostovanje. Kot del številnih združenj podjetij – najprej kot trio gostujočih podjetij, nato del večje korporacije – je bila ena izmed manj znanih možnosti. Odgovorili smo na najbolj priljubljena vprašanja, ki jih imajo ljudje o HostMonsterju, tako da se lahko najbolje odločite, ko iščete podjetje za gostovanje.

Kdaj se je začel HostMonster?

HostMonster je bil predstavljen leta 1996 in ima sedež v Provoju v Utahu. HostMonster, Bluehost in FastDomain so bili v isti družini, vodil pa jih je direktor Matt Heaton, ki je stranke redno posodabljal na svojem osebnem blogu o dogajanju v podjetjih in njihovih storitvah.

Podjetja je kupil EIG, konglomerat elektrarne, ki ima pod svojim okriljem več kot 40 različnih gostovalnih podjetij. Tako kot pri mnogih od njih je tudi lastništvo Endurance International spremenilo percepcijo HostMonsterja v panogi.

Leta 2011 je Heaton napisal objavo na blogu, kjer je tudi javno odstopil kot izvršni direktor, vajeti pa je preusmeril na Dan Handyja, ki je funkcijo vodil od leta 2011 do 2015. James Grierson je sedanji izvršni direktor HostMonster, ki je na mizo prinesel bogate izkušnje. soustanovitelj in ustvarjalec SimpleScripts, prve spletne trgovine aplikacij za odprtokodne izdelke.

Kaj HostMonster trdi, da je slava?

Po podatkih spletnega mesta HostMonster se je podjetje od začetka pred 20 leti posvetilo zanesljivosti. Specializirani so za kakovostno storitev za stranke in zagotavljajo vrhunske pakete, ki zadovoljujejo potrebe strank po nizkih cenah.

Načrte temeljijo na preprostem paketu, ki ga je mogoče nadgraditi za dodatne ugodnosti in funkcije. Podjetje ponuja varne varnostne kopije in zanesljive hitrosti in posodobitve. Ponujajo takojšnjo ponudbo za virtualne zasebne strežnike in namensko gostovanje, več varnostnih aplikacij in možnosti ter brezplačna imena domen s svojimi novimi načrti.

Njihova spletna stran ponuja naslednje koristi za stranke:

 • Najvišja storitev za stranke
 • Na voljo je vodilni nabor funkcij
 • Kakovostna oprema
 • Varne varnostne kopije
 • Največje zajamčeno podaljšanje časa
 • Zelo funkcionalna orodja za administracijo
 • Trdne in poštene poslovne prakse
Ko že govorimo o podaljšanju, kako poteka delo HostMonsterja?

V podjetju pravijo, da ponujajo najdaljši zajamčeni čas delovanja, vendar glede njihovega produktivnosti in garancije ni nič, če vaše spletno mesto ne dosega odstotka nadure, ki ga navajajo.

Zdaj bi bilo to v redu, če bi dobili odlične kritike za svoj čas nadgradnje. Industrijski standard je 99,94-odstotno podaljšanje, kar pomeni, da je 99,94 odstotka v mesecu vaše spletno mesto v živo, odprto in obratovano. Nekateri spletni gostitelji zagotavljajo 99,9-odstotno podaljšanje časa. Premor na tej ravni je približno 43 minut vsak mesec. Številni gostitelji spleta s to garancijo dejansko prihajajo na neverjetnih 99,99 odstotka – manj kot 4,3 minute vsak mesec izpada. HostMonster pa ni eden izmed njih. Njihovo enoletno povprečje znaša 99,91 odstotka, industrijo pa so presegli le za nekaj več kot pol leta.

Drugi so sicer ugotovili nekoliko večjo konsistenco, vendar v enomesečnem obdobju testiranja.

Kaj pomeni HostMonster, ko rečejo “neomejeno”?

V skladu s svojimi pogoji in pravilniki HostMonster ne določa poljubne omejitve virov, ki jih posamezni kupci lahko uporabljajo. To pomeni, da vam bodo, kolikor bodo sposobni, dali vso shrambo, datoteke MySQL, prenos datotek, gostovanje domen in pasovno širino, ki jo potrebujete za uspešno napajanje spletnega mesta. Za vaše spletno mesto to pomeni, da dokler ne upoštevate njihovih pravil, ne boste videli negativnih posledic ali počasnejše hitrosti spletnega mesta. Vendar je pomembno, da se zavedate svoje uporabe svojih virov, zlasti v obdobjih hitre rasti, saj lahko pride do neželenih reakcij na sistem kot celoto.

Nekaj ​​pragov pa je; več kot 200.000 datotek, več kot 1.000 tabel baz podatkov in več kot 2 GB MySQL ali PostgreSQL v bazi podatkov lahko povzročijo negativne in počasnejše delovanje strežnika, zato boste morda morali zmanjšati te številke.

Ali HostMonster ponuja redne varnostne kopije?

Medtem ko govorijo o svojih varnostnih varnostnih kopijah, pogoji HostMonsterja navajajo, da občasno izvajajo varnostne kopije, vendar do tega niso dolžni. Prav tako navajajo, da ne odgovarjajo za škodo ali izgubo datotek in da ne bodo niti poskušali varnostno kopirati računov, ki presegajo 50.000 datotek ali 30 GB prostora za shranjevanje.

Kako poteka storitev za stranke HostMonster?

Podjetje spodbuja najvišjo storitev za stranke, vendar je to še eno področje, kjer so ocene zelo raznolike. Odstotek kupcev hrepeni o storitvah podjetja in odzivnem času. Imeli so odlične pogovore s koristnimi serviserji, ki jim je resnično mar za njihovo skupno izkušnjo. Precej večji kontingent ima o storitvah podjetja manj kot zvezda.

Stranke poročajo, da so bila njihova spletna mesta zaprta brez predhodnega obvestila, da so spletna mesta na pol funkcionalna in da podjetje ne more podpirati aplikacij, ki jih sami vključujejo v svoje pakete gostovanja.

Na Facebooku in Twitterju imajo račune, čeprav sta oba nekoliko zastarela. Zadnja objava Facebooka je bila leta 2014, zadnji tvit pa je bil edini v letu 2016, objavljen septembra.

Ne ponujajo varnostnih kopij, kaj pa varnost in zaščita vašega spletnega mesta?

Nekatere študije kažejo, da kar toliko 41 odstotkov hekerjev WordPress nastanejo zaradi situacij z njihovim gostiteljskim podjetjem. HostMonster je sprejel ukrepe za rešitev te situacije tako, da je strankam ponudil različne varnostne funkcije, aplikacije in vtičnike.

Ponujajo dostop do SSH, podporo za SSL, zaščito s hitro povezavo in ubojnika proti neželeni pošti. Ponujajo certifikat SiteLock za vaše spletne poslovne transakcije. Poleg tega namenski načrti ponujajo zrcalno shrambo RAID 1, kar doda dodatno raven zaščite vaših podatkov in podatkov o računu..

Ko HostMonster spregovori o vodilnem naboru funkcij, ki je na voljo, kaj pomenijo?

Za ceno paketov ponuja HostMonster neverjetno dolg seznam ugodnosti in lastnosti za svoje stranke. Vključujejo hitro namestitev za WordPress, čeprav so nekatere stranke ugotovile težave pri namestitvi nekaj vtičnikov WordPress. HostMonster olajša povezavo Mojo Marketplace, zato lahko izbirate tudi iz drugega sistema za upravljanje vsebine, kot sta Drupal ali Joomla.

 • Do vaše spletne strani lahko dostopate do omejene brezplačne različice Weebly Sitebuilder.
 • CloudFlare je vključen v njihove načrte. Povratni strežnik proxy vam nudi večjo zaščito pred napadi DDOS in grobe sile ter požarnim zidom. Aplikacija ima tudi obsežno funkcijo predpomnjenja, s katero lahko vaše spletno mesto izboljša hitrost nalaganja strani.
 • HostMonster ima veliko funkcij e-trgovine, s katerimi lahko začnete delovati na svojem prodajnem mestu, vključno z nakupovalno košarico Agora, Cube Cart in Zen Cart, brezplačno ustvarjenimi certifikati in imeniki, zaščiten z geslom..

Poleg tega vključujejo standardne funkcije, kot so nalaganje FTP, e-pošta, pretakanje in resnična podpora za video in zvok ter obsežen seznam skript. Načrti vključujejo tudi dobropise za Google AdWords in Bing.

Ko HostMonster spregovori o kakovostni opremi, kaj pomenijo?

Skupni računi so gosti na dvojnih strežnikih z zmogljivostjo štirih štirih procesorjev, z rezervnimi močmi UPS in dizelskimi generatorji za rezervno napajanje. Ponujajo operacijski sistem Linux s prilagojenim spletnim strežnikom Apache. Ponujajo tudi 24/7 nadzor omrežja in več 10 GB Ethernet povezav.

Podatkovni center podjetja se nahaja v Provo, Utah, in ponujajo najnovejše različice MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails in Python. Vezana je na najnovejši sistem SONET, ki uporablja laserske signale za prenos prek optičnih vlaken.

Katera so zelo funkcionalna orodja za uporabo?

HostMonster izvaja cPanel za svojo nadzorno ploščo. Koža je videti nekoliko drugače, toda dejstvo, da to zagotavljajo skrbnikom, je odlična možnost, saj kdor koli, ki želi zamenjati gostitelje, to naredi preprosto. cPanel je industrijski standard za nadzorne plošče. Ker je to tako pogosto, bo večina gostujočih podjetij vključila brezplačen prenos spletnih mest za spletna mesta, na katerih se izvaja plošča.

Potencialnim strankam omogočajo, da preverijo svoje izboljšave cPanela, da vidijo, kaj si mislijo prav na svojem spletnem mestu.

Kaj pa, če ne maram HostMonster-ja?

Večina gostujočih podjetij ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in HostMonster ni nič drugače. Nekateri ponujajo veliko daljše garancije, od 45 do 97 dni, tako da HostMonster ni najboljši, zagotovo je na sredini. V njihovih pogojih je kar nekaj nepovratnih pristojbin, ki pa so pogosto v povezavi s storitvami, plačanimi za aplikacije in dodatke drugih proizvajalcev. Če prekličete v prvih treh dneh, boste prejeli ves svoj denar, razen nepovratnih pristojbin in brezplačne registracije domenskega imena v višini 15,99 USD na ime.

Kadar koli po treh dneh boste vrnili svoje pristojbine, razen nepovratnih pristojbin, stroškov domene 15,99 USD na ime in pristojbin, plačanih za Postini ali za namenski IP. Po 30 dneh so odpovedi tudi nepovratne in nastavitvene pristojbine.

Zahteve za odpoved morajo biti opravljene prek telefona ali spletnega klepeta.

Kaj vključuje HostMonster v svoje skupne, standardne načrte?

Vsi trije načrti v skupni rabi vključujejo neomejeno pasovno širino, standardno zmogljivost in eno vključeno domeno.

 • Osnovno gostovanje (4,95 USD / mesec, običajno 9,49 USD / mesec): Kupci dobijo eno spletno mesto, 50 GB prostora na spletnem mestu in pet e-poštnih računov. Vsak račun dobi 100 MB na račun. Dobite eno vključeno domeno, pet parkiranih domen in 25 poddomena.
 • Plus gostovanje (6,95 USD / mesec, običajno 12,49 USD / mesec): Dobite 10 eb spletnih mest s 150 GB prostora. Vsak račun vključuje eno vključeno domeno, 20 parkiranih domen in 50 poddomena. Računi dobijo 100 e-poštnih računov s 500 MB na račun. Ti načrti vključujejo tudi 150 dolarjev v marketinških ponudbah, 24 dolarjev na leto v dodatkih in en račun za SpamExperts.
 • Prime (6,95 USD / mesec; običajno 14,99 USD / mesec): Ta deljeni načrt je resnično neomejen, brez omejitev na spletnih mestih, parkiranih domenah, poddomenah, e-poštnih računih in shranjevanju e-pošte. Obstaja neomejen prostor na spletnem mestu in pasovna širina. Račun vključuje eno vključeno domeno. Prime vključuje 200 dolarjev v marketinške ponudbe, 80 dolarjev vsako leto v dodatkih, en SpamExperts, zasebnost ene domene in SiteBackup Pro.

Pomembno je upoštevati, da so nizke cene samo za prvi mandat in da se lahko cene ob ponovni obnovi drastično zvišajo, o čemer poročajo nekateri kupci.

Kako gostuje VPS HostMonster?

VPS gostovanje poleg takojšnje ponudbe vključuje upravljane storitve in zajamčene vire. Vsi so na voljo z brezplačnim domenskim imenom in delujejo CentOS 6.5 (64-bitni).

 • Standardno (14,99 USD / mesec, običajno 29,99 USD / mesec): Dobite dvojno jedro, 2 GB RAM-a, 30 GB, 1 TB / mesec in en IP.
 • Izboljšano (29,99 USD / mesec, običajno 59,99 USD / mesec): Dobite dvojno jedro, 4 GB RAM-a, 60 GB, 2 TB / mesec in dva IP-ja.
 • Premium (44,99 USD / mesec, običajno 89,99 USD / mesec): načrt vključuje trojno jedro, 6 GB RAM-a, 120 GB in 3 TB / mesec z dvema IP.
 • Končni (59,99 USD / mesec, običajno 119,99 USD / mesec): Končni načrt je načrt za štirikolesno jedro, z 8 GB RAM-a, 240 GB in 4 TB / mesec. To vključuje tudi dva IP-ja.

Imate popoln korenski dostop, možnost upravljanja več računov s strežnika cPanel in tehnologijo v oblaku, kot sta OpenStack in KVM.

Kaj pa namensko gostovanje prek HostMonsterja?

Namenski načrti imajo garancijo za vračilo denarja kadarkoli in vam omogoča, da dodate shrambo SAN, kadar koli potrebujete. Ponujajo ekskluzivne podporne linije za namenske uporabnike strežnikov, korenski dostop in izboljšano predpomnjenje. Vsebujejo tudi brezplačno ime domene in CentOS 6.4 (64-bitni)

 • Standardno (149,99 USD / mesec): dvojedrni procesor Intel Xeon 2,3 GHz s 3 MB predpomnilnika, 4 GB RAM-a in 500 GB (RAID 1). Obstaja 5 TB / mesec in tri IP.
 • Izboljšano (199,99 USD / mesec): štirijedrni 2,5 GHz Intel Xeon procesor z 8 MB predpomnilnika, 8 GB RAM-a, 1000 GB (RAID 1) in 10 TB / mesec s štirimi IP-ji.
 • Premium (249,99 USD / mesec): štirijedrni 3,3 GHz Intel Xeon procesor, 8 MB predpomnilnika, 16 GB RAM-a, 1000 GB (RAID 1), 15 Tb / mesec in pet IP-jev.
Ali lahko plačujem mesečno?

HostMonster je eno izmed številnih gostujočih podjetij, ki ne ponujajo možnosti mesečnega plačila in nudijo najnižje možne cene, ko se registrirate za dolgotrajne pogodbe. Izbire vključujejo 12-, 24- in 36-mesečne načrte.

Več na HostMonster.com

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map