Mnenja WebHostingPad – Iščete najcenejšega spletnega gostitelja?

Mnenja WebHostingPad – Iščete najcenejšega spletnega gostitelja?

Mnenja WebHostingPad – Iščete najcenejšega spletnega gostitelja?

Kaj je WebHostingPad?

WebHostingPad je bil ustanovljen leta 2005 in trži tržnice za spletne skrbnike, na primer lastnike start-upov ali lastnike majhnih podjetij, ki iščejo ponudnika ponudnika gostovanja zelo poceni. WebHostingPad je eden najcenejših spletnih gostov na trgu.


Kako dober je WebHostingPad gostovanje?

Cene WebHostingPad noro nizke, njihov najbolj osnovni načrt se začne z manj kot dvema dolarjema na mesec. In za tako nizke cene dobite tisto, za kar plačate, ko gre za njihove storitve. WebHostingPad pokriva vaše osnovne potrebe, kot so gostovanje WordPress, e-pošta in varnostne funkcije. Vendar bi bili zmedeni, če bi pričakovali, da bodo šli nad vaše podatke, da bi zaščitili vaše podatke ali naredili svojo izkušnjo resnično izjemno za tako poceni ceno. Torej je prijava na WebHostingPad katastrofa, ki čaka, da se zgodi, ali je to pametna poteza spletnega skrbnika o proračunu? Pravimo, da je malo obojega.

Glej Uradno spletno mesto Mnenja WebHostingPad 2.8 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (2 glasovi) Pros

 1. Verjetno najcenejši spletni voditelj tam
 2. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 3. Zgodovinsko zveste stranke

Slabosti

 1. Pot pod povprečjem & Hitrost
 2. Le kopira vaše podatke "Diskrecija"
 3. Brez vračila, če prekličete po 30-dnevnem obdobju vračila
 4. Storitev za stranke ni zvezdna

PovzetekPrejemate tisto, za kar plačate. Težko se je pritoževati, ko porabiš manj kot 2 dolarja na mesec. Toda ali je WebHostingPad popolna kupčija ali gre za rahlo prikrito nesrečo? Preberite nadaljevanje, da bi se lahko odločili za vas. Podpora2.5Speed3Features3Value3Transparentnost2.5

Naš uradni pregled gostovanja WebHostingPad

Če berete ta pregled, vas verjetno privlačijo WebHostingPad zaradi njihove neverjetno nizke cene. Verjetno je torej vaše vprašanje, ali je to preveč dobro, da bi bilo res? Naša naloga s tem pregledom WebHostingPad je upravljanje vaših pričakovanj.

Najboljše lastnosti gostovanja WebHostingPad

Za prijavo na WebHostingPad je dejansko nekaj prepričljivih razlogov. Niso najboljši gostitelj v nobeni kategoriji funkcij, a za ceno paket res ni slab. Mislite, da je nizka cena neločljivo povezana z vsemi vidiki njihove storitve in morda boste našli nekaj prijetnih presenečenj. Najprej se pogovorimo o cenah WebHostingPad …

Cene WebHostingPad je zelo ugodno

Oprostite nam, če se vam zdi, da v tem trenutku bijemo mrtvega konja, toda WebHostingPad je zelo, zelo poceni. V WebHostingPad ne boste našli cenejše storitve spletnega gostovanja. Pravzaprav so tako poceni, da se oglašujejo na domači strani, da ne dobite tistega, kar plačate – dobite več kot tisto, za kar plačujete. Z zgolj 1,99 USD na mesec za njihov najbolj osnovni paket, vas izzivamo, da poiščete cenejšo spletno gostovanje. Pripravljeni smo staviti se, da so nizke cene v prvi vrsti obrnjene na WebHostingPad.

Zgodovinsko zveste stranke

WebHostingPad ima zelo nizko stopnjo prometa. Večina njihovih strank je bila z njimi že zelo dolgo. To je lahko eden od razlogov, zakaj so tako cenovno dostopni – jim ni treba ves čas ukvarjati z odpiranjem in zapiranjem računov. Odprejo več računov, kot jih zaprejo. Imajo več kot 75.000 stalnih strank. To pravzaprav pove precej, če upoštevamo, da so svoja vrata odprli leta 2005. Odprti so že 11 let, kar pomeni, da če merite njihovo rast z linearno hitrostjo, pridobivajo več kot 6000 strank na leto – vsako leto od odprli so se.

Načrti WebHostingPad vključujejo cPanel

Dejstvo, da imajo to standardno zmogljivost tako poceni, je velik plus. Če imate cPanel na dosegu roke, omogoča hiter, enostaven in poznan prehod za nekoga, ki si želi znižati stroške starejših in bolj premium webhosta. cPanel je zanesljiv, lahko ponudi namestitev z enim klikom (s pravimi skripti) in brezhibno deluje z WordPressom. Tudi nekateri zelo dragi gostitelji, ki jih upravljajo butiki, kot je Rackspace, ne ponujajo cPanela.

30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Vedno je lepo videti podjetje, ki ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Čeprav je to standardno, nekatera podjetja tega ne ponujajo. Če si ogledate njihovo bazo strank – njihovo rastočo bazo kupcev – je kupcev, ki zahtevajo vračilo denarja, verjetno malo in so daleč vmes. Mogoče, zakaj za manj kot dva dolarja na mesec, zakaj moti odpoved?

Varnostno stopnja varnosti je standard

Moteče in mejno goljufivo stanje je tako, da toliko spletnih ponudnikov storitev za plačilo dodatno zaračunava osnovno varnost vaših podatkov. To običajno velja za podjetja, ki ponujajo spletno gostovanje, ne pa tudi WebHostingPad. S svojimi WordPress načrti boste dobili avtomatizirano bralnik zlonamerne programske opreme in karanteno in odstranitev zlonamerne programske opreme.

Podpora za WebHostingPad ni napol slaba!

Prijetno smo bili presenečeni, ko smo ugotovili, da je v klepetu v živo na voljo podpora za WebHostingPad. Še bolj veseli smo ugotovili, da so na naša vprašanja odgovorili v manj kot minuti. In vendar smo bili spet veseli, ko so bili hitri odgovori, ki smo jih prejeli, v resnici v veliko pomoč. Ob tem pa nikakor ne trdimo, da je podpora za WebHostingPad odlična, povprečna. 24/7 podpora je njihova trditev, vendar jih je veliko težje doseči med izven ur. In ko njihovi strežniki odpadejo (o tem bomo razširili kasneje), je doseganje skoraj nemogoče. Niso SiteGround, to je zagotovo. Vendar je podpora za WebHostingPad veliko boljša, kot smo pričakovali.

Slabe strani gostovanja WebHostingPad

Pri WebHostingPadu se pojavlja nekaj večjih frustracij, ki bodo kljub resno nizkim cenam verjetno napadle številne potencialne uporabnike.

Nekateri najslabši časi obremenitve, ki smo jih že kdaj videli

V povprečju se strani, ki jih gosti WebHostingPad, naložijo dvakrat dlje kot pri drugih ponudnikih gostovanja. To je zelo moteče, če upoštevate, da je skoraj polovica spletni uporabniki bodo odskočili s strani, ki traja več kot dve sekundi. Če poskušate zaslužiti svoje spletno mesto, lahko gostovanje s WebHostingPad dramatično moti vaše menjalne stopnje. V tem primeru brezpogojno priporočamo, da se lotite hitrejšega in bolj premium spletnega gostitelja. Morda boste plačali nekoliko več, vendar boste več kot nadoknadili z obiskovalci spletnega mesta, ki ne bodo odskočili. Za najboljšo hitrost na trgu gostovanja si oglejte A2 gostovanje.

Uptime je ponosen – garancija za čas je brez vrednosti

WebHostingPad obljublja 99-odstotno garancijo. To se sliši kot zanesljivo jamstvo, dokler ne opravite matematike in ne ugotovite, da 1% izpadov pomeni več kot 87 ur izpadov vsako leto ali približno 7 ur mesečno. Da bodo stvari še slabše, vam bo WebHostingPad kompenziral le v obliki brezplačnega meseca storitve za vsakih 8 ur izpadov, ki presegajo njihovo 99-odstotno garancijo. To pomeni, da bi moralo biti vaše spletno mesto v mesecu dni 15 ur, preden bi dobili denar. To številko je težko pogoltniti, če upoštevate, da mnogi drugi ponudniki proračuna pogosto doživijo približno 8 ur zastojev v celotnem letu.

Če ste odvisni od tega, da je vaše spletno mesto dostopno za denar, na primer za e-poslovanje, je dobro, da plačate za ponudnika storitev z boljšim časom dela. Še bolje, izberite tistega, ki vam bo povrnil denar, ko se spusti pod garancijo, ne pa 8 ur izpadov kasneje. Dolar in pol več na mesec bi lahko s HostGatorjem dosegel 99,99-odstotno uspešnost.

“Brezplačna” domena je na voljo s številnimi jamami

Kot mnogi ponudniki gostovanja bo tudi WebHostingPad ob prijavi vrgel brezplačno ime domene. Vendar je priloženih veliko strun, ki nas vodijo k temu, da svetujemo, da ne izkoristimo te promocije. Kot prvo morate uporabiti kodo kupona in ta koda razveljavi katero koli drugo promocijo, ki jo morda želite uporabiti. Drugič, ime domene je brezplačno le eno leto. Po prvem letu storitve boste morali plačati ponavljajočo se letno pristojbino za ponovno registracijo v višini približno 15 USD. Glede na to, da je večino domen mogoče kupiti samo enkrat za manj kot 15 dolarjev, to “brezplačno” ime domene sploh ni baranta. Če želite uporabljati WebHostingPad, priporočamo uporabo drugega kupona in nakup domene drugje. Na dolgi rok boste prihranili več denarja.

Podatki se varnostno kopirajo samo na podlagi njihove „diskrecijske pravice“

Brezplačne varnostne kopije vaših podatkov zvenijo super, kajne? Toda pozorno preberite:

WebHostingPad bo po lastni presoji vsak teden izvajal varnostne kopije računov kupcev, do vključno 1 GB datotek spletnega mesta. Ta varnostna kopija ne vključuje e-poštnih naslovov, e-poštnih računov, baz podatkov ali česar koli drugega, razen datotek spletnega mesta. Vsak račun, ki je večji od 1 GB, ne bo vključen v nobeno avtomatsko varnostno kopiranje storitev WebHostingPad. V primeru, da stranka zahteva obnovitev varnostne kopije, lahko WebHostingPad zaračuna enkratno pristojbino za obnovitev varnostnih kopij v višini 39,95 USD.

Splošno gledano v slovenščini, sprva morda ni očitno, kako dober posel je v resnici. Njihova “izključna presoja” pomeni, da ne morete ročno varnostno kopirati spletnega mesta, če bi ga recimo preoblikovali. Poleg tega je 1 GB datotek majhen in je omejen le na datoteke spletnega mesta, kar pomeni, da bi lahko izgubili vsa svoja e-poštna sporočila in podatke o zbirki podatkov. Presegajte 1 GB datotek in vaše spletno mesto ne bo nikoli varnostno kopirano. In končno, če boste kdaj potrebovali obnovljeno varnostno kopijo, boste morali viliti več kot 40 USD in s tem ne boste mogli obnoviti niti e-poštnih sporočil.

Zdi se, da je tovrstni glavobol med kupci gostiteljev relativno pogost. Na primer, tekmovalec GoDaddy je s svojo pogostostjo varnostnih kopij podobno zoprn in vam bo zaračunal tudi pretirane pristojbine za obnovo spletnega mesta. Če nameravate na svojem spletnem mestu obdržati veliko pomembnih podatkov, pred izbiro gostitelja opravite raziskave.

Omejevalna politika prenosa

WebHostingPad oglašuje brezplačne prenose podatkov za stranke, ki želijo svoje spletno mesto premakniti na svoje storitve. V resnici je to brezplačno le za spletna mesta z nenavadno majhno količino podatkov: 2 GB. Tako kot pri njihovih varnostnih kopijah tudi ta prenos ne bo vključeval e-pošte, FTP naslovov, poddomena ali nobenih domen dodatkov, ki jih morda imate.

Spodnja črta

V naravi mnogih ljudi je, da samodejno gravitira k najcenejši razpoložljivi možnosti. In če so nizke cene vaša prva številka pri iskanju spletnega gostitelja, potem je WebHostingPad pravzaprav precej dobra vrednost za tako nizko ceno. Toda za spletne skrbnike, ki prednostno določijo hitrost, čas delovanja ali varnostno kopiranje, bo WebHostingPad povzročil le težave. Če drugje plačate celo dolar več na mesec, boste te ljudi prihranili za veliko žalost.

Oglejte si več funkcij

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress

Pogosta vprašanja o WebHostingPad

Kdaj se je WebHostingPad začel in kakšne so njihove vrednosti?

WebHostingPad so leta 2005 v Illinoisu ustanovili voditelji industrije in veterani, ki so želeli zagotoviti zanesljivo, cenovno ugodno gostovanje. Podjetje postavlja veliko prednost zadovoljstvu strank, saj strankam ponuja natanko tisto, kar potrebujejo, zato jim ni treba plačati za storitve, ki jih ne želijo. Imeti več certifikatov, preverjanj in odobritev nekaterih najbolj ocenjevalnih podjetij na internetu. WebHostingPad zagotavlja veliko storitev po dostopnih cenah.

Kakšne skupne gostovalne načrte ponuja WebHostingPad?

Vsi načrti WebHostingPad vključujejo naslednje neomejene ugodnosti:

 • Gostovanje prostora
 • Pasovna širina
 • E-poštni računi
 • FTP računi
 • Addon in poddomene
 • MySQL baze podatkov

Svojim strankam ponujajo tudi brezplačno registracijo ali prenos domene, pa tudi graditelja spletnega mesta, cPanel. Dobili boste tudi napredno varnostno skeniranje in seznam poslovnih imenikov.

Podjetje ima dva različna skupna načrta, načrt moči in načrt napajanja Plus. Največja razlika med dvema je nekaj dodatnih funkcij v programu Power Plan Plus, ki vključuje napreden filter za neželeno pošto, brezplačno SSL potrdilo, dostop do SSH in napredne spletne statistike.

Cene temeljijo na vaši dolžini storitev: eno leto načrta porabe energije bo znašalo 3,99 USD na mesec, eno leto načrta Power Plus pa 6,99 USD na mesec. Če se odločite za tri do pet let na ravni načrta porabe energije, boste plačevali 1,99 USD na mesec; stroški Power Plan Plus padejo na nizkih 3,99 USD na mesec za stranke, ki se registrirajo za štiri ali pet let storitve.

Ali WebHostingPad ponuja načrte za prodajalce ali VPS?

WebHostingPad ima šest različnih načrtov za tiste, ki jih zanima načrt preprodajalca / VPS. Njihove virtualne zasebne strežnike poganja VPSDepot, ki omogoča enake funkcionalnosti brez enakih stroškov kot običajni namenski strežniki.

Njihov začetni načrt, ki se šest mesecev začne pri 29,95 USD na mesec, vam daje 20 GB prostora na disku, 100 GB pasovne širine in 1 GB RAM-a. Kupci dobijo en IP naslov in .5 CORE CPU.

Tretja raven, premium načrt, zagotavlja 160 GB prostora na disku, 1 TB pasovno širino in 4 GB RAM-a za 49,95 USD / mesec za šestmesečni načrt. Dobili boste tudi tri naslove IP in 2 CORES CPU-ja.

Njihova najvišja raven, upravljani načrt, stane 99,95 USD na mesec za šest mesecev storitve in vam nudi tri naslove IP, 3 CORES CPU in najvišjo raven shranjevanja: 300 GB prostora na disku, 3TB pasovne širine in 8 GB RAM-a.

Med njimi so načrti, ki omogočajo iskanje specifikacij, ki jih potrebujete. Vsak račun VPS vsebuje številne brezplačne funkcije, kot so:

 • cPanel / WHM
 • Softaculous
 • Nastaviti
 • Migracija spletnega mesta
 • Požarni zid
 • Račun prodajalca

Vsi računi VPS ponujajo tudi neomejene račune cPanel, domene in poddomene, e-poštne račune in pošiljanje, FTP račune in baze podatkov MySQL.

Kakšno je gostovanje WebHostingPad WordPress?

Načrti podjetja WordPress vključujejo brezplačen prenos, samodejno pregledovanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme ter neomejene e-poštne račune, parkirane domene in prostor za shranjevanje.

Načrti programa WordPress so zasnovani tako, da pomagajo WordPress uporabnikom vseh sposobnosti in vključuje različne izboljšave hitrosti, kot so zmogljivost Cloud Linux, SSD shramba in Global CDN. Osnovni načrt, s cPanelom, oblikovanim okoli WordPressa, se začne pri 2,99 USD na mesec.

Osnovni načrt kupcem ponuja pet mest z 1x računalniško močjo.

Srednji načrt, WP Pro, ki stane 3,99 USD / mesec, ima 10 mest, 2x računalniške moči in vključuje tudi brezplačne samodejne varnostne kopije.

Največji WordPress gostiteljski načrt WebHostingPad, WP Premium, vsebuje brezplačno SSL potrdilo, brezplačne samodejne varnostne kopije in varnostne kopije na zahtevo, pomoč strokovnjaka WordPress in 25 spletnih mest s 3-kratno računalniško močjo. Ta načrt se začne pri 5,99 USD na mesec.

Ali ima WebHostingPad garancijo za uptime?

WebHostingPad ima 99-odstotno garancijo, vendar bo kupcem kompenziral le vsakih 8 ur premora nad zajamčeno ceno.

Kaj zame pomeni neomejen prostor na disku?

WebHostingPad ponuja vsem gostiteljskim računom neomejeno pasovno širino in prostor na disku, vendar poveča prostor, potreben v fazah. Vsak račun se začne z omejitvijo tako prostora na disku kot pasovne širine, a ker se spletna mesta potrebujejo za povečanje, je za razširitev obeh potreb potrebna preprosta e-poštna zahteva na WebHostingPad. Zaradi tega sistema je podjetje sposobno optimizirati delovanje strežnika, saj se uporablja le prostor, ki je potreben. Kot rezultat, je storitev za stranke hitrejša in učinkovitejša.

Preden bo podjetje povečalo pasovno širino ali prostor na disku, zahtevajo, da se trenutna kvota v celoti uporabi, lastnik spletnega mesta pa mora biti v skladu s pogoji in določili WebHostingPad.

Kako WebHostingPad ostane v toku?

Podjetje ponuja blog podjetja, ki izpostavlja veliko različnih informacij, ki bodo strankam in uporabnikom zanimive, od razpravljanja o napakah in načinov njihovega odpravljanja, načinov za povečanje varnosti in pogovorov o spremembah in posodobitvah podjetja, vključno z različnimi stopnjami nagrad in odzivov potrebam strank.

Pred kratkim je vodstvo sprejelo ukrepe za reševanje nekaterih največjih pomislekov svojih strank, vendar ne samo da je postavilo anketo, da bi videli, koliko želijo upravljavci potrditvenih računov na njihovih računih, temveč tudi posodabljalo svoj sistem.

 • Posodobljen sistem zaračunavanja: Sistem je bil preoblikovan, da bi povečal funkcionalnost in še olajšal upravljanje gostiteljskega računovodstva.
 • Weebly graditelj spletnih strani: WebHostingPad deluje na partnerstvu z Weeblyom, ki bo strankam omogočil dostop do enostavnega gradbenega sistema.
 • posodobitve za cPanel: Medtem ko je preusmeritev trenutnih tem v cPanelu na temo Paper Lantern pogoj za pravilno delovanje, kupcem tudi prikazujejo, kako se z retro kožico najnovejši vmesnik cPanel spremeni podobneje kot vmesnik x3.
 • Posodobljeni strežniki: Vsi strežniki se nadgrajujejo na najnovejšo stabilno različico CentOS-a, velikega podviga, ki bo kupcem omogočil še boljšo izkušnjo.
Kako WebHostingPad vzdržuje svoje strežnike?

Podatkovni center N + 1 je v Chicagu in ponuja 24-urno varovanje na kraju samem ter prezračevalne sisteme HVAC. Vsak teden varnostno kopirajo podatkovni center, ponujajo pa tudi pogostejše varnostne kopije, ki temeljijo na izbranem načrtu gostovanja. Tedenska varnostna kopija vključuje račune in do 1 GB datotek spletnih mest in ne vključuje e-poštnih naslovov, e-poštnih računov, baz podatkov ali datotek, ki niso spletna mesta. Računi, večji od 1 GB, niso vključeni v tedensko varnostno kopijo, vendar podjetje ponuja enkratno obnovitev varnostnih kopij za plačilo. Za doplačilo ponujajo tudi storitev rezervnega kopiranja na zahtevo.

Če pride do izpada električne energije, WebHostingPad vzdržuje gorivo generatorja, ki bo vaše spletne strani vzdrževal in obratoval.

Kakšno podporo ponuja WebHostingPad?

Program podjetja za storitve strank 24/7 pokriva naslednje potrebe po storitvah:

 • Spletne storitve, kot so FTP, SSH, cPanel, e-pošta, MySQL in php. Zagotovili bodo, da bodo storitve delovale normalno in preverjale, če bodo kupci menili, da obstaja težava.
 • Upravljanje strežnikov bo vključevalo vzdrževanje, varnost in konfiguracijo vse programske opreme, ki je na njihovih strežnikih, vključno z Apache, MySQL in php.
 • Vzdrževanje strojne opreme z rednim nadzorom in popravili po potrebi
 • Namestitev skriptov za skripte drugih proizvajalcev, ki ne vključuje podpore, informacij o uporabi, funkcijah, vtičnikih ali prilagajanju.
 • Varnostne kopije podatkov ne zagotavljajo razpoložljivosti izgubljenih podatkov iz rednih varnostnih kopij. Kupci morajo biti prepričani, da redno vzdržujejo trenutno varnostno kopijo.
 • Osnovna e-poštna konfiguracija in osnovna FTP povezava

Stranke so odgovorne za poznavanje internetnih osnov, pa tudi za registracijo lastnih domenskih imen in delovanje vseh skript in aplikacij.

Nudijo klepet v živo, podporo po e-pošti in telefonu, pa tudi službo za pomoč, ki vam omogoča predložitev vozovnice za podporo. Podjetje vzdržuje bazo podatkov z vprašanji o najrazličnejših operativnih temah ter odgovarja na komentarje na Facebook strani in Twitter računu.

Kaj pa če WebHostingPad ni zame?

Podjetje ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja za nove stranke s tridnevno minimalno vnaprejšnjim obvestilom pred odpovedjo.

Odpoved VPS mora biti opravljena v petih dneh in vključuje samo denar, plačan za storitve gostovanja; druge storitve, kot so licence, oblikovalci spletnih mest ali IP naslovi, niso vključene.

WebHostingPad je idealna možnost za stranke, ki iščejo poceni storitev z golimi kostmi za skupno gostovanje in VPS gostovanje. V idealnem primeru bodo kupci dobro poznali osnove interneta in računalnika, toda podpora strankam lahko pomaga pri številnih pogostih situacijah

Več na WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector