iPower Ocene maj 2020 – Cene in načrti za gostovanje

Kako dober je iPower gostovanje?

iPower Hosting je eden izmed uveljavljenih voditeljev pri zagotavljanju uspeha malih in srednje velikih podjetij. Njihov osnovni načrt vključuje neomejen prostor in pasovno širino. Takoj lahko postavite bloge, forume in galerije. Izdelava spletnega mesta predloge je preprosta in enostavna za sestavljanje. Njihov pro načrt, ki je eden najboljših načrtov, ki ga ponujajo, je po ugodni ceni 5,95 dolarja na mesec. Ko uporabljate iPower gostovanje, morate imeti celoletno naročnino. Če imate veliko podjetje, boste morda želeli obiskati drugo spletno mesto gostovanja, da boste podprli zahteve po gostovanju spletnih strani.


Pregledi iPowerja 2.2 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (3 glasovi) Pros

 1. Dobro zaokroženo spletno mesto gostovanja
 2. Enostaven za uporabo
 3. Dodajanje trgovin je enostavno

Slabosti

 1. Za nekatere načrte bo morda potrebna celoletna zaveza
 2. Morda nimajo storitev Windows
 3. Ni idealen za zapletene podvige

PovzetekČe iščete spletno gostovanje, ki vam omogoča delo na vašem prvem spletnem mestu, bo iPower verjetno najboljša stava. Čeprav ni idealen za podjetja s širokim sledenjem, so preprosta in enostavna orodja kot nalašč za začetnike. Čeprav celoletna zaveza ni v najboljšem interesu malih podjetij, vam omogoča, da se seznanite z njihovimi storitvami. Podpora1.5Speed3Features2.5Value2Transparentnost2

Naš uradni pregled gostovanja iPowerja

Čeprav je iPower eno najbolj razširjenih spletnih strani za spletno gostovanje, niso brez težav. Poslujejo od leta 2001, svoje izdelke pa tržijo za mala in srednje velika podjetja. Odličen je za tiste, ki želijo storitev gostovanja za podjetje, ki se šele začenja, a če iščete obsežno spletno gostovanje, boste morda želeli iti v drugo smer. Njihova poenostavljena zasnova ustvarjanja spletnega mesta vsem olajša dostop do spleta in razširitev njihove spletne prisotnosti.

Najboljše lastnosti gostovanja v iPowerju

Medtem ko ima iPower nekaj težav v neskladju, poskuša prenoviti svoje storitve za obravnavanje pritožb strank. Običajno jih vidimo kot sredino med poceni in dragimi spletnimi storitvami, konkurenca pa je močna. Ko se trudijo biti v koraku s svojimi konkurenti, njihovi načrti z nizkimi cenami morda niso dovolj, da bi bili v koraku.

Ponujajo nizke cene

Eden največjih razlogov, zakaj ljudje uporabljajo iPower, je zato, ker jih njihovi osnovni načrti ne bodo pustili zlomiti. Njihove uvodne cene so poceni, zato je enostavno ugotoviti, kje so cene obnovitve. Mesečno lahko plačujete za nekatere načrte in prihranite več denarja, če se želite zavezati iPowerju. Njihov načrt za zagon je osnovni in prihaja po 5,95 dolarja na mesec, skupaj z enoletnimi obveznostmi. Prejeli boste 5 GB prostora na disku, 250 GB mesečnih prenosov podatkov in domeno. V osnovni načrt je vključen e-poštni račun.

Če si ogledujete načrt Pro, se ta začne pri 7,95 USD na mesec in ponuja neomejen prostor na disku, neomejen mesečni prenos podatkov, neomejeno število domen in 2500 e-poštnih računov. Pro Plus se začne pri 11,99 USD in vključuje vse v načrtu pro ter vključuje tri brezplačne URL-je in neomejene e-poštne račune. Z nadgradnjo načrti postanejo dražji, še posebej, če boste uporabljali Windows. Načrt programa Windows Pro začne s 83,40 dolarja na leto in dobite brezplačen URL, 25 domen, 1000 e-poštnih računov, neomejeno shranjevanje in druge funkcije.

VPS paketi

iPower ima na voljo tudi pakete VPS, ki temeljijo na Linuxu. Njihov paket VPS Basic se začne pri 24,99 USD na mesec, vključen je URL, 1 GB RAM-a, 40 GB prostora za shranjevanje, 1 TB mesečnih prenosov podatkov in neomejeno število e-pošte. Če iščete višji načrt, njihov vrhunski skupni načrt gostovanja znaša 79,99 USD na mesec. Dobite 8 GB RAM-a, 120 GB prostora za shranjevanje, 4TB mesečnega prenosa podatkov in druge neomejene možnosti. Čeprav gre za enega dražjih paketov, lahko na dolgi rok celo izzveni.

Preprosta namestitev WordPress-a

WordPress je eden od bistvenih elementov spletnega mesta, iPower pa omogoča enostavno namestitev WordPressa na vaše spletno mesto. WordPress lahko namestite na standardni strežnik s sistemom Linux ali se prijavite prek upravljanega mesta za gostovanje WordPress. Za vsak načrt obstajajo različne cene, načrt WP Starter pa znaša 3,75 USD na mesec in vključuje brezplačen URL, prilagojeno nadzorno ploščo, vnaprej nameščene teme in vtičnik. Spletno mesto dnevno varnostno kopira podatke, za začetni načrt pa so na voljo mesečni prenosi, shranjevanje in e-poštni računi.

Če iščete drug načrt, paket WP Essentials začne s 6,95 dolarja mesečno in omogoča hitro vožnjo. Visokokakovostni varnostni paket in specializirana podpora za stranke sta ena boljših možnosti. Ker je iPower zasnovan posebej za namestitev WordPress-a, je za njegovo namestitev potrebno veliko dela. Ima vse, kar potrebujete za zagon svojega spletnega mesta in ustvarjanje svojih strani in objav. Odlična izbira za tiste, ki nimajo izkušenj z WordPressom ali sestavljajo spletnega mesta.

Slabe strani gostovanja iPowerja

Med iPowerjem sicer obstajajo nekatere težave, ki niso popolne, je pa uporabna. Morda ne želite porabiti preveč časa, da bi se osredotočili na to spletno mesto gostovanja, vendar je bolje, da imate predstavo o nekaterih področjih, ki bi jim lahko bila kratka.

Priprava spletnega mesta

Ena največjih pomanjkljivosti iPowerja je njegova nastavitev. Vključena je pristojbina v višini 10 USD, ki vas lahko ujame, če niste pozorni. Če želite dodatno varnost, lahko dodate zasebnost domene za dodatnih 9,99 USD na leto in dodate k skupnim stroškom. Svoje kontaktne podatke odstrani s spletne strani. Ko greš skozi to, boš vstopil na stran s potrditvami, kjer sta dva dodatka že odjavljena. Če jih ne želite (samodejno dnevno orodje za varnostno kopiranje in varnost), vas bomo vprašali, ali želite potrdilo SSL, zasebnost domene in druge možnosti.

Med krmarjenjem po tej plašči lahko postanejo stiske in bolečine. Če želite pridobiti SSL certifikat, znaša 49,99 USD na leto, kar je ceneje od ponudbe drugih paketov. Težko je priti skozi postopek namestitve, še posebej, če ne veste, kaj storiti ali iskati pri nakupu. Gre za zapleten sistem, ki ima na voljo skoraj preveč možnosti, vendar ponujajo veliko WordPress projektov. Ko prejmete vse podatke o plačilu, je od tam lažje. Zahteva potrpljenje in veliko branja.

Storitev za stranke

Če morate poklicati službo za stranke, boste morda čakali nekaj minut. Medtem ko bo nekdo odgovoril v nekaj minutah, čakalne dobe ni. Torej bi lahko porabili do pol ure čakanja na nekoga, vendar nikoli ne veste. Predstavniki so lahko dobro seznanjeni s svojimi izdelki, vendar morda ne poznajo nekaterih odgovorov. Čeprav vsak zastopnik za stranke ne bo vedel vsega, vas lahko vsaj vodi do prave osebe in vas neposredno poveže. To ni najslabša storitev za stranke in bi lahko nagajalo.

Linux Bias

iPower ponuja samo strežnike, ki jih poganja Linux, kar otežuje gostovanje Windows. Čeprav se lahko odločite za uporabo Windows gostovanja, morate biti pripravljeni porabiti več denarja. Če to ni problem, se vam ne bo preveč skrbelo, ko boste nastavili svoje spletno mesto. Če pa želite uporabljati Windows, bi bilo bolje uporabiti drugo spletno mesto gostovanja, ki vam ne bo stalo roka in noga za izdelavo spletnega mesta.

Spodnja črta

Če šele začnete pripravljati spletno mesto, iPower ni najslabša izbira. Odlično deluje z WordPressom, kar omogoča enostavno objavo blogov in vsebin. Če pa želite spletno gostovanje, boste morda želeli iti v drugo smer. Zdi se, da največja težava prihaja od ljudi, ki vedo, kaj mora biti spletni strežnik, iPower pa se zdi, da nima funkcionalnosti za podporo izkušenim uporabnikom. Pojavile so se pritožbe glede njihove storitve za stranke, vendar vas to ne bi smelo odvrniti od uporabe.

Če ste večje podjetje, se boste morda želeli osredotočiti na drugačno spletno gostovanje, ki vam lahko ponudi vse, kar boste potrebovali. Čeprav je iPower sposoben, nimajo možnosti za obdelavo velikih spletnih mest. Storili bodo, toda če se vam zdi, da se ob prijavi ne morete zavezati celoletni zavezi, boste morda želeli poiskati drugje. Če želite, da storitev gostovanja uporablja vse izdelke WordPress, je iPower odlična izbira, saj zagotavljajo vse, kar potrebujete od WordPress-a.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map