Ocene spletnega mesta Maj 2020 – Cene in načrti za gostovanje

Ocene spletnega mesta Maj 2020 – Cene in načrti za gostovanje

Ocene spletnega mesta Maj 2020 – Cene in načrti za gostovanje

Pregled spletnega mesta – ali so vredni tega?

Web.com je javno spletno gostovanje s sedežem v Jacksonvilleu na Floridi. Web.com, ustanovljen leta 1997, spada med najdlje in najbolj priznane ponudnike spletnega gostovanja na trgu. Konec leta 2014 so imeli več kot 3,3 milijona naročnikov. Podjetje ima tudi Network Solutions in Register.com.


Kako dober je Web.com?

Spletna spletna stran bi utegnila biti vrtalna pot v razcvetu dotcoma, vendar njihove storitve na današnjem trgu, ki je tako zasičen z inovativnimi in cenovno ugodnimi gostiteljskimi podjetji, ne morejo slediti. Web.com zaračunava izjemno visoke cene zelo omejenih osnovnih storitev. Zagotovo noben spletni strežnik ni popoln, prileganje katerega koli podjetja pa je odvisno od vašega projekta. Toda spletna spletna stran navaja zelo malo razlogov, da bi jih priporočila. Medtem ko se lahko lotijo ​​prepoznavnosti svojega imena in korporacije, storitev Web.com resno primanjkuje skoraj v vsakem oddelku.

Mnenja spletnih strani 2.2 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (0 glasovi) Pros

 1. Načrti, ki temeljijo na operacijskem sistemu Linux in Windows
 2. Odlična Uptime
 3. Povlecite in spustite Builder strani

Slabosti

 1. Samo skupno gostovanje
 2. Naprodaj na vsakem koraku
 3. Zelo visoke pristojbine – načrti niso vseobsegajoči
 4. Več pritožb pri boljšem poslovnem uradu
 5. Frustrirajoče izkušnje s strankami
 6. Zavajajoče uvodne obljube in obnavljanje

SummaryIf Web.com vas je pritegnil zaradi nizkih uvodnih cen, preberite droben tisk. Spletna spletna stran ima morda nekaj v redu funkcij, ki so privlačne za tiste, ki so novi pri spletnem gostovanju, vendar je zelo malo, kar ponujajo, kar jim naredi dolgoročno dobro naložbo. Podpora2Speed2.5Features2.5Value2Transparentnost2

Naš uradni pregled spletnega gostovanja

Spletna spletna stran lahko prepoznate po njihovih TV reklamah, v katerih so zelo lastniki malih podjetij, ali morda iz njihovega sponzorstva PGA Tour. Web.com je kot eden največjih in najdlje dostopnih spletnih gostiteljev na voljo odlično prepoznavanje imen in sredstva za široko oglaševanje. Ker pa je spletna industrija gostovanja v zadnjih letih rasla in skočila, Web.com ni uspel dohajati s stopnjo storitve svojih novih konkurentov.

Najboljše značilnosti Web.com gostovanje

Web.com sicer obljublja nekaj privlačnih storitev, a zaradi naraščajoče višine industrijskih standardov so v primerjavi z njimi videti zelo osnovni. Tu je nekaj razlogov, zakaj se bo morda kdo želel prijaviti za skupni gostovalni načrt s spletnim mestom:

Načrti, ki temeljijo na operacijskem sistemu Linux in Windows

Web.com ima načrte gostovanja na osnovi Linuxa in Windows. Niso edino podjetje, ki ponuja to izbiro; GoDaddy, na primer, ponuja tudi obe platformi. Toda ta izbira gostovanja, ki temelji na Linuxu in Windows-u, postaja vedno redkejša in redkejša, saj se večina podjetij za spletno gostovanje odloči ponuditi samo eno.

Za vas bo sestavil Facebook stran

Web.com obljublja, da bo ustvaril Facebook poslovno stran za nove stranke. Ta tržni zaplet je očitno usmerjen v starejše, manj tehnično nagnjene lastnike podjetij. Toda ustvarjanje Facebook strani je verjetno ena najlažjih stvari, ki jih lahko vsak počne na internetu. Še posebej glede na to Največja demografska rast Facebooka so trenutno starejši, težko si je predstavljati, da bi koga tako stresla misel, da bi ustvaril Facebook stran, da bi bila ta storitev tako privlačna. Morda je to prodajna točka za tiste, ki raje izstopijo iz interneta vsi skupaj, toda za tiste, ki imajo tudi najosnovnejše internetne kompetence, priporočamo, da si vzamete 10 minut, da si ustvarite svojo Facebook stran.

Nakup in registracija domenskih imen

Prijava na spletno mesto.com vključuje brezplačno registracijo domene, ki jo opravijo sami, namesto da bi delali prek tretjega registra. Pazite pa na stopnjo obnove. Medtem ko je vaše prvo leto brezplačno, Web.com zaračuna 37 USD / leto za obnovo vaše domene, kar je več kot dvakratno od običajnega industrijskega standarda. GoDaddy na primer zaračuna 14,99 USD za obnovo domene po prvem letu. Storitve, kot je NameCheap, bodo stale še manj. Čeprav je brezplačna domena ob prijavi morda mamljiva, priporočamo, da domeno kupite nekje drugje, če nameravate uporabljati spletno mesto.com kot ponudnik spletnega gostovanja. To je seveda, razen če nameravate URL imeti v lasti samo eno leto.

Nizke uvodne cene

Web.com ponuja nekaj resno nizkih uvodnih cen za nove stranke. Njihov paket za izdelavo spletnih strani za prvi mesec znaša samo 1,95 USD. Vendar pa je vsekakor treba obravnavati droben tisk. To je le prvi mesec, po katerem se stopnje dvignejo za več kot 1000% do 22 USD na mesec. To postane tudi dražje, če dodate dodatke, kot so SSL potrdila, poročanje o ključnih meritvah itd.

Odlična Uptime

Do tega trenutka smo morda usposobili vsakega strokovnjaka, povezanega s spletnim mestom. Dejstvo je, da imajo resnično odličen čas. V zadnjem desetletju znašajo 99,99%, njihov rekord tukaj je neoskrbljen.

Slabe strani spletnega gostovanja

Web.com ima precej grozen sloves tako med spletnimi strokovnjaki kot povprečnimi strankami. Tako grozno v resnici, da se sprašujete, kako so lahko ena največjih in najdlje vodijočih podjetij v tem podjetju. Tu je nekaj osrednjih razlogov, zakaj bi morali spletno gostovanje iskati drugje:

Struktura cen je draga in zavajajoča

Kot smo že omenili, ima Web.com nekaj mamljivih uvodnih možnosti oblikovanja cen, ki bodo verjetno všeč prvim spletnim mojstrom. Toda za razliko od večine drugih ponudnikov spletnih gostovanj Web.com svojih storitev ne strukturira kot pakete. Grozno je težko oceniti, koliko bodo stale njihove storitve, ne da bi stvari dejansko postavili v vaš nakupovalni voziček. Poleg tega ni jasno, za kakšne vrste skladiščenja in prometne omejitve plačujete, saj to ni jasno razčlenjeno nikjer na njihovem spletnem mestu. (Če si želite ogledati podjetje, ki se odlično ukvarja s tem, si oglejte A2 gostovanje)

Mnogo stvari, ki so standardne kot del fiksne cene pri drugih podjetjih, stane dodatno s spletnim mestom Web.com. Orodja za gradnjo spletnih mest, SSL certifikati, spremljanje meritev … vse to stane dodatno, poleg že visokih 22 USD na mesec, ki jih zaračunajo za svoj najbolj priporočen načrt. Naročilo je edini čas, ko boste razčlenili vrstni red po dejanskih stroških in storitvah, ki jih prejmete.

Na spletnem mestu.com lahko pričakujete, da se boste na vsakem koraku srečali s prodajnimi cenami, ki so vse skupaj zmedene in zavajajoče. Priporočamo, da plačate dodatno, da bo vaše spletno mesto optimizirano za mobilne naprave; pozabite, da obstaja nešteto brezplačnih predlog WordPress, ki vključujejo to. Doplačate lahko tudi, da bodo poskrbeli za vaše potrebe po spletnem trženju, kjer bodo vaše spletno mesto preprosto oddali v imenike, kot je YellowPages.com. Priporočajo tudi dodatno plačilo za varnost; ali je to nekaj, kar v njihovih načrtih za gostovanje v celoti ni?

Kopajte po njihovi spletni strani in morda boste naleteli na »Gostovalne načrte« in ne na »Spletna mesta«. Ti načrti za gostovanje so cenovno ugodnejši in se pri njihovem najosnovnejšem načrtu podaljšujejo na 12,95 USD / mesec. Po nadaljnji preiskavi boste ugotovili, da gre v bistvu za iste izdelke (spletno gostovanje, domene in orodja za gradnjo spletnih strani), vendar z različnimi imeni in različnimi cenami. Jezik njihovega spletnega mesta se razlikuje od večine gostujočih podjetij. To privede do suma, da se morda izogibajo uporabi besed, kot je “gostovanje” v prid besed, kot je “oblikovanje spletnega mesta”, da bi zvabili ljudi, ki so na spletu popolnoma zeleni.

Zelo veliko pritožb pri boljšem poslovnem uradu

Od novembra 2016 je bilo na spletnem mestu Web.com vloženih 567 pritožb kupcev pri Boljši poslovni urad. To so samo pritožbe, vložene v zadnjih treh letih. Večina se nanaša na napačne stroške in neskladnosti obračunavanja, veliko pa se nanaša tudi na neizpolnjene sporazume o ravni storitev. Tudi za tako veliko podjetje je ta številka res osupljiva in bi morala biti rdeča zastava za vse, ki razmišljajo o poslovanju z njimi.

Samo skupno gostovanje

Web.com ne ponuja VPS ali namenskega gostovanja. Ponujajo le tri različne načrte – vsi na skupnih strežnikih. To je pokazatelj, da spletna spletna stran ni zasnovana za stranke, ki želijo doseči obseg in v glavnem poskrbijo izključno za začetnike. Kdor namerava na svoje spletno mesto vključiti e-trgovino, naj si pogleda drugje.

Manjkajo storitve za podporo strankam s tonami nadgradenj

Spletna stran usmerja skoraj vse storitve za podporo strankam v njihove klicne centre. Manjkajo funkcije za klepet v živo, ki jih danes ponuja večina sodobnih podjetij. To ni nujno pokazatelj, da podpore primanjkuje, a spletna spletna spletna stran žal ne izkoristi. Prvič, vsem bi bilo v interesu, da bi bili na voljo zanesljivi viri za odpravljanje napak na spletu, kot na primer konkurent HostGator. Prihranili bi lahko tudi veliko časa, če bi kupci podporne vozovnice lahko sami oddali (trenutno je to mogoče storiti samo na hrbtni strani prek telefonske podpore). Namesto tega je edini način, da poiščete pomoč s spletnega mesta, pokličete. Ko pokličete, je njihovo podporno osebje usposobljeno, da vas bombardirajo s prodajnimi oglasi, potem ko so rešili vašo težavo.

Spodnja črta

Če ste porabili čas za nakupovanje ponudnikov spletnega gostovanja, je že en pogled na glavne strani spletnega mesta dovolj, da vam predstavite, da je njihov poslovni model nekako drugačen od norme. Očitno manjkajo podrobni opisi njihove različne ravni storitev, razprave o diskovnem prostoru in prometu na spletnem mestu ali kakršna koli omemba varnosti. Zdi se, da je spletna stran namenjena strankam, ki ne vedo skoraj ničesar o pripravi in ​​delu spletnega mesta, zato ne vedo nič boljšega, kot plačati zelo visoko ceno za izjemno slabe storitve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector