Myhosting.com Ocene maj 2020 – Gostovalne cene in načrti

Myhosting.com Ocene maj 2020 – Gostovalne cene in načrti

Myhosting.com Ocene maj 2020 – Gostovalne cene in načrti

Contents

Kako dober je gostovanje na Myhosting.com?

MyHosting.com je zasebno podjetje, ki je specializirano za storitve gostovanja spletnih strani. Njihov doseg se širi po vsem svetu in nudi storitve v 180 državah. Ponujajo številne storitve, vključno z imeni domen, VPS storitvami in številnimi drugimi storitvami. Njihovi gostovalni paketi ponujajo različne možnosti za vse, ki želijo razširiti svojo spletno prisotnost. Zagotavljajo odlično storitev za stranke in vam bodo pomagali izbrati najboljši načrt za vaše podjetje.


Glej Uradno spletno mesto Myhosting.com Ocene 4 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (11 glasovi) Pros

 1. Veliko možnosti načinov gostovanja v skupni rabi
 2. Polno predstavljen graditelj spletnih mest
 3. Neomejeno gostovanje domen
 4. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 1. Stroški za graditelje spletnih mest za dodatne stroške
 2. Dodatni stroški
 3. Preveč slabih pritožb glede podpore

Podpora4Speed4Features4Value4Transparentnost4

Naš uradni pregled gostovanja Myhosting.com

Myhosting.com se nahaja v Torontu v Kanadi kot podružnica SoftComa. Specializirani so za skupno gostovanje v spletu, ki ponuja gostovanje po e-pošti, rešitve VPS, strežnike Microsoft SharePoint, strežnike Microsoft Exchange in upravljane rešitve za selitev.

Najboljše lastnosti gostovanja na MyHosting.com

Njihovi podatkovni centri se nahajajo v Torontu v Kanadi in v Rochesteru v New Yorku, kjer ponujajo visokokakovostne podatkovne centre z optičnimi omrežji.

Veliko načrtov za skupno gostovanje

Myhosting.com ponuja veliko možnosti, ko gre za skupno gostovanje. Ponujajo načrte za osebne uporabnike, poslovne uporabnike in uporabnike e-trgovine. Imajo VPS načrte in namenske možnosti gostovanja. Imajo tudi namenske strežnike za izmenjavo, ki skrbijo za vse vaše komunikacijske potrebe.

Možnosti gostovanja s sistemom Linux in Windows

Myhosting.com vam lahko ponudi načrt gostovanja, ki temelji na Linuxu ali gostiteljski načrt, ki temelji na sistemu Windows. Številna podjetja, ki gostujejo, ponujajo eno ali drugo, ne pa obojega. Če nadgradite na njihov poslovni načrt, lahko kot dodaten bonus imate v enem računu rešitve, ki temeljijo na Linuxu in Windows.

Polno predstavljen graditelj spletnih mest

Myhosting.com ponuja celovito oblikovalec spletnih mest. Konec koncev gostijo spletna mesta. Smiselno je le, da imajo celovitega ustvarjalca spletnih strani, ki bo lastnikom novih podjetij pomagal izdelati prvo spletno mesto. Njihov cPanel vam omogoča, da imate namestitvene skripte z enim klikom in vam omogoča gostovanje številnih spletnih strani, kot je Joomla! ali WordPress.

Neomejeno gostovanje domen

Številna gostiteljska podjetja bodo tam postavila zgornjo mejo podatkov o svojih sposobnostih gostovanja. Ne Myhosting.com – ponujajo neomejeno gostovanje domen. Z drugimi besedami, ni jim pomembno, koliko obiskovalcev imate, kako veliko je vaše spletno mesto ali kako veliko vaše podjetje raste. Iskreno, več spletnih ponudnikov gostovanja bi moralo ponuditi neomejeno gostovanje domen. Zelo malo lastnikov malih podjetij kdaj gosti toliko podatkov, da so strežniki resno obremenjeni. Pravzaprav je to funkcija, ki omogoča, da se vaše spletno mesto razvija in spreminja, kar omogoča Myhosting.com, da skrbi za vaše poslovne potrebe, kdaj in kako želite.

30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Čeprav je to standardno, je nekaj gostujočih podjetij, ki bodo vzela 30-dnevno garancijo za vračilo denarja in vam ponudila le odmerjeni znesek. Z drugimi besedami, od nekaterih drugih spletnih gostiteljev ne boste nikoli dobili celotnega povračila. Myhosting.com vam bo dal 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če prekličete v prvih 30 dneh, vam bodo povrnili 100-odstotno nadomestilo.

Slabe strani gostovanja Myhosting.com

Nobeno spletno gostovanje ni brez svojih napak. Bojim se, da Myhosting.com ni nič drugačnega. Pravzaprav je kar nekaj stvari, na katere bi se lahko Myhosting.com osredotočil, da bi bili boljši.

Stroški graditelja spletnih mest za dodatne stroške

Myhosting.com od vseh stvari, ki jih je treba doplačati, ne bi smel zaračunavati dodatno za graditelje mobilnih spletnih mest. Veliko je preveč ljudi, ki do interneta dostopajo s svojimi mobilnimi napravami. Pravzaprav je večja verjetnost, da bo uporabnik do vašega spletnega mesta dostopal mobilno kot na namizju. Myhosting.com doplača za optimizacijo spletnih mest za mobilne naprave, kjer druge storitve gostovanja, kot je Bluehost, vključujejo to funkcijo kot del standardnega paketa.

Varnostno kopiranje stane dodatno

Če so podatki, ki jih hranite na svojem spletnem mestu, pomembni, občutljivi ali jih je težko nadomestiti (pripravljeni smo staviti, da je vsaj eden od teh treh), bodite zelo previdni pri Myhosting.com. Če za njihovo varnostno kopijo spletnega mesta ne želite doplačati, boste to morali storiti ročno, s fizičnimi diski ali brezplačnimi storitvami v oblaku. Medtem ko je to moteče pogosto vprašanje med ponudniki gostiteljev (WebHostingPad in GoDaddy v tem oddelku resnično niso boljši), obstaja veliko spletnih gostiteljev, kot je gostovanje A2, ki bodo redno varnostno varnostno kopirali vaše podatke ali vam celo dali možnost ročno varnostno kopiranje spletnega mesta.

Dodatni stroški migracije

To je samo slabo trženje. Seveda, Myhosting ponuja upravljano storitev selitve. Vendar pa za to zaračunajo 45 dolarjev. Če ljudje iščejo novega gostitelja, lahko skoraj zagotovim, da Myhostinga ne bodo ozirali zgolj zato, ker so tam boljša podjetja, ki to počnejo brezplačno. Zavedamo se, da gre za stroške dela, ko imate posebnega strokovnjaka, ki pomaga lastniku podjetja pri prenosu njihovih podatkov. Vendar gre za stroške, ki bi jih moralo prevzeti gostiteljsko podjetje – v tem primeru bi moral Myhosting prevzeti te stroške. Plačati bi bilo treba, da bi lastnike malih podjetij spodbudili, da izberejo Myhosting kot platformo za spletno gostovanje po izbiri.

Daleč veliko slabih pritožb glede podpore

Kamor koli pogledate na splet, je splet zasut s slabimi ocenami Myhosting.com. Ljudje obžalujejo, da so jih izbrali za svojo gostiteljsko platformo. Seveda, na spletnem mestu vam povedo, da boste v 10 minutah prejeli odgovor strokovnjaka za podporo. Vendar ta odziv v pločevinkah samo pove, da je za vaš primer dodeljen strokovnjak za podporo. Ljudje se pritožujejo, da traja od tri dni do dveh tednov, da dobijo odgovor – še več časa pa traja, da jih rešijo za vas. Za takšen odzivni čas ni opravičila. Oglejte si SiteGround, če želite videti, kako izgleda odlično omrežje za podporo strankam.

Spodnja črta

Zdi se, da je Myhosting skromno podjetje. Vendar pa imajo več odklopnikov. Od dodatnih, skritih stroškov do števila pritožb glede podpore, ki jih je bilo po vsem internetu, bi pomislil in odsvetoval Myhostingu. Vendar pa o njih obstajajo tudi pozitivne ocene. Nekateri jih imajo radi. Rekel bom, da so številne kritike objavili isti posamezniki. Z drugimi besedami, ko pogledate spletno mesto za mnenja, boste ugotovili, da je večino pritožb objavilo le nekaj posameznikov. Vzemite si to z zrnom soli, ko nameravate Myhosting gostiti vaše spletno mesto.

Oglejte si več funkcij

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress

Pogosta vprašanja o gostovanju na MyHosting.com

Kaj je garancija za uptime?

MyHosting je ponosen, da zagotavlja 100-odstotno garancijo. Če iz katerega koli razloga strežniki ne delujejo, bodo vsi kupci na svoj račun prejeli dobroimetje od 1 do 1.

Kakšne so omejitve prostora in prenosa podatkov?

Pri načrtih spletnega gostovanja vam MyHosting omogoča neomejen diskovni prostor in neomejen prenos podatkov na račun.

Če mi ni nekaj všeč o MyHostingu, kaj lahko jamčijo?

Če niste zadovoljni z MyHostingom, lahko prejmete ves svoj denar nazaj. Imate trideset dni za dvig in ves vaš denar je vračljiv.

Katere možnosti podpore ponuja MyHosting?

Vsak gostitelj gostitelja ima dostop do veliko podpore strankam. Za reševanje težav lahko uporabite e-pošto, klepete v živo ali 24/7 telefonsko podporo. Ne glede na to, v kateri državi ste, boste lahko poklicali nekoga, ki vam bo pomagal rešiti vse težave.

Kakšna je varnostna politika za MyHosting?

Strežniki VPS se redno varnostno kopirajo, skupaj z varnostnimi kopijami, ki jih lahko upravljate prek nadzorne plošče. Vendar za načrte za skupno gostovanje ne obstaja garancija za varnostno kopiranje ali iskanje. Če bo šlo za nujne primere, bo MyHosting zagotovil varnostne kopije za doplačilo.

Ali mi MyHosting dovoljuje prenos obstoječe domene?

Svojo obstoječo domeno lahko prenesete z MyHosting. Pomagali vam bodo skozi postopek, da zagotovite, da deluje pravilno.

Ali bo MyHosting profil deloval v Linuxu ali Windowsu za gostovanje?

Glede na vaše potrebe lahko uporabite MyHosting za Linux ali Windows. Če iščete osebni načrt, morate imeti Linux. Načrt podjetij in e-trgovine lahko uporablja katero koli platformo. Če iščete načrt VPS, bo deloval z Windows in Linuxom.

Koliko e-poštnih naslovov lahko uporabim in koliko prostora je na voljo?

Lahko imate od 10 do 50 e-poštnih računov, ki so na voljo v vašem načrtu. Vedno lahko nadgradite, da sprejme več e-poštnih sporočil, če se pojavijo potrebe. Če izberete načrt gostovanja v skupni rabi, je na voljo neomejen prostor na disku, ki vam bo omogočil shranjevanje toliko e-poštnih naslovov, kot jih potrebujete.

Je obnova dražja od uvodne cene?

MyHosting vam bo zagotovil dodatne popuste, če boste lahko plačali vnaprej. Če lahko plačujete šest mesecev storitev vnaprej, boste prihranili veliko denarja. MyHosting ima veliko različnih promocij, zato ni nobenega zagotovila, da bodo cene ostale, ko bo čas za obnovo.

Ali obstajajo upravljane storitve, ki jih ponuja MyHosting?

MyHosting ponuja veliko upravljanih aplikacij. Kot del svojega načrta lahko imate e-poštno sporočilo Exchange. Videti boste morali, katere storitve se ponujajo z vsakim načrtom, da zagotovite, da boste imeli vse, kar boste potrebovali.

Ali bom imel domeno s katerim koli od načrtov gostovanja?

MyHosting vam bo zagotovil domeno. Vsak načrt gostovanja, ki ga izberete, vam bo ponudil priložnost, da pridobite brezplačno domeno. Domeno boste morali registrirati, ko se boste domeni posvetili vam.

Katere varnostne ukrepe zagotavlja MyHosting?

MyHosting se ponaša s svojo varnostjo. Uporabljajo različne programe, vključno s HackerWise, StopTheHacker in SiteLock za zagotovitev, da je vaše spletno mesto varno in varno.

Ali lahko dobim samostojno registracijo domene?

Ko uporabljate MyHosting, lahko dobite samostojno domeno. Sodelujo s Tucows in njihovo partnerstvo vam omogoča, da registrirate ime domene. Ko boste registrirali ime domene, bo vaše.

Je VPS gostovanje del njihovih storitev?

Načrti VPS so na voljo za uporabo z Linuxom in Windowsom. Če ste razvijalec ali upravljate podjetje, bodo njihovi VPS načrti delovali za vas. Njihov glavni poudarek je, da vam pomagajo zagotoviti najboljšo storitev. Načrti VPS so idealni za vse, ki želijo razširiti svojo spletno prisotnost.

Katere jezike nudi tehnična podpora?

Če potrebujete tehnično podporo, MyHosting uporablja samo angleščino. Za pomoč lahko zaprosite v drugem jeziku.

Kje je sedež?

MyHosting je kanadsko podjetje. Njihov sedež najdete v Torontu v Kanadi. Nahajajo se v vzhodnem standardnem časovnem pasu, enako kot druga večja mesta.

Kje najdem podatkovne centre MyHosting?

MyHosting ima podatkovne centre v Torontu v Kanadi in v Rochesteru, NY. uporabljajo podatkovne centre Equinix in Earthlink Enterprise za zagotavljanje najboljše storitve za stranke.

Ali bo MyHosting podpiral različne razvojne jezike?

Obstajajo različni jeziki za podporo MyHosting. Deluje za Linux in Windows strežnike, vi pa lahko izberete, kateri jezik deluje za vas. Če uporabljate Windows, imate možnost uporabe ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl in podporo za Microsoft SQL, MYSQL in PostgreSQL. Če uporabljate Linux strežnike, so na voljo standardni strežniki LAMP. Za potrebe jezika za razvoj lahko uporabite tudi APACHE, MYSQL in PHP.

Obstaja podružnični program MyHosting.com?

Da, partnerski program pa plačuje provizijo za prodajo. Lahko ga nastavite, da boste lahko imeli tudi ponavljajoče se provizije.

Ali bi lahko v svojem računu gostil več spletnih mest in domen?

Če imate več spletnih mest, skupni načrti MyHostinga omogočajo, da vse skupaj sestavite. Neomejeno in brezplačno gostovanje domen omogoča usmerjanje več domen na eno spletno mesto ali podmap. Če izberete gostovanje VPS, boste lahko v svojem računu gostili več spletnih mest, ne da bi morali odpreti več računov.

Katere storitve lahko kupim, če sem netehnični potrošnik?

V načrtih gostovanja je na voljo graditelj strani. Za ustvarjanje svojega spletnega mesta lahko izbirate med stotimi predlogami. Nastavitev in učenje oblikovanja spletnega mesta je enostavno in ne glede na stopnjo usposobljenosti. Če ste en potrošnik, boste prejeli eno spletno mesto za izdelavo spletnih strani; poslovni načrti imajo dva graditelja spletnih strani; načrt e-trgovine pa tri. Sodelujejo z operacijskim sistemom Windows in Linuxom, da vam omogočajo oblikovanje spletnega mesta glede na vaše potrebe. Lahko kupite več ustvarjalcev spletnih mest, če rastete, da bi lahko prilagodili svoj promet.

Ali bi bil MyHosting prava izbira za spletno mesto za e-trgovino?

Vsekakor. MyHosting ima drugačne načrte za spletna mesta za e-trgovino in so zasnovani za potrebe e-trgovine. MyHosting ima SSL certifikate in vam ponuja orodja, ki jih boste potrebovali za vodenje spletne trgovine.

Kako združljiv je MyHosting za spletno mesto WordPress?

MyHosting ponuja podporo za WordPress za vse, kar boste potrebovali. Vključujejo namestitveni program aplikacije, ki je idealen za pomoč pri namestitvi in ​​uporabi WordPress-a. Tudi če ste novinec, boste lahko svoj WordPress račun takoj delovali.

Ali MyHosting ponuja podporo PrestaShop?

Če uporabljate teme spletnega mesta PrestaShop, vam bo MyHosting ustrezal in vam zagotovil podporo za kakršne koli težave.

Ali lahko z MyHosting premaknem obstoječe spletno mesto Joomla?

Na žalost MyHosting ne more zagotoviti migracije za Joomla. Vendar pa ponujajo program, ki vam bo pomagal pri selitvi spletnega mesta Joomla na vaš MyHosting račun.

Ali obstaja podpora za Magento z MyHostingom?

Magento je na voljo z vsemi načrti gostovanja. Magento ne boste mogli migrirati, vendar boste lahko dobili vlogo. Z aplikacijo boste lahko preselili vse, kar boste potrebovali iz računa Magento.

Na voljo so nadzorne plošče z MyHosting?

Vsi VPS strežniki imajo nadzorne plošče WHM / cPanel ali Plesk. Izberete lahko, kateri bo deloval za vas, odvisno od sistema, ki ga uporabljate.

Kako lahko plačam račun MyHosting?

Za plačilo lahko uporabite katero koli večjo kreditno kartico. MyHosting sprejema tudi plačila prek PayPala.

Ali bo MyHosting podpiral gostovanje slik in galerij slik?

Prav tako boste navdušeni nad vedenjem, da je Galerija eden najbolj priljubljenih spletnih albumov fotografij. Omogoča tudi skupno rabo aplikacij, poleg tega pa je brezplačen pri vsakem računu za gostovanje.

Kolikšen je minimum za pogodbeni rok?

MyHosting strankam omogoča plačilo mesečno. Če iščete daljši časovni okvir, lahko vnaprej plačate do tri leta (36 mesecev).

Ali obstaja storitev CDN?

CloudFare CDN je na voljo vsem, ki potrebujejo storitev CDN.

Kakšne prodajne pakete ponuja MyHosting?

Lahko uporabite paket VPS za preprodajalce, ki deluje v sistemu Windows in Linux. Imate možnost izdelave svojega tudi s preprodajalcem VPS po meri.

Več na MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector