JaguarPC Ocene maj 2020 – Cene in načrti gostovanja

JaguarPC Ocene maj 2020 – Cene in načrti gostovanja

JaguarPC Ocene maj 2020 – Cene in načrti gostovanja

Kaj je JaguarPC gostovanje?

JaguarPC je gostilniško podjetje s sedežem v Koloradu v zasebni lasti, ustanovljeno leta 1998. Ponujajo številne skupne, oblačne in VPS načrte gostovanja za različne poslovne potrebe. JaguarPC ima strežnike v Colorado Springsu, Atlanti, Chicagu, Dallasu, New Yorku in Združenem kraljestvu. V obdobju od sredine do konca 2000-ih je JaguarPC pridobil številne manjše gostiteljske družbe, kot so Hostingzoom, Wowvps in Devpond.


Kako dober je JaguarPC gostovanje?

JaguarPC je iz leta v leto že od začetka pokazal konstantno in impresivno rast. Pogosto vlagajo v svoje omrežje in strojno opremo, so se zelo približali 100-odstotnim jamstvom za čas. Medtem ko imajo njihovi načrti za skupno gostovanje večinoma konkurenčne cene, lahko nekateri uporabniki ugotovijo, da druga podjetja ponujajo več funkcij za vrednost dolarja.

Glej uradne preglede JaguarPC na uradni strani 3.1 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (1 glasovanje) Pros

 1. Podpora za Windows in Linux gostovanje
 2. 100-odstotno jamstvo za čas
 3. Obsežni viri podpore
 4. Paketi za vključitev

Slabosti

 1. Stroga politika odpovedi
 2. Ni najbolj konkurenčna vrednost

Podpora3Speed3.5Features3Value3Transparentnost3

Naš uradni pregled gostovanja JaguarPC

Če vam je pomembno gostovanje z manjšim zasebnim podjetjem, se JaguarPC uvršča med najboljše na trgu. S skoraj dvema desetletjema izkušenj z gostovanjem niso novorojenci. Poleg tega njihova pogodba o ravni storitev vključuje 10-kratno nadomestilo za vsako uro izpadov, ki jo doživi vaše spletno mesto. Če pa želite primerjati funkcije, kot so prostor na disku, shranjevanje e-pošte in domene dolar za dolar, JaguarPC manjka drugih gostiteljev.

Najboljše lastnosti gostovanja JaguarPC

JaguarPC v mnogih oddelkih stoji na krivulji zvona, vendar jih je treba omeniti več perkov, pa tudi nekaj krajev, kjer resnično sijejo.

Podpora za Windows in Linux

Če niste zelo lojalni enemu operacijskemu sistemu nad drugim, vam to verjetno ne pomeni veliko. A dejstvo, da JaguarPC ponuja obe možnosti, kaže na tehnološko dober način in naložbe v opremo.

100-odstotno začasno jamstvo

JaguarPC ponuja najboljše jamstvo za uptime v celotni industriji gostovanja. Za vsako uro odmora, ki ga doživi vaše spletno mesto, vam bo JaguarPC povrnil 10-kratnik stroškov te ure. JaguarPC ima tako drage deleže v nevarnosti odlično delo in poskrbi, da jim ni treba pogosto pošiljati teh nadomestil. JaguarPC je v zadnjih nekaj letih povprečno porabil 99,98%, kar jih uvršča med nekatera najbolj zanesljiva podjetja za gostovanje v industriji, kot so Dreamhost, A2 gostovanje in SiteGround.

Šest podatkovnih centrov, pet v ZDA.

JaguarPC ima več podatkovnih centrov: pet v Združenih državah Amerike in eno v Združenem kraljestvu. To podjetjem ponuja možnost gostovanja svojega spletnega mesta na strežniku v njihovi regiji, kar bi lahko koristilo podjetjem, ki služijo predvsem lokalnim strankam. Dokazuje tudi, da je omrežna infrastruktura JaguarPC obsežna – nekaj, kar ponavadi ustreza hitrosti nalaganja strani.

Live Chat + Telefonska podpora + Obširni forumi za pomoč uporabnikom

JaguarPC je namenil pomembna sredstva za razvoj njihove podpore strankam. Stranke imajo ne le 24/7 dostop do klepetanja v živo, telefonske podpore in e-poštnih sporočil, temveč so na voljo tudi aktivni uporabniški forumi in vadnice za samopomoč. To pomeni, da so najpogostejša vprašanja, s katerimi se srečujejo njihove stranke, jasno indeksirana in jih lahko iščete, kar vam prihrani celo težavo, s katero se lahko obrnete na podporo strankam. Poleg tega večina njihovih strank poroča, da so zadovoljni s stopnjo podpore, ki jim je na voljo, in hitrostjo, s katero se rešujejo njihove težave.

Super brezplačno in malo upsells

Tudi osnovni načrti JaguarPC vključujejo brezplačne dnevne varnostne kopije, uporabo SSL-ja, prenose, oblikovalca spletnega mesta, filter za neželeno pošto, zaščito gesla in upravljanje DNS. To je precej obsežen seznam, ki omogoča čist in lahek postopek preverjanja, ki vas ne zaslepi s prodajnimi cenami.

Slabe strani gostovanja JaguarPC

Številčno, ni največji udarec za vaš dolar

Medtem ko JaguarPC ponuja veliko storitev in zanesljivo garancijo za produkcijo, njihov paket ni posebej konkurenčen, če bi razčlenili njihove storitve dolar za dolarjem, medsebojno. Gostovalni velikani, kot sta HostGator in GoDaddy, ponujajo enake podatke in več brezplačnih za cenejše. V primerjavi z drugimi manjšimi predvajalniki se izstopajo, kot sta SiteGround in A2 Hosting, zasenčijo v službi za stranke ali oddelkih za hitrost. Če se resnično ukvarjate z raztezanjem svojega denarja, kolikor bo šlo za določene nabore funkcij, bo JaguarPC morda le malo manjkal.

Stroga politika odpovedi

Čeprav je to razumljivo, JaguarPC ne ponuja najbolj simpatične politike odpovedi. Po poteku standardne 30-dnevne garancije za vračilo denarja vedite, da za preklic ne boste dobili veliko denarja. Ne bomo vam povrnili dodatnih stroškov storitev, kot je registracija domen, povrnili vam bomo le stroške gostovanja. Ne vrnejo ničesar pred datumom odpovedi – kar pomeni, da ne bo vrnilo denarja. Obrazec za preklic najdete v cPanelu in na nadzorni plošči računa skrbnika.

Spodnja črta

JaguarPC ponuja, kar je verjetno najboljši dogovor o ravni storitev v industriji gostovanja za produktivnost. Poleg tega so zanesljive, prijazne, zmerne cene in ponujajo jasno pot do obsega vašega načrta gostovanja. Vse to so odlični razlogi za gostovanje vaše strani z JaguarPC. Vendar pa je JaguarPC zlahka zasenčen, če ga ocenjujemo ob strani z nekaterimi drugimi velikimi igralci. Težko je dobiti tako zagozdene nadomestitve nadomestil, kot bi lahko, glede na hitrosti strele ali neverjetno storitev za stranke. In če gre le za dolarsko vrednost njihovih storitev, bodo korporativni gostitelji vsakič zmagali. JaguarPC pa je trden in zanesljiv gostitelj, ki bi ga z veseljem priporočili – če njihovi paketi ponujajo vse, kar potrebujete, po ceni, ki jo z veseljem plačate, potem imamo občutek, da boste zadovoljni z njihovimi storitvami.

Oglejte si več funkcij

JaguarPC Vprašanja in odgovori

1. Kdaj se je začelo podjetje?

Greg Landis je želel ustanoviti podjetje, ki bi ponujalo ponudnika internetnih storitev in storitve spletnega gostovanja, ki so izstopale od ostalih iz enega razloga: izjemna storitev in podpora. Leta 1998 se je rodil Jaguar PC in se hitro razvil iz enega človeka v vodilnega ponudnika, ki gosti več kot 300.000 domen. Leta 2010 so podjetje preselili iz Houstona v Colorado Springs, kjer je zdaj sedež podjetja.

2. Kaj pa podatkovni centri?

JaguarPC ponuja štiri različne podatkovne centre, vsi pa nudijo najvišjo raven kakovosti in tehnologije. Trije ameriški podatkovni center v Atlanti, Denverju in Houstonu ponujajo podjetniške kletke, Row1-2 JPC, urejene kabliranje in dodatne pdu in stikala iz stare kletke. Objekti so zavarovani z 24/7 video nadzorom in oboroženo varnostjo, v njih pa je mogoče vnesti le varnostno dovoljenje, ki vključuje bližinske kartice in biometrične ročne skenerje v Atlanti ter biometrični ročni dostop v Houstonu. Objekti so dobro vzdrževani z naprednimi hladilnimi in viri energije ter dostopom do več kot 100 prevoznikov.

 V podatkovnem centru Združenega kraljestva JaguarPC zagotavlja funkcionalno in zanesljivo podatkovno središče za kolokacijo, v katerem so podobni prostori za posamezne strežnike in polne omare. Podatkovni center Tier 3 zagotavlja 99,982-odstotno upodabljanje s 24/7 aktivnim varovanjem in podpostajo na kraju samem.

3. Kako poteka služba za stranke Jaguar PC?

JaguarPC svojim strankam ponuja številne različne načine, kako priti do podjetja, od aktivnih računov družbenih medijev na Facebooku in Twitterju, kjer komunicirajo s strankami in delijo informacije o vseh možnih situacijah, ki jih stranke lahko doživijo. Imajo spletni dnevnik, ki ponuja kazalce, ki jih boste morali vedeti pri izbiri podjetja za spletno gostovanje, skupaj s podrobnostmi o podjetju in nekaterimi njegovimi programi in storitvami. Na forumu skupnosti lahko stranke razpravljajo z drugimi in iščejo informacije o svojih situacijah, stran o stanju omrežja v živo pa govori o morebitnih težavah z izpadi. Baza znanja vključuje članke o številnih najpogostejših težavah, s katerimi se srečujejo kupci.

Tehnična podpora je na voljo 24 ur na dan, s telefonsko podporo tako v ZDA kot v Kanadi, pa tudi v mednarodnih kupcih ter klepet v živo in sistem vozovnic.

Kljub temu, da se ponašajo z odlično podporo, pa so mnogi kupci ugotovili, da od JaguarPC-ja ne dobijo odzivnega časa, na katerega upajo, nekateri kupci pa so ugotovili, da so za vstopnice potrebovali od 15 do 25 ur. . Ko se vaše podjetje zanaša na to, da vaše spletno mesto deluje in lahko pride do takšnih izpadov, ki bi lahko škodili vašemu zaključku.

Nekatere stranke so poročale o izjemnih storitvah za stranke, saj so spletno mesto ponovno ustvarile in začele delovati v nekaj minutah, druge pa so opozorile, da so njihova spletna mesta propadala več ur brez odziva.

4. Kakšne vrste načrtov v skupni rabi ponuja Jaguar PC??

JaguarPC ponuja različne načrte gostovanja. CPanel deljeno gostovanje vključuje namestitve z enim klikom za številne aplikacije, kot so WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 in Coppermine. Imajo tri različne skupne načrte, vsi z upravljanim servisom.

 • Zasebno gostovanje (3,97 USD / mesec za 36-mesečno pogodbo): 35 GB prostora SSD, 100 GB pasovne širine, 25 skupnih baz podatkov MySQL, e-poštni in FTP računi skupaj.
 • Spletno gostovanje (6,97 USD / mesec za 36-mesečno pogodbo): 75 GB prostora na disku SSD, 1000 GB pasovne širine in prenosa podatkov ter 100 skupno kombiniranih baz podatkov MySQL, e-pošte in računov FTP. Ta načrt vključuje 100 parkiranih domen, dnevno varnostno kopiranje, varen SSL dostop, RV Sitebuilder in Softaculous. Dobite tudi CloudFlare, SSL certifikat, LiteSpeed ​​in Spam Expert. Nastavitev je s tem računom brezplačna.
 • Poslovno gostovanje (24,94 USD / mesec za 36-mesečno pogodbo): 125 GB shrambe SSD, 5000 GB pasovne širine in neomejeno število baz podatkov MySQL, e-poštni in FTP računi ter parkirane domene. Strežniki so pol-namenski in vključujejo LiteSpeed, skupaj z vsemi prednostmi načrta spletnega gostovanja. Dobiš namenski naslov IP, prednameščen RapidSSL, brezplačno nastavitev in eno vključeno registracijo domenskega imena.
5. Ali JaguarPC podpira namenske strežnike?

Namenski strežniki JaguarPC ponujajo 99,999-odstotno upodabljanje z 10-kratnim dogovorom o ravni storitev. Ponujajo štiri različne načrte, vsi pa omejijo s korenskim dostopom, 10 Mbps neomejeno pasovno širino, oddaljenim ponovnim zagonom, neomejenim odhodnim prometom. Obstaja platforma za razvoj spletnega mesta in aplikacij. Imate možnost implementiranja jeder po meri.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (začne se pri 127 USD / mesec): 4x Cores 8 GB DDR3 RAM, 2 × 500 GB trdi disk.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (začne se pri 167 USD / mesec): 8 MB predpomnilnika s 4x jedri, 16 GB ECC RAM-a, 2x 1 TB trdi disk.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (začne se pri 227 USD / mesec): 15 MB predpomnilnika s 6x jedri, 32 GB ECC RAM-a, 1x 512 GB SSD in 1x 1 TB SATA trdega diska.
 • 2x Intel E5-2620v3 (začne se pri 267 USD / mesec): 15 MB predpomnilnika s 6x jedri, 32 GB ECC RAM-a, 1x 512 GB SSD in 1x 1 TB Sata trdega diska.
6. Ali JaguarPC ponuja gostovanje pri prodajalcih?

Prodajalci JaguarPC cenijo številne rešitve, ki jih podjetje ponuja za svojo stranko.

V ZDA in Združenih državah obstajajo štirje različni načrti za preprodajalce, oba pa ponujata različne neomejene funkcije, kot so pasovna širina, račun za nadaljnjo prodajo, e-poštni naslovi, baze podatkov in računi FTP. Vsi preprodajalci imajo tudi naslednje ugodnosti:

 • Nadzor je omogočen
 • Prilagojeni strežniki imen
 • CloudLinux in Litespeed
 • Hitri SSL brezplačno
 • Domena za življenje
 • Migracija za do 25 računov
 • Glavni računi, domene in prodajalci SSL
 • RVSiteBuilder
 • Dnevne varnostne kopije R1

Največja razlika na ravni računov je, da na primer računi preprodajalcev najvišje ravni tako v ZDA kot v ZDA dobijo 20-odstotni popust pri prodaji VPS in namenskih strežnikov.

V ZDA znaša RZ1 11,21 USD / mesec, ko predhodno plačujete tri leta; RZ2 stane 14,96 USD / mesec za triletni predplačniški načrt; RZ3 znaša 22,46 USD na mesec s triletnim predplačniškim načrtom, RZ4 pa stane 29,96 USD na mesec, ko predhodno plačate tri leta.

7. Ali JaguarPC ponuja VPS gostovanje?

VPS gostovanje pri JaguarPC vključuje podporo za Windows, CentOS, Debian, Suse in Fedora rudo na štirih različnih načrtih v celoti upravljanih.

 • 1 (27 USD / mesec pri predplačniškem načrtu za 12 mesecev): 30 GB prostora na disku, 1,5 GB RAM-a, 2 jedra, 10 TB pasovne širine, brez nastavitvene pristojbine.
 • 2 (47 USD / mesec pri predplačniškem načrtu za 12 mesecev): 60 GB prostora na disku, 3 GB RAM-a, 2 jedra, 15 TB, brez nastavitvene pristojbine.
 • 3 (67 USD / mesec pri predplačniškem načrtu za 12 mesecev): 90 GB prostora na disku, 4 GB RAM-a, 3 jedra, pasovna širina 20 TB in brez nastavitve.
 • 4 (97 USD / mesec pri 12-mesečnem predplačniškem načrtu): 120 GB prostora na disku, 6 GB RAM-a, 4 jedra, 25 TB pasovne širine in brez nastavitve.

Ti načrti vključujejo neomejene domene, e-pošto, baze podatkov MySQL in račune FTP ter vhodno pasovno širino. Poleg tega kupci dobijo CloudFlare, dva IP-ja po meri, dostop do korenov in skrbnikov na oddaljenem namizju, vsakodnevno varnostno kopiranje in nadzorno ploščo – izbrani iz cPanel, WHM ali Plesk.

8. Zanima me oblačno gostovanje – ali to najdem na JaguarPC-ju?

JaguarPC ponuja devet različnih načrtov gostovanja v oblaku, pri čemer se najmanjši začne pri 32 USD na mesec in ponuja 2 jedra, 20 GB diskovnega prostora, 1 GB pomnilnika, 5 TH pasovno širino, 1 VE in 2 naslova IP. . Cloud 9 na drugi strani zagotavlja 12 jeder, 370 GB prostora na disku, 16 GB pomnilnika, 30 TB pasovne širine, 8 VE in 8 naslovov IP.

9. Kako poteka njihov čas?

V večini gostujočih podjetij v celotni panogi je zagotovljeno 99,9-odstotno podaljšanje časa, kar pomeni, da lahko v istem mesecu vaše spletno mesto odpade za nekaj manj kot 45 minut. Zaradi tega je kar nekaj podjetij, ki se bodo, če bodo zagotovila podaljšek, držala tega odstotka; kolikor bi radi vedeli, da naša spletna mesta nikoli, nikoli ne zaidejo, to s tehnologijo ni vedno realnost. Vendar JaguarPC ponuja več različnih garancij, saj na njihovem spletnem mestu nekje navajajo, da ponujajo 99,999-odstotno garancijo, medtem ko pogoji storitve navajajo stoodstotno garancijo za čas delovanja omrežja, kar pomeni, da bodo vsi usmerjevalniki, stikala in kabli deluje 24/7, razen če ni načrtovanega vzdrževanja. Njihova pogodba o ravni storitev ugotavlja, da 100-odstotno obdobje delovanja ne vključuje programske opreme na vašem strežniku, odpovedi strojne opreme, storitev ali demonov.

Če omrežje ne deluje, bodo kupci prejeli 1.000 odstotkov izpadov. To pomeni, da če omrežje za eno uro ne deluje, boste prejeli dobropis za deset ur izpadov. Vaše mesečno plačilo bo razdeljeno na število dni v mesecu in 24 ur na dan, da vam omogočimo natančno dobroimetje. Če želite prejeti dobropis, morate v sedmih dneh predložiti vozovnico, vključno s številko vozovnice iz prvotne izdaje, ki je navedena v zahtevi.

10. Ali JaguarPC ponuja garancijo za vračilo denarja?

Če ste stranka JaguarPC v skupni rabi s ponudnikom gostovanja, ste upravičeni do 45-dnevne garancije za vračilo denarja. To ni najdaljše v industriji, vendar vsekakor presega 30-dnevno garancijo, ki jo nudijo številna druga podjetja. Kot običajno velja, garancija vključuje samo pristojbine za gostovanje, ne pa stroškov za namestitev, licence, registracije domen ali druge dodatke. Prav tako niste upravičeni do kolokacijskih ali namenskih strežnikov.

11. Ali lahko pomagajo pri premikanju mojega spletnega mesta?

Številni kupci hrepenijo o storitvah, ki so jih dobili pri prestavljanju svojih spletnih mest z enega gostitelja na JaguarPC, pri čemer ugotavljajo, da je podjetje prehodilo brez težav, tudi ko spletna mesta niso bila pod nadzorom cPanel. To je odlična novica, saj vam bo veliko gostujočih podjetij pomagalo le, če boste eno spletno mesto cPanel premaknili na drugo. Migracije niso brezplačne pri vseh načrtih, ampak so vključene v načrte gostovanja VPS in oblakov ter v nekatere skupne in namenske strežniške načrte.

12. Ali ima JaguarPC hitrost hitrosti nalaganja strani?

JaguarPC ne navaja nobenih trditev o “utripajočih” hitrih hitrostih, kot mnogi drugi ponudniki gostovanja, m, vendar strežniki SSD in integracija CloudFlare ter številne druge komponente pripomorejo k temu, da se hitrost nalaganja strani precej poveča, JaguarPC je za razliko od drugih podjetij zelo zanesljiv in dosleden pri vzdrževanju teh solidnih hitrosti. Ker toliko spletnih obiskovalcev pričakuje, da bodo spletna mesta takoj naložila, je zagotovitev, da bodo vaše obremenitve hitro ključne za vaš spletni uspeh.

13. Kaj določa JaguarPC poleg konkurence?

JaguarPC ima trden niz upravljanih načrtov in ne zaračunava roke in noge, za razliko od drugih podjetij, ki ponujajo upravljane načrte. Zagotavljajo jasno pot za nadgradnjo vašega načrta, ko raste vaše spletno mesto, in nudijo dosledno zanesljivo podporo na vsaki ravni. Načrti vključujejo najrazličnejše funkcije, podjetje pa po skoraj 20 letih še vedno vodi in upravlja ista oseba, ki ga je začela – takšna dolgoživost in strast sta v teh dneh redki.

14. Kakšni so slabosti gostovanja pri JaguarPC?

Obstaja malo popolnih gostovalnih podjetij – negativni pregledi lahko pogosto presežejo pozitivne ocene v mnogih različnih panogah. Ob negativnih ocenah JaguarPC-ja se pogosto vrti odzivni čas njihove podpore strankam.

Nimajo veliko doslednosti pri promociji svojih posnetkov, navajajo različne odstotke na več mestih na svojem spletnem mestu..

Kakšne so prednosti gostovanja z osebnim računalnikom Jaguar?

Gostovanje z JaguarPC bo odprlo vrata podjetju, ki jamči neprimerni odstotek nadomestnega dela in ga podprlo z izjemno velikodušno garancijo. Podjetje kot prednostno nalogo postavlja zadovoljstvo strank, saj zagotavlja tudi 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Ponujajo takojšnjo namestitev, pomoč pri migraciji spletnega mesta in podporo strankam na vseh ravneh, da se vaše spletno mesto hitro ustavi in ​​se nenehno nastavlja..

Več na JaguarPC.com

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector