InMotion Reviews: Najboljše za WordPress, VPS, Business? Maj 2020

Contents

Kaj je InMotion gostovanje?

InMotion je podjetje za spletno gostovanje v Los Angelesu, ki deluje že od leta 2001. Gostijo več kot 300.000 domen po vsem svetu in imajo drugi podatkovni center v Virginia Beachu. Nekoliko višja rešitev za gostovanje, ki močno trži njihovo podporo strankam in storitve spletnega oblikovanja, so InMotion stranke pogosto korporativne osebe, ki lahko uporabljajo svoje VPS in namenske strežniške storitve. Podjetje ima v lasti tudi več blogerjev in majhnih gospodarskih ponudnikov, imenovanih WebHostingHub.


Kako dobri so načrti InMotion?

InMotion zasije v štirih glavnih kategorijah, ki jih iščemo v dobrem gostiteljskem podjetju: storitev za stranke, hitrost, varnost podatkov in čas delovanja. So resnično zanesljivi, dostopni in bodo brez dodatnih stroškov obnovili redne varnostne kopije, ki jih ustvarijo na vašem spletnem mestu. Toda nekaj pomembnih pomanjkljivosti, na primer počasen čas aktivacije in zavajajoči načrti cen, bi lahko bilo dovolj, da jih mimo.

Več o InMotionHosting.com InMotion Reviews 3.7 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (0 glasovi) Pros

 1. Velika hitrost & Zanesljiva Uptime
 2. Redne varnostne kopije podatkov & Brezplačno obnovi
 3. Hitra hitrost prenosa
 4. Enostaven WordPress & cPanel Integration
 5. Vrhunska podpora

Slabosti

 1. Nejasne omejitve uporabe
 2. Omejeno gostovanje domen
 3. Počasno aktiviranje spletnega mesta
 4. Zmedena struktura cen

PovzetekMotion jim veliko pomaga, še posebej, če ste podjetje za e-trgovino, ki išče zanesljivost svojega spletnega gostitelja. Učinkovito delujejo v hitrosti, uptime, podpori in varnosti. Vendar pazite na omejitve podatkov in pomanjkanje preglednosti pri cenah. Prav tako bodite pripravljeni počakati, ko boste postavili spletno mesto. Podpora4Speed4Features4Value3.5Transparentnost3

Naš uradni pregled gostovanja InMotion

InMotion je ameriško gostiteljsko podjetje z resnično obojestransko privlačnostjo, z gostovanjem podatkovnih centrov v Kaliforniji in Virginiji. Ustanovljen je bil leta 2001, InMotion ima dolg ugled pri zagotavljanju posebnih gostovalnih možnosti za podjetja vseh velikosti, celo ponuja prilagodljive in posebej prilagojene načrte za večje poslovne račune.

Najboljše lastnosti gostovanja InMotion

S skromno izhodiščno ceno in številnimi funkcijami, ki tekmujejo z drugimi višjimi cenovnimi storitvami gostovanja, ima InMotion poslovnim uporabnikom veliko ponudbe pri iskanju cenovno ugodnega in zmogljivega spletnega gostovanja. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi jih priporočili:

Gostovanje SSD podatkov

Na splošno se velik del tehnologije preusmeri na trde diske SSD s starejših trdih diskov in InMotion je sprejel popolno zmogljivost SSD-ja za njihovo gostovanje podatkov. Glede na trditve na njihovi spletni strani SSD gostovanje omogoča do 20-krat večjo hitrost prenosa običajnega gostovanja na trdem disku. In čeprav je skoraj nemogoče izvesti izoliran test, ki primerja oba, saj InMotion za referenco ne ponuja nobenega gostovanja podatkov na trdem disku, je zanesljivo reči, da je tehnologija SSD hitrejša in je prihodnost shranjevanja podatkov približno enaka vsako polje.

Enostavna integracija WordPress-a

Za številne lastnike malih podjetij, ki želijo poceni zgraditi popolnoma delujoče spletno mesto, WordPress služi kot odlična platforma z vsestransko funkcionalnostjo in skorajda neomejenim potencialom spletnega oblikovanja. InMotion posebej poskrbi za uporabnika WordPressa, tako da vključi funkcijo namestitve z enim klikom, da vaše WordPress spletno mesto hitro in enostavno postavi na svoje strežnike. Poleg enostavne namestitve ima InMotion na svojem spletnem mestu tudi ogromno učencev WordPress, ki podjetjem brez veliko izkušenj s spletnim oblikovanjem pomagajo, da kar najbolje izkoristijo platformo. Njihovi predstavniki za storitve strank poznajo tudi vstope in nadomestitve programa WordPress, zato vam lahko celo pomagajo pri kakršnih koli težavah, ki niso posebej povezane z gostovanjem. To nas pripelje do naše naslednje točke.

InMotion storitev za stranke je zelo zanesljiva

InMotion poudarja svojo stranko in tehnično podporo na svojem spletnem mestu in trdi, da ima vsak njihov predstavnik za podporo povprečno 4 leta izkušenj v industriji spletnega gostovanja. Vsak njihov vodja ima v povprečju 10 let izkušenj s spletnim gostovanjem, kar pomeni, da ko pokličete po pomoč, morate na drugem koncu vrstice dobiti nekoga, ki ve, kaj počnejo. Poleg tega InMotion vsem svojim podpornim osebjem zagotavlja stroge interne programe usposabljanja, da se zagotovi kakovostna podpora. Vse, kar vse dodaja, so hitri časi podpore in dobro podporna ekipa, ki so neverjetno uporabne funkcije za lastnike podjetij. Poleg tega jih lahko dosežete prek več različnih medijev 24x7x365: telefonska podpora, klepet v živo, vstopanje po e-pošti in forumi za pomoč uporabnikom (ki so zelo obsežni). Nekaj ​​odličnih gostovalnih podjetij s sicer fantastično podporo na teh področjih primanjkuje. Na primer, Dreamhost nima telefonske podporne linije in guruji WordPress pri Flywheelu delajo le redne delovne ure.

Odlične zmogljivosti za čas in čas nalaganja strani

Vse zabavne funkcije in koristna podpora v resnici niso pomembni, če se vaše spletno mesto plazi ali se nenehno nagiba. InMotion Hosting na teh ključnih področjih ne manjka, saj ohranja odličen rekord 99,96-odstotnega časa upodabljanja in hitrosti nalaganja strani, ki so vsaj za tretjino hitrejše od povprečja. Priporočamo jih samo na podlagi njihove zanesljivosti.

Samodejne varnostne kopije & Brezplačno obnovi

Večina možnosti gostovanja v skupni rabi izvaja nekakšne redne varnostne kopije, vendar jih boste mnogi povrnili, če jih želite obnoviti. HostGator na primer varnostno kopira vaše spletno mesto enkrat na teden, vendar za pridobitev najnovejše varnostne kopije potrebuje 19 USD. S storitvijo InMotion boste lahko brezskrbno vedeli, da obnova spletnega mesta ne stane več. Majhen ulov pri tem je, da ne ustvarijo varnostne kopije datotek, večjih od 10 MB, zato boste dolžinske filme visoke ločljivosti morali shraniti drugam. O tej slabi strani bomo razpravljali v naslednjem razdelku.

Zastonj & Drugi lepi dotiki

Tudi v InMotion-u je všeč veliko majhnih stvari. Vključujejo brezplačni vtičnik Sucuri z vašim načrtom gostovanja, ki je precej čudovito varnostno podjetje, ki odstranjuje zlonamerno programsko opremo in pregleduje varnostne ranljivosti na vašem spletnem mestu. V vašo nadzorno ploščo integrirajo cPanel, tako da vam ni treba imeti več prijav. Povečanje obsega do VPS ali namenskega strežnika je precej neopazno. Zelo si prizadevajo za zmanjšanje porabe energije in ponosni so, da so vložili prvi zeleni podatkovni center v Los Angelesu. Z registracijo vržejo brezplačno ime domene. Prilagoditev teh prijetnih dotikov z vrhunsko zanesljivostjo zarezov jih olajša.

Slabe strani gostovanja InMotion

Kljub vsem tem zanesljivim lastnostim ima InMotion nekaj pomanjkljivosti, za katere je potrebna pozornost. Še vedno bi jih priporočali mnogim, vendar bi lahko nekateri od teh posledic za nekatere pomenili.

Nejasne omejitve uporabe

InMotion nudi neomejeno shranjevanje diska in dodeljevanje pasovne širine za svoje uporabnike, vendar z enim pomembnim opozorilom: vsa uporaba mora biti v skladu z “običajnimi vzorci uporabe”. Strogo prepovedujejo kakršno koli dejavnost, ki vodi do “prekomerne uporabe”, vendar ne delajo zelo dobrega dela, da bi določili, kaj pomeni prekomerna in redna uporaba glede na njihove strežnike. Nekateri uporabniki so se odrezali od gostovanja storitev z malo razlage, razen da se ukvarjajo s “prekomerno uporabo”, vendar brez stroge opredelitve, kaj to pomeni, bi se težko izognili morebitni izgubi storitve.

V nekaterih primerih so omejitve uporabe zelo jasno razmejene in popolnoma razumne. Na primer, varnostne kopije bodo samo datoteke, manjše od 10 MB, obnovitve pa so brezplačne, dokler ne presežete 3 obnovitve letno. Na žalost pa je v primeru pasovne širine težko oceniti, kaj natančno pomeni pretirano uporabo.

Omejeno gostovanje domen

V teh dneh je neomejeno gostovanje domen v skupnem računu vse bolj standardno, vendar InMotion še vedno postavlja stroge omejitve glede števila domen, ki jih lahko gosti vsak uporabnik. Za osnovni načrt za zagon lahko uporabniki gostijo največ dve imeni domen. Za Pro načrt z najvišjimi cenami lahko uporabniki gostijo do 25 domen. Mnogi uporabniki ne bodo imeli težav s temi omejitvami, saj bodo lastniki majhnih podjetij ponavadi za svoje namene potrebovali le eno ali dve imeni domen. Vendar pa je dejstvo, da ima InMotion tako stroge omejitve gostovanja domen, ko se industrija premika k bolj neomejenim modelom, zagotovo pomanjkljivost nekaterih spletnih skrbnikov.

Po vklopu se počasi vklopi

Po prijavi v InMotion zahtevajo preverjanje telefona in v nekaterih primerih identifikacijo fotografije, preden bo vaše spletno mesto spletno. Ta postopek lahko včasih traja več kot 48 ur, zlasti za stranke, ki se nahajajo zunaj ZDA, čeprav te prakse ne obsojamo, saj dodaja dodatno plast varnosti, ki je povsem razumljiva in celo pohvalna, ta čas zamude bi lahko bil prelomni dogovor za tisti, ki se morajo takoj povezati na spletu.

V cenah InMotion manjka preglednosti, samo letni obračuni

Nizke uvodne cene v višini 5,99 USD / mesec, oglaševane na celotnem spletnem mestu InMotion, veljajo samo, če plačate vnaprej za dve leti. To ni najslabši dogovor, še posebej, če menite, da DreamHost od vas zahteva, da plačate tri leta vnaprej, da dobite najboljšo ponudbo, vendar se kljub temu lahko počutite neprijetno. Poleg tega, za razliko od DreamHosta, ne ponujajo nobenega mesečnega načrta zaračunavanja. Vsi načrti InMotion za skupno gostovanje morajo biti plačani v celoletnih kosih.

Spodnja črta:

InMotion ponuja polirane in zanesljive storitve spletnega gostovanja, ki naj bi podjetjem pomagale rasti. Z lahkoto bi jih priporočili strokovnjakom, ki želijo, da so vse njihove podlage pokrite z veliko možnosti. Za blogerje, ki iščejo nekaj prilagodljivega na poceni, boste morda bolj srečni s storitvijo, kot je SiteGround, ali s sestrskim podjetjem InMotion WebHostingHub.

Več na InMotionHosting.com

Vprašanja in odgovori InMotion

V teh dneh storitve spletnega gostovanja hitro postajajo pogostejše kot kdaj koli prej. Medtem ko ste se v starih časih interneta morali zanašati na enega ali dva glavna igralca, se zdaj lahko prijavite na enega od ducatov različnih spletnih strani za gostovanje, od katerih je vsako z mamljivimi ponudbami in spodbudami.

Toda kako veste, kateri je najboljši? Ne morete ves čas preizkušati vsakega gostitelja, da bi našli takšnega, ki ustreza vašim potrebam, niti ne morete brskati po internetu, da bi našli vse ocene strank, da bi dobili celovito sliko zadevnega spletnega mesta..

K sreči pa zato ponujamo celoten Q&A spletno mesto z najboljšo oceno gostovanja. V tem primeru imamo InMotion Hosting, ki je elektrarna v tej panogi in ima enega najbolj cenjenih gostovalnih programov, ki jih najdete kjer koli.

Toda ne sprejemajte besede in si oglejte nekaj najpogostejših vprašanj v zvezi z InMotionom in preverite, ali ima vse, kar potrebujete vaše podjetje. Ko gre za spletno gostovanje, bo le najboljše, zato bodite pozorni na odprte oči.

Povzetek InMotion

Preden se potopimo v naš Q&Seja, najprej bi vam morali dati nekaj vpogleda v podjetje. InMotion je bil ustanovljen leta 2001, ko je bil internet še v mladosti. Pri tem gostujočem podjetju je značilno, da je v njegovi lasti, ne pa v tradicionalnem podjetju. InMotion ima dve glavni lokaciji; eden v LA-ju in drugi v Virginia Beachu, VA. Ker imata dve mesti, lahko izberete tisto, ki je za vas najboljše, odvisno od tega, kje so vaše stranke. Na ta način vam ni treba skrbeti za pomembne zamude, ker ste v drugem časovnem pasu.

Najpomembnejša vprašanja o gostovanju InMotion

Kateri operacijski sistem uporablja InMotion?

Za razliko od večine gostovalnih storitev InMotion deluje samo v Linuxu, kar pomeni, da če vaše podjetje uporablja Mac ali Windows, jih ne morete uporabljati.

Koliko gostovalnih načrtov je na voljo?

Ko se prijavite v InMotion, imate na voljo štiri različne možnosti, med katerimi lahko izberete.

Poslovno gostovanje: če želite stabilno in zanesljivo omrežje za vaše podjetje, potem je to paket, ki ga morate dobiti. Je malo osnovna, vendar ima vse funkcije, ki jih potrebujete za nemoteno delovanje vašega podjetja.

VPS gostovanje: za tiste, ki imajo močnejše podjetje, ki doživlja veliko rast, bo načrt VPS boljša možnost. Ta načrt ima veliko več orodij za povečanje omrežnih rešitev, da ne bi preveč doživljali poti do čedalje večje bolečine.

Namenski strežniki: če imate ogromno spletno podjetje, ki ima veliko prometa, boste želeli postaviti namenski strežnik, tako da lahko svojim strankam obljubite zanesljivost in varne povezave. InMotion omogoča enostavno vzdrževanje velike spletne prisotnosti.

Gostovanje preprodajalcev: za tiste, ki želijo ustanoviti lastno spletno mesto gostovanja, vam InMotion nudi orodja, ki jih potrebujete za ustvarjanje in prodajo domen drugim podjetjem, kar olajša začetek in delovanje.

Kolikšen je odstotek upočasnjenosti storitve InMotion?

Glede na spletno stran lahko pričakujete 99,99-odstotno podaljšanje, zajamčeno. Pri preizkušanju storitev smo ugotovili, da je bilo to precej natančno. InMotion ima namensko osebje, ki je na voljo 24/7 za spremljanje težav, ki se lahko pojavijo, in odpravljanje le-teh. Kot rezultat, dobite hitro, stabilno storitev brez prekinitev.

Je InMotion popolnoma odveč?

Kadar koli govorite o gostovalnih storitvah, je vedno velik problem odpuščanje. Konec koncev ne želite, da bi vas pustili v zadregi, ker ima omrežje težave. Na srečo je InMotion fantastičen pri gradnji zanesljivih sistemov, s katerimi bodo spletna mesta vzdrževana in obratovana ne glede na vse. Pravzaprav so vsi varnostni strežniki varnostno kopirani vsakih 36 ur.

Kakšno podporo nudi InMotion?

Podpora strankam je eno ključnih področij, na katerem uspeva InMotion. Preprosto povedano, če imate težavo, bi morali imeti možnost, da ga rešite v razmeroma kratkem roku, ne glede na to, kako velika ali majhna je težava. Tu je nekaj primerov podpornih sistemov, ki jih lahko pričakujete pri InMotionu.

 • Vadnice: če imate kakršna koli vprašanja ali morate odpraviti kateri koli vidik svojega omrežja, podjetje ponuja številne poglobljene vadnice, da lahko vi ali vaša IT ekipa upravljate sistem, ne da bi morali poklicati InMotion za vsako izdajo.
 • Informativni članki: za tiste, ki niso tako strokovno usposobljeni, ima InMotion knjižnico informativnih in koristnih člankov, po katerih lahko brskate poiščete potrebne podatke v preprosti, enostavno berljivi objavi.
 • Neposreden dostop: če imate nujne primere in morate takoj poskrbeti za nekaj, ima InMotion ogromno podporno ekipo, na katero se lahko obrnete po e-pošti, klepetu v živo ali po telefonu. Ne glede na to, kje ste ali ob katerem dnevu, lahko najdete nekoga, ki vam bo pomagal hitro in brez težav odpraviti težavo.
 • Socialni mediji: Drug način za podporo InMotionu je podpora prek socialnih medijev. Čeprav je bolje, da se z njimi obrnete po uradnih kanalih, lahko vseeno vidite, kaj lahko ponudijo na Facebooku, Twitterju in v storitvi Google+ glede nasvetov ali odgovorov na vaša vprašanja..
Se je InMotion kdaj koli že poškodoval?

Na žalost je podjetje v letu 2011 doživelo velik heker, ki je prizadel več kot 700.000 uporabnikov. Na srečo pa je težavo odpravil varnostni sistem InMotion in kramp je bil odpravljen v nekaj urah. Od takrat ni bilo ugotovljenih kršitev varnosti njihovega sistema.

Kakšen način nadzora ponuja InMotion strankam?

Ko se prijavite za načrt gostovanja, lahko dobite dostop do nadzorne plošče Cpanel 11. Od tam lahko nastavite e-poštne račune, podatke za prijavo in nastavitev FTP, konfiguracijo DNS-ja, dnevnike in dodatke, pa tudi Googlove aplikacije in funkcije.

Na splošno lahko z nadzorno ploščo Cpanel 11 upravljate skoraj vse, kar olajša skrb za svojo poslovno mrežo in ostanete na vrhu vseh morebitnih težav..

Ali InMotion ponuja ekskluzivne dodatke?

Na srečo, ko se prijavite v načrt poslovnega gostovanja, dobite kar nekaj dodatnih funkcij in bonusov, s pomočjo katerih lahko kar najbolje izkoristite svoje omrežje. Najprej prejmete sto dolarjev dobropisov za Google Adwords, skupaj s sedeminpetdesetimi dolarji kredita za Bing in Yahoo! Tudi iskanja.

Poleg tega boste prejeli tudi lastniški sistem Fantastico, ki vam omogoča, da eksperimentirate z različnimi skripti in tako povečate svoj potencial. Izpostavljeni skripti med drugim vključujejo WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal. Prav tako imate možnost zagnati Magneto, če kupite namenski strežnik ali VPS načrt gostovanja.

Končno dobite tudi dostop do graditelja spletnih strani InMotion, ki vam lahko pomaga ustvariti spletno mesto profesionalnega videza s šablonami, gumbi in vsem drugim, kar bo vaše edinstveno in nepozabno za vaše stranke. Na svoje spletno mesto lahko z lahkoto vključite Flash animacije in rešitve za e-trgovino. Obstaja več kot petsto različnih tem in predlog, s katerimi lahko vaše spletno mesto izstopa iz množice.

Kaj je pravilnik o odpovedi InMotion-a?

Tehnično gledano InMotion ne ponuja brezplačnega preizkusa, kar pomeni, da boste morali, če se prijavite, preklicati, če niste zadovoljni s storitvijo (v nasprotju s zavrnitvijo polnega članstva, preden se preizkus izteče).

Če rečemo, podjetje ponuja devetdesetdnevno jamstvo za vračilo denarja, če kupite načrt poslovnega razreda (najmanj eno do dve leti) ali virtualni namenski načrt (najmanj šest do dvanajst mesecev). Tudi drugi paketi imajo garancijo za vračilo denarja, vendar bo trajalo le do trideset dni.

Tako kot na drugih gostovalnih straneh tudi vam ne bo vrnjen plačilo za obdelavo vaše domene in morda vas bo doplačal, če boste pred preklicem uporabili več kot 500 MB pasovne širine..

Upoštevati je treba še to, da ima podjetje zelo specifičen način preklica storitev. To pomeni, da zahteve s podporo za stranke ne morete preprosto vložiti. Namesto tega morate upoštevati navodila na strani za preklic, da zagotovite, da se vaš račun pravilno ukine.

Ali obstajajo skriti stroški ali pristojbine?

Na srečo ima InMotion sloves integritete, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti, da bi se morebitni dodatni stroški prikradli v obračunski cikel. Ko sklenete načrt, boste za vedno plačali isti znesek (ali dokler ne povišajo cen).

Če dobite načrt gostovanja, ali boste dobili brezplačno domeno?

Če se prijavite pri InMotion in pridobite enoletni ali dvoletni načrt, potem boste za eno leto dobili brezplačno ime domene.

Kateri programski jezik uporablja InMotion?

Strežniki podjetja uporabljajo najnovejše različice MySQL, Apache in PHP. Poleg tega lahko med drugim komunicirajo z drugimi programi, kot so Ruby, Perl5 in Python. Žal je edini jezik, ki ga ne govorijo, Windows.

Ali InMotion ponuja partnerski načrt?

Če želite analizirati in spremljati podatke svojega spletnega mesta, lahko prek podjetja kupite partnerski načrt. V svoj načrt lahko dobite tudi ciljne strani in provizije po meri za vaše udobje.

Kaj ponuja InMotion glede na varnost?

Podjetje ima namensko varnostno ekipo, ki spremlja nevarnosti 24/7. Imajo tudi skupino za podporo, ki bo poskrbela, da bo vaš račun zaščiten pred hekerji in zlonamerno programsko opremo. Poleg tega ponujajo SSL certifikate. Lahko dobite skupni SSL ali kupite svojega, če želite. Končno nudijo tehnično podporo, s katero boste zagotovili, da je vaše omrežje čim bolj varno.

Kakšne so rešitve e-trgovine?

Za spletna mesta e-trgovine lahko izbirate dve glavni možnosti. Prvo je PrestaShop gostovanje, ki vam ponuja veliko orodij in funkcij za prilagajanje nakupovalnim izkušnjam vašega podjetja. Obstaja več kot 270 različnih funkcij, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti svoje spletno mesto.

Drugič, InMotion ponuja OpenCart gostovanje, ki je idealen za mala podjetja, ki potrebujejo nekaj preprostega in enostavnega za nastavitev. OpenCart je brezplačno vključen v vse načrte za skupno gostovanje in ga je mogoče namestiti v enem koraku za vaše udobje.

Ali InMotion ponuja kakršne koli izobraževalne načrte za gostovanje?

InMotion pravzaprav ponuja storitev, imenovano Moodle, ki jo lahko uporabite za pripravo spletnih razredov in upravljanje izobraževalnih podatkov in storitev. Skozi ta vsestranski program lahko ustvarite tečaje, načrtujete dogodke in celo učence.

Če že imam WordPress spletno mesto, ga lahko prenesem v InMotion?

Da, podjetje olajša prenos gradiva, ki ste ga že nastavili na spletu. Najboljši del je, da je to zelo enostavno narediti in je brezplačen za prenos, kar pomeni, da lahko svojo spletno prisotnost utrdite učinkovito in brez težav..

Ali ima InMotion veliko možnosti shranjevanja?

Da, to je drugo področje, kjer InMotion izstopa. Vsi njihovi načrti za gostovanje so opremljeni z neomejenim diskovnim prostorom, kar pomeni, da če imate na svojem spletnem mestu na tone slik, logotipov ali dokumentov, jih lahko naložite brez skrbi, da bi vam zmanjkalo prostora.

Katere možnosti plačila so na voljo?

InMotion je pri plačilu vašega načrta izjemno prilagodljiv. Uporabite lahko katero koli večjo kreditno kartico, PayPal ali celo čeke in denarne naloge. Ne glede na to, kako ga želite nastaviti, InMotion olajša upravljanje računa.

Ali ima InMotion kapsule za shranjevanje ali pasovno širino?

Tehnično gledano nimajo. Kar zadeva vodenje podjetja, imate neomejeno shranjevanje podatkov in pasovno širino, če pa presežete tisto, kar velja za “normalno” količino, boste morda prišli do doplačila. Če vas skrbi, da bi šli čez, se lahko obrnete na podporo strankam in preverite, ali ste blizu, da vam bodo zaračunali dodatne stroške. Vendar večinoma ne želijo, da sistem zlorabljate s prenosom na tone datotek in podatkov, ki niso povezani z vodenjem podjetja.

Več na InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map