InterServer Ocene maj 2020 – Cene in načrti gostovanja

Kako dober je InterServer gostovanje?

Glejte Uradna spletna mesta InterServer Reviews 4 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (0 glasovi) Pros


 1. Visoko prilagodljiv načrt VPS
 2. Odlični časi nalaganja
 3. 99,5% garancija za nepravočasno
 4. Zagotovljeno zaklepanje cene
 5. Dokazana dolgoživost

Slabosti

 1. Neomejeno gostovanje ni neomejeno
 2. VPS gostovanje ima strmo krivuljo učenja
 3. Brez rezervne možnosti

Podpora4.5Speed4.5Features3.5Value3.5Transparentnost4

Naš uradni pregled gostovanja InterServerja

Gostovanje InterServer temelji na New Jerseyju, poslujejo pa od leta 1999. Ne oglašujejo se veliko, potem pa spet ne. Veliko njihovih poslov izhaja iz ust v usta, podkrepljeno s prepričanjem o kakovostni storitvi.

Najboljše lastnosti gostovanja InterServer

Z gostovanjem InterServerja je veliko všeč. Prodajalci so bili prijazni in osebno sem se pogovarjal z nekaj posamezniki iz njihove izvršne ekipe. Tukaj je tisto, kar mi je bilo najbolj všeč glede moje izkušnje.

Visoko prilagodljiv načrt VPS

Njihov načrt VPS je zelo prilagodljiv. Skoraj vse je uporabnik prilagodljiv. Lahko se natančno odločite, kaj želite uporabiti, na primer želeni operacijski sistem, količino RAM-a, ki ga želite uporabiti, koliko CPU moči potrebujete. Pri mnogih podjetjih, ki gostijo ponudbe, njihov načrt VPS vsebuje paket “pretočne programske opreme” – kup dodatne programske opreme, ki je v resnici ne potrebujete. Pri gostovanju InterServerja to ne drži. Izbereš, za kaj plačaš, in plačaš samo tisto, kar uporabljaš.

Odlični časi nalaganja

Opazil sem, da se je moje spletno mesto naložilo še posebej hitro, zato sem ga časovno določil in primerjal podatke z drugimi gosti, ki sem jih preizkusil. Ni treba posebej poudarjati, da je gostovanje InterServerja postalo zadovoljivo hitro. Na tem področju nimam pritožb.

Taka hitrost je vedno potrebna. Pri izdelavi spletnega mesta morate biti previdni, koliko vtičnikov namestite na svoje spletno mesto. Več vtičnikov boste namestili, počasneje se bo vaše spletno mesto nalagalo in reagiralo. Če se nalaga in reagira prepočasi, bi to lahko vplivalo na uporabniško izkušnjo – še posebej za tiste na mobilnih napravah. Hitro podjetje za gostovanje z odličnimi časi nalaganja pomeni, da lahko namestim več vtičnikov, zaradi katerih je moje spletno mesto bolj odzivno, ne da bi žrtvoval izkušnje svojih uporabnikov.

Zagotovljeno neplačilo

Naučil sem se biti previden pri garancijah za uptime. Številne garancije za produkcijo s strani številnih različnih ponudnikov gostovanja ne nudijo nobene odškodnine ali pa je sploh ne omenjajo v sporazumu o dogovoru o ravni storitev (SLA). Garancija ne pomeni veliko, razen če podjetje ne želi podpreti besed z nekakšno odškodnino. InterServer gostovanje ima 99,5-odstotno jamstvo za gostovanje za nadgradnjo. Pazljivo so trdili, da kompenzirajo stranke za vsakega kupca. Zanimivost: ponujajo stoodstotno garancijo za nemoteno elektriko.

Na lastnih testih sem zasledil 100-odstotno uptime 30 trdnih dni. Tu nimam pritožb.

ToS, ki pomeni posel

Številna podjetja, ki gostijo ponudbo – in mnoga podjetja v zvezi s tem – ponujajo dostop do svojih ToS ali pogojev storitve. Ne računajo jih ljudje, ki jih berejo. V resnici so nekateri dokumenti ToS napisani tako, kot da so odvisni od tega, da ne boste vzeli časa za branje, kaj podpisujete.

Zdelo se mi je prijetno doživetje, ko sem bral dokument ToS, ki ga je ponudil gostovanje InterServerja. Bilo je jasno, temeljito in enostavno razumeti. To tudi pomeni, da želi gostovanje InterServerja biti pregledno, tako da jasno opredeli njihova pravila in določila ter se seznani s tem, kaj lahko pričakujete.

Zagotovljeno zaklepanje cene

Številni ponudniki gostovanja skušajo uporabnike zvabiti tako, da v začetku ponudijo nizko ceno, nato pa ko se enkrat zaklenejo in uporabljajo svojo storitev, jim začnejo zaračunati več. InterServer gostovanje ponuja garancijo za zaklepanje cen. Z drugimi besedami, obljubljajo vam, da tega ne bodo storili. Cena, ki vam jo ponudijo na začetku, je cena, ki jo ponujajo ves čas, ko jih uporabljate kot ponudnika gostovanja.

Dokazana dolgoživost

To je nekaj drugega, kar ponavadi iščem v gostovalnih podjetjih. InterServer hosting deluje od leta 1999 – to je 16 let in še vedno močno napreduje. V tistem času niso zamenjali rok, opravili večjih popravkov ali res spremenili načina poslovanja. Kupci so od njih pričakovali določeno raven kakovosti in gostovanje InterServerja ponuja. Niso letenje po noč. Tu so, da ostanejo.

Slabe strani gostovanja InterServerja

Kot sem že rekel, noben ponudnik gostovanja ni brez greha. To so stvari, o katerih nismo bili tako prepričani.

Neomejeno gostovanje ni neomejeno

Med brskanjem po njihovi spletni strani boste ugotovili, da InterServer gostovanje ponuja več neomejenih načrtov. Toda zaradi jasnosti in preglednosti, ki jo zagotavlja dokument ToS, lahko hitro odkrijete, da neomejeno gostovanje ni ravno neomejeno. Oglejte si to neposredno iz njihovih pogojev storitve.

»Noben račun za gostovanje v skupni rabi ne sme hkrati uporabljati več kot 20% virov strežnika. En sam račun je kadar koli omejen na 250.000 vozlišč. Odjemalci na platformi gostovanja Unlimited SSD v skupni rabi z več kot 1 GB prostora bodo premaknjeni v SATA. “

To bom rekel o njih – vsaj oni so vnaprej glede tega.

VPS gostovanje ima strmo krivuljo učenja

Zelo prilagodljiv načrt gostovanja VPS je pomanjkljiv. Ker je tako prilagodljiv, ima strmo krivuljo učenja. Če iščete načrt VPS, kjer je vse izbrano za vas, to ni načrt VPS, ki ga iščete.

Brez rezervne možnosti

Ni mi bilo všeč, da nisem videl nobene možnosti za varnostno kopiranje. Ni bilo možnosti samodejnega ali ročnega varnostnega kopiranja. To pušča varnostno kopijo mojih podatkov. Ni veliko težav, vendar drugi ponudniki gostovanja ponujajo samodejno varnostno kopiranje – kar lahko lepo spremeni tempo in duševni mir.

Spodnja črta

Všeč mi je gostovanje InterServerja. So cenovno dostopni, nimajo veliko pretiravanja in izpolnjujejo obljube. Dokler boste brali pogoje storitve, boste točno vedeli, kaj lahko od njih pričakujete. Zanesljivi so od leta 1999 in ne kažejo znakov upočasnjevanja. Njihova rast je bila počasna – in menim, da je to dobra stvar. Počasno in vztrajno pomeni, da InterServer gostovanje uživa veliko in zvest občinstvo. Hej, s tem se ne morem prepirati! Oglejte si več funkcij

Več na InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map