Ocene omrežnih rešitev maj 2020: Umiranje dinozavra ali vredno?

Kako dobro je gostovanje mrežnih rešitev?


Rešitve omrežnih rešitev 2.2 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (3 glasovi) Pros

 1. Na voljo je veliko načrtov za gostovanje
 2. 99,99% garancija za nepravočasno

Slabosti

 1. Nekatere najslabše ocene kdaj koli
 2. Podporne potrebe delujejo
 3. Prekomerne pristojbine za odpoved
 4. Nepotrebni poskusi prodaje

Podpora2Speed2Features2.5Value2Transparentnost2.5

Naš uradni pregled omrežnih rešitev

Omrežne rešitve poslujejo od leta 1979. Nekoč so bile ena najboljših rešitev, ki so na voljo. Po njihovi pridobitvi s strani Web.com leta 2011 se zdi, da so šli navzdol.

Najboljše lastnosti gostovanja mrežnih rešitev

Na papirju se zdi, da je gostovanje omrežnih rešitev sprejemljiva rešitev.

Veliko načrtov za gostovanje

Z omrežnimi rešitvami boste za svoje gostovanje lahko plačali do 10 let vnaprej. Večina gostovanja je namenjena lastnikom malih podjetij. Network Solutions ponuja namensko gostovanje v WordPressu, skupno gostovanje, VPS gostovanje in gostovanje v SharePointu. Na voljo sta tudi e-trgovina in načrti za gostovanje spletnih mest za mobilne naprave.

Windows in Linux strežniki

Podatkovni center Network Solutions ima na voljo tako strežnike, ki temeljijo na Linuxu in Windows-u, po izbiri stranke. Niti eden ni boljši od drugega – izhaja iz osebnih želja. Nekateri uživajo v možnostih prilagajanja, ki so na voljo pri Linuxu, medtem ko drugi uživajo v poznavanju strežnikov, ki temeljijo na sistemu Windows.

Zagotovljeno neplačilo

Če izberete Linux kot svojo možnost strežnika, Network Solutions ponuja 99,99-odstotno garancijo za upodajitev. Za Windows strežnike Network Solutions ponuja 99,9-odstotno garancijo za čas delovanja. Kopal sem malo globlje in odprl njihove pogoje storitve, da vidim, kakšno garancijo ponujajo. Na žalost ni bilo nobenih informacij o odškodnini, ki je bila ponujena v zvezi s to garancijo.

Na voljo so dodatne in napredne možnosti

Omrežne rešitve se začnejo kot cenovno ugodna rešitev za vaše potrebe po spletnem gostovanju, vendar lahko z vsemi na voljo naprednimi rešitvami precej hitro postanejo drage. Ponujajo nekaj edinstvenih paketov, kot je poseben Facebook marketinški paket in ponudili bodo, da v celoti izdelajo vaše spletno mesto za vas. Network Solutions je poln dodatkov, vključno z marketinškimi paketi, kjer spletno mesto predložijo lokalnim registrom, pa tudi iskalnikom Google, Yahoo in Bing, paketom, ki omogoča prodajo stvari na vašem spletnem mestu, in celotnim paketom e-trgovine. . Vsak od teh paketov se prodaja ločeno.

Vključena programska oprema za gradnjo spletnih strani

Vsak njihov paket gostovanja vključuje dostop do programske opreme za gradnjo spletnih strani. Prijetno smo bili presenečeni nad njegovimi zmožnostmi. Obrazce, zemljevide, povezave do družabnih medijev in druge elemente lahko povlečete in spustite neposredno v ustvarjalca spletnih strani. V HTML lahko celo povlečete in spustite kodo, kot je JavaScript. Druga podjetja za nekatere od teh zmogljivosti doplačajo. Lepo se je spremenil tempo, da smo ugotovili, da lahko večino tega naredimo brezplačno.

Slabe strani gostovanja mrežnih rešitev

Spletno gostovanje je resen posel. Kamor koli pogledate, boste morda ugotovili, da je Network Solutions šibka spletna platforma za gostovanje.

Nekatere najslabše ocene kdaj koli

Ta bo zagotovo prišel do lesenih izdelkov. Network Solutions ima nekaj najslabših mnenj, kar sem jih kdaj prebral, ko gre za podjetje za spletno gostovanje. Zdi se, da podpora kot šala naredi skok skozi obročke, da prenesete domene stran od njih, in nikoli ne naredijo tako, kot so obljubili. Ljudje so izgubili domene, zaračunali so jim prekomerne količine denarja in lahko traja nekaj tednov – včasih tudi mesecev -, da dobijo podporo, samo da ugotovijo, da podpora ni bila na začetku.

Podporne potrebe delujejo

Ko pogledate stran za podporo Network Solutions, boste našli več kot 26 različnih rešitev za podporo. Polovica jih je za prodajo, polovica pa za podporo. Ta stran je zmedena in lahko traja kar nekaj časa, da odgovorijo na vaše vprašanje. Nekatere rešitve za podporo celo zahtevajo, da jih pošljete po e-pošti. Mnoge podporne rešitve imajo več različnih kanalov, kar samo še dodatno zmede. Omrežne rešitve trdijo, da imajo podporo 24/7, vendar so številne rešitve na voljo le v delovnem času v ZDA. Imati podporo 24/7 po e-pošti ni ravno prodajno mesto. Kogar koli lahko kadar koli pošljete po e-pošti in ne prejmete odgovora do naslednjega delovnega dne.

Prekomerne pristojbine za odpoved

Network Solutions ima nekaj nezaslišanih stroškov odpovedi. Daljša kot je vaša prvotna pogodba, več je polne cene. Eno leto vam bodo zaračunali nekaj manj kot 40 dolarjev za preklic. Za 10-letno pogodbo vam bodo zaračunali do 180 dolarjev za preklic. To ne začne praskati po površini, ko pride do reakcije na vaše zahteve za odpoved. Bombardirali vas bodo s poskusi prodaje in obljubami o nižjih stroških, če prekličete zahtevo za odpoved, ki je večina ne bo spoštovala.

Nepotrebni poskusi prodaje

Prišel je čas, ko se lahko sprehodite v restavracijo s hitro hrano in vam omogočijo hamburger, krompirček in pijačo. To je bil celoten jedilnik. Časi so se spremenili. Network Solutions ima nepotrebno količino prodajnih možnosti. V resnici je videti, kot da vas na vsakem koraku poskušajo nikljati in odrezati. Če želite določeno funkcijo, to stane dodatno. Poleg tega je vsaka posamezna prodaja postavljena na naročniški načrt samodejne obnove, ne da bi kupca predhodno obvestili.

Spodnja črta

Pregledala sem veliko spletnih gostiteljev. To počnem, ker imam izkušnje z vsemi temi gostitelji. Network Solutions je ena rešitev za spletno gostovanje, ki ji jo iskreno priporočam. Nekoč so imeli monopol nad registracijo spletne domene in so jo razumeli kot dobro rešitev za vaše potrebe po spletnem gostovanju. Zdaj je tudi s podporo spletnega mesta Google zaskrbljujoče ugotoviti, koliko ljudi se skuša rešiti od omrežnih rešitev.

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map