Mnenja WebHostingHub gostovanja maj 2020: dober ali slab gostitelj?

Mnenja WebHostingHub gostovanja maj 2020: dober ali slab gostitelj?

Mnenja WebHostingHub gostovanja maj 2020: dober ali slab gostitelj?

Kako dober je WebHostingHub gostovanje?

WebHostingHub je dobro znano podjetje za spletno gostovanje, ki ima tako pozitivne kot negativne učinke. S konkurenčno ceno in naborom funkcij je vsekakor vredno preveriti. Funkcije sub-par vključujejo počasen odziv na klepetu, nekoliko zavajajoče trženje in druge težave.


Mnenja WebHostingHub 3.3 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (2 glasovi) Pros

 1. Garancija za vračilo denarja
 2. Standardni cPanel z namestitvijo programa Softaculous Script
 3. Neomejeno domen v skupnih načrtih gostovanja
 4. 24/7 telefonska podpora s sedežem v ZDA

Slabosti

 1. Vprašanje v živo
 2. Na voljo samo skupno gostovanje
 3. Uptime nižji od tekmovalcev
 4. Počasni odzivi na vozovnico za podporo

Podpora3.5Speed3Features3.5Value3.5Transparentnost3

Naš uradni pregled WebHostingHub

WebHostingHub ni za velika podjetja. Svoje storitve usmerjajo bolj k začetnikom, ki se prvič začenjajo, in tistim, ki ne želijo narediti nič drugega kot vzdrževati majhen blog.

Najboljše funkcije WebHostingHub

Mnogi trdijo, da je WebHostingHub eno najboljših naprednih podjetij za spletno gostovanje na trgu in tukaj je razlog.

Garancija za vračilo denarja

WebHostingHub ima garancijo za vračilo denarja, ki traja tri mesece. To pomeni, da če niste zadovoljni z njihovo storitvijo iz katerega koli razloga, ker vam bodo povrnili denar – vendar ne v celoti. Namesto tega bodo poravnali vaše vračilo od trenutka, ko ste se prijavili, in do preklica.

Standardni cPanel z namestitvijo programa Softaculous Script

WebHostingHub ponuja vaš standardni cPanel z nameščenim programom Softaculous script. Ko to povežete s svojimi brezplačnimi oglasi, ki jih boste videli spodaj, boste ugotovili, da imajo na voljo več kot 300 aplikacij brezplačno in na voljo z namestitvijo z enim klikom.

Neomejeno domen v skupnih načrtih gostovanja

WebHostingHub vam bo omogočil neomejeno število domen v skupnem načrtu gostovanja. To je odlično, če se ukvarjate s preletavanjem domen. Vidite, veliko podjetij za spletno gostovanje vam omogočajo samo eno domeno na račun. Če želite dodati več, bi morali plačati več. Pri WebHostingHubu to ni tako. To pomeni, da lahko registrirate domeno in jo parkirate, samo čakate na nekoga, ki jo potrebuje in je pripravljen plačati, da jo izpustite.

24/7 telefonska podpora s sedežem v ZDA

Zdi se, da je podpora ena od tistih stvari, ki jih dobijo bodisi podjetja za spletno gostovanje bodisi jih nimajo. Ko se ljudje prijavijo na spletno gostovanje, potrebujejo podporo. V resnici ni okoli tega. Vsako uro se lahko druge družbe za spletno gostovanje zaposlijo za zagotavljanje podpore mednarodnim strankam.

Več kot standardni brezplačniki

WebHostingHub ponuja brezplačno 301 različnih aplikacij, ki so priložene vaši naročnini. Poleg tega ponujajo program Softaculous Script Installer, tako da lahko katero koli od teh aplikacij namestite z enim klikom. Če pa to ni bilo dovolj, vam ponujajo več kot 200 ameriških dolarjev oglaševalskih kreditov, s pomočjo katerih lahko svoje podjetje zapustite.

Slabe strani WebHostingHub-a

Ob vseh stvareh, ki jih ponuja WebHostingHub, je morda težko pogledati mimo nereda, da bi videli, v čem so v resnici..

Morebiti zavajajoča taktika trženja

WebHostingHub ima povezavo na njihovi domači strani, ki vas vodi k pregledu spletnega mesta, tako da lahko WebHostingHub primerjate z drugimi velikimi akterji na trgu. Več oseb je trdilo, da je ta funkcija popolnoma pristranska v korist WebHostingHub-a. Navajajo dejstvo, da ne najdete niti enega negativnega mnenja o tem, kaj WebHostingHub na tem spletnem mestu ocenjuje. Če pa pogledate dlje od tega enega spletnega mesta na druga spletna mesta, ki vam bodo povedala o njihovi izkušnji z WebHostingHub, je približno 38 odstotkov (na enem mestu za pregled) negativnih.

Grozno doživetje klepeta v živo

Večino časa bi rekel, da bo zgolj ponujanje funkcije klepeta v živo pozitivna stvar. Vendar moja izkušnja pravi, da imajo nekaj najslabšega klepeta v živo, kar sem jih kdaj videl. Ko sem jih poskusil spraviti na splet, so me zadržali več kot 10 minut. Ko sem jih uspel spraviti na vrsto, se je tehnik na drugi strani zdel moten in ni mogel nadaljevati pogovora. Čakalna doba med njegovimi na videz scenarijskimi odzivi je bila dolga v času več kot pet minut.

Na voljo samo skupno gostovanje

Če imate velike načrte za rast vašega spletnega mesta, vam je bolje, da vam postrežejo drugje. WebHostingHub ne ponuja nič drugega kot načrte za skupno gostovanje. To pomeni, da ne ponujajo VPS ali namenskih gostovalnih načrtov. Načrti skupnega gostovanja, ki so odlični za začetnike, vam bodo slabo služili, ko bo vaše spletno mesto moralo obsegati večjo publiko.

Uptime nižji od tekmovalcev

Potek delovanja je popolnoma ključnega pomena, če imate spletno mesto podjetja. Dlje kot je spletno mesto stranke manjše, večja je verjetnost, da bo stranka zaradi izgube dohodka zaostala. Prosti časi ne pomenijo zadovoljne stranke. Čeprav je njihova upodabljanja znašala 99,42 odstotka, je ta meritev presenetljivo nizka v primerjavi s tekmeci.

Počasni odzivi na vozovnico za podporo

Super je, da WebHostingHub ponuja 24/7 telefonske podporne linije. Kar ni nič čudovitega, je to, da pri uporabi njihovega sistema podpornih sporočil za e-poštne sporočila lahko odgovori trajajo 24 ur. Če potrebujete podporo, je čakanje na 24 ur lahko enakovredno več kot 24 ur izpadov za vaše spletno mesto. Ponudba hitre podpore je ključnega pomena za preživetje katerega koli spletnega ponudnika gostovanja.

Spodnja črta

Če želite gostiti majhen spletni dnevnik ali spletno mesto s hobiji, je WebHostingHub možnost. Z enostavnim vmesnikom, več kot 300 aplikacijami, ki jih ponujajo z namestitvijo z enim klikom, in 24/7 telefonskimi podpornimi linijami, si omislite konkurenčno podjetje za spletno gostovanje. Če pa želite graditi podjetje s spletnim gostovanjem in najboljšimi lastnostnimi funkcijami in podporo, vam bodo boljše storitve drugje.

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector