JustHost Ocene maj 2020: Cene, načrti, čas in statistika

JustHost Ocene maj 2020: Cene, načrti, čas in statistika

JustHost Ocene maj 2020: Cene, načrti, čas in statistika

Contents

Kaj je JustHost?

JustHost je ponudnik spletnega gostovanja, ki ponuja storitve gostovanja na osnovi Linuxa. JustHost je bil ustanovljen leta 2002 v Glendaleu v Kaliforniji, leta 2012 pa ga je prevzela skupina Endurance International.


Kako dober je JustHost gostovanje?

JustHost ponuja razmeroma standardne pakete v skupni rabi za dokaj konkurenčno ceno. Prav nič jih ne razlikuje od drugih, ki jih je pridobil EIG, temveč kažejo številne znake te pridobitve. Čeprav vas lahko mikajo privlačne uvodne cene in lastnosti za prijavo, je dejansko opravljena storitev v najboljšem primeru povprečna. JustHost precej zaostaja za svojimi tekmeci po hitrosti, podaljšku in storitvi strank. Glej Uradno spletno mesto

Samo gostiteljski pregled: Vredno posnetka?

Samo gostitelj – morda imaš prijatelja, ki jih uporablja, in tako si mislil, da jih je vredno poskusiti.

Ali pa gostujete z njimi, odkar so začeli leta 2002, in se sprašujete, ali so še kaj dobrega.

Če pogledate po spletu, ocene Just Host niso preveč prijetne.

Dali vam bomo svoje mnenje in vam omogočili, da se odločite.

Zdi se, da so Hostsovi paketi za skupno gostovanje zelo dober za vaše podjetje: konkurenčne cene, jasna in cenovno ugodna pot do povečave, veliko prostora za shranjevanje in več drugih dobrot za zagon.

Kakovost opravljene storitve je vsekakor slaba. Pri počasnih hitrostih nalaganja strani, pod povprečjem časa in zamerljivih praksah za pomoč strankam priporočamo, da preidete na Just Host. Za približno isto ceno lahko dobite podobne pakete z boljšo storitvijo s SiteGround ali Bluehost (še ena blagovna znamka EIG).

Najboljše lastnosti samo gostovanja gostitelja

Da bi se prepričali, Just Host ponuja nekaj privlačnih funkcij, zaradi katerih jih je vredno upoštevati. Tu je nekaj razlogov, zakaj so vas morda ujeli na oko.

1) Konkurenčni paketi v smislu prostora

Just Host s svojim najosnovnejšim načrtom ponuja 100 MB prostora za shranjevanje, 100 e-poštnih naslovov, varnostnih kopij in brezplačno ime domene ter neomejeno mesečno prenašanje podatkov. To je dokaj konkurenčen paket za osnovno ceno 3,50 dolarja na mesec. Obstaja tudi jasna pot do napredka s Just Hostingom, saj lahko z njimi gostijo neomejene domene le za dodatnih 1,50 USD / mesec. Zlahka je videti, kako lahko kdo zanima Just Host glede na ceno točke za ponujeni prostor.

2) takojšnja prijava

Takojšen poslanec za številne stranke, predvsem mednarodne, je zelo dolgotrajen postopek prijave. Nekateri gostitelji zahtevajo, da je vaša identifikacija preverjena, mnogi pa zahtevajo, da jih pokličete med delovnim časom, da dokončate preverjanje. Za vse, ki živijo zunaj držav ali celo v drugem časovnem pasu, je krmarjenje ur v klicnem centru le še en problem, za katerega vsi mislimo, da bi industrija morala že zdaj prerasti. Če želite zaslužiti Just Host, vam strežnik takoj posredujejo. Postopek njihove prijave je enostaven in vaše spletno mesto bo takoj po prijavi pripravljeno na ogled v živo.

3) Brezplačno ime domene

Všeč nam je brezplačno ime domene prav toliko kot kdorkoli. In zagotovo, če z njimi gostujete le eno leto, vam prihrani 10 USD.

Toda dogovor ne bo zapečatil, ampak nekaj lepega

4) 30 dnevno jamstvo za vračilo denarja

To nam je všeč in je znak odličnega gostitelja. Če vam bodo pripravljeni v celoti povrniti denar v roku 30 dni, vam je vredno vašega časa. Pripravljeni so porabiti čas in denar, da vas osrečujejo, tako da je to nedvomen plus, ki ga trmast gostitelj ne bi storil

5) Podprto s strani velikega podjetja

To je za profesionalce in proti. EIG jih je kupil že leta 2012, kar je dobro zaradi varnosti. Veste, da ne bodo pustili, da se vse stopi do tal in hekerjem prodajo vašo kreditno kartico. V najslabšem primeru vas bodo preselili v Bluehost. Slaba stran je, da so velika korporacija. Morda boste dobili počasne čakalne dobe, podparno podporo in splošne dolgočasne lastnosti velikega podjetja.

6) Integracija aplikacij in brezplačniki

Če bi lahko kaj želeli povedati v prid izbiri spletnega gostitelja v družbeni lasti, je to, da bi morali imeti določene ugodnosti v obliki enostavne integracije z drugimi korporacijami, kot je Google. Just Host deluje brezhibno z vsemi standardnimi Googlovimi dodatki in 100 drugimi odprtokodnimi platformami. Prav tako Host bo vrgel tudi oglaševalske dobropise za Google in Bing, kar je lep bonus za novo spletno mesto, ki želi eksperimentirati s programoma AdWords in SEO.

 

Slabe strani gostovanja samo gostiteljev

Medtem ko zagotovo obstajajo nekatere stvari, s katerimi Just Host opravlja lepo delo, je naše stališče, da je veliko krajev, kjer jih primanjkuje. Če so za vas pomembni hitrost, podaljšek in storitev za stranke ter so namenjeni večini ljudi, bi morali Just Host-ju hudo prepustiti. Tukaj je več o teh pomanjkljivostih in nekaterih drugih vprašanjih, ki jih imamo pri njihovih storitvah:

1) Pod industrijskim povprečjem pod časom

Povprečno podaljšanje povprečja za Host v obdobju 2015–2016 je znašalo 99,89%. Laikom se to lahko zdi precej dobro povprečje. Če pa se ukvarjate z matematiko, to pomeni skoraj 100 ur izpadov na leto. Poleg tega to zaostaja za 99,96-odstotnim povprečnim nadaljivim industrijskim povprečjem. Če je vaše spletno mesto zasluženo, vam vsaka ura odmora stane denar – to je nekaj, kar morate dobro premisliti, preden izberete Just Host za svojega ponudnika spletnega gostovanja.

2) Pod hitrostjo industrije pod povprečjem

Časi nalaganja strani so neverjetno pomembni tako za uvrstitev vašega iskalnika kot za celotno uporabniško izkušnjo. Uporabniki ne samo, da se naložijo na vaše spletno mesto, če traja predolgo, vendar bo Google vaše rezultate še bolj potisnil v rezultate iskanja, če se jim zdi, da je vaše spletno mesto prepočasno. Zato ni majhna škoda, da so povprečni časi nalaganja strani družbe Just Host med 30-40% počasnejši od povprečja v panogi. S hitrostjo nalaganja strani okoli 950 ms znatno zaostajajo za drugimi gostitelji po podobni ceni. A2 gostovanje, najhitrejši gostitelj, ki smo ga pregledali do zdaj, naloži strani v 210 ms. Drugo podjetje v lasti EIG s podobnimi stroški, Small Orange, nalaga strani v približno 520 ms.

3) Počasna podpora strankam z dodatki do zagona

Kratek pregled mnenj strank o storitvah za stranke Just Host govori veliko. Kot je pogosto pri podjetjih EIG, se pritožbe v zvezi s storitvami za stranke začnejo pojavljati takoj po pridobitvi. Samo Host pri tem ni izjema. Počakajte 10–20 minut, da se povežete s storitvijo za stranke bodisi prek telefona ali takojšnjega klepeta. Ko to storite, se vam zdi, da se njihovi člani ne morejo srečati tam, kjer ste; pogosto vam bodo na voljo povezave do njihovih pogostih vprašanj ali priporočila za osnovno odpravljanje težav, ki ste jih že preizkusili. Poleg tega boste na vsakem koraku naleteli na prodajne izdelke. Medtem ko prodajne prodaje niso najslabše, kar podjetje lahko stori svojim strankam, je ta praksa zelo močna, ko samo poskušate odpraviti težavo.

4) Varnostne kopije strežnikov niso zajamčene

Just Host navaja tedenske varnostne kopije strežnikov kot eno izmed storitev, ki jih ponujajo, kar počne tudi njihov konkurent, če ne še pogosteje. Vendar preberite droben tisk in videli boste, da te varnostne kopije niso zagotovljene. Ni strašno pomirjujoče, kajne? Očitno varnosti svojih podatkov ni treba zaupati v celoti samo Hostu, zato če jih izberete za svojega ponudnika storitev, preverite, ali izvajate ročne varnostne kopije..

5) Brez VPS

Številni ponudniki gostovanja ponujajo možnost VPS kot nadgradnjo načrta gostovanja v skupni rabi. Na kratko za virtualni zasebni strežnik, pomeni, da od strežnika najamete namenski del prostora. Samo gostitelj nima te možnosti. Poleg tega Just Host ne ponuja možnosti gostovanja v oblaku. Medtem ko njihovi načrti gostovanja v skupni rabi dosegajo predvidljiv in uporaben način, Just Host ni podjetje, ki bi izbralo, če načrtujete obseg poslovanja z VPS.

6) Brez Catchall e-pošte

Ena ključnih značilnosti, ki jo Just Host primanjkuje, je funkcija e-poštnih sporočil. Čeprav Just Host ponuja neomejeno število domen, lahko to e-poštno sporočilo omogoči tako, da zamudite nekaj pomembnih e-poštnih sporočil.

Spodnja črta:

Ta cena 3,45 USD na mesec, ki vas je pritegnila na Just Host, je z velikim ulovom: to ceno dobite le, če ste pripravljeni kupiti njihove storitve za 3 leta. Zlasti če upoštevamo, da je garancija za vračilo denarja na voljo samo prvih 30 dni storitve, to je zelo velik kos denarja, ki ga boste prosili, da ga vnaprej nakažete. Medtem ko bi mnogi z veseljem plačali vnaprej za pravo storitev, vendar upoštevamo, da Just Host ni najbolj prepričljiv, zakaj bi se morali tako dolgo privezati nanje. Če boste izbrali gostitelja v družbeni lasti, vam priporočamo GoDaddy ali HostGator, kjer so poslovni modeli bolj zreli.

Oglejte si več funkcij Pregledi JustHost 2.7 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (1 glasovanje) Pros

 1. Hitra nastavitev
 2. Jasna pot do lestvice s skupnim gostovanjem
 3. Konkurenčne ponudbe vesolja
 4. Brezplačna domena

Slabosti

 1. Brez VPS
 2. Brez Catchall e-pošte
 3. Nazaj ni zagotovljeno
 4. Storitev za stranke je Lackluster
 5. Pod povprečno hitrostjo in časom delovanja

Podpora2Speed2Features3Value4Transparentnost2.5

Vprašanja in odgovori JustHost

Kako je na voljo toliko možnosti spletnega gostovanja, kako veste, katera storitev je prava za vaše spletno mesto ali spletna mesta? Vemo, da je to lahko težka odločitev, zato večino raziskav opravimo za vas. Ste že razmišljali o uporabi JustHost za potrebe vašega spletnega gostovanja? Če je tako, ste na pravem mestu. V tem članku bomo začeli z obsežnimi razdelki o pogosto zastavljenih vprašanjih (FAQ), ki vsebujejo informacije o najpogostejših težavah ljudi. Nato bomo objavili, zakaj izbrati JustHost je morda dobra izbira za vas. Začnimo:

Ali JustHost ponuja gostovanje v Linuxu ali Windows?

Njihove storitve spletnega gostovanja so samo Linux in ne vključujejo gostovanja Windows.

Ali bo JustHost poskušal zvišati mojo mesečno ceno, ko bo prišel čas za podaljšanje moje pogodbe?

Ob podpisu prvih pogojev storitve prejmete popust. Po tem vam bomo vsakič, ko ga obnovite, zaračunali po redni ceni za vaš načrt storitev.

Ali načrti JustHost vključujejo brezplačno domeno?

Da, vsi načrti JustHost vključujejo eno samo brezplačno registracijo imena domene. Če imate skupni načrt, je brezplačno le eno leto.

Če bom imel nekaj izpusta, mi bo JustHost povrnil denar?

Ne. Spletne storitve JustHost nimajo nikakršnih garancij, zato ne boste imeli ničesar za nazaj.

Ali ima JustHost garancijo za vračilo denarja?

Da, če se odločite za preklic storitve v roku 30 dni, lahko dobite celotno povračilo stroškov vašega načrta. Po 30-dnevnem obdobju se povračilo odšteje za tisti del mesečne storitve, ki je bil neizkoriščen. Če prekličete pogodbo, vam lahko zaračunamo imena domen.

Ali JustHost ponuja načrte gostovanja navideznega zasebnega strežnika (VPS)?

Ja, to absolutno držijo. Ponujajo štiri različne možnosti VPS gostovanja, tako da lahko izberete tistega, ki ga potrebujete.

Ali ima JustHost podpora za stranke telefonsko številko, kjer jih lahko dosežem?

Da, njihova podpora strankam vam je na voljo prek klepeta v živo in telefona 24/7.

Kakšne programske jezike podpira JustHost?

JustHost podpira vse jezike, ki delujejo na strežnikih Linux, vključno s PHP, Python, Perl in Ruby on Rails.

Ali obstajajo možnosti preprodajalca, če izberem JustHost?

Ne, ne ponujajo nobenih preprodajalskih načrtov.

Ali mi bo JustHost pomagal, da svoje obstoječe spletno mesto prenesem na njihove strežnike?

Ne, ne bodo. JustHost ne ponuja nobenih storitev prenosa spletnih strani.

Ali lahko naenkrat imam več računov na svojem računu?

Seveda vsak JustHost načrt vključuje neomejena imena domen, tako da lahko imate toliko spletnih mest, kot želite.

Ali je z načrtom JustHost vključena programska oprema nadzorne plošče?

Da, pri vsakem načrtu gostovanja dobite programsko opremo cPanel.

Katere načine plačila sprejema JustHost za plačilo mesečno ali letno?

Sprejemajo ček, nakazilo, Discover, American Express, Visa, MasterCard in PayPal za vsa redna plačila za storitev.

Ali lahko nastavim svoj račun za spletno gostovanje za mesečna plačila?

Da, za storitve spletnega gostovanja lahko plačujete v katerem koli izbranem obračunskem ciklu: tedensko, mesečno ali letno. Ne pozabite le, da če se odločite za preklic, vam bo vračilo povrnjeno v preostalem obdobju obračunskega cikla.

Ali JustHost ponuja kakršne koli rezervne storitve?

Ne. Čeprav se lahko odločijo za varnostno kopiranje spletnih mest po lastni presoji, ne jamčijo za kakršno koli varnostno kopijo. Sami ste odgovorni za varnostne kopije zunaj mesta.

Ali dijaki, šole ali neprofitne organizacije dobijo popust za uporabo storitev JustHost?

Študenti na sodelujočih univerzah so lahko upravičeni do nižjih cen za uporabo JustHosta za storitve spletnega gostovanja.

Kateri načrt JustHost je najboljši za pretakanje videov?

Vsi načrti JustHost so enako dobri pri prenosu visokokakovostnih zvočnih in video posnetkov.

Kje se nahaja storitev spletnega gostovanja JustHost?

JustHost ima podatkovni center, ki se nahaja v Chicagu v Illinoisu z več kot 2000 strežniki in štirimi tehniki na mestu ves čas.

Ali JustHost ima blog in ali so na Twitterju?

Imajo blog, toda zadnji vnos je bil že zdavnaj. Zadnji vnos na Twitterju je bil še bolj oddaljen kot objava v blogu, tako da niso dejavni niti na enem od njih.

Ali lahko uporabljam WordPress za storitev JustHost?

Seveda lahko. WordPress v celoti podpira to spletno gostovanje.

Zakaj bi izbrali JustHost
 • Ko se prijavite za storitve JustHost, dobite eno brezplačno registracijo imena domene. Če pa izberete, lahko namesto tega prenesete ime domene.
 • S strežnika lahko gostite toliko domen, kot želite. Ko se prijavite za JustHost, boste imeli koristi od tega, da lahko upravljate vsa svoja spletna mesta z ene nadzorne plošče. Imejte toliko ali manj spletnih mest, kot jih potrebujete, saj ni omejitev.
 • Dobiš nadomestno delo. Čeprav upodabljanje pri JustHostu ni zagotovljeno, vam poskušajo zagotoviti zanesljivo in varno gostovalno platformo. Vsi njihovi strežniki imajo tehnologijo štirih procesorjev, rezervno napajanje pa dobavljajo generatorji. Podatkovni center je ves čas nadzorovan, tako da je mogoče kakršne koli težave rešiti skoraj takoj.
 • Podpora strankam, ki je vedno na voljo. S to storitvijo spletnega gostovanja lahko pričakujete, da boste morebitne težave rešili hitro in enostavno, saj imajo vedno na voljo tehnike. Z njimi lahko vzpostavite stik s tremi enostavnimi metodami: e-pošto, klepet in telefon. Vse tri kanale lahko za vaše udobje uporabite 24/7.
 • Je cenovno dostopna in neomejena. Ker v JustHost-u ni zagotovljeno podaljšanje, vam lahko ponudijo boljše cene kot nekatere bolj znane storitve spletnega gostovanja. Tu vam ponujajo storitev z vrednostnimi cenami z neomejenim vsem. Neomejeno gostovanje domen, neomejeno število e-poštnih računov, neomejen prenos spletnih strani in neomejen prostor za shranjevanje. Dobiš več in plačaš manj, lahko pa pride do izpadov.
 • Lahko se integrirate z nadzorno ploščo. Programsko opremo cPanel dobite s svojo pogodbo JustHost, ki vam omogoča, da spletna mesta nastavite tako, kot želite in jih veliko učinkoviteje promovirate. Lahko uporabite orodja za oglaševanje, namestite aplikacije in celo uporabite predloge za oblikovanje, da boste postali veliko boljši upravitelj spletnega mesta.
 • To je preprosto. Za razliko od drugih spletnih ponudnikov gostovanja, JustHost poskuša vse ohraniti čim bolj preprosto, da ne bo zmede. Od prijave do uporabe programske opreme na nadzorni plošči je vse nastavljeno tako, da so stvari lažje. Njihov celoten postopek je zasnovan tako, da vam olajša življenje, ne bolj zapleteno.
 • Dobiš cPanel. Ta programska oprema vmesnika nadzorne plošče je z razlogom nagrajena. Je zelo uporabniku prijazen, tako da lahko upravljate vse vidike vašega računa za gostovanje in vam omogoča nastavitev e-poštnih sporočil, imen domen, uporabo podatkovnih baz in statistike dostopa do vseh vaših spletnih mest. cPanel vas spremeni v gostitelja in ne kupca.
 • Brezplačne skripte. Ko se prijavite za JustHost, dobite celotno knjižnico skriptov in je popolnoma brezplačna. Z uporabo SimpleScripts lahko namestite katerega koli od vodilnih skript, vključno z Joomlo, osCommerce, phpBB in priljubljeno WordPress. To je dobro orodje in velika vrednost.
 • Imajo garancijo za vračilo denarja. Če se odločite preizkusiti JustHost, obstaja resnično zelo malo tveganja. Vsak njihov načrt gostovanja vključuje 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, tako da, če prekličete, preden preteče prvih 30 dni, vam povrnete celotno kupnino. Če prekličete račun po 30 dneh, dobite vračilo, ki se odšteje glede na to, koliko časa imate še naprej v svoji pogodbi. Vsa vračila ne vključujejo plačanih pristojbin za registracijo in nastavitev, vendar morate ob uporabi JustHost obdržati vsa imena domen, ki ste jih morda registrirali. Preizkusiti storitve JustHost je zelo malo, vendar veliko nagrad.
Končne misli

Če iščete nizkocenovno storitev za spletno gostovanje, se vsekakor dobro pozanimajte JustHost.  To spletno gostovanje ima nekaj precej osnovnih storitev, vendar ustrezajo potrebam večine povprečnih uporabnikov.

Podpora strankam je precej dobra, vendar je težava nerazpoložljivost gostovanja Windows.

Tu je vse osnovno, zato morajo napredni uporabniki še naprej nakupovati, vsi poslovni kupci pa bi se radi izognili tej storitvi, saj ne zagotavljajo podaljška. Med branjem mnenj kupcev na spletu smo opazili, da so skoraj vsi izjemno negativni, opazili so resne težave, večje odmore in težave pri zagotavljanju storitev za stranke.

Ta številna slaba mnenja kažejo na nekaj resnih težav, zato je naš nasvet previden, če izberete to storitev. Za povprečne uporabnike, ki želijo poceni pogodbo in nakupujejo po ceni, JustHost je morda odlična storitev spletnega gostovanja za vas. Za spletna mesta za poslovno in e-poslovanje je to ne.

Več na JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector