Ocene gostovanja Greengeeksa maj 2020: Ali se Greengeeks splača?

Kako dobro je Greengeeks gostovanje?

Greengeeks se osredotoča na zagotavljanje cenovno ugodnega gostovanja z okoljskim naklonom. Zagotavljajo veliko osnov in dobro sodelujejo z WordPressom. Dnevne varnostne kopije in pomoč pri selitvi na spletno mesto so velik plus. Nekatere pomanjkljivosti vključujejo podporo, ki ni tako dobra kot drugi vodilni v panogi, in e-pošto, ki se nadzoruje zunaj cPanela. Spodaj si oglejte, ali so primerni za vas.


Greengeeks Ocene 3 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (2 glasovi) Pros

 1. Proračun za spletno gostovanje podjetja
 2. 24/7 Podpora strankam
 3. Vsakodnevno varnostno kopiranje
 4. Neomejeno gostovanje
 5. Brezplačno za nastavitev in selitev
 6. Zasnovan za WordPress

Slabosti

 1. Nekaj ​​slabe strani njihove podpore strankam
 2. Nekaj ​​skritih pristojbin za vračilo
 3. Če ni pripravljeno, zaračunajte varnostne kopije
 4. Pomanjkanje orodij za ustvarjanje mobilnih spletnih mest
 5. Ne morem upravljati e-pošte prek cPanela

Podpora3Speed3.5Osebnosti3Value3Transparentnost2.5

Naš uradni pregled Greengeeks gostovanja

Lahko uganite, po čem je Greengeeks znan? Znani so po vplivu na okolje v industriji spletnih gostovanj. Od članstva Agencije za varstvo okolja do uporabe vetrne energije za svoje strežnike so podjetje, ki razmišlja naprej, ki ima v mislih planet.

Najboljše lastnosti gostovanja Greengeeksa

Greengeeks je storitev gostovanja na ravni proračuna. Ponujajo vse, kar veliki fantje počnejo po znižani ceni. Poleg tega to počnejo z upoštevanjem okolja.

Greengeeks sprejema zeleno pobudo

Greengeeks oglašuje, da so 300 odstotkov zeleni. Kaj to pomeni? To pomeni, da bodo za vsako porabljeno enoto energije kupile trikrat večjo količino energije v vetrni energiji. Celotna ideja je, da če uporabljate Greengeeks, ne boste imeli le nižjega ogljičnega odtisa, boste imeli negativen odtis ogljika. Z drugimi besedami, pozitivno vplivate na okolje.

Vsakodnevno varnostno kopiranje

Vsako gostiteljsko podjetje dnevno ne izdeluje varnostnih kopij vašega spletnega mesta. Greengeeks natančno razume, kako pomembni so vaši podatki za vas. Svoj denar dajo tam, kjer so njihova usta, in dnevno izvajajo varnostne kopije strežnikov. Če se z vašimi podatki kaj zgodi, boste izgubili le en dan vreden dela.

Neomejeno gostovanje

Imeti neomejeno število domen je lepa lastnost podjetja za spletno gostovanje. To pomeni, da imate lahko v enem računu neomejeno število registriranih domen. To vključuje tudi nešteto število poddomen in e-poštnih računov. Če se ukvarjate s prelistavanjem domen, je Greengeeks odlično mesto za njihovo parkiranje.

Brezplačno za nastavitev in selitev

Edina pristojbina, ki jo boste morali plačati Greengeeks, so vaše mesečne storitve. Ne boste vam zaračunali, da nastavite svoje spletno mesto na njihovih strežnikih, niti vam ne zaračunajo selitve na Greengeeks. Isto načelo velja, če želite podatke prenašati iz ene domene v drugo. V tem pogledu je migracija podatkov prosta. Vse je vključeno v vašo mesečno naročnino.

Zasnovan za WordPress

Greengeeks je zasnovan za WordPress. Imajo odličen cPanel (nadzor nad e-pošto, glej spodaj) in omogočajo namestitev WordPress-a in vseh združljivih vtičnikov z enim klikom. Če bi raziskali razdelek za pomoč Greengeeksa, bi našli celoten razdelek, ki vam bo pomagal pri WordPressu. Ko uporabljate WordPress z Greengeeksom, vam bo Greengeeks ponudil brezplačno ime domene.

Začeli vas bodo

Greengeeks ponuja več kot ponuja predloge za izdelavo spletnega mesta. Brezplačno zagotavljajo storitev gradnje spletnega mesta. Z uporabo ene od njihovih predlog bo Greengeeks izdelal vaše spletno mesto z vsemi vašimi informacijami, ustvaril pet e-poštnih naslovov, priloženih imenu vašega domene, in vaše spletno mesto predal v iskalne imenike Google, Yahoo in Bing..

Veliko možnosti za razširjanje

Ko boste pripravljeni, vam bo Greengeeks omogočil spreminjanje obsega spletnega mesta s ponudbo VPS ali namenskih strežniških možnosti. Vse standardne dobrote so priložene – vključno s posebnimi SSL certifikati. Namenska potrdila SSL so ključnega pomena za ljudi, ki vodijo svoja spletna mesta za e-trgovino, saj transakcija na spletnem mestu postane bolj varna.

Slabe strani Greengeeks gostovanja

Dobro in slabo od njihove podpore strankam

Greengeeks nudi 24-urno podporo strankam za celodnevno podporo. Čeprav njihova telefonska podpora ni 24 ur, je podpora za klepet v življenju. To je dober del njihovega pravilnika o storitvah za stranke. Del, v katerega nismo bili tako prepričani, je bil, ko smo dobili podporo – dobili smo občutek, da bi njihovi predstavniki za podporo strankam lahko uporabili več usposabljanja.

Nekaj ​​skritih pristojbin za vračilo

Greengeeks ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Ne povedo vam, da druge pristojbine, na primer registracija domen, niso vračljive. Čeprav je ta praksa standardna med vsemi gostiteljskimi podjetji, smo ugotovili, da so bile njihove pristojbine za registracijo do trikrat višje od drugih spletnih mest ali če smo ime domene registrirali sami. Z drugimi besedami, zdi se, kot da Greengeeks ustvarja dobiček od registracije domenskega imena in noče ponuditi vračila pod pretvezo, da mu to reče registracija domene..

Pomanjkanje orodij za ustvarjanje mobilnih spletnih mest

Greengeeks ne ponuja orodij, ki bi vam pomagala pri ustvarjanju mobilnih spletnih mest. Vsak lastnik spletnega mesta ve, da morata imeti dve različici svojih spletnih mest – eno za namizne in prenosne računalnike ter drugo za mobilne naprave, kot so pametni telefoni in tablični računalniki. Vendar se lahko obrnete tudi na druge kraje.

Ne morem upravljati e-pošte prek cPanela

To smo vrgli tja, ker ima vsako drugo podjetje za spletno gostovanje, ki ponuja e-pošto, možnost upravljanja omenjene e-pošte prek svojega ne glede na cPanel. Greengeeks tega ne zagotavlja. Imajo orodja za upravljanje e-pošte, vendar niso na voljo prek cPanela.

Spodnja črta

Greengeeks je odlično podjetje za spletno gostovanje z zelenim zasukom. Razumejo, kako posel deluje v današnjem dnevu in starosti – da ga vodijo Millennials. Tisočletja so mehko mesto za podjetja, ki sprejmejo mero korporativne odgovornosti za skrb o planetu.

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map