Ocene FatCow: Je FatCow hosting res tako odličen za začetnike?

Contents

Kaj je FatCow gostovanje?

FatCow je ponudnik spletnega gostovanja, ki je bil ustanovljen leta 1998 v Burlingtonu v Massachusettsu. Podjetje ponuja en sam skupni načrt gostovanja, ki se trži pri spletnih skrbnikih začetne ravni, kot so lastniki malih podjetij. FatCow je leta 2007 kupila skupina Endurance International.


Kako dobro je gostovanje v FatCow?

FatCow trži začetne lastnike spletnih strani in je zelo privlačen primer za njihovo poslovanje. S samo enim vključujočim načrtom vam odvzamejo veliko stresa pri izbiri funkcij, ki so prave za vas. In z zelo ugodno uvodno ceno se zdi FatCow ena najboljših cen za začetno spletno gostovanje na trgu. A čeprav FatCow na nek način ponuja osvežujočo preprostost in preglednost, njihovi načrti prežemajo zavajajoče in odvečne prodaje, slabo hitrost in čas delovanja ter visoke stopnje obnovitve.

Glej Uradno spletno mesto Ocene FatCow 2.8 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (2 glasovi) Pros

 1. Ekološko prijazno spletno gostovanje
 2. Neomejeno domen
 3. Super dostopen za spletne skrbnike začetnega nivoja
 4. Brezplačni viri za oglaševanje

Slabosti

 1. Brez VPS ali namenskih strežnikov
 2. vDeck Namesto cPanel
 3. Omejena SSL potrdila
 4. Zavajajoče upsells
 5. Spodaj povprečna ura in slaba hitrost

PovzetekNa FatCow se lahko s svojim šaljivim imenom, nizkimi uvodnimi cenami in prijaznim formatom za začetnike zdi naravna izbira za prvega skrbnika spletnih strani. Toda natančnejša preučitev njihove storitve in uspešnosti bi predlagala drugače. Podpora3Speed2.5Features3Value3Transparentnost2.5

Naš uradni pregled gostovanja FatCow

Obstaja več stvari, za katere bomo z veseljem pohvalili gostovanje v FatCowu. Ponujajo namreč čisto in preprosto kratkoročno rešitev gostovanja, ki neznanim ni niti najmanj zastrašujoča. Vendar pa menimo, da je FatCow slaba izbira za vse, ki želijo gostovati na spletnem mestu po obdobju njihove uvodne ponudbene cene. Pod povprečno hitrostjo in časom upodabljanja, zmedenimi prodajnimi cenami in povprečnimi storitvami za stranke je mogoče odpustiti 4 USD na mesec. Ko pa se te stopnje povečajo na skoraj 13 dolarjev na mesec po obnovi, so te težave veliko bolj prekleto.

Najboljše lastnosti gostovanja v FatCow

Kadar je FatCow excels, je enostaven dostop. Od svojega muhastega imena in maskote do enotnega načrta gostovanja, ki ga ponujajo, uspejo pomiriti večji del tehničnega gneva, ki ga lahko začuti začetni webmaster, ko izbere webhost in gostiteljski načrt. Poleg tega ne moremo zanikati, da je njihovo uvodno oblikovanje cen čudovito. Tukaj je tisto, kar naredijo pravilno, in zakaj so morda vredni vaše pozornosti:

En sam (večinoma) skupni načrt gostovanja s skupno vključitvijo

Načrt z velikostjo za vse začetnike očitno ni primeren za nekoga, ki gradi ali vzdržuje spletna mesta za preživljanje. Toda ciljna publika podjetja FatCow je neopažena in odlično delajo tako, da svoj izdelek poenostavijo, da bodo lahko prebavljivi za začetnike. Ponujajo samo en načrt gostovanja v skupni rabi, ki vključuje neomejeno število domen, neomejeno e-poštnih naslovov, neomejeno prostora na disku, obilno pasovno širino, orodja za gradnjo povleci in spusti, digitalne reklamne kredite in brezplačno ime domene za prvo leto. Postopek zoženja natančno tistega, kar potrebujemo od ponudnika gostovanja, je lahko zelo zastrašujoč in stresen za spletnega skrbnika začetne ravni. Cenimo, da ponuja FatCow veliko preglednosti in preprostosti od začetka prodaje.

Zaklenite se z odlično uvodno ceno do tri leta

Za tiste, ki se prvič prijavijo pri FatCow, je njihova uvodna stopnja le 49 USD / leto ali približno 4 USD / mesec. Glede na to, da je njihov paket dokaj konkurenčen z brezplačnim domenskim imenom (prvo leto) in veliko prostora za shranjevanje e-poštnih in spletnih datotek, je to precej velika vrednost. Še več, če ste pripravljeni plačati vnaprej, lahko to zelo nizko ceno zaklenete do tri leta.

Brezplačni viri za oglaševanje

Kot večina evropskih spletnih gostiteljev, ki je v lasti EIG, je tudi sodelovanje na FatCowu v velikem številu digitalnih oglaševalskih kreditov. To vključuje 100 USD v Bing in AdWords kreditih, kot tudi brezplačen seznam na YellowPage.com. Seveda, YellowPage.com je precej zastarel učinkovitost spletnih imenikov je vprašljiva, vendar je brezplačno.

Poganja ga energija vetra

Če ste sploh občutljivi za korporativne občutljivosti, je lahko dejstvo, da je FatCow v lasti EIG, za vas nekoliko izklop. To je razumljivo, toda FatCow ima nekaj odkupnih in zelo nekorporativnih lastnosti. Namreč, imajo zeleni pečat, ki jih preveri, da 100% poganjajo vetrno energijo. To dosežejo z izravnavo porabe energije v vseh njihovih podatkovnih centrih, strežnikih in pisarnah z 200-odstotno naložbo v obnovljive energetske certifikate.

Slabe strani gostovanja FatCow

Kljub njihovi začetniški prijazni strukturi in trženju je v FatCow povezanih nekaj rdečih zastav, ki jih morate upoštevati, preden se z njimi prijavite. Čeprav trdimo, da so njihove storitve dobra vrednost za uvodne cene, obstaja več razlogov, da FatCow ni primeren za dolgoročno rešitev spletnega gostovanja.

Obnovitveni tečaj Spike 310%

Uvodne cene programa FatCow so veliko, zato jih lahko zaklenete do tri leta, če plačate vnaprej. Vendar bodite pripravljeni na resen šok nalepk, ko bo to obdobje konec. Letne cene FatCow-a naraščajo s 49 dolarjev na leto na 155 dolarjev na leto, s poskokom iz podjetja, ki gostuje proračun, na eno dražjih možnosti na trgu v enem samem koraku koledarske strani. Zdaj z veseljem plačujemo premijske cene za premijske storitve. Kakor vam bo pokazal preostanek našega pregleda, pa FatCow precej manjka od nagrade.

Zelo počasen čas nalaganja strani

Kot lahko pove že njihovo ime, gostovanje v FatCow ni hitro. Dejansko so časi nalaganja strani v zadnjih nekaj letih dosledno dosegli daleč pod povprečjem industrije. Kadar povprečje v industriji za čas nalaganja strani znaša približno 700 ms, FatCow v povprečju znaša več kot 1200 ms. To je resno počasno in lahko povzroči veliko škodo za vaše spletno mesto. Ne le da lahko škoduje uvrstitvi vašega iskalnika, ampak lahko tudi drastično poveča stopnjo obiskov obiskovalcev. S takšnimi zaostajajočimi strežniki je malo verjetno, da boste kdaj izkoristili veliko pasovno širino, ki vam jo obljubljajo ob prijavi.

Pod povprečjem Uptime

Na splošno spletni lastniki EIG nimajo najboljših rezultatov s povprečnimi uptime. iPage je odličen primer tega, medtem ko je Web.com izjema. Medtem ko FatCow nima najslabšega povprečnega časa nadgradnje, kar smo jih kdaj srečali, je podpovprečen, in to bi moralo zadevati vsakega njihovega potencialnega kupca. FatCow se samo prikrajša za 99,9% podaljška, kar je polovica časa manj od te oznake. Če pogledamo stvari, večina podjetij za gostovanje ponuja 99,9-odstotno jamstvo za čas, kar pomeni, da bodo izdali delna nadomestila za morebitne odmore, ki niso daljši od 15 ur na leto. FatCow ne ponuja takšnih garancij in tudi njihova uspešnost ni prav nič pomirjujoča.

Brez VPS ali namenskih strežnikov

FatCow ponuja samo eno vrsto gostovanja: skupno gostovanje. Seveda to traja veliko analiz-paraliza od prvotnega odločanja, lahko pa tudi škodi obstoječim kupcem, ki doživljajo veliko rast. Če ne ponujajo namenskih strežnikov ali linij VPS, odtujitev celotne publike zahteva ali bi lahko prerasla v zahtevo teh storitev. To pomeni, da če v vladi, zdravstvu ali drugače shranjujete občutljive podatke, FatCow ni dobra izbira za vas.

Brez cPanela

FatCow namesto cPanela uporablja nadzorno ploščo po meri. Čeprav to ni nujno prerekanje, je odstopanje od industrijskega standarda. To je nekaj, kar morate upoštevati, če ste navajeni na cPanel, če nameravate izkoristiti dejstvo, da v spletu obilujejo vire, povezane s cPanelom. To je morda nekaj, kar morate upoštevati, če nameravate v prihodnosti zapustiti FatCow; nekateri spletni gostitelji bodo prek vašega spletnega mesta prenesli samo podjetje, ki gosti gostovanje, ki uporablja tudi cPanel. Majhna pomaranča je en primer.

Slabo ugledno podporo strankam

Podpora strankam je težko presoditi, vendar obstajajo nekateri ključni kazalci, kako resno podjetje daje prednost svojemu oddelku za pomoč strankam. Kot prvo je ponavadi dober znak, če je podjetje investiralo v izgradnjo robustne knjižnice virov za samopomoč in vodnikov za odpravljanje težav. Medtem ko je FatCow to storil v določeni meri, pa niso nikjer blizu ravni GoDaddy ali HostGator. Uporabniški priročniki FatCow se osredotočajo predvsem na nastavitev vašega spletnega mesta, ne na bolj napredne teme ali težave s snemanjem.

Za težave, ki jih ni mogoče rešiti s pomočjo samih virov (za katere obstaja nešteto možnosti), FatCow ponuja tudi podporo za telefon, e-pošto in podporo za klepet v živo. Medtem ko je ta paleta možnosti pohvalna, je čas obratovanja za vse tri kanale manj kot hiter. Pričakujete približno 15 minut na čakanju ali v čakalni vrsti za podporo klepeta in čez dan za odgovor prek e-pošte. Še slabše se zdi, da se predstavniki za podporo strankam usposabljajo predvsem kot prodajni ljudje, ne pa kot podporno osebje. Tukaj je nekaj nadgradenj, ki se jih lahko veselite, če se boste prijavili v FatCow:

Zavajajoče in odvečne upsells

Čeprav čestitamo FatCow-u za prvi pregled njihovih storitev, je čas za preverjanje zgodbe drugačen. Pripravite se na bombardiranje z majhnimi dodatki, napisanimi v strašno zmedenem jeziku. Pazite, da ne plačate njihovega „WordPress gostovanja“, kar je zelo zoprno, češ, da jim lahko plačaš, da predhodno namestijo nekaj povprečnih vtičnikov, ki bi jih sicer lahko našli brezplačno. Pazite tudi, preden kupite Google Apps (Namig: Google jih ponuja brezplačno) ali Samodejno dnevno varnostno kopiranje (Namig: to je že vključeno v vaš paket). Za tiste, ki vedo, je to velik izklop. Ponudba teh dodatkov kot “storitev” je v bistvu le plenjenje začetnikom, ki ne vedo nič bolje.

Spodnja črta:

FatCow bi lahko bil odlična kratkoročna možnost za nekoga, ki bi rad preizkusil kup stvari na različnih področjih, toda dejstvo je, da njihove storitve niso zelo zanesljive. Počasen čas nalaganja strani in povprečen čas upodabljanja sta morda dopustna zaradi nizke uvodne cene, vendar ta vprašanja s stopnjo obnavljanja postanejo resnejša. Priporočamo jih, če imate zelo specifične kratkoročne potrebe s proračunom, vendar ne kot dolgoročno rešitev za gostovanje.

Oglejte si več funkcij

Vprašanja in odgovori o gostovanju v FatCow

Gostovanje z FatCow: Kaj morate vedeti

FatCow Hosting ima šaljivo ime, spletno mesto, napolnjeno z muhavostjo in dolgoletnimi izkušnjami zadovoljnih strank. Med temi tisoč podjetji, ki gostijo spletno gostovanje, pa je nekaj stvari, zaradi katerih podjetje izstopa od ostalih. Ogledali smo si vrednosti in izdelke podjetja in ugotovili, da ima FatCow hosting poleg svojega imena in logotipa solidne načrte, ki so te stranke razveselili.

Kako se je začelo gostovanje v FatCow?

Podjetje je eno najstarejših gostujočih podjetij tam, z ustanoviteljem Jackiejem Fewellom se je začelo leta 1997, začelo pa se je začeti leta 1998. Po samo nekaj kratkih letih je podjetje doživelo ogromno rast, vsako leto je povečalo prihodke za približno 25 odstotkov in širilo dobiček marža od 4 do 11 odstotkov.

Ta rast v kombinaciji z zvestobo strankam in nenehno solidno ponudbo izdelkov je pritegnila pozornost Endurance International Group, rastoče matične družbe več kot 75 različnih gostovalnih podjetij. Fewell, ki je bila na čelu FatCow več kot sedem let, je ostala podpredsednica trženja, ko je EIG kupil FatCow leta 2004. Po odstopu je službovala kot svetovalka, preden se je preselila v drugo panogo.

Kot številna druga podjetja, ki jih je kupil EIG, je tudi FatCow imel odlične ocene strank, ki so po prevzemu izgubile nekaj navdušenja. Še naprej trdijo, da so svojim strankam namenjeni, da svojim strankam zagotavljajo resnično poslovno vrednost, saj jim zagotavljajo odlično storitev za stranke in zadovoljujejo njihove potrebe z uporabo enoplastnega načrta, filozofije ene cene, ki jo lahko začnejo uporabljati tudi tisti, ki so novi na gostovanju.

Kaj loči FatCow?

Gostovanje FatCow ureja njegova prisega HeiferCratic, za katero pravijo, da je namenjena “podpiranju in ustvarjanju kreativnosti.” V prisegi je zapisano, da želijo preko izbranih medijev prepoznati in negovati strasti svojih kupcev, tako da ponujajo podporno podporo, ki bo strankam pomagala rešiti vsako situacijo s pozitivno naravnanostjo. Svojim strankam želijo omogočiti prijetno in enostavno spletno izkušnjo.

V ta namen se je FatCow postavil v položaj čistega, lahko razumljivega in navigacijskega postopka prijave, celovite podpore in nege ter integracije s številnimi različnimi ponudniki storitev. Na žalost je veliko kupcev, ki so to že na začetku cenili, ugotovilo, da FatCow že od prevzema spada v normo, da ne izpolni svojih objavljenih in promoviranih pričakovanj.

Kakšne skupne gostovalne načrte ponuja FatCow?

Izvirni načrt FatCow, ki je enotno imenovan Originalni načrt FatCow, stane uporabnikom le 49 dolarjev za prvo leto. Stranke dobijo neomejene domene, prostor na disku in pasovno širino, ki je omejena na “oodles”, kar pomeni, da če izpolnjujete njihove pogoje storitve in ne presegajo običajne uporabe spletnega mesta po vaši velikosti, bi morali biti v redu in se ne soočajo z resnimi kaznimi.

Poleg tega FatCow ponuja tudi druge neomejene vire, kot so uporabniki FTP in pod uporabniki in e-poštni nabiralniki POP. Dobite tudi brezplačno ime domene in orodja, s katerimi ga lahko zaženete in zaženete, kot je graditelj spletnih mest z brezplačno naročnino na Script Barn, varnost SSL, integracije nakupovalnih vozičkov in 1 GB prostora za shranjevanje na JustCloud.

Po prvem letu ima načrt različne možnosti podaljšanja, od 14,95 USD na mesec za en, tri ali 12-mesečni termin, 13,95 USD na mesec za 24-mesečni termin ali 12,95 USD na mesec za 36-mesečni termin.

Ali FatCow ponuja kakršne koli namenske strežniške storitve?

FatCow gostovanje ima drsno lestvico, ki lahko zadovolji namenske potrebe strežnika na treh različnih ravneh. Vsi načrti vključujejo cPanel, ki je industrijski standard in je odlična funkcija, brezplačno ime domene in CentOS 6.4 za njihov operacijski sistem.

Namensko gostovanje ponuja tudi 24-urno podporo njihovih strokovnjakov, kar pomeni, da boste z rastjo vašega spletnega mesta dosegli visoko raven varnosti in učinkovitosti ter s kratkim odzivnim časom za svoje obiskovalce. Kupci, ki se odločijo za namenske strežnike, imajo popoln nadzor nad svojimi zasebnimi strežniki. Ustvarijo lahko neomejene domene in poddomene, račune POP3, baze podatkov MySQL in račune FTP, prihajajo s 13 različnimi prednastavljenimi skripti in vključujejo dnevnike o napakah in napotnice, dostop do surovega dnevnika in AWstats.

 • Startup načrt vključuje 2 jedra na strežniku Intel XEON E3-1220LV2 3,5 GHZ, s 4 GB RAM-a, 500 GB pomnilnika, 5TB pasovne širine in tremi naslovi IP, za začetno promocijsko hitrost 119,99 USD / mesec, ki se bo podaljšala s 149,99 USD / mesec.
 • Strokovni načrt vključuje 4 jedra na strežniku 3,2 GHz Intel Xeon E3-1265LV2 z 8 GB RAM-a, 1000 GB pomnilnika, pasovno širino 10 TB in štirimi naslovi IP. Načrt ima uvodni popust v višini 151,99 USD / mesec, podaljšuje pa se pri 189,99 USD / mesec.
 • Načrt podjetja vključuje 4 jedra s 16 GB RAM-a na strežniku Intel XEON E3-1230V2 3,7 GHZ s shranjevanjem 1000 GB, pasovno širino 15 TB in petimi naslovi za 191,99 USD / mesec (obnavlja se pri 239,99 USD / mesec).
Kaj pa, če želim nekaj gostovanja v skupnem in namenskem gostovanju na FatCow gostovanju?

VPS gostovanje ali virtualni zasebni strežniki so polzasebni strežniki, ki imajo manj strank kot skupni strežnik in vam omogočajo raven nadzora, ki je bližje namenskemu gostovanju s ceno, ki je nižja od resničnega namenskega načrta. Strokovno podporo dobivate 24/7 in to je odličen način za prilagoditev rastočih spletnih mest s prilagodljivimi viri.

Načrti VPS programa FatCow Hosting vključujejo cPanel, skupaj z neobveznim korenskim dostopom ali v celoti upravljanim načrtom. Načrti dobijo tudi brezplačno registracijo domene, skupaj s skripti in načrti dnevnikov, ki so vključeni v namenske načrte gostovanja. Ti načrti vključujejo tudi neomejene domene in poddomene, račune POP3, baze podatkov MySQL in račune FTP.

Obstajajo tri različne možnosti načrta, ki vključujejo CentOS 6.4.

 • Osnovni načrt se začne pri prvem mandatu pri 19,99 USD / mesec, obnovi pa pri 24,99 USD / mesec. Načrt vključuje 1 jedrni CP in 1 GB RAM-a, s 40 GB pomnilnika, 1TB pasovno širino in enim IP naslovom.
 • Poslovni načrt, ki se pri prvem mandatu začne s 47,99 USD / mesec in obnovi s 59,99 USD / mesec, vključuje 2 jedrna CPU, 4 GB RAM-a, 90 GB pomnilnika, 3TB pasovno širino in dva naslova IP.
 • Optimalni načrt vključuje 4 jedrni procesor, 8 GB RAM-a, 120 GB pomnilnika, 4TB pasovno širino in dva IP naslova za 79,99 USD / mesec v prvem mandatu in 99,99 USD / mesec po obnovi.
Ali ima FatCow gostovanje kakšne posebne načrte za WordPress?

Ponujajo dva skupna načrta, usmerjena v WordPress, oba pa imata prilagojeno nadzorno ploščo, vnaprej nameščene teme in vtičnike, kot sta W3 Total Cache in Jetpack. Partnerstvo s SiteLock povečuje vašo varnost in zaščito, tako da med spanjem odstrani zlonamerno programsko opremo, oni pa optimizirajo vaš strežnik tako, da omejijo število strank, dajo vam najvišjo hitrost in dosledno posodobitev.

 • WP Starter, osnovni načrt, vključuje brezplačno registracijo domene, skupaj z neomejenim diskovnim prostorom in pasovno širino, za 3,75 USD na mesec za prvi mandat storitve.
 • WP Essential, ki za prvi mandat stane 6,95 USD na mesec, vključuje večjo možnost tem in vtičnikov, deluxe varnostni sveženj, 24/7 podporo strokovnjakov in strežnike na osnovi SSD, ki povečajo vašo hitrost. Ta načrt vključuje tudi brezplačno registracijo domene.
Kakšen je čas delovanja FatCow Hosting in ali je to zagotovljeno??

Medtem ko FatCow gostovanje zdaj ne daje nobenih garancij glede nadomestitve, so v preteklosti nudili 99,9-odstotno jamstvo za nadomestitev, kar pomeni, da bo vaše spletno mesto vsak mesec manjše od 45 minut. Kupci so danes videli povprečno 12-mesečno podaljšanje 99,89 odstotka, kar je povprečno približno 47 in pol minut premora vsak mesec. Vendar pa je bilo nekaj mesecev, ko so imeli kupci 99,99-odstotno podaljšanje – kar jim je omogočilo izjemno podaljšanje, kar pomeni, da je bilo vsak mesec manj kot pet minut odmora.

Povprečje ni slabo in je blizu tistemu, kar nudijo tudi drugi, in če se mesec dni lotite z dobrim delom, boste imeli večjo korist. Na žalost pa mnoga od teh drugih podjetij zagotavljajo svoj delovni čas, kar pogosto pomeni, da boste prejeli dobropis za kakršen koli izpad, in to ni možnost pri FatCow hostingu.

Ali obstajajo kakršna koli jamstva s FatCow gostovanjem?

FatCow hosting ponuja, da kupcem, ki niso zadovoljni s svojim načrtom gostovanja, 30-dnevno jamstvo vračila denarja. Njihova garancija je podobna večini drugih, saj boste prejeli vračilo za storitve, ki jih nudi FatCow Hosting; pristojbine tretjih oseb, vključno z registracijo domenskega imena v vrednosti 15 USD. To pa še pomeni, da lahko v primeru, da se odločite za zamenjavo podjetij, ime domene vzamete s seboj.

Upoštevajte, da FatCow Hosting, za razliko od drugih podjetij, daje to garancijo na voljo samo strankam, ki so plačale s kreditnimi karticami, ko so se registrirale.

Kako lahko začnem?

FatCow ima razmeroma enostaven postopek prijave, brez veliko dodatnih pritiskov, ki jih dodate k prodaji. Pri FatCow Hosting nam je všeč, da lahko, ker so v večino svojih načrtov vključili cPanel, lahko ponudijo brezplačen prenos za skoraj vsa spletna mesta. To pomeni, da ko se bodo odločili za prehod na FatCow, bodo njihovi strokovnjaki premaknili spletno mesto na strežnike in zagotovili, da bo vse tako, kot ste si zamislili, preden začnete živeti.

Ali FatCow gostovanje ponuja zelene rešitve?

Podjetje želi svoje pašnike in vse druge ohraniti zelene z uporabo okolju prijaznih možnosti. Njihove pisarne in podatkovni centri v celoti napajajo vetrno energijo, kar porabo energije izravna za 200 odstotkov; za vsako KWH električne energije, ki jo uporablja FatCow, podjetje kupi dvakrat več certifikatov o obnovljivi energiji za proizvodnjo energije, ki jo daje veter. Posledično so lahko iz ozračja vsako leto zadržali 999 metrskih ton ogljikovega dioksida.

Kjer so njihovi strežniki?

Podatkovni centri družbe FatCow so v Bostonu, kjer imajo več petabajtov prostora za shranjevanje v več tisoč tiskalnikih. Skupaj ti centri tvorijo več kot 2400 kvadratnih metrov skladišča. Prvi računalnik, ki je na voljo za skupne načrte, bo prek svojih združenih strežnikov služil strankam, ki želijo dostopati do strankinega spletnega mesta, kar, kot pravijo, omogoča hitrejši čas nalaganja in krajši čas zastoja..

Ali FatCow ponuja kakršne koli varnostne kopije?

Podjetje ima omrežno shranjeno shrambo, ki omogoča dostop do podatkov do vseh naprav. Skozi grozdano omrežje se vsak stroj ujema z enakim strojem, ki bo prevzel napako v primeru, da pride do zrušenja ali težave s primarno enoto. Varnostne kopije so narejene na drug strežniški niz z zrcalno kopijo podatkov.

Pogoji storitve podjetja jasno navajajo, da so stranke odgovorne za varnostno kopiranje svojih spletnih mest, vsebine in e-poštnih sporočil v lokalni računalnik skupaj z dodatno kopijo. FatCow ima nekaj začasnih varnostnih kopij za stranke VPS, vendar jih le za kratek čas vzdržuje v primeru napake v strojni opremi; podjetje ne jamči za te varnostne kopije.

Kako je s službo za stranke FatCow?

Podjetje je za svoje storitve dobivalo hude preglede, v zadnjih nekaj letih pa so se kupci pritoževali nad dolgimi vrsticami za podporo strankam, neusklajenostjo s tistimi z načrti, ki vključujejo strokovno podporo, nerešene težave in malo empatije do strank, ki se spopadajo s temi. situacije.

Ponujajo več načinov, kako priti do njih, od elektronske pošte ali obrazcev, do telefona in klepeta v živo, in upoštevajo, da je za pomoč na voljo njihova skupina za podporo 24 ur na dan. Poleg tega imajo obsežno zbirko znanja in uporabniške priročnike za pogosto zastavljena vprašanja.

Ali priporočamo FatCow?

V primerjavi z drugimi gostitelji ima FatCow temeljit načrt, ki je prvo leto zelo stroškovno učinkovit. Njihovi namenski načrti in načrti VPS bi bili najprimernejši za tiste, ki imajo nekaj izkušenj, vendar pa skupni in WordPress načrti ponujajo obširen seznam funkcij in koristi, s katerimi lahko izboljšate svoje spletno mesto in vam omogočite, da vaše spletno mesto raste..

Več na FatCow.com

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map