Ocene 1 in 1: Je gostovanje 1 in 1 Ionos boljše maja 2020?

Ocene 1 in 1: Je gostovanje 1 in 1 Ionos boljše maja 2020?

Ocene 1 in 1: Je gostovanje 1 in 1 Ionos boljše maja 2020?

Contents

Kaj je 1&1 Gostovanje Ionos?

1&1 Ionos gostovanje je spremenjena različica 1and1 – nemškega spletnega gostovalca in registrarja domen. Ustanovljena leta 1988, spadajo med najstarejša podjetja za spletno gostovanje, ki še danes delujejo.


Podjetje 1and1 je s podatkovnimi centri po vsej Evropi in tudi v Lenexi, Kansas, ZDA, eno največjih svetovnih gostiteljskih podjetij.

Konec leta 2018 je 1and1 preoblikoval v 1&1 Ionos.

Torej je dobila novo ime – ali je to sploh dobro?

Kako dobro je 1and1 gostovanje?

1and1 spada med najbolj znane in najdlje tržne blagovne znamke spletnih gostovanj. Obstajata že od prej, preden obstaja Google – staro.

Spominjam se, da sem videl njihove 6 strani oglaševalskih revij, zalepljene v poslovnih revijah – in spomnim se, da so bili videti tako veseli, da se jih ne bi nikoli dotaknil.

Zdi se, da so odrasli in jih je morda treba posneti za leto 2019 in naprej.

Ponosna domača stran, ki prikazuje milijon možnosti.

Toda poleg tega priznanja jih ni veliko, kar bi jih ločilo od stotine drugih konkurenčnih cen in edinstveno predstavljenih spletnih gostiteljev na trgu danes. Medtem ko obstaja nekaj pekov, ki prihajajo s prijavo z 1and1, je uporabniška izkušnja frustrirajoča in njihova zanesljivost se s čim ne more pohvaliti.

Glej Uradno spletno mesto 1 in 1 Ocene 3.3 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (5 glasovi) Pros

 1. Super poceni uvodne cene
 2. Neomejen prostor na disku, spletna mesta in možnosti pasovne širine
 3. Orodje za obnovitev podatkov iz preteklih šestih dni
 4. Upravljajte domeno 1and1 in gostovanje v enem računu

Slabosti

 1. Brez klepeta v živo
 2. Zmede armaturne plošče po meri brez cPanela
 3. Ni možnosti preprodajalca
 4. Hitro in hitro delovanje je manj kot konkurenčno

Povzetek S tako nizkimi uvodnimi cenami ($ .99 na mesec za prvo leto) in neomejenimi spletnimi mesti in spletnim prostorom, 1 in 1 gostovanje je lahko zelo mamljivo. Toda z nekaterimi resnimi pomanjkljivostmi glede zmogljivosti in uporabniške izkušnje verjetno ne boste zadovoljni, ko se prvo leto podraži, cene pa se ustanovijo na običajne cene. Podpora3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparentnost3

Naše uradno 1and1 gostovanje pregled

Obstajajo določene prednosti pri izbiri velike in dolgotrajne korporacije kot spletnega gostitelja in na več načinov 1&1 Ionos ima lahko prednost pred drugimi velikimi imeni, kot je GoDaddy.

Kljub temu večina dobrih stvari o gostovanju 1and1 ni ničesar, kar bi jih odpihnilo. Le malo je, kar ponujajo, zaradi česar so edinstveni ali vodilni v kateri koli kategoriji. Poleg tega smo ugotovili, da je uporabniška izkušnja mejno noro, poleg podpovprečne hitrosti in učinkovitosti delovanja. Priporočamo jih, če že imate domeno 1and1 ali če dajete prednost dodatkom, kot so AdWords krediti, ali morda, če morate gostiti kopico spletnih mest za zelo poceni. Sicer pa obstaja na desetine drugih podjetij, ki ponujajo resnično zvezdniške storitve brez toliko frustracij.

Najboljše lastnosti gostovanja 1and1

Lahko gremo celo daleč, če rečemo, da so vse lastnosti 1and1 v resnici samo področja, kjer so ravno primerne. Toda razčlenitev najosnovnejšega načrta po posameznih lastnostih dejansko lahko kaže na to, da imajo prednost pred drugimi velikimi blagovnimi znamkami, kot sta GoDaddy in HostGator.

Tu so industrijski standardi, ki jih 1and1 izpolnjuje brez težav:

1) Super nizke uvodne cene

1and1 ponuja tisto, kar je verjetno najboljša ponudba za stranke prvega leta na trgu spletnega gostovanja. Medtem ko njihov najosnovnejši načrt gostovanja v skupni rabi stane nekoliko nadpovprečno 7,99 USD na mesec po prvem letu, vaše prvo leto gostovanja stane le 0,99 USD na mesec. To celo premaga ultraproračunski gostitelj WebHostingPad (vsaj eno leto).

2) Neomejena pasovna širina, spletna mesta in spletni prostor

Zlasti če upoštevamo poleg posebnih uvodnih cen, je obljuba toliko neomejenih zmogljivosti neverjetno mamljiva. Eden od primerov uporabe, v katerem vam priporočamo 1and1, bi bil, če bi morali za kratek čas gostiti kopico različnih spletnih mest ob strogem proračunu. Teoretično lahko to storite z 1and1 gostovanjem za manj kot dolar na mesec. Niti GoDaddy niti HostGator tega ne moreta storiti.

Seveda je obljuba o neomejeni pasovni širini le tako dobra kot infrastruktura, ki jo podpira. O zmogljivosti 1and1 na področju hitrosti in upornosti bomo imeli nekaj več povedati nekoliko kasneje. Za še en neomejen načrt s podobno ceno, kot je redna (ne uvodna) cena 1and1, si oglejte DreamHost.

3) Domena je brezplačna, upravlja jo lahko pod enim računom

1and1 vrže brezplačno ime domene z vsakim kupljenim paketom spletnega gostovanja. Poleg tega je 1and1 eden najpogosteje uporabljanih registratorjev domen na spletu. Če ste že kdaj od njih kupili imena domen, lahko ta spletna mesta neovirano gostite, ne da bi ustvarili dodaten račun ali prijavo.

4) Odlični paketi za poslovne bonuse

Skoraj vsako gostiteljsko podjetje ponuja nekakšen poslovno naravnani bonus paket. Paketi, ki jih ponuja gostovanje 1and1, tekmujejo z najboljšimi. Ne samo, da boste prejeli brezplačne dobropise za Google AdWords, Facebook, Bing in Yahoo, ampak boste dobili tudi SSL potrdilo brezplačno. 1and1 ponuja več kot sto priljubljenih orodij za spletna mesta, kot so nakupovalni vozički, diapozitivi in ​​ustvarjalci spletnih mest, ki jih vsi namestite s klikom in so vključeni v vaš načrt. To je zelo lepo, da se z veliko korporacijo spravite v posteljo – imajo povezave in si lahko privoščijo veliko brezplačnih ponudb.

5) 1and1 sodeluje pri prizadevanjih za zeleno gostovanje

Te funkcije niso nujno povezane z vašo izkušnjo z gostovanjem 1and1, lahko pa se sprostite, veste, da sodelujete s podjetjem, ki ceni njegov vpliv na okolje. Njihovi podatkovni centri so nameščeni z obnovljivim virom energije in izvajajo povsem brezpapirno obračunavanje – odlika je mnogim všeč. Niso HostPapa, vendar znamo ceniti njihovo spodbudo k okolju prijaznejšemu poslovanju.

Odpravili so se nekoliko bolj kot nad sijočo preteklostjo.

Slabe strani gostovanja 1 in 1

Vendar pa perki odlične storitve gostovanja ne naredijo! Tu je nekaj velikih vprašanj, ki nas od srca ne priporočajo gostovanja 1and1.

1) Storitev za stranke je hitra, vendar ni zelo koristna

1and1 ponuja podporo 24/7 po telefonu in e-pošti, na večino pa se zelo hitro odzovejo. Težava je v tem, da njihovi predstavniki nimajo ton tehničnega znanja in to se resnično pokaže, ko jih prejmete po telefonu. Če jih imate, kako jih sprehoditi in ustrezno opisati težavo, boste prihranili veliko časa nazaj in nazaj. A resničnost je, da večina strank ne ve, kakšne težave so pri spletnem gostovanju ali kakšno vprašanje je, da se njihovo spletno mesto ustavi, samo vedo, da je nekaj pokvarjeno in jih je treba popraviti.

Oddelku za pomoč strankam 1and1 manjka tudi funkcija za podporo v živo. Nekoliko nenavadno je, da tako velikemu podjetju s toliko viri manjka tako priročen in široko uporabljen način podpore.

Ker je podjetje 1and1 že tako dolgo in služi tako številnim strankam, je splet zasut z groznimi ocenami o njih. Velika večina teh negativnih ocen nenavadno kaže na službo za pomoč strankam. Ugled 1and1 jih resnično nadaljuje in ocene se z leti niso izboljšale. To nas vodi k prepričanju, da je storitev za stranke nekaj resničnega razmišljanja zanje.

2) Brez cPanela in njihova nadzorna plošča je zmedena

1and1 se odpove industrijskemu standardu za nadomestne nadzorne plošče, cPanel. To ni nujno samo po sebi. Mnogo zelo priporočljivih gostiteljev, kot sta vztrajnik in Dreamhost, uporablja armaturno ploščo po meri. Afterall, cPanel ni najbolj poliran program, zato je lažje krmariti. Težava je v tem, da je nadzorna nadzorna plošča 1and1 v resnici manj privlačna in veliko bolj zmedena kot cPanel. Prvič, najpomembnejše območje same nadzorne plošče je meni gornjih prodaj. Drugič, nobena od osnovnih, najpogosteje uporabljenih funkcij (na primer Imenik datotek ali WordPress Namestitve) ni jasna. Vsaj pri cPanelu se tako pogosto uporablja, da je na spletu veliko virov, ki vam lahko pomagajo ugotoviti, kaj storiti. V resnici ne gre za 1and1 in pokličete službo za pomoč strankam, da razreši preprosto težavo, na primer: “Kako naj dodam drugo domeno v svoj račun?” pomeni ogromno izgube časa z veliko priložnost, da se še bolj razočara.

3) Neimpresivno Uptime & Hitrost

Vsa vprašanja v zvezi s storitvijo za stranke in zmedeno armaturno ploščo se lahko oprostijo, če se bo 1and1 izkazal za izjemno zanesljive in hitre. Toda v resnici so le povprečni, morda celo nekoliko pod povprečjem veliko časa. Časi nalaganja strani 1 in 1 so v območju 700-800 ms, kar jih postavlja na počasno stran krivulje zvona. In čeprav ostajajo zvesti svoji 99,9-odstotni garanciji za uptime, niso nikjer blizu vrst ultra zanesljivih gostiteljev, kot sta Siteground ali A2 Hosting.

 

Spodnja črta

Težko je reči ne neomejenim spletnim mestom in pasovnim širinam za manj kot dolar na mesec, toda 1and1 ponuja veliko drugih razlogov, da ne. Za svoj denar lahko dobite veliko, če že imate veliko domen, vendar bodo težave, povezane z njihovo hitrostjo, uporabniško izkušnjo in storitvijo za stranke, še vedno prisotne..

1&1 Gostovalne cene Ionosa & Načrti

Kakšne so vaše možnosti za 1&1 Gostovanje Ionos?

Zmedeno je, ker ga vsak spletni gostitelj predstavi drugače. Vaše potrebe se bodo razlikovale glede na vrsto spletnega mesta, ki ga gradite.

Kaj imamo radi 1&1 Ionos je, da načrte oblikujejo precej jasno. Preprosti in natančni so.

Tabela cen 1 in 1

Tu je kratka razčlenitev možnosti:

BistvenoPoselStrokovnjak
Cenitev4 USD / mesec8 USD / mesec14 USD na mesec
Brezplačna domenaDaDaDa
SSL potrdiloDaDaDa
24/7 PodporaDaDaDa
Spletne strani1Do 5Do 50
Skladiščenje10 GB100 GB500 GB
Baze podatkov 10 (1 GB SSD)25 (1 GB SSD)50 (1 GB SSD)
E-poštni računi1025500
Brezplačna domenaDaDaDa
Začetna zmogljivost LvlOsnovniLvl 1Lvl 3
Zaščita pred zlonamerno programsko opremo SiteLockDa
Mreža za pošiljanje vsebine (CDN)Da
Najboljše zaStarter stiesVeliki spletni projektiVeč velikih spletnih projektov

Naše strokovno mnenje? Načrti so spodobni, vendar če ste na določeni platformi, kot je WordPress, so ti načrti gostovanja precej osnovni in morda nimajo vseh funkcij, ki jih želite.

Če pa želite osnovno gostovanje, pojdite po teh!

In kaj se spuščajo v podrobnosti, če si jih resnično želite, tukaj se pomikate po strani:

1 in 1 ionos drse

Oglejte si več funkcij

1&1 Gostovanje Q&O

1&1 je spletno mesto za gostovanje, ki zelo rad sodeluje s posamezniki in podjetji. Če imate majhno podjetje ali blog, ste morda raziskali nekaj različnih spletnih mest za gostovanje. To zahteva nekaj najpogostejših vprašanj v zvezi z 1&1, ki vam daje več informacij za odločitev o spletnem mestu gostovanja.

Kje 1&1 ima pisarne?

1&1 se nahaja po vsem svetu. Imajo pisarne v Avstriji, Nemčiji, Franciji, Španiji, Veliki Britaniji, na Poljskem, v Kanadi, Italiji, Mehiki in Združenih državah Amerike. Njihov glavni sedež je v Chesterbrooku, PA v Združenih državah Amerike. Podatkovni center je v zelenem objektu v mestu Lenexa, KS. Imajo vso opremo, ki uporabnikom omogoča vse, kar potrebujejo.

Kaj počne Windows gostovanje 1&1 ponudba?

1&1 ponuja gostovanje za Windows in Linux gostovanje za vsakega uporabnika. Lahko uporabite 1&1, ki vam bo pomagal ugotoviti, kateri drevored bi bil boljši za vas. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na 1&1 za pomoč.

Ali obstaja garancija za uptime?

1&1 zagotavlja garancijo za uptime. Zagotavljajo podaljšanje 99,99%. Če pade pod odstotek nadure, lahko zahtevate dobropis za čas izpada. Odvisno od časa izpada, boste prejeli dobropis za izpad.

Ali je mogoče imeti na računu več spletnih mest in domen?

Ja lahko. Za večino 1 je na voljo neomejeno število spletnih mest&1 načrti, čeprav je število baz podatkov lahko omejeno. To lahko vpliva na število spletnih mest, ki jih želite ustvariti. Načrti za WordPress imajo več omejitev, cenejši načrti pa stranke omejujejo na 1 ali 5 mest.

Kakšne so možnosti podpore?

1&1 ponuja različne načine podpore svojim strankam. 24/7 tehnična podpora je na voljo prek telefona, klepeta v živo in e-pošte. Njihov GoToAssist je oblika oddaljene pomoči. Zahteva namestitev programske opreme v računalnik in 1&1 lahko dostopate do vašega računalnika iz njihovega območja.

Ali obstaja garancija za vračilo denarja?

Za tiste, ki želijo prekiniti storitev, obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Ni vse gostovanje v oblaku primerno, da prejmete garancijo za vračilo denarja, zato se boste morali posvetovati z 1&1, če želite prekiniti storitev in preveriti, ali izpolnjujete pogoje.

Ali so na voljo namestitveni programi z enim klikom?

Da, obstajajo. Če uporabljate Linux, ima Click&Build, paket za namestitev z enim klikom. Vključuje več kot 120 skript in spletnih aplikacij za svoje stranke. Če greš s tem načrtom, gre za WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB in Moodle.

Ali 1&1 preseli obstoječe spletno mesto?

Žal 1&1 obstoječega spletnega mesta ne bomo brezplačno preselili. To lahko storite sami ali pa 1&1 to storite za plačilo. Oprema 1&1 uporaba povzroči stroške, zato ne morejo brezplačno preseliti spletnega mesta.

Kolikšna je minimalna pogodba za uporabo 1&1?

Ko iščete pogodbene možnosti, 1&1 ima najmanj en mesec rok večine svojih načrtov. Idealno je za tiste, ki želijo preklopiti, če ga ne marajo uporabljati. Če ne uporabljate 1&1 za polnih 30 dni boste morda upravičeni do prejetja celotnega povračila na svoj račun.

Kakšna je nadzorna plošča, ki je priložena načrtu?

Ko se prijavite za načrt z 1&1, bo imel svojo nadzorno ploščo. CPanel je na voljo, vendar samo za načrte gostovanja v oblaku. Če ste uporabnik sistema Windows, imate možnosti nadzorne plošče Plesk. S kakršnim koli vprašanjem lahko govorite s predstavnikom.

Bi 1&1 je primeren za spletno mesto za e-trgovino?

Vsekakor. Imajo načrte za gostovanje, usmerjene na spletna mesta za e-trgovino. Obstajajo skripti in aplikacije za e-trgovino. To je del Klika&Sestavite paket 1&1 ponudbe. Če potrebujete potrdilo SSL, 1&1 bo predložil potrdilo o nakupu. Za platformo za e-poslovanje lahko uporabite odprte aplikacije, kot so Magento, PrestaShop, osCommerce ali Zen Cart..

Je 1&1 dobro za gostovanje slik in galerij?

Da, so. Za vsak načrt sta na voljo neomejen diskovni prostor in pasovna širina. Klik&Paket za namestitev z enim klikom vsebuje več vrst skript galerije fotografij. To ne bi smelo biti težava, razen če obstajajo velike datoteke, ki jih je treba prenesti. Če imate kakršna koli vprašanja glede vašega paketa, se lahko obrnete na 1&1 za odgovore.

Ali lahko dobim CDN do 1&1?

Ja lahko. CloudFlare je brezplačen z nekaterimi gostovalnimi paketi, vključno z gostovanjem WordPressa. Mirage in Railgun sta priloženi paketu in če želite dobiti paket CDN, je na voljo.

Kateri paketi so najboljši za 1&1 osnovno spletno gostovanje?

Na voljo so številni osnovni paketi spletnega gostovanja z 1&1. So uporabnikom prijazni in enostavni za postavitev svojega idealnega spletnega mesta. Paket za začetno raven je idealen za spletne razvijalce, ki želijo začeti od majhnega podjetja do razcveta, ki ponuja orodja za ustvarjanje preprostih in delujočih spletnih mest na osnovi HTML. 1&1 ponuja paket srednje zmogljivosti, ki je zmogljivejši, ima boljše zmogljivosti in največ prostora za shranjevanje, kar omogoča profesionalno spletno prisotnost. Premijski paket, ki ga ponuja 1&1 ima vrhunsko zmogljivost in shranjevanje ter vključuje neomejen spletni prostor in gostovanje več mest hkrati. Vključuje podporo za strokovne aplikacije, ki vam omogoča, da kar najbolje izkoristite razvojno programsko opremo.

Ali 1&Ko zagotovite gostovanje, zagotovite podporo za razvoj?

1&1 je namenjen delu s svojimi strankami, na več načinov pa vam pomagajo pri razvoju in rasti vašega spletnega mesta. The 1&1 Builder spletnih strani vam ponuja možnost, da ustvarite svoje idealno spletno mesto. Preprost in intuitiven vmesnik vam pomaga ustvariti osupljivo in funkcionalno spletno mesto. Na voljo so profesionalne predloge za izbiro in urejanje namiznih in mobilnih naprav. NetObjects Fusion omogoča uporabnikom popoln nadzor in kreativnost nad svojo spletno stranjo. 1&1 bo vašemu spletnemu mestu pomagal ujeti oči ljudi skozi 1&1 Glasilo Orodje, objavljanje socialnih medijev in 1&SEO orodje za pritegnitev pozornosti ljudi. Z zmogljivimi orodji za analizo lahko vidite, kako deluje vaše spletno mesto in kako obiskovalci uporabljajo vaše spletno mesto.

Ali 1&1 zagotoviti brezplačno spletno gostovanje načrt?

Žal 1&1 nima na voljo brezplačnega načrta gostovanja. Večina strank, ki želijo profesionalno spletno mesto, ki deluje 24 ur na dan, in opremo 1&1 uporaba je nekaj najboljših. Paketi za gostovanje vsebujejo edinstveno domeno, ki ujemajo e-poštne račune za svoje stranke in podporo za različne jezike in baze podatkov, ki so cenovno dostopni. Prvi mesec je brezplačen in lahko traja nekaj mesecev. Če se odločite za pogodbo, je prvih nekaj mesecev brezplačno, plačila pa se bodo začela brez kakršnih koli skritih pristojbin. Če se odločite, da ne boste podpisali pogodbe, se bo začela redna cena, vendar boste vseeno dobili prvih 30 dni brezplačno. Če želite v prvih 30 dneh preklicati načrt, boste prejeli vračilo. Tako lahko preverite, ali vam je paket všeč in preverite, ali bi bil primeren za vas.

Kateri varnostni ukrepi se izvajajo??

Varnost je pomembna za vsako stranko in 1&1 si prizadeva zagotoviti, da je vsako spletno mesto zaščiteno. Visoko zmogljiv podatkovni center ima najnovejše tehnologije. Imajo 300 Gbit / s povezljivosti (zunaj) in visoko zmogljivo zanesljivost za gostovanje spletnih strani. Izboljšana zaščita SSL vključuje zunanji požarni zid, ki preprečuje zunanje napade. Obnova spletnega prostora zagotavlja varnost dragocenim podatkom za gostovanje v Linuxu. Če pride do napada, lahko skrbniki obnovijo podatke do 6 dni iz varnostnih kopij spletnega mesta. Obnavljajo se lahko tudi posamezne datoteke v ločenih mapah. The 1&1 SiteLock izvaja mesečne preglede aplikacij, SQL, injekcijskih in medkriptnih skript. Vse ranljivosti so odpravljene, preden jih bodo hekerji izkoristili. Če greš z 1&1 Paket SiteLock Premium bo prebral do 500 strani in s tem poskrbel za mir vašega podjetja.

Katere možnosti so na voljo za razširitev?

Kadar koli želite razširiti svoje spletno mesto, 1&1 ima na voljo prožne načrte Če so potrebne večje možnosti za shranjevanje in zmogljivost, je potrebna preprosta nadgradnja. Geo redundantni strežniki 1&1 uporaba je najnovejša tehnologija in programska oprema. Funkcije, na voljo prek 1&1 je mogoče nadgraditi kadar koli, vključno z 1&1 SiteLock Basic in 1&1 CDN. SEO Pro, Marketing iskalnikov in ListLocal so del osnovnih paketov gostovanja. Dodate lahko vse dodatne funkcije, ki jih morda potrebujete, kar vam bo pomagalo, da bodo stroški nizki in vzdrževanje minimalno. Odprtokodne aplikacije, kot so WordPress, Joomla! in Drupal vam omogočata, da dodate funkcije v prihodnosti. Za namestitev potrebujejo le nekaj preprostih klikov miške.

Kateri so podporni sistem za spletno gostovanje 1&1 ponudbe?

1&1 navdušuje tako, da oskrbuje več kot 13 milijonov kupcev, njihove izkušnje pa so vsem strankam pomagale veliko. Njihovi tehnični strokovnjaki so visoko usposobljeni in nudijo 24-urno telefonsko in elektronsko podporo za vsako pomoč, ki jo potrebujete. Na vsa vprašanja v zvezi z njihovimi izdelki se odgovori takoj in najdete pravi izdelek, ko vaše podjetje raste. 1&Podjetje 1 posluje od leta 2001 in je eno izmed voditeljev spletnega gostovanja. Njihova storitev za stranke je bila priznana za prirejanje nagrad in ocene strank, ki jih priporočajo 1&1. Tudi če ste sodelovali z gostovanjem spletnih strani, 1&1 vam lahko nudi kakršno koli pomoč, ki jo potrebujete. 1&1 je tu, da vam pomaga izboljšati spletno mesto in razviti vaše podjetje v uspeh.

Kako lahko stopim v stik z 1&1 za pomoč?

Obstaja nekaj različnih načinov za stik z 1&1 za vsako pomoč, ki jo potrebujete. Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, se lahko obrnete na strokovnjake neposredno na 1-866-991-2631. Glede vprašanj v zvezi z obračunavanjem se lahko za pomoč obrnete na 1-877-300-8316. Vsaka naročila za spletno gostovanje lahko storite prek spleta ali po telefonu prek prodajnega oddelka na številko 1-844-871-2631. Več na 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector