Hostwinds Ocene maj 2020 – Cene in načrti gostovanja

Kako dobro je gostovanje gostiteljev?


Glej uradne preglede gostiteljskih spletnih mest 2.4 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (9 glasovi) Pros

 1. Ponudite odlične cene
 2. Ponudite odlične funkcije
 3. Ponudite možnosti gostovanja na vseh ravneh
 4. 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 5. Gostovanje s sedežem v ZDA & Podpora

Slabosti

 1. Pomanjkanje upravljanega gostovanja WordPress
 2. Omejeno število namenskih strežniških načrtov
 3. Pogoji storitve niso bili zelo jasni

Podpora2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparentnost2

Naš uradni pregled gostovanja gostiteljev

Hostwinds je gostiteljsko podjetje s sedežem v ZDA, ki se zdi, da je zareza višja od ostalih. Poleg nekaj slabih jabolk, ki so objavila nekaj slabih pritožb glede gostovanja Hostwinds, jim čaka še veliko dobrih stvari, zaradi česar so močan igralec v industriji.

Najboljše lastnosti gostovanja gostiteljev

Najprej najprej govorimo o najboljših lastnostih Hostwinds. To so bile najboljše stvari, ki so se mi z Hostwinds veselile.

Odlične cene

Hostwinds ima odlične cene. Od leta 2016 se njihov najcenejši gostiteljski načrt začne s 3,50 dolarja na mesec. Od tam gre naprej, saj ponuja poslovno gostovanje in preprodajo gostovanja. Imajo nekaj edinstvenih načrtov gostovanja. Imajo VPS s proračunom za 7,50 USD na mesec in imajo namensko Minecraft – kot v videoigricah – možnost gostovanja, tako da se igralci lahko dobijo s prijatelji in igrajo igre.

Veliko odličnih lastnosti

Specifikacije strojne opreme niso skoraj tako vrhunske, kot bi lahko pričakovali, vendar to nadomeščajo z nižjo ceno. Med njihovimi značilnostmi lahko pričakujete:

 • možnosti takojšnje nastavitve
 • brezplačna migracija
 • neomejeni računi FTP
 • neomejeno e-poštnih računov
 • neomejeno poddomena
 • neomejeni računi MySQL
 • neomejena pasovna širina in prostor na disku

Vse to lahko povežite z možnostjo hitre in enostavne nadgradnje strojne opreme in na trgu ponudnikov spletnih gostovanj trden igralec.

Možnosti gostovanja na vseh ravneh

Na prvi pogled se zdi, da ima Hostwinds široko paleto možnosti gostovanja – in jih je, vendar ne toliko, kot bi jih radi videli. Imajo skupno gostovanje, VPS gostovanje, namenske možnosti strežnika in celo možnost strežnika v oblaku. Večina teh ima različne ravni – imajo celo proračunsko možnost VPS. Res edinstvena stvar je njihov strežnik Minecraft.

60-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Medtem ko je večina ponudnikov gostovanja zasedena s 30-dnevno garancijo vračila denarja, je Hostwinds zasedena s 60-dnevno garancijo vračila denarja. To je dvojno od tistega, kar ponuja industrijski standard. Ni gotovo, ali jamčijo za vračilo denarja ali ne, pogoji storitve so takšni, kot bi si želel, da bi bili. To pomeni, da boste imeli dobro priložnost, da zares doživite njihovo službo zase ali polna dva meseca, da se odločite, ali je to primerno za vas.

Gostovanje s sedežem v ZDA

Medtem ko so mnoga podjetja – tudi zunaj gostiteljske industrije – v tujini zunanje izvajanje svojih poslovnih dejavnosti, pa Hostwinds še vedno v celoti temelji na ZDA. Ne samo, da strežnike gostujejo na ameriških tleh, njihova podpora temelji na ZDA. To je dobra novica za vse v ZDA, ki iščejo gostovanje v ZDA.

Podpora s sedežem v ZDA

Vsa podpora za Hostwinds ima sedež prav tukaj v Združenih državah Amerike. Imajo hitro in učinkovito celoletno storitev. Čeprav jih lahko dobite po telefonu, lahko predložite tudi vozovnico za podporo. Glede na pogoje storitve bodo na vse e-poštne liste za podporo odgovorili v eni uri. Naše izkušnje pravijo, da bodo na elektronske karte odgovorili v 15 minutah.

Downsides of Hostwinds Gostovanje

Ni vse, kar blešči, je zlato, kar nas vključuje v gostiteljsko industrijo. Tu so slabosti gostovanja Hostwinds.

Pomanjkanje upravljanega gostovanja WordPress

Mislili bi, da bi z vsem, kar ponuja Hostwinds, ponudili upravljano gostovanje WordPress-a. Po internetu obstajajo različne statistike o tem, koliko interneta uporablja WordPress, vendar je to velik kos. Hostwinds bi dobro služil, če bi jim to ponudili.

Omejeno število namenskih strežniških načrtov

Hostwinds ponuja več različnih načinov gostovanja – v skupni rabi, VPS, namenski in Minecraft. Nekateri od njih imajo celo možnosti popustov. Vendar pa pri nekaterih od teh načrtov ne ponujajo prav veliko možnosti. Njihov namenski strežniški načrt ima samo eno možnost. Njihov načrt VPS ima dva – navadnega in enega s popustom. Če bodo ponudili eno vrsto načrta, si lahko privoščijo, da zagotovijo različne ravni načrta – kar hostwinds ne stori.

Pogoji storitve niso bili zelo jasni

Pogledal sem v pogojih storitve in ni mi bilo všeč to, kar sem videl. Za nekatere ljudi, ki niso jasno zapisani, obstaja veliko skritih pristojbin, kot so ponovni zagon strežnika in ponovno nalaganje OS. Obstaja veliko primerov, da uporabljajo odprte jezike, kar pušča stvari v zraku za tolmačenje. To jim lahko zakonito omogoči, da delajo, kar hočejo, ne glede na pogoje storitve.

Spodnja črta

Domačinom jih veliko čaka. Zdi se, da jih je mogoče razširiti, imajo neomejen diskovni prostor in pasovno širino, neomejeno e-pošto in račune FTP in še več. Po internetu ne preplava veliko pritožb glede načina poslovanja. Nekaj ​​jih je, a zdi se, da jih je malo in so daleč vmes. Zdi se, da nimajo slabe storitve za stranke, kar je bilo isto kot z njimi. Na splošno se je zdelo, da je Hostwinds močan igralec kot ponudnik gostovanja.

Oglejte si več funkcij

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress

Več na Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map