Ocene prodajalcev v maju 2020 – Cene in načrti za gostovanje

Ocene prodajalcev v maju 2020 – Cene in načrti za gostovanje

Ocene prodajalcev v maju 2020 – Cene in načrti za gostovanje

Kako dobro je gostovanje Resellerclub?


Glejte Ocene uradnih spletnih mest za prodajalce 2.7 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (11 glasovi) Pros

 1. 24/7 podporna funkcija
 2. Veliko načinov je na voljo
 3. 99,9% Uptime gostovanja
 4. Odlična struktura cen
 5. Izberete lahko lokacijo strežnika

Slabosti

 1. Slabe ocene gostovanja
 2. Slab odzivni čas podpore
 3. Višje cene domen
 4. Težave s posodobitvami kritičnih vprašanj

Podpora2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparentnost2.5

Naš uradni pregled gostovanja prodajalcev

Ni vsak ponudnik spletnega gostovanja posebej za preprodajalce. Številni spletni skrbniki se morajo ukvarjati s preprodajo prostora za gostovanje pri ponudniku spletnega gostovanja, ki pri prodaji preprodaja zelo malo. Resellerclub je sanje za spletne skrbnike.

Najboljše lastnosti gostovanja v Resellerclub

Kot ponudnik spletnega gostovanja, ki se osredotoča samo na preprodajo, imajo več funkcij kot večina drugih ponudnikov. Edini drugi ponudniki, ki sem jih videl in imajo več funkcij kot Resellerclub, so tisti, ki so namenjeni velikim podjetjem.

Odlične podporne funkcije

Edina podporna funkcija, ki jo manjka gostovanje Resellerclub, je neposredna telefonska številka. Ponujajo 24/7 sistem za podporo vozovnic, e-pošto in spletni klepet v živo. Spletni klepet v živo je vedno dobrodošla funkcija, saj veliko ponudnikov spletnega gostovanja tega ne ponuja.

Več funkcij, kot lahko stresaš palico

Gostovanje Resellerclub je namenjeno ljudem, ki preprodajajo prostor za gostovanje. Blogerji in svobodnjaki tukaj ne bodo našli tistega, kar iščejo. Ker je zasnovan za spletne skrbnike, boste našli funkcije, ki jim ustrezajo – ne povprečnega lastnika malih podjetij, ki želi spletno mesto gostiti. Vsak njihov načrt podpira MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla in SuperSite Storefront.

Načrti, načrti in več načrtov

Reseller gostovanje ponuja skoraj vse, na kar bi se lahko upal webmaster. Ponujajo kombinirane načrte, namenske strežnike, upravljane strežnike, gostovanje VPS, deljeno gostovanje, certifikate comodo, varnost SiteLock, varnostno kopiranje CodeGuard in še več. To je samo za začetek. Vsak njihov načrt vam omogoča izbiro med strežnikom Windows ali Linux strežnikom. Imajo štiri osebne načrte gostovanja, 10 načrtov VPS, dva skupna načrta in štiri ravni storitev s svojimi preprodajalnimi gostovalnimi načrti.

Znana prodajna ekipa

Imajo dobro prodajno ekipo. Res mi je všeč, ko sem govoril z njimi, niso čutili, da bi mi prodali nekaj, česar nisem potreboval. Njihove izdelke dobro poznajo in so vedeli, kdaj izdelek ne bo deloval zame. Niso odpravili vprašanja, kar je bilo lepo.

Preverjeno 99,9 odstotka podaljška gostovanja

Podatki tretjih oseb potrjujejo, da ima izkušenj 99,9 odstotka gostovanja. Leta 2010 se je zdelo, da imajo težave z nadrejenim delovanjem, vendar se zdi, da so jih od takrat likali. Vsi, ki si želite ogledati, kako zanesljiv je ponudnik spletnega gostovanja, bodo morda našli tisto, kar iščejo pri gostovanju v Resellerclub.

Odlična struktura cen

V zvezi s cenami ne morete vedno ugajati vsem. Vendar še nikoli nisem videl takšne strukture cen. Večina paketov prihaja s 30-odstotno ponudbo s popustom. Poleg tega se zdi, da resnično želijo, da vas poskusijo, preden kupite. Tako se počutim, kot da poskušajo izdelek prodati sam, namesto da bi vas sklenili v kakšno pogodbo.

Izberete lahko lokacijo strežnika

Ta funkcija je edinstvena. Ko nastavite z njimi, vas bodo vprašali, kje želite imeti svoje spletno mesto. Strežniki so strateško locirani po vsem svetu in lahko izberete tistega, ki je najbližji vaši domači lokaciji.

Slabe strani so Resellerclub gosti

Včasih so nekatere stvari preveč predobre, da bi bile resnične. To je mogoče pri gostovanju Resellerclub.

Slabe ocene gostovanja

Kamor koli se vrnete po spletu, gostovanje Resellerclub se spopada s slabimi ocenami. Zanimivo se mi je zdelo, da je bilo veliko teh pregledov staro vsaj 4 leta. Vendar jih to ne opravičuje od nekaterih novejših. Prav tako je težko to izpovedati nezadovoljnemu zaposlenemu ali nekomu, ki ima slabo izkušnjo – preveč jih je, da bi šteli.

Slab odzivni čas podpore

To lahko gre skupaj z njihovimi slabimi ocenami gostovanja, toda ena od razprav, ki jih lahko najdete na spletnih forumih o gostovanju Resellerclub, je, koliko časa je trajalo, da se podporno osebje vrne pri njih. Obsegajo od nekaj dni do nekaj tednov. Zame je čakanje več kot nekaj ur, ko imam težavo s svojim spletnim mestom, nesprejemljivo.

Višje cene domen

Morda imajo odlične cene, ko prodajajo svoje načrte, vendar si lahko privoščite, da pogledate drugje, ko gre za registracijo vašega imena domene. Skoraj kot da bi tam zaslužili. Smiselno je, saj so preprodajalec. Če večino preprodajate, je veliko bolj priročno, da greste po domači lokaciji, kot da iščete drugje in jo nato uvozite..

Težave s posodobitvami kritičnih težav

Ena glavnih pritožb, ki sem jo zasledila na spletu, so bili ljudje, ki imajo težave s posodobitvami kritičnih težav. Kadar koli je posodobitev kritičnega vprašanja, so se ljudje pritoževali, da jih težko prejemajo ali pa so napake poskušali prenesti ali namestiti.

Spodnja črta

Veliko težav, ki sem jih zasledil pri gostovanju Resellerclub, je nastalo pred več kot štirimi leti. V zadnjih letih je z njimi težje najti težave. Imajo trden čas upodabljanja, prilagodljive načrte in zagotavljajo vse, na kar bi se lahko upal spletni skrbnik.

Oglejte si več funkcij Več o ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector