Mochahost Mnenja maj 2020 – Gostovanje cen in načrti

Kako dobro je Mochahost gostovanje?

Medtem ko ima Mochahost svoje oboževalce – in škodovalce – so že več let in imajo številne kupce.


Ali so primerni za vas?

S cenovnimi cenami za dno (od samo 1,95 dolarja), 100-odstotnim odstotkom garancije in hitrostjo je Mochahost vreden ogleda, če je na vašem seznamu.

Glej uradne ocene spletnih strani Mochahost 2.3 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (8 glasovi) Pros

 1. Neomejena pasovna širina in prostor na disku
 2. Enostavno spletno mesto Builder
 3. 180-dnevno jamstvo brez tveganja
 4. Garancija za vseživljenjski popust
 5. 100-odstotno začasno jamstvo
 6. Vseživljenjsko brezplačno ime domene

Slabosti

 1. Oglaševanje je nekoliko nejasno
 2. Manj možnosti gostovanja kot večina
 3. Ni integrirane varnostne kopije
 4. Nadzorne plošče stanejo dodatno
 5. Tuja podpora
 6. Več slabih pregledov

Podpora2Speed2.5Features2.5Value2Transparentnost2.5

Naš uradni pregled Mochahost gostovanja

Mochahost je ponudnik gostovanja, ustanovljen leta 2002. Tako jih poslujejo že več kot 14 let. Na splošno je Mochahost trden igralec in konkurent v industriji spletnega gostovanja. Vendar pa obstaja nekaj ljudi, ki bi lahko rekli drugače. Kot lahko vidite v spodnjih ocenah uporabnikov, ne dobijo veliko ljubezni.

Priporočamo SiteGround kot podobno alternativo z neverjetno podporo in nizkimi stroški.

Najboljše lastnosti gostovanja v Mochahostu

Roke navzdol, Mochahost nudi več funkcij, ki so popolnoma edinstvene. Funkcija sama po sebi ni edinstvena, ampak takšna, kot jo ponujajo.

1. Neomejena pasovna širina in prostor na disku

Mochahost ponuja neomejeno pasovno širino in prostor na disku za vse svoje načrte gostovanja. Čeprav to ni povsem edinstveno, je vedno lepo videti to, ker mnogi ponudniki gostovanja ne ponujajo neomejene pasovne širine in prostora na disku. Številni so krivi, da so na teh dveh merilih postavili zgornje meje. Če se zanj ni treba bati, bodo uporabniki zagotovili napako “presežena pasovna širina”.

2. Easy Easy Builder

Prednost je tudi možnost, da z lahkoto izdelamo spletna mesta z uporabo programske opreme WYSIWYG – tega ne ponuja vsak ponudnik spletnega gostovanja. WYSIWYG je kratek za “To, kar vidiš, je tisto, kar dobiš.” Z drugimi besedami, za izdelavo spletnega mesta nimate nobenih veščin kodiranja. Je vizualni urejevalnik in vaše spletno mesto bo zgrajeno in postavljeno tako, kot vidite na zaslonu, kot ga obnavljate – vse kodiranje je poskrbljeno za vas.

3. 180-dnevno jamstvo brez tveganja

To je vsekakor značilnost, ki je vzbudila moje zanimanje. Vsak ponudnik gostovanja ne ponuja polnih šest mesecev garancije za vračilo denarja. Če preberete nadaljnje pogoje storitve, kaj to pomeni, da lahko v prvih šestih mesecih prekličete, vendar ne boste prejeli 100-odstotnega povračila. Namesto tega boste prejeli povračilo denarja. Po šestih mesecih ne boste upravičeni do povračila. To je vsekakor treba upoštevati.

4. Garancija za vseživljenjski popust

To je edinstvena lastnost. To pomeni, da se vaša cena ne bo nikoli spremenila. Če se prijavite po znižani stopnji, boste vedno na tečaju – nikoli ne bodo dvignili cen na vas. Trenutno to pomeni, da se lahko prijavite na njihov najmanj drag načrt za manj kot 2 USD na mesec. Če bi Mochahost obdržali kot svojega ponudnika gostovanja, bi to pomenilo, da ne boste nikoli plačevali več kot dveh dolarjev na mesec – nikoli.

5. 100-odstotno začasno jamstvo

To je edinstveno tudi v prihodnosti. Vsak drugi ponudnik gostovanja, ki sem ga kdaj videl, ima kvečjemu 99,9-odstotno garancijo. Mochahost ponuja 100-odstotno garancijo za produkcijo. Kot del te garancije vam bodo nadomestili brezplačno gostovanje, če boste kdaj našli svoje spletno mesto. Zanimivo je, da nimajo strani s statusom strežnika, ki bi vam povedala, ali imate tehnične težave ali ne. Kakor koli že, to je značilnost, ki je nikjer drugje.

6. Ime dosmrtne brezplačne domene

Ko se registrirate za ime domene, je to stalo približno 15 USD na leto. Vendar pa pri Mochahostu dobite za vse življenje brezplačno ime domene. Z drugimi besedami, ne samo, da za začetek dobite brezplačno ime domene, temveč Mochahost ponuja plačilo pristojbine za gostovanje domenskega imena iz leta v leto.

Slabe strani gostovanja v Mochahostu

Kot se morda sliši Mochahost, je nekaj stvari, za katere smo ugotovili, da jih primanjkuje.

1. Oglaševanje je malo nejasno

Kot je bilo omenjeno v zgornjem 180-dnevnem jamstvu za tveganje, sem se moral potopiti v pogoje storitve, da sem natančno določil, kaj pomeni “brez tveganja”.

Da, če vam storitev ni všeč v 180 dneh, lahko dobite denar, čeprav je ocenjen.

Če želite celotno povračilo, ga lahko dobite, vendar le v roku 30 dni – in odločite se za to možnost.

Videti je bilo, kot da je njihovo oglaševanje nejasno ali zavajajoče, saj je to funkcija, ki je večina ponudnikov spletnih gostovanj nima.

2. Manj možnosti gostovanja kot večina

Nisem bil prepričan, ali bi to postavil kot profesionalca ali proti. Čeprav imajo manj možnosti gostovanja kot večina, kaj, če imate, je primerna za večino. Imajo šest možnosti Linux in šest možnosti Windows – v večini lahko to zadovolji tisto, kar ljudje iščejo.

3. Brez integrirane varnostne kopije

Za to je bilo potrebno tudi nekaj dodatnih raziskav. Mochahost ne varnostno kopira svojih podatkov, vendar jih ne uporablja za stranke. Uporabljajte ga le v nujnih primerih.

Z drugimi besedami, če bi jih gostili, bi morali ugotoviti svojo rezervno rešitev.

V letu 2019 to res ni dovolj dobro.

4. Nadzorne plošče Strošek dodatno

Ta se je počutil, kot da bi vas Mochahost poskušal nikljati in najemati. Imajo na voljo največ izbire, ko gre za izbiro nadzorne plošče, vendar te niso brezplačne.

Uporabniki Linuxa imajo več možnosti kot uporabniki Windows, saj lahko izbirajo med cPanel, Easy Web Panel, WHM in Plesk.

Uporabniki sistema Windows so obtičali s ploščo za spletna mesta in ploščo Plesk, ob upoštevanju, da Plesk stane več.

5. Tuja podpora

Ni mi bilo všeč, da se večina njihove podpore nahaja v Belgiji. Čeprav imajo dobro znanje, bi morali imeti sedež v ZDA – zlasti če upoštevamo, da se njihov podatkovni center nahaja v Chicagu v Združenih državah Amerike.

6. Več slabih pregledov

Na spletu sem prebral več slabih mnenj o Mochahostu. Če bi šlo samo za eno ali dve reviziji, bi jo zlahka zapisal nezadovoljnemu zaposlenemu ali kaj takega..

Vendar, ko vidite več slabih pregledov na več različnih spletnih mestih, se začnete spraševati, kaj se dogaja za kulisami.

Spodnja črta

Zdi se, da je Mochahost trden ponudnik spleta. Ko pa se potapljate in postanete stranka, se zdi, da se zgodba spreminja. Zdi se, da se naša izkušnja razlikuje od pregledov – vse skupaj ni bilo tako slabo. Seveda smo to počeli le zaradi pregleda, vendar smo imeli izkušnje s strankami. Všeč nam je bilo dejstvo, da je bila storitev 24/7, in zdelo se je, da so hitrejše od nekaterih mnenj.

Skoraj se mi zdi, kot da naenkrat niso bili tako dobri, ampak zdi se, kot da so pospravili svoje dejanje, kar je nekaj dobrega videti.

Oglejte si več funkcij

Več na Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map