Ocene 000WebHost maj 2020 – Cene in načrti za gostovanje

Kako dobro je gostovanje v 000WebHost?

Mnogi ljudje lahko mislijo, da bo brezplačni ponudnik spletnega gostovanja bodisi omejevalni v svojih funkcijah, poln oglasov ali pa ne bo zanesljiv. Ahh – seveda. Pri uporabi 000WebHost gostovanja obstajajo slabosti. Pravzaprav lahko enake slabosti povemo o vseh brezplačnih ponudnikih spletnega gostovanja.


Obiščite uradno spletno stran 000WebHost ocene 1.8 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (6 glasovi) Pros

 1. So brezplačni
 2. So brez oglasov
 3. Ponujajo spodoben podporni sistem
 4. Ponujajo več brezplačnih funkcij izven spletnega gostovanja

Slabosti

 1. Več pritožb uporabnikov
 2. Odidejo kot nezanesljivi
 3. Izidejo kot marketinška prevara

Podpora1.5Speed2.5Features2.5Value1.5Transparentnost1

Naš uradni pregled gostovanja 000WebHost

O 000WebHost gostovanju je mogoče povedati več stvari. Tri ničle v svoje ime dobijo že od 0,00 dolarja, in to pomenijo. So brezplačen ponudnik spletnega gostovanja in vam ne bodo zaračunali denarja za gostovanje vaše spletne strani.

Najboljše lastnosti gostovanja 000WebHost

Mnogi ljudje lahko mislijo, da bo brezplačni ponudnik spletnega gostovanja bodisi omejevalni v svojih funkcijah, poln oglasov ali pa ne bo zanesljiv. Zdi se, da to ni slučaj pri 000WebHost gostovanju.

So brezplačni

Prva stvar, ki jo boste opazili pri gostovanju 000WebHost, je, da so brezplačni. Za njihove storitve vam ne bodo zaračunali ne denarja. Nimajo nadgradljivih funkcij, s katerimi poskušajo nikljati in prerivati ​​pot skušajo plačati. Prosti pomeni zastonj. Edini način plačila je, če spakirate spletno mesto in greste kam drugam.

So brez oglasov

Ne samo, da ne bodo zasutili vaše spletne strani z oglasi, temveč boste tudi na svojem spletnem mestu lahko gostovali svoje oglase. Za številne ljudi je oglaševanje vir prihodka. Če opazite, kako ne prinašajo nobenega prihodka od oglasov, ki jih prisilijo na vaše spletno mesto, se lahko vprašate, kako zaslužijo.

000WebHost gostovanje si lahko privošči svoje delovanje, saj jih sponzorira Hosting24 – plačano podjetje za spletno gostovanje in možnost nadgradnje, če se vam zdi potrebno plačano gostovanje.

Ponujajo spodoben podporni sistem

Samo zato, ker bodo brezplačno gostili vašo spletno stran, še ne pomeni, da vas bodo zavrnili. Zdaj morda ne ponujajo 24-urne telefonske storitve ali celo klepetanja v živo, vendar vseeno zagotavljajo sistem za podporo elektronskim vstopnicam. Po mojih izkušnjah – to sem moral uporabiti – ne samo, da so hitro odgovorili na moje poizvedbo, ampak so bili dobro poznani in so mi pomagali rešiti težavo. Moja težava ni bila tako tehnična kot nekateri ljudje, o katerih sem prebral, ampak dejstvo, da mi ni bilo treba vleči zob, da bi podprl brezplačno storitev, je bil vsekakor plus. Res sem se počutil, kot da bi imeli v mislih moje najboljše interese.

Ponujajo več brezplačnih funkcij izven spletnega gostovanja

Samo zato, ker so brezplačni ponudniki spletnega gostovanja, še ne pomeni, da niso polne funkcij. Ponudili vam bodo 1,5 GB prostora na disku, 100 GB prometa, PHP, MySQL, FTP, cPanel, graditelja spletnega mesta, samodejnega namestitvenega programa in še več.

Ko primerjate njihove funkcije ob strani s Hosting24 in njihovo različico nadgradnje, morda ne boste dobili toliko, kot si mislite, ampak – spet, to je brezplačno. Največja lastnost, ki jo dobite pri brezplačnem ponudniku spletnega gostovanja, je dejstvo, da vaše spletne strani ne ovirajo izkušenj s tem, da silijo oglase na vaše spletno mesto. Vse drugo je predhodno – lahko spletno mesto zgradite tako, kot želite.

Slabe strani gostovanja 000WebHost

Ahh – seveda. Pri uporabi 000WebHost gostovanja obstajajo slabosti. Pravzaprav lahko enake slabosti povemo o vseh brezplačnih ponudnikih spletnega gostovanja.

V internetu je več pritožb uporabnikov

Ko dobite nekaj brezplačno, ljudje rečejo, da se ne bi smeli pritoževati. Če pa se boste zastavili kot zanesljiv in brezplačen ponudnik spletnega gostovanja, boste morali imeti možnost dostave. Ljudje, ki imajo težave s spletnim gostovanjem 000WebHost, so tisti, za katere menijo, da ponudnik gostovanja ni upošteval pravil, ki jih je določil zase. Pritožijo se nad izbrisanimi datotekami, brez rezervnih možnosti in še več.

Odidejo kot nezanesljivi

Pri vseh očitkih, ki so tam zunaj, je najpogostejši tisti, da so nezanesljivi. Prebral sem eno pritožbo o tem, kje uporabljajo samo 42 MB prostora na disku in njihovo spletno mesto se je ustavilo. Prvi razlog za prevzem je bil, da so vodili nekakšno prevaro. Glede na podrobnosti o tem, kaj je stranka povedala, in dejstvo, da ni šlo za komercialno spletno stran, se morate dvakrat premisliti. Ko je bilo spletno mesto zaprto, niso več šteli za kupca gostovanja 000WebHost, zaradi česar niso bili upravičeni do podpore strankam. To je bil večni Catch-22 s stranko na grenkem koncu palice.

Izidejo kot marketinška prevara

Zdaj to ni bila moja izkušnja, ampak to je bila pritožba ljudi. Mnogi bodo rekli, da spletno gostovanje 000WebHost prihaja kot prevara. Pravijo, da je bila njihova rešitev vedno, ko so potrebovali podporo strankam, da jih nadgradijo in plačajo za svoje spletno gostovanje. Zaradi tega se odpravljajo kot marketinška prevara. Ali je brezplačen, dokler nimaš težav in potem moraš plačati?

Spodnja črta

Za brezplačnega ponudnika spletnega gostovanja sem se jim zdel precej zanesljiv in prijeten za delo. Vendar bi moral vzeti vse, kar rečejo, z zrnom soli preprosto zato, ker so brezplačni. Če bi gradil spletno mesto za e-trgovino, ne bi izbral gostovanja 000WebHost. Če pa bi želel le vrniti nekaj slik skupaj, da bi jih delil, bi bila to pot.

Oglejte si več funkcij

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress

Več na 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map