Ocene gostovanja iPage: Umazano poceni gostovanje pri 1,99 USD / mesec – maj 2020

Contents

iPage: poceni in umazano

Na nek način imamo radi, kako preprost je iPage.


Mislim na 1,99 USD na mesec za gostovanje?

To je skoraj brezplačno.

poceni posnetek zaslona gostovanja

poceni posnetek zaslona gostovanja Mislim, da je precej cenovno ugodno.

Od gostitelja ne moreš pričakovati tako poceni in če že, pojdi.

IPage je bilo ustanovljeno leta 1998, podjetje za spletno gostovanje, ki ga je leta 2009 kupila Endurance International Group (EIG). Sedež ima v Burlingtonu v Massachusettsu. (Dolgočasna dejstva, ki jih morda želite vedeti).

Zdaj razburljive stvari – ali je vredno tega?

Kako dober je iPage gostovanje?

iPage ni posebej hiter ali zanesljiv, njihove lastnosti so lahko zmede, njihova storitev za stranke pa ni svetovni.

Toda ob tem so neverjetno poceni. Pri njihovem najosnovnejšem načrtu (prvih 12 mesecev) je 1,99 USD na mesec težko preveč pritoževati nad kakršnimi koli pomanjkljivostmi v storitvi. Skoraj vedno bi priporočili, da za boljši izdelek plačate nekoliko več, če pa je vaš proračun zelo tesen, je iPage morda le gostitelj, ki ga potrebujete. Bodite samo pripravljeni, da upravljate svoja pričakovanja.

Glej Uradno spletno mesto

Naš strokovni iPage gostovanje pregled

Verjetno ste na iPage vklopili zaradi noro poceni uvodnih cen 1,99 USD / mesec za skupno gostovanje.

Vau – to so lepi bonboni.

Za manj kot en visok latte na mesec dobite strežnik na pol poti po državi, ki bo vaše spletno mesto postavil za vas 24/7, ki ga izvajajo strokovni tehniki.

Resno, to je nekaj poceni gostovanja.

Zagotovo so zelo nizke cene prav tako dober razlog kot nakup vseh načinov gostovanja.

Na potrošniku boste določili vrednost izdelka. Na nas pa je, da vam pomagamo pretehtati prednosti in slabosti! Skratka, menimo, da iPage pušča veliko želenega glede hitrosti, zanesljivosti in podpore. Toda s kopico neomejenih funkcij in orodij za spletno gradnjo, ki so kot nalašč za začetnike, lahko poceni uvodne cene ravno ta paket naredijo točno tisto, kar iščete.

Najboljše lastnosti gostovanja iPage

Gostovanje z iPage je nedvomno veliko nad zelo poceni uvodne cene, vendar začnimo tam.

1) iPage cene so neumne poceni (s 3-letno zavezo)

Medtem ko večina standardnih programov gostovanja v skupni rabi pade v razpon od 4 do 12 USD / mesec, podpis za iPage stane samo 1,99 USD na mesec za prva 3 leta gostovanja. To jih postavlja v isto ceno kot WebHostingPad (1,99 USD / mesec, tudi po prvih 12 mesecih), čeprav z veseljem poročamo, da so storitve iPage bolj zanesljive.

Ta uvodna ponudba vabi na množico kupcev, vendar teh kupcev morda ne bo tako zasijalo, ko bodo nastopili prvi 36 mesecev. Osnovni načrt je njihov edini načrt gostovanja v skupni rabi in v 4. letu raketira do 7,99 USD / mesec, kar jih zagotovo uvršča v skupni gostovalni spekter v skupnem razponu..

Če pa preizkušate kratkoročne projekte, je iPage dejansko lahko primeren. Ko se začne prvo obdobje, boste že dobro predstavili, ali ste dovolj veseli, da lahko nadaljujete z njihovimi storitvami.

Poleg tega iPage dejansko omogoča plačevanje mesečno, kjer preveč gostiteljev oglašuje svoje mesečne cene, vendar zahteva vnaprejšnje plačilo za leto ali dve leti ali tri leta. V primerjavi s plačilom leto 1and1 ali s tremi leti vnaprej za DreamHost je mesečno zaračunavanje iPage-a izredno osvežujoče za fobe za zavezo tam.

2) Neomejene domene v enem računu

iPage vam omogoča, da imate v enem računu registrirane neomejene domene. Poleg tega vam podarijo eno brezplačno domeno, ko se prijavite kot nov uporabnik. Od tam lahko pod eno streho dodate toliko domen. Če želite to funkcijo še izboljšati, lahko v vsaki domeni imate toliko poddomena, kolikor želite.

Obstaja veliko ljudi, ki se ukvarjajo s prelistavanjem domen. Če želite to narediti, je treba domine kupiti in parkirati. iPage se zaveda tega poslovnega modela in vam omogoča, da parkirate na toliko domen, kot se vam zdi primerno.

In pri 1,99 USD na mesec, čim več domen gostite, toliko slajši postanejo. Vaš strošek na domeno lahko postane precej zanemarljiv.

3) Varnostne možnosti iPage so trdne

Načrt gostovanja Evey iPage je opremljen z varnostno programsko opremo SiteLock. SiteLock naredi vse, kar potrebujete iz osnovnega varnostnega vtičnika, vključno s požarnimi zidovi, skeniranjem in odstranjevanjem zlonamerne programske opreme, zaščito DDoS in bo celo delo, da se odstranite s črnih seznamov. Poleg tega boste prejeli brezplačne dnevne varnostne kopije, ki jih je mogoče obnoviti. To je zelo lep bonus, ki ga zaračuna preveč podjetij. Pri drugem podjetju, ki je v lasti EIG, HostGator, se rezervne posnetke izvaja samo tedensko in vam zaračuna 15 evrov za obnovitev.

4) Podprte aplikacije za tretje osebe + brezplačni izdelki

iPage se brezhibno integrira s tono poznanih aplikacij tretjih strank, zato so odlična izbira za začetnike. Lahko preprosto vključite aplikacije, kot so Google Analytics, Paypal in WordPress, postopek namestitve pa je preprost. Verjetno to ni nekaj, kar bo zasukalo izkušene razvijalce in spletne skrbnike, ki bi si to privoščili za življenje, toda iPage pozdravljamo, ker postopek ne zastrašuje neznanih.

Poleg tega prijava na iPage vključuje kup oglaševalskih dobropisov za Google, Yahoo in Bing; lep perk, zagotovo.

5) Orodjem za gradnjo spletnih mest za vlečenje in spuščanje za začetnike

Načrti gostovanja iPage vključujejo graditelja spletnih mest Weebly, kar je zelo enostaven in intuitiven način povleci in spusti za izdelavo postavitve spletnega mesta. Medtem ko vam ni treba poznati CSS-ja za prenos brezplačne teme WordPress, bi mnogi začetni spletni skrbniki raje lahko ročno spreminjali postavitev svojega spletnega mesta. Vključitev Weebly v njihovo platformo je iPage odlična izbira za spletne skrbnike, ki niso super tehnološki pametni, vendar želijo nadzorovati določeno mero nadzora nad oblikovanjem svojega spletnega mesta..

To sporočilo prekinemo s podatkovnim zapisom vseh funkcij.

Slabe strani iPage gostovanja

Na večino teh pomanjkljivosti se je težko pritožiti, če razmišljate samo o uvodnih cenah. Če pa nameravate ostati z iPage več kot eno leto, bodite pozorni na ta vprašanja. Vztrajali bodo tudi, ko se bo vaš gostovalni načrt dvignil za 600%.

1) Zelo počasen čas nalaganja strani

iPage ocenjuje v spodnji tretjini vseh spletnih gostiteljev, ki smo jih pregledali glede na čas nalaganja strani, s povprečnimi ocenami med 1.100 in 1.600 ms (v primerjavi s povprečjem v industriji 700 ms). In to ni majhen posel. Osupljivo število obiskovalcev bo odskočilo s vaše strani, če se ne naloži hitro, kar je popoln ubijalec, če jih potrebujete, da bi denar porabili na vašem spletnem mestu.

To je treba skrbno razmisliti, če razmišljate o gostovanju svojega spletnega mesta z iPageom. Če se resnično ukvarjate z uvodnimi cenami, vam priporočamo gostovanje 1and1, ki imajo še cenejši ($ .99 / mesec) uvodni paket in nalaganje strani, ki so krat bližje povprečju. Če pa resnično določite prednost hitrosti, priporočamo, da si omislite DreamHost (katerega mesečne cene so podobne stopnjam prenove iPage) ali A2 Hosting (najhitrejši na trgu s konkurenčnimi cenami).

2) Pod povprečjem

Poleg počasnih hitrosti nalaganja je iPage med manj zanesljivimi možnostmi, ki so na voljo v zvezi s podaljšanjem. Medtem ko je industrijski standard 99,99-odstotno podaljšanje (kar pomeni 8,76 ure izpadov na leto), iPage pade skoraj trikrat pogosteje kot večina drugih gostiteljev na trgu. To je grozljiva novica za spletna mesta e-trgovine ali resnično katero koli spletno mesto, ki obiskovalce pretvori v denar.

Prekinitev, kot je ta, je rdeča zastava za vsakega gostitelja, ki trdi, da ponuja neomejene domene in diskovni prostor. Če njihovi strežniki sploh ne morejo zanesljivo stati, potem ni nobene možnosti, da je njihova strojna oprema dovolj močna, da bi lahko kdaj izkoristili “neomejen” prostor. Teoretično morda nikoli ne pridete v poštev, vendar samo zato, ker bi bila dobava tako počasna, da nikoli ne bi imeli možnosti, da bi dosegli omejitev.

3) Ni zasebno registriranih domen

Presenečeni smo ugotovili, da zasebnega registriranja domen s spletnim gostovanjem iPage niste mogli. Naše presenečenje je podvojilo dejstvo, da vam toliko drugih ponudnikov gostovanja omogoča to možnost. Brez možnosti zasebne registracije vaših domen se ne morete izogniti uvrstitvi v bazo WHOIS. Zaradi tega je vaše celotno delovanje veliko bolj dovzetno za neželeno pošto ali druge neželene osebe, ki lahko preprosto in enostavno pridobijo vaše kontaktne podatke iz baze podatkov.

4) iPageova služba za pomoč uporabnikom na tone prekinitev

Čeprav z veseljem poročamo, da je storitev za uporabnike iPage dokaj prijazna in nam pomaga pri naših interakcijah z njimi, bodite pripravljeni na čakanje. V spletnem klepetu in po telefonu so zamude in prekinitve povezave pogoste, včasih pa lahko na enostavna vprašanja traja tudi do 20 minut, da dobite zadovoljiv odgovor.

iPage gosti več kot milijon spletnih strani in mnenj kupcev o njih je veliko. Kot pri številnih podjetjih, ki jih je pridobil EIG, je tudi po nakupu očiten porast pritožb v zvezi s storitvijo strank. Nadaljujte s tem znanjem, kot boste.

5) Uporablja vDesk namesto cPanel

Čeprav cPanel nikakor ni popoln, je to industrijski standard z razlogom. Z obilico virov na spletu o tem, kako ga kar najbolje izkoristiti, in brezhibnimi prenosi med gostitelji, ki ga uporabljajo, je enostavna izbira za spletno gostovanje. Na žalost iPage namesto njih uporablja vDesk kot svojo nadomestno ploščo. vDeck je neroden in manj intuitiven, poleg tega pa ima na voljo manj virov na spletu, da bi vam pomagal odpraviti težave. Glede na ceno dragega podaljšanja iPage polnjenja je nekoliko zoprno, da cPanel ne postane standard. Celo ultra poceni WebHostingPad ponuja cPanel.

6) Resnično imajo samo skupno gostovanje

Poglejte, ponujajo še nekaj načrtov, kot so gostovanje VPS, namensko gostovanje in gostovanje v WordPressu – ampak resnično je njihovo celotno spletno mesto usmerjeno v to, da se uvrstite v ta sladek poceni 1,99 USD / mesečni načrt.

Majhen poskus gostovanja v WordPressu.

Kot lahko vidite zgoraj, poskušajo kiiiindddaa ponuditi gostovanje v WordPresu.

Toda njihovo srce ni v tem.

Spodnja črta:

iPage trgi za začetnike in resnično odlično opravljajo naloge tako, da bodo novi spletni skrbniki imeli na voljo vsa orodja, ki so potrebna za zagon in delovanje delujočega spletnega mesta.

In s tako nizkimi uvodnimi cenami ni čudno, da toliko ljudi želi s svojimi storitvami skočiti na krov. Toda na dolgi rok strme stopnje obnavljanja niso vredne ravni ponujenih storitev. Na voljo so gostitelji z boljšo storitvijo za stranke, hitrostjo, časom delovanja in funkcijami za del standardne mesečne cene iPage.

Seveda, ob prijavi morda ne bodo tako poceni, vendar toplo priporočamo, da plačate nekoliko več, da se izognete dolgoročnim frustracijam.

Naše priporočilo? Še vedno lahko z SiteGround prinesete cene za prvi dolar v prvih treh letih – in pridobite izjemno boljše funkcije.

Glejte Uradna mnenja o iPageu 3.5 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (2 glasovi) Pros

 1. Super poceni gostovanje
 2. Neomejeno domen na enem računu
 3. Brezstičniki, kot so ime domene in dobropisi AdWords

Slabosti

 1. Izdaja zasebno registriranih domen
 2. Domena je dovzetna za neželeno pošto
 3. Uporablja vDeck namesto cPanel
 4. Počasni časi nalaganja strani, nepresiven čas delovanja

Podpora3Speed3Features3Value4.5Transparentnost4

iPage vprašanja za gostovanje & Odgovori

Kaj je iPage gostovanje?

Gostovanje iPage je ponudnik storitev spletnega gostovanja, ki uporabnikom ponuja orodja, ki jih potrebujejo za ustvarjanje spletne prisotnosti za svoje podjetje. Ima številne robustne in najnovejše funkcije, ki pomagajo pri izdelavi spletnih strani, kar podjetnim voditeljem omogoča boljše trženje in rast njihovih podjetij v današnjem digitalnem svetu.

Katere so glavne lastnosti iPage gostovanja?

Gostovanje iPage ima številne ključne funkcije, med drugim tudi

 • Brezplačna domena “.com” za spletno mesto vašega podjetja
 • 24/7 storitve za stranke in tehnična podpora
 • Neomejen promet na vašem spletnem mestu, e-poštnih sporočilih in DB-jih
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Brezplačne dnevne varnostne kopije
 • Integracija WordPress-a
Koliko ljudi uporablja iPage gostovanje?

Zdaj iPage gostovanje gosti več kot milijon spletnih strani za ljudi in podjetja po vsem svetu.

Katere posebnosti dobim pri ustvarjanju računa na iPage gostovanju?

Če ustvarite račun pri iPage hostingu, bodo spletni razvijalci, tržniki ali vodje podjetij dobili številne posebne ugodnosti, ugodnosti in privilegije. Načrti z gostovanjem iPage vključujejo celoten nabor posebnih funkcij, ki ne samo da pomagajo pri izdelavi spletnih strani, temveč tudi za rast podjetja v digitalni poslovni pokrajini. Z drugimi besedami, računi in načrti s spletnim gostovanjem iPage bodo gradili in tržili spletno mesto podjetja na različne načine in za različne vrste spletnih podjetij, kot so povečanje kreditnih točk in uvrstitev za iskalnike, ki bodo izboljšale vsakodnevni promet, in pomagali e -komercialna podjetja rastejo z izgradnjo brezplačnih spletnih trgovin zanje.

Račun ali načrt z gostovanjem iPage vključuje osnovne funkcije, kot so:

 • Neomejen prostor na disku
 • Prilagodljiva pasovna širina
 • Dovoljeno je neomejeno število imen domen
 • Neomejeno baz podatkov MySQL
 • Brezplačna domena za več kot eno leto (vrednost do 14,99 USD)

Drugi sklopi posebnih funkcij, ki so priloženi računu za iPage gostovanje, vključujejo:

 • Orodja za načrtovanje in gradnjo
 • Do 6 strani v razvojnem programu spletnega mesta Weebly
 • Optimiziran ustvarjalec spletnih mest, ki deluje za mobilne naprave
 • Namestitev z enim klikom za WordPress
 • Na stotine tem in predlog, med katerimi lahko izbirate
 • Gostovanje pripomočkov in nastavitev
 • Upravitelj datotek
 • FTP Manager
 • Varno FTP
 • Strani z napakami po meri
 • Trženje spletnega mesta
 • Ponudba Google Adwords v znesku 100 USD (samo za ZDA)
 • 100 USD za poizvedbo za Bing
 • Brezplačen vnos na YellowPages.com
 • Ena brezplačna telefonska številka (samo za ZDA)
 • Dostop do več sto spletnih vodičev za trženje
 • Spletna prodaja
 • Deluje s spletnimi mesti za e-trgovino
 • Brezplačna spletna trgovina za trgovce na drobno
 • Enostavna namestitev z enim klikom
 • Integracija PayPal
 • Nakupovalni voziček AgoraCart
 • Upravljanje e-pošte: pošiljanje in prejemanje
 • Prilagodljiv e-poštni naslov, ki je priložen vaši spletni domeni
 • Preverite e-pošto v spletu ali prek mobilnih naprav s pomočjo spletne pošte
 • Posredovanje po e-pošti
 • Svetovna in najsodobnejša tehnologija
 • Izboljšana varnostna zbirka z vrednostjo do 100 dolarjev
 • vDeck nadzorna plošča
 • 24/7 nadzor omrežja
 • Statistika obiskovalcev
 • Poročilo o prometu na spletnem mestu
 • Služba za stranke in tehnična podpora
 • Ticket center in spletni center za pomoč
 • Vadnice po korakih
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 24/7 podpora za telefon in klepet
Kako hitro in enostavno je izdelava spletnega mesta na iPage gostovanju?

Izdelava spletnega mesta na gostovanju iPage je zelo hitro in enostavno. Spletni razvijalci, tržniki in poslovni voditelji lahko hitro ustvarijo spletna mesta z enostavnimi spletnimi razvojnimi in oblikovalskimi programi, ki jih je enostavno uporabljati, povleci in spusti, kot je Weebly Website Builder. Na svojo spletno stran lahko pritegnejo tudi več obiskovalcev in ustvarijo več prometa s popolnim in celovitim trženjskim naborom, v celoti naloženo gostovanje pa prihaja celo z eno brezplačno registracijo domenskega imena, s čimer je celoten postopek izbire in gradnje domene precej manj zapleten in stresno.

Koliko stane prijava na načrt ali račun pri gostovanju iPage?

Prijava na račun in načrt z gostovanjem iPage je presenetljivo dostopna, kolikor gre za načrte in ponudnike gostovanja spletnih strani. Običajno iPage gostovanje prihaja z redno mesečno naročnino brez 11,95 USD na mesec, vendar trenutno iPage gostovanje ponuja spletni popust do 1,99 USD na mesec.

Kako mi lahko ekipe za podporo strankam in tehnična podpora na gostovanju iPage pomagajo pri izdelavi mojega spletnega mesta ali ugotovitvi njihove storitve?

Gostovanje iPage je podprto s posebno in večkrat nagrajeno ekipo usposobljenih strokovnjakov za razvoj spletnih strani in storitev spletnega gostovanja, ki lahko pomagajo razvijalcem spletnih mest, tržnikom in voditeljem podjetij, da se spopadejo z vsemi izzivi, ko gre za izdelavo, razvoj in oblikovanje njihovih spletnih strani in trženje in gojenje njihovih izdelkov, blagovnih znamk ali storitev na spletu. Ekipe za podporo strankam in tehnična podpora za iPage gostovanje lahko uporabnikom pomagajo pri skoraj vsem, od upravljanja računa in domen do oblikovanja spletnega mesta, od tega, kako najbolje uporabiti razpoložljiva orodja za trženje SEO do trženja po e-pošti in še veliko več. Dosegljivi so na 877-472-4399.

Sem lastnik majhnega podjetja. Ali mi lahko iPage gostovanje pomaga pri razvoju mojega malega podjetja?

Gostovanje iPage lahko pomaga pri rasti vsakega podjetja, bodisi velikega ali majhnega. Toda lastniki in upravniki malih podjetij dobijo posebne ugodnosti, saj mala podjetja pri razvoju svojega podjetja potrebujejo največ pomoči. iPage gostovanje razume, da so za lastnike majhnih podjetij spletna mesta pogosto prvo (in najpomembnejše) sredstvo za povezovanje s potencialnimi strankami in da lahko z izgradnjo močne spletne prisotnosti preidejo od majhnih do večjih, zato iPage gostovanje zagotavlja izboljšanje sodobna in svetovna vsebina ustvarjanja vsebin in drugih spletnih razvojnih orodij in orodij spletnega trženja za lastnike malih podjetij. S pomočjo teh orodij za ustvarjanje vsebin bo iPage gostovanje pomagal lastnikom malih podjetij ustvariti jasno, učinkovito in usklajeno z vizijo, glasom, cilji in poslanstvom svojega podjetja, da bodo lahko učinkoviteje zgradili močno in prepričljivo spletno podjetje, ki bo pritegnilo potencialne stranke, jim omogočite večjo povezanost in jim na koncu pomagajte rasti in tržiti svoje poslovanje na spletu.

Kaj se bo zgodilo, če se odločim za preklic računa ali načrtujem z iPage hositng?

Če se odločite, da prekličete svoj račun ali naročniški načrt z iPage gostovanjem, je pomembno upoštevati, da so uvodne cene, ki so navedene za te račune in naročniške načrte, le za prvi mandat storitve in se bodo zato samodejno podaljšale ne glede na redna stopnja je. Če je oseba ali podjetje registriralo brezplačno domeno prek gostovanja iPage in se odloči, da želi preklicati račun, bo moralo plačati nepovratno pristojbino za domeno v višini 15 USD, če želi še naprej obdržati svojo domeno.

Ali spletno gostovanje iPage ponuja storitve spletnega gostovanja, ki temeljijo na sistemu Windows in Linux?

Ne, gostovanje iPage ponuja samo storitve spletnega gostovanja na osnovi Linuxa.

Ali iPage gostovanje ponuja upravljane ali namenske strežnike spletnega gostovanja

Gostovanje iPage ponuja tako popolnoma upravljane kot namenske storitve gostovanja spletnega strežnika.

Sem študent ali vodim šolo ali nepridobitno organizacijo. Ali iPage gostovanje zame ponuja posebne popuste ali druge storitve in naročniške načrte?

Ne, popusti, promocije in druge značilnosti in podrobnosti naročniškega načrta so splošne in univerzalne. Za študente, šole in neprofitne organizacije bodo enake kot za izkušene vodje podjetij ali bolj tradicionalna komercialna podjetja in storitve.

Koliko e-poštnih naslovov lahko podpira iPage gostovanje?

V skladu s splošnim TOS-om iPage gostovanje omogoča neomejeno e-poštne naslove in račune ter neomejen prostor za shranjevanje na njihovih popolnoma upravljanih in namenskih strežnikih za spletno gostovanje, kar pomeni, da lahko na enem strežniku ali z več strežniki gostujete in upravljate več spletnih mest za več podjetij. domene (ker so domene tudi neomejene), ne da bi vam bilo kdaj treba skrbeti, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje ali e-poštnih naslovov in računov, ki jih lahko gradite, razvijate in upravljate prek gostovanja iPage.

Ali iPage gostovanje ponuja mesečne storitve ali le minimalno pogodbo?

iPage gostovanje ponuja mesečne naročninske načrte brez kakršne koli pogodbe, vključno z minimalnimi pogodbami. Pomembno pa je upoštevati, da bo iPage gostovanje ponujalo boljše cene za daljše storitve.

Ali gostovanje iPage ponuja storitve navideznega zasebnega strežnika ali VPS?

Da, gostovanje iPage ponuja storitve navideznega zasebnega strežnika ali VPS z najrazličnejšimi možnostmi, ki so zasnovane in zasnovane tako, da zadovoljijo potrebe strank, ne glede na to, kako edinstvene ali zapletene so..

Katere jezike ponuja storitev za stranke in tehnično podporo iPage hosting in kateri programski jeziki podpirajo njihove storitve?

Čeprav gre za ponudnika storitev spletnega gostovanja, ki služi spletna mesta z vsega sveta, iPage gostovanje ponuja angleški jezik le, če gre za njihovo podporo strankam in tehnično podporo. Kar zadeva programske jezike, platforma in storitve iPage hosting podpirajo PHP in Perl.

Kje ima iPage hosting s sedežem in kje so njihovi podatkovni centri?

Čeprav gre za globalno platformo za spletno gostovanje, iPage gostovanje ima sedež v ZDA s sedežem v Burlingtonu v Massachusettsu. Njihovi podatkovni centri, ki so vsi vrhunski, se nahajajo v Bostonu v Massachusettsu, ki je nedaleč od mesta Burlington.

Ali ima iPage hosting kakršne koli možnosti preprodajalcev, ki so jim na voljo?

IPage gostovanje glede na to, kaj stranke posebej iščejo, ponuja široko paleto preprodajalskih možnosti za programe spletnega gostovanja, ki so na voljo vsem strankam, ne glede na njihove posebne naročniške načrte ali vrsto in velikost njihovega podjetja.

Ali mi bodo ekipe za podporo strankam in tehnična podpora iPage hosting lahko pomagale pri prenosu obstoječega spletnega mesta ali imena domene v njihove storitve?

Medtem ko lahko storitve za stranke in tehnična podpora iPage hosting pomagajo strankam pri popolni premikanju datotek za samo selitev, pa jim ne bodo mogli v celoti pomagati pri celotnem postopku, saj iPage hosting trenutno nima na voljo nobenega in specializiranega spletnega mesta in storitve migracije domenskih imen. Vendar bodo ekipe za podporo strankam in tehnična podpora iPage hosting lahko ponudile podporo, forum in zadostno bazo znanja za nadaljnjo pomoč med samim migracijskim postopkom..

Kateri programi podpirajo spletno gostovanje iPage?

Področja domene in strežnikov iPage gostovanja podpirajo WordPress in Joomla, čeprav je za Joomla datoteke potrebno osebno in ročno premestiti (na srečo je pomoč mogoče hitro in enostavno najti prek servisnih služb za stranke in tehnične podporne skupine, forumov in na voljo na spletnih vadnicah). Gostovanje iPage ne podpira Magento, vendar lahko stranke še vedno namestijo Magento, saj so predpogoji za namestitev Magento na voljo na njihovi platformi. Gostovanje iPage je tudi primeren gostitelj za spletna mesta za e-poslovanje, saj ponujajo številne funkcije, značilne za spletna mesta za e-trgovino, kot so SSL, nakupovalna vozička in obdelava plačil prek varnih spletnih mest, kot je PayPal.

Kakšne možnosti plačila ponuja iPage in katere vrste plačila bodo sprejeli?

iPage gostovanje sprejema glavne kreditne kartice, kot so Visa, MasterCard, American Express in Discover. Plačila sprejemajo tudi prek PayPala.

Ali je gostovanje iPage varno? Kako varno je gostovanje iPage?

Da, gostovanje iPage je zelo varno in varno za uporabo. iPage gostovanje ponuja funkcijo “izboljšanega varnostnega nabora” za vse njihove načrte, izdelke in storitve. Ne glede na to, kakšen je njihov račun ali naročninski načrt, strankam nikoli ne bo treba skrbeti, da bodo njihove domene ogrožene, da so spletna mesta vlomljena, ali kakršne koli druge kibernetske varnosti in kršitve prek iPage gostovanja.

Ali bo iPage gostovanje ponujal za čas izpadov in ali imajo garancijo za uptime?

Gostovanje iPage ponuja garancije za vračilo denarja, ki temeljijo na zadovoljstvu strank, vendar tega izrecno ne omejujejo na čas dela.

Kako se iPage gostovanje primerja z drugimi platformami in ponudniki storitev spletnega gostovanja?

IPage gostovanje v primerjavi s konkurenčnimi ponudniki spletnih gostovalskih platform – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion hosting, DreamHost in A2 gostovanje zelo dobro primerja, saj je med strankami najbolj ocenjeno in najbolje ocenjeno ponudnike platforme gostovanja spletnih strani.

Ali je mogoče gostovati na spletnem mestu, ki je v iPage gostovanju zelo naporno?

Da, zaradi neomejene pasovne širine in diskovnega prostora lahko gostite zelo vizualno ali za slike veliko spletno mesto prek iPage gostovanja. Glej Uradno spletno mesto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map