Ocene HostPapa – Ali je gostovanje HostPapa ravno za vaše spletno mesto?

Contents

Kaj je HostPapa?

HostPapa je kanadski webhost, ustanovljen leta 2009. HostPapa je eden najcenejših okolju prijaznih spletnih ponudnikov, ki napaja svoje strežnike, podatkovne centre in pisarne s 100-odstotno obnovljivo energijo. Poleg skupnih načrtov gostovanja ponujajo tudi storitve VPS in preprodajalce.


Kako dober je HostPapa gostovanje?

Za okolju prijazno gostiteljsko podjetje je HostPapa cenovno zelo ugoden in ponuja vse, kar bi lahko potrebovali večini začetnikov spletnih skrbnikov. HostPapa je idealen za okolju prijazne stranke, ki želijo ustvariti preprosto spletno mesto in ne pričakujejo niti veliko prometa ali e-poštnih zmogljivosti. Vendar pa lahko niz skritih pristojbin in omejitev moti vsakega spletnega skrbnika, ki namerava biti bolj v roki s svojim spletnim mestom. Medtem ko ponujajo nadgrajene načrte, ki bi lahko opravili delo, cene HostPapa niso poceni, osnovni načrt pa želi še veliko želenega.

Glejte Uradna spletna mesta HostPapa Reviews 2.9 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (3 glasovi) Pros

 1. 99,99% garancija za nepravočasno
 2. Eden najcenejših zelenih gostiteljev na voljo
 3. Neomejeno domen
 4. Podpora v angleščini, francoščini in španščini
 5. Brezplačna registracija domenskega imena z enoletno naročnino

Slabosti

 1. Drage pristojbine za odpoved
 2. Počasen strežnik
 3. 24/7 Podpora ni zares 24/7
 4. Resne omejitve e-pošte
 5. Ni razširljivih gostovalnih načrtov

Podpora2.5Speed3Features3Value3.5Transparentnost2.5

Naš uradni pregled HostPapa

HostPapa je sestavljen iz mednarodno naravnane in okolju prijazne retorike, ki je za številne stranke nedvomno privlačna. Zajemajo vse osnove, z neomejeno pasovno širino in jamstvom za uptime ter podporo v več jezikih za zagon. Toda HostPapa resno primanjkuje razširljivosti, ko gre za njihove skupne gostovalne načrte, saj je v njihovem osnovnem načrtu manjkalo veliko pomembnih lastnosti in premislekov, ki so dostopni samo s plačilom skritih pristojbin. Preberite nadaljevanje, če se odločite, ali so njihove storitve primerne za vas.

Najboljše lastnosti gostovanja HostPapa

Končno! Zeleni webhost, ki je pravzaprav cenovno ugoden! Če želite imeti nekaj miru glede ogljičnega odtisa vaše preproste spletne strani, vam HostPapa cene omogočajo enostavno izbiro. Osnovni načrt HostPapa stane le 6 USD / mesec, pri konkurenci GreenGeeks pa 10 USD. Druga podjetja, kot sta A2 Hosting in Dreamhost, sodelujejo v programih za nadomestitev emisij ogljika, vendar je HostPapa popolnoma zelen za zelo dostopno ceno.

100% poganjajo obnovljivi viri energije

V zadnjem času je več gostujočih podjetij začelo razpravljati o svojih prizadevanjih za spodbujanje okolju prijaznejših storitev, pa naj bo to tako, da zaposlenim dajo možnost dela od doma ali prodajo posebnih načrtov za zeleno gostovanje. Vendar je HostPapa edino gostovalsko podjetje, o katerem vemo, da resnično vključuje trajnost v svoje poslovno poslanstvo. Od prenosnih računalnikov njihovih zaposlenih do strežnikov, na katerih se nahaja vaše spletno mesto, vse napaja 100% obnovljivi viri energije. Poleg tega imajo vsi njihovi kupci možnost prikazati svoje značke z zeleno močjo na svojih spletnih mestih. Ta prizadevanja so seveda hvalevredna in jih očitno odlično prilegajo vsem spletnim mestom, ki imajo okolico.

Zagotovljeno neplačilo

HostPapa ponuja 99,99-odstotno jamstvo za nadgradnjo, večina ocen Hostpapa pa poudarja, da je to v praksi bolj ali manj res. Vendar se zdi, da nimajo dejanskega postopka, s katerim bi kompenzirali svoje uporabnike, ko se podaljša čas, ki je nižji od zajamčene. Morda boste morali poklicati službo za stranke, da zahtevate vračilo, če vaša upravna cena pade pod garancijo.

Neomejeno domen & Pasovna širina

Vsak skupni načrt gostovanja, ki ga ponuja HostPapa, ponuja neomejeno pasovno širino, kar je lep dodaten bonus, ki vam bo zagotovil brezskrbnost, če bo vaše spletno mesto kdaj virusno. Najcenejši načrt ponuja le dve domeni (še vedno boljši od številnih gostiteljev proračuna), njihovi nadgrajeni načrti pa ponujajo neomejene domene. Poleg tega boste dobili popolnoma brezplačno ime domene z enoletno naročnino na njihove storitve, odličen zaslužek, ki poenostavi postopek priprave in delovanja spletnega mesta.

HostPapa WebMail vključuje zanesljivo zaščito pred neželeno pošto in virusom

Najosnovnejši načrt HostPapa vključuje 100 e-poštnih naslovov, nadgrajeni načrti pa neomejeno. To je bolj ali manj standard med spletnimi gosti, vendar HostPapa odlično opravi svoje varnostne funkcije po e-pošti, ki so vključene tudi v osnovni načrt. Nekateri tekmeci z velikimi imeni v tem pogledu resno primanjkujejo (gledamo vas, HostGator!).

Podpora za HostPapa v več jezikih

HostPapa ponuja podporo strankam v angleščini, francoščini in španščini. Njihova spletna stran je lahko tudi v celoti prevedena v španščino. Morda vam to ni pomembno, če vse vaše osebno govori angleško, vendar bi ta funkcija lahko pomenila velik posel za vsa podjetja z mednarodno prisotnostjo.

Prilagodljiv VPS & Možnosti načrta prodajalca

Za ljudi, ki želijo nadgraditi svoje spletno mesto in razviti svoje poslovanje, HostPapa ponuja tri, razširljive načrte VPS, ki temeljijo na operacijskem sistemu Linux in Windows. Ponujajo tudi pet različnih ravni računov preprodajalcev. Vsak načrt omogoča neomejene domene, baze podatkov MySQL, 3 naslove IP in fleksibilne cene, ki so odvisne od količine prostora na disku, ki ga potrebujete.

Slabe strani gostovanja HostPapa

Cene HostPapa so morda odlične za tako zeleno storitev, vendar ko primerjate njihove cene s funkcijami, ki jih ponujajo drugi ponudniki gostovanja, na mnogih področjih primanjkuje. Poleg tega bi morali spletni skrbniki paziti na skrite pristojbine.

Drage pristojbine za odpoved

HostPapa ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Vendar pa so k temu priložene skrite pristojbine v skladu s pogoji uporabe. Zdi se, da bodo, če prekličete, zaslužili pri brezplačni registraciji domenskega imena – za registracijo imena domene vas bo stalo 24,95 USD plus enkratno pristojbino za nastavitev 19,95 USD. To pomeni, da če plačate dve leti vnaprej, ki stanejo 118 USD, izgubite več kot 40 USD takoj od palice.

Podpora HostPapa ni resnično 24/7

HostPapa oglašuje s podporo 24/7, vendar to ni povsem res. Podpora je 24 ur v delavnikih, ob vikendih pa so ponovitve v službi na voljo samo med 6. in 19. uro po EST. Poleg tega smo že nekaj časa čakali na odgovor preko njihove podpore v klepetu v živo. S tem odzivnim časom smo morda prav tako poslali e-pošto.

Integracija HostPapa WordPress – Brez upravljanega WordPressa

HostPapa se integrira z WordPress, Joomla in bolj priljubljenimi sistemi za upravljanje vsebin. Vendar ne nudijo nobenih upravljanih načrtov WordPressa. To morate upoštevati, če načrtujete obseg.

Resne omejitve e-pošte v osnovnem načrtu

Seveda, 100 e-poštnih naslovov je za majhna podjetja morda dovolj, vendar se zdi, da je prazna številka, ko je dejanska zmogljivost e-poštnega strežnika tako nizka. Stranke so poročale, da so dosegle omejitve svojih nabiralnikov po pošiljanju kar 300 e-poštnih sporočil na dan. S tako nizko kapico lahko poljubite kakršne koli načrte za oproščeno robustno pošto. Morda boste lahko imeli 100 e-poštnih naslovov za vaše podjetje, vendar bi morali zaposleni omejiti komunikacijo na 3 e-poštna sporočila na dan. Da bi se izognili tem omejitvam, bi morali plačati za nadgrajen načrt. Za približno enako ceno na mesec Site5 ponuja resnično robustne elektronske funkcije, ki so kot nalašč za upravljanje vaših poštnih seznamov.

Spodnja črta

Navidezno je HostPapa kot gostiteljsko podjetje videti privlačno. Z BBB imajo bonitetno oceno A +, resno jemljejo korporativno odgovornost in imajo na splošno neokrnjen ugled. HostPapa toplo priporočamo za okolju prijazne stranke, ki nameravajo ustvariti preprosto stran, ki ne zahteva veliko upravljanja. Če pa iščete bolj robustne funkcije, obstaja veliko drugih gostiteljev, ki lahko ponudijo več za cenejše.

Oglejte si več funkcij

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress

Pogosta vprašanja o gostovanju za HostPapa

Kaj je jamstvo za vračilo denarja HostPapa?

Naročilo lahko prekličete pri HostPapa v 30 dneh po nakupu. Nekateri stroški in registracije domen zaradi politike ne bodo povrnjeni. Če ne boste vložili obvestila, da želite preklicati, ne boste mogli prejeti vračila za svoje nakupe..

Kakšen je postopek za podporo strankam kot pri HostPapa?

HostPapa ponuja možnost klepeta v živo za podporo strankam, ki je običajno najhitrejši način, da se obrnete na nekoga. Prav tako lahko pošljete e-pošto ali pokličete, da vam pomagamo pri težavah s svojim spletnim mestom. Ko položite svojo vozovnico, boste videli, kje ste v čakalni vrsti. Vključite lahko svojo vozovnico in boste lahko videli, kdaj se bo vaša številka pojavila na spletnem mestu. HostPapa ponuja podporo v francoščini, angleščini in španščini. Medtem ko nudijo podporo 24 ur na dan, so odzivni časi v času odsotnosti daljši.

Ali HostPapa deluje na mobilnih napravah?

HostPapa ponuja aplikacijo za naprave iOS in Android. Med uporabo aplikacije vam ne bo treba prijavljati prek spletnega mesta. Pogled na naprave je z običajnega spletnega mesta rahlo skrit, na spletno mesto se boste morali prijaviti, če potrebujete selektivne storitve. V nasprotnem primeru bi morali imeti možnost uporabe aplikacije za osnovni dostop na poti.

Kje so strežniki HostPapa?

Glavni sedež HostPapa je v Torontu v Kanadi. Imajo najsodobnejšo varnost za zaščito lastnine in odlično kibernetsko varnost za vsako stranko.

Katere izdelke ponuja HostPapa?

HostPapa ima podobne načrte za gostovanje tako za posameznike kot za podjetja. Ponujajo različne izdelke in storitve, med drugim: spletno gostovanje, gostovanje preprodajalcev, storitve mobilnih spletnih strani, gostovanje in gradbenike Google Apps, varnost in certificiranje zaklepanja spletnega mesta, CloudFlare in rešitve trženja po e-pošti. Svoje storitve lahko prilagodite svojim potrebam za učinkovito delovanje vašega spletnega mesta.

Kako lahko obnovim svojo domeno?

Če želite obnoviti svojo domeno, se boste morali prijaviti v svoj račun HostPapa. Iz menija lahko izberete možnost »Domene« in nato izberete tiste, ki jih želite obnoviti. Nato izberite zavihek »Možnosti obnavljanja«, kjer lahko kliknete »Obnovi zdaj« in nato oddajte. Odprlo vas bo stran, na kateri boste lahko potrdili svoje odločitve in nato obdelali plačilo.

Ali bom izgubil svojo domeno, če je ne obnovim?

Če se vaša domena izteče, preden imate možnost obnovitve, imate nekaj možnosti. Imate petdnevno okno za obnovo domene po datumu izteka veljavnosti, nato pa bodo vsa obvestila ustavljena. Če svoje domene ne obnovite, poteče in velja za opuščeno. Vsaj 31 dni po poteku velja, da ga poskusite izterjati iz obdobja hrambe, lahko pa ga kupi tretja oseba, v kateri boste izgubili pravice do domene. Če pa po 44 dneh ni bila kupljena, bo vstopila v 30-dnevno obdobje odplačevanja, kjer lahko ponovno kupite domeno. To pot je dražje, vendar je mogoče ponovno pridobiti domeno, če je ne obnovite.

Kaj pomeni, če je moja domena "Odkup"?

Odkupni rok lahko traja 30 dni po prvotnem podaljšanju. Domeno lahko uveljavljate in vključuje 70 USD in normalno pristojbino za podaljšanje. Ker je poskušati ponovno pridobiti domeno dražje, je bolje obnoviti, preden se izteče. Samodejno podaljšanje lahko nastavite tako, da nikoli ne boste zamudili plačila.

Ali obstaja možnost samodejne obnove za mojo domeno?

Da, to je varnostna funkcija, ki je privzeta možnost pri vsakem nakupu domene. Če ne želite, da se funkcija samodejno obnovi v vaši domeni, jo boste morali spremeniti ročno. Domenom prepreči, da bi domene po nesreči iztekle, zato ne izgubite svojega spletnega mesta. 15 dni pred iztekom domene se samodejno podaljša račun za povezane podatke, ki ste jih posredovali.

12. Ali lahko v svoj WordPress račun dodam več CPU-ja, RAM-a ali pomnilnika

To lahko storite prek povezave »Dodaj vire« na kartici »Dodatki« na nadzorni plošči HostPapa. Za določene izdelke morate upoštevati dodatne stroške. Če morate znižati ceno, lahko greste tudi po tej poti, še posebej, če plačujete za izdelke, ki jih ne uporabljate.

Kaj pomeni OHWM?

OHWM je kratica za Optimizirano gostovanje za WordPress. To je upravljana storitev gostovanja WordPress prek HostPapa. Idealen je za optimizacijo WordPress izkušnje in ponuja hitre in varne izdelke. To je odličen način uporabe WordPress-a za katero koli platformo spletnega dnevnika.

Kaj je ManageWP?

ManageWP je program, ki ga uporablja HostPapa in omogoča uporabniku dostop do več mest WordPress. Do programa lahko dostopate z nadzorne plošče ali s spletnega mesta ManageWP. Obstaja veliko orodij in funkcij, s katerimi lahko izboljšate svojo izkušnjo z WordPressom in prinesete več prometa na vaše spletno mesto.

Če moja spletna stran propade, se bo moj račun premaknil na drug strežnik?

Če strežnik ne deluje, bo HostPapa poskušal čim prej obnoviti in zagnati strežnik. Redko se zgodi, da se strežniki spustijo, premikanje vašega spletnega mesta na drug strežnik pa bo trajalo dlje, kot če bi preprosto počakali, da obnovimo strežnik. Poleg tega, če strežnik vzdržujemo, ne bi mogli dostopati do vaše strani, da bi ga premaknili na drug strežnik. Medtem ko se HostPapa opravičuje za neprijetnosti, ne bi bilo lažje ali hitreje pravočasno premakniti spletnega mesta na drug strežnik..

Kdaj so posodobitve običajno načrtovane?

Ko je načrtovana posodobitev, HostPapa pošlje obvestila po e-pošti vsaki stranki. Čez dan se lahko pojavijo izredne razmere, ki bodo strežnike izklopile. HostPapa bo deloval hitro in učinkovito, da bo zagotovil pravilno vzdrževanje strežnikov. HostPapa upošteva količino potencialnega prometa, da zagotovi, da ne bo oviral največjega števila potrošnikov na nobenem spletnem mestu.

Kaj je obnovljeno drevo?

Dreveste za obnovo je skupni strežnik spletnega gostitelja, ki vsebuje milijone različnih datotek. Ko je velik delež prometa na skupnem strežniku, lahko pride do korupcije na spletnem mestu. Preverjanje drevesa ali datotečnih sistemov odpravlja poškodbe in ta postopek lahko traja od ene do štiri ure. V nekaterih primerih je sistem lahko potreben do osem.

Več na HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map