Recenzije Rackspace maj 2020: Je Rackspace vaše popolno tekmo gostitelja?

Recenzije Rackspace maj 2020: Je Rackspace vaše popolno tekmo gostitelja?

Recenzije Rackspace maj 2020: Je Rackspace vaše popolno tekmo gostitelja?

Contents

Kaj je Rackspace?

Rackspace je podjetje za gostovanje spletnih mest v San Antoniu, ki je specializirano za upravljano gostovanje za podjetja in korporacije. Rackspace sta ga leta 1998 ustanovila Pat Condon in Dirk Elmehof, podatkovne centre pa imajo v Dallasu, San Antoniju, Vancouvru in Hong Kongu. Rackspace je bil pred kratkim prodan podjetju Apollo Global Management, zato so se nekatere transakcije morda spremenile od transakcije.


Kako dobro je gostovanje v Rackspaceu?

Rackspace je vrhunsko gostovanje podjetja z dodatno podporo in storitvami, usmerjenimi v podjetja. Niso za vašega povprečnega uporabnika, gostovanje pa se začne s trojkami na mesec. To je zajetna cena zagotovo, prednosti pa so številne. Podjetje ne obljublja izpadov in ima več izkušenj z OpenStackom kot katerokoli drugo podjetje na trgu. Zagotovo Rackspace ni najboljša odločitev, če želite samo gostovati na enem spletnem mestu. Toda tisti, ki iščejo upravljano gostovanje, storitve v oblaku in infrastrukturne storitve vse v enem, ga bodo našli z Rackspaceom. Vendar pa konkurenti Amazon Web Services in Google Cloud ponujajo večje portfelje storitev za bistveno manj denarja.

Poglej več funkcij Recenzije prostora Rackspace 4.2 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (3 glasovi) Pros

  • Fanatična podpora
  • Tone lastnosti
  • Poslovno naravnana

Slabosti

  • Cene rackspacea so za povprečnega uporabnika drage
  • Zmedena struktura računov
  • Različne plasti podpore so nejasne

PovzetekRackspace ne gre za uporabnike gostovanja za male čase, osredotočeni so na podjetja in so tehnična rešitev, ne le drug prodajalec. Čeprav je uporabnik v podjetniškem merilu, še vedno manjkajo nekatere funkcije. Podpora4Speed4.5Features5Value33Transparentnost4

Naš uradni pregled gostovanja Rackspacea

Rackspace ima odličen ugled, ki temelji na njihovi fanatični podpori strankam in upravljanju storitev. Podjetje se že večkrat imenuje „severni oblak.»Njihov ciljni trg je srednje velika in velika podjetja, ki si lahko privoščijo višje cene, še posebej pa je primerna za podjetja z vitkim IT oddelkom. Tisti, ki iščejo izključno gostiteljske storitve, a enak občutek butika, bi morali pogledati v WP Engine, upravljano rešitev WordPress brez oblačnih storitev.

Najboljše lastnosti gostovanja v Rackspaceu

Rackspace v zadnjih nekaj letih spreminja svojo ponudbo poimenovanja in storitev, ko se trudijo, da bi si spet pridobili položaj in se odločili, kakšno podjetje želijo biti ob spletnem mestu Amazon Web Services, Pair Networks in drugih zelo poceni ponudnikov. Njihova blagovna znamka višjega cenovnega razreda je ključnega pomena pri tem preoblikovanju, saj je na trg prišlo toliko konkurentov.

Storitev za stranke Rackspace je hitra in elegantna

Na najosnovnejših načrtih imate dostop do e-pošte, klepeta v živo in telefonske podpore – na e-poštna sporočila se običajno odgovarja manj kot 20 minut z neverjetno natančnimi odzivi, na odgovore v klepetu v živo pa običajno prejmete manj kot minuto. Rackers lahko dobite po telefonu 24/7 in vam v veliko pomoč.

Večina podpornega osebja bo presegla in presegla, da vam bo zagotovila izjemno podporo. Na računu na infrastrukturni ravni se podpora ne bo prijavila in namesto vas spremenila sprememb, v nevarnih situacijah pa lahko nadaljujejo in vseeno storijo. To omogočajo višji končni načrti, kar vam lahko prihrani veliko časa in žalosti. Rackspace se ponaša z zagotavljanjem podpore svetovnega razreda in celoto.

Obilne lastnosti & Spletne aplikacije

Rackspace ima na tone funkcij in lahko prilagodi večino poljubne konfiguracije za vaše spletno mesto. Ko se pogovarjate z upraviteljem računa, bodo iskali funkcije, ki jih resnično potrebujete, in načine za izboljšanje strukture. V storitvi Rackspace so na voljo bogati mediji, mobilne aplikacije, e-trgovina, SharePoint, SaaS in številni. Njihova strojna oprema je vrhunska in omogoča toliko ustreznih strežnikov, kot je potrebno.

100% zakasnitev

Rackspace zmanjka namenskih strežnikov in varnostno kopira vaše podatke dnevno, kar jim omogoča hitro prilagajanje in premikanje stvari, ko se soočajo z grožnjami izpadov. Kjer so mnogi spletnim storitvam Amazon očitali, da so preobremenili svoje strežnike, se zdi, da Rackspace resnično vidi ta vidik. Resnično imajo številke, da to dokažejo. Od leta 2005 je Rackspace vodil skoraj popolno 99,99-odstotno podaljšanje časa.

Cene rackspacea temeljijo na uporabi

Od 499 USD na mesec, na strežniku in največ 1,249 USD, namenski strežniki Rackspace se določijo glede na prostor strežnika, ki ga uporabljate. Njihovi upravitelji računov bodo ocenili potrebne storitve glede na vaše poslovne potrebe in priporočili pošteno urno postavko za vaš načrt. Tovrstno upravljanje pametnega strežnika je zelo koristno za podjetja, ki načrtujejo obseg in želijo s seboj vzeti gostovanje in storitve v oblaku.

Slabe strani gostovanja Rackspacea

Rackspace ni popoln in eksperimentirajo z različnimi načrti in storitvami cen kot odziv na spremembe v panogi. In ker so nekateri najdražji ponudniki, si je vredno zaslužiti, da si natančno ogledate, kje ne pride v poštev, in ne pozabite na morebitne prestopnike.

Potrebne funkcije upravne plošče in strukture

Njihov zadnji del je po številnih standardih precej čist in hiter. Vendar ima še nekaj pospravljanja. Če ste navajeni na cPanel, ga ne uporabljajo, zato bodite pripravljeni, da se navadite na drug sistem. Druga slabost v zvezi s tem je, če imate več ravni računov, se boste morali prijaviti in odjaviti iz več njih. Organizacija ni povsem intuitivna in lahko poskrbi za strmo krivuljo učenja za tiste, ki se uporabljajo za bolj osnovne ponudnike gostovanja.

Dodatni sloji

Če želite spremeniti stanje računa ali razpravljati o cenah, se boste morali pogovoriti s posebnim upraviteljem računov, ne morete preprosto vstopiti in ga sami spremeniti. Če ste nekdo, ki se rad sprehaja skozi vse, je to lahko korist, če pa imate radi neko mero nadzora in imate samostojen odnos, potem se to lahko izkaže za dodatno oviro.

Podpora za vozovnice vam vzame čas

Včasih nočete telefonirati in se z nekom pogovarjati. za tiste čase, ki jih želite samo sprostiti in se rešiti težava, boste morda morali počakati približno 30 minut. Ta je hitrejši od mnogih gostiteljev, vendar ni tako hiter kot Siteground. Včasih pa vam ponudijo, da v vozovnico povzamejo vaš telefonski pogovor, kar je koristno. Obljubljajo tudi takojšnje odzive na “izredne” situacije, vendar se vaša definicija izrednih razmer lahko razlikuje od njihove.

Prvi vtis je prešerno

Spletno mesto Rackspace je lahko neverjetno zmedeno za laike, ki niso dobro znani v oblaku in VPS. Rackspace ponuja ogromno storitev in njihove načrte je mogoče kombinirati na neskončno število načinov, kar pomeni, da se lahko ob vašem prvem obisku njihove spletne strani počuti, kot da se brezciljno sprehajate v labirintu. Poleg tega se morate za nakup najprej prijaviti in se bombardirati s promocijskimi e-poštnimi sporočili. Naredite si uslugo in ne dodajte svoje primarne mape kot kontaktno e-poštno sporočilo, če samo iščete nekaj več informacij. Vendar pa Rackspace odlično opravi delo na krovu na lahkem kot pito, tako da, če boste uspeli mimo te začetne faze, lahko pričakujete gladko jadranje.

Spodnja črta:

Izhodišče je, da je Rackspace namenjen podjetjem, zlasti podjetjem z velikimi in / ali tehnično zapletenimi spletnimi mesti. Če vodite trgovino Magento in potrebujete kompleksno gostovanje, razmislite o Rackspaceu. Če iščete tehnološkega partnerja, jih vrzite v mešanico. Rackspace zasenči veliko svojih tekmecev v oblaku pri njihovi podpori strankam in vmesnem času. Toda, ali je to dovolj, da nadoknadite njihove premijske cene? Za nekatere je odgovor navdušen da. Če pa iščete cenejšo možnost z manj praktičnega upravljanja, bolj znanimi funkcijami in se ne bojite kratkega zastoja, bi bili bolj srečni z drugo storitvijo.

Oglejte si več funkcij

Pogosta vprašanja o gostovanju v Rackspaceu

Kar je edinstveno glede Rackspacea?

Rackspace gostovanje je ponudnik storitev spletnega gostovanja, ki je največji upravljan ponudnik gostovanja v oblaku. Služi več kot polovici podjetij Fortune 100 in velja za vodilnega v Gartnerjevem čarobnem kvadrantu za spletno gostovanje z omogočeno oblakom. Gostovanje v Rackspaceu služi tako velikim podjetjem kot malim podjetjem z ekipo kvalificiranih strokovnjakov, ki so pripravljeni zagotoviti vse najboljše in najsodobnejše rešitve spletnega gostovanja od upravljanja varnosti do gostovanja spletnih strani, rešitev e-trgovine do upravljanja podatkovnih baz in gostovanja po e-pošti..

Kakšne storitve gostovanja ponuja Rackspace?

Gostovanje Rackspace ponuja namensko gostovanje, spletne storitve Amazon, gostovanje Microsoft Cloud ali Azure ter Openstack Cloud. Za namensko gostovanje ponuja Rackspace več kot 3000 inženirjev gostovanja v Linuxu, Windows in Vmware. Za spletne storitve Amazon ima Rackspace več kot 370+ strokovnjakov s certifikatom AWS, ki podpirajo vseh 11 javnih regij AWS. Za Microsoft Cloud / Azure je Rackspace petkratni Microsoftov gostiteljski partner leta, ki je nagrado osvojil večkrat kot kateri koli drug ponudnik storitev spletnega gostovanja, ki je trenutno na voljo. Nazadnje, za oblak Openstack je Rackspace soustanovitelj storitve gostovanja spletnih strani skupaj z NASA, kar pomeni, da ima Rackspace kar stokrat največ izkušenj na svetu..

Katere so lastnosti Rackspace-a, ki so najbolje ocenjene?

Gostovanje rackspacea so uporabniki pregledali v štirih vrhunskih lastnostih. Te štiri vrhunske lastnosti so podpora, lastnosti, vrednost in podpora. Gostovanje v Rackspaceu je najbolj ocenjeno s strani uporabnikov v času uptime, drugo najbolj v lastnostih in najmanj v podpori in vrednosti.

Koliko domen lahko gostitelj odjemalca v Rackspaceu?

Kot večina platform za gostovanje spletnih strani, ki ponujajo storitve gostovanja v skupni rabi, tudi ni omejitev, koliko domen lahko gostuje prek platforme gostovanja Rackspace. Stranka bo nadzirala vse na svojem strežniku v oblaku, če gostuje domene prek Rackspacea.

Ali bo Rackspace težaven za tiste, ki jim spletno gostovanje ne pozna ali poznajo?

Gostovanje v Rackspaceu bo morda težko za tiste, ki so novi ali ne poznajo storitve gostovanja, vendar je odvisno. Raven težav pri ukvarjanju s storitvami gostovanja Rackspace bo odvisna predvsem od poznavanja in izkušenj s sistemskim skrbnikom za Linux ali Windows strežnike spletnega gostovanja. Vendar pa so njihove storitve v oblaku, namenjene gostovanju v oblaku, posebej usmerjene k strankam in strankam, ki so novost pri gostovanju spletnih strani in želijo svoje spletno gostovanje začeti iz nič, namesto da imajo predhodno nameščene funkcije, kot sta gostovanje spletnih strani Linux ali Windows Server.

Kaj lahko storite z strežnikom v oblaku prek gostovanja Rackspace?

Če je zakonit in upošteva sprejemljivo politiko uporabe Rackspacea, lahko z gostiteljskim strežnikom Rackspace storimo karkoli. Gostovalna storitev strežnika Rackspace Cloud Server je neomejen dostop na ravni korenin / skrbnik, okolje okolja Linux ali Windows, spletna storitev gostovanja spletnega mesta, ki se lahko izvaja v kateri koli vrsti aplikacij ali storitev iz tradicionalnega, fizičnega ali namenskega nenadzorovanega operacijskega strežnika prek oblaka.

Ali mi Rackspace lahko pomaga pri namestitvi programskega paketa?

Ali bo gostovanje v Rackspaceu stranki ali stranki pomagalo pri namestitvi programskega paketa, je odvisno od stopnje storitve, za katero se je ta stranka ali stranka prijavila in za katero plačuje. Za račune v upravljani infrastrukturi v oblaku je odjemalec ali stranka odgovoren za namestitev in vzdrževanje vse programske opreme na svojem strežniku, za strežnike v oblaku z upravljanimi operacijami pa Rackspace nudi tehnično podporo, ko gre za namestitev in vzdrževanje določenih programskih paketov in celo konfiguracije strežnika.

Ali lahko znova namestim drugo distribucijo na strežnik v oblaku Rackspace? Ali pa moram začeti znova?

S gostovanjem Rackspace lahko na računalnik znova namestite drugačno distribucijo. Ni treba začeti vsega na novo. Vse, kar morate storiti, je preprosto pritisniti gumb za obnovo na nadzorni plošči in nato bodo lahko izbrali novo distribucijo. Preden to storite, se prepričajte, da obstaja varnostna kopija vseh podatkov, ker obstaja možnost, da ta postopek ponovne namestitve nove, drugačne distribucije uniči vse prejšnje podatke iz stare distribucije, ki je na strežniku. Postopek obnove nove in drugačne distribucije omogoča tudi shranjevanje naslova IP iz stare, prejšnje distribucije.

Kaj če se zmotim v svojem strežniku v oblaku?

Če bi nekdo zmešal svoj strežnik v oblaku, ima veliko možnosti, da odpravi težavo. Če uporabnik zmede, lahko stranka ponovno zažene strežnik, obnovi vse podatke iz strežnika v varnostni kopiji ali preprosto izbriše strežnik in začne znova. Prav tako imajo možnost vnovičnega zagona v način reševanja v sili in poskušajo odpraviti težave sami ali poklicati tehnično podporo, če je primerno, in če nobena od zgornjih rešitev ne stori tega. Najboljši in najlažji način za preprečevanje napak na strežniku v oblaku je redno vzdrževanje varnostnih kopij in novo varnostno kopijo, preden poskusite narediti večje spremembe konfiguracije strežnika ali preden namestite novo programsko opremo.

Ali Rackspace ponuja popuste za strežnike v oblaku?

Da, gostovanje Rackspace ponuja popuste za strežnike v oblaku, vendar obstajajo različne vrste popustov, ki temeljijo na uporabi.

Ali lahko kupim dodatno shrambo za svoj strežnik?

Stranke lahko kadar koli dodajo dodatne količine razpoložljivega prostora za svoje strežnike s storitvijo za shranjevanje v oblaku Rackspace gostovanje, vendar dodelitev izvornega prostora za shranjevanje za strežnik v oblaku temelji na vrsti strežnika v oblaku, ki jo izberete.

Kakšne so razlike v storitvah, če obstajajo, med standardnimi in splošnimi strežniki v oblaku?

V uspešnosti storitev med standardnimi in splošnimi strežniki v oblaku na gostovanju Rackspace obstaja nekaj pomembnih in pomembnih razlik. Prvič, strežniki v oblaku za splošne namene uporabljajo hitrejše pogone SSD ali SSD v primerjavi s standardno dodelitvijo vrtečih se diskov, ki jih uporabljajo strežniki v oblaku standardne namene. Drugič, strežniki v oblaku za splošne namene imajo do 120 GB razpoložljivega RAM-a v primerjavi s standardnimi strežniki v oblaku, ki imajo le do 30 GB razpoložljivega RAM-a. Nazadnje je največja pasovna širina omrežja za standardne strežnike v oblaku 300 mbps javno omrežje in 600 mbps zasebno omrežje, medtem ko je za splošne strežnike v oblaku največja pasovna širina omrežja 10.000 mbps, ki jo lahko razdelite med javna in zasebna omrežja v poljubni količini, si stranka želi.

Ali mi bo še vedno zaračunano, če je moj strežnik izklopljen?

Da, gostovanje Rackspace bo še vedno zaračunavalo svojim strankam, tudi če bodo strežniki, ki jih uporabljajo za gostovanje njihovih spletnih mest, izključeni kadar koli in za poljubno obdobje. Ko je strežnik ustvarjen, kupci dobijo določeno, namensko količino RAM-a in razpoložljivega prostora na trdem disku. Dokler ta strežnik obstaja, potem nihče drug ne bo mogel uporabljati tistih dodeljenih virov. To je glavni razlog, zakaj se strankam zaračunavajo na uro, tudi če in ko so strežniki izključeni. Če želi stranka prenehati zaračunavati stroške za izklopljeni strežnik, mora ta strežnik izbrisati na nadzorni plošči.

Če tudi stranke želijo prenehati plačevati strežnik, vendar še vedno potrebujejo ali želijo obdržati konfiguracije s tega strežnika, potem je njihova najboljša možnost ustvariti podobo strežnika v oblaku. Sistemske konfiguracije na disku sistema bodo shranjene v sliki, slika pa shranjena v oblakovnih datotekah in dostopna na kartici Shranjene slike na nadzorni plošči. Vendar je za shranjevanje datotek v oblaku določena pristojbina, vendar je bistveno nižja od stroškov za zagon aktivnega strežnika. Kupci bodo morali podatke shraniti tudi s svojega podatkovnega diska v oblak Block Storage ali Rackspace Cloud Backup, da bodo na voljo na naslednjem strežniku. Potem bodo kupci lahko izbrisali izvirni strežnik, pod pogojem, da lahko vedno zagotovijo nov strežnik s pomočjo shranjene slike starega strežnika in starih shranjenih podatkov. Po obnovitvi strežnika s shranjene slike bo glavna razlika med strežniki ta, da ima njihov novi strežnik drugačen IP naslov od prejšnjega. Če začnete uporabljati nov strežnik, lahko stranke zahtevajo posodobitev vseh povezanih zapisov DNS, da bi odražali nov naslov IP.

Koliko uporabnikov lahko stopi na vsak stroj?

Število odjemalcev ali uporabnikov gostiteljske naprave v oblaku je odvisno od velikosti strežnikov v oblaku in vrste operacijskega sistema, ki ga kupijo.

Ali so varnostne skupine v oblačnih omrežjih podprte?

Da, varnostne skupine v oblačnih omrežjih so podprte v Rackspaceu. Rackspace uporablja najboljšo in najsodobnejšo programsko opremo, da bi zagotovili, da so njihovi strežniki v oblaku in druge storitve spletnega gostovanja varni in varni za uporabo in shranjevanje podatkov. Več na Rackspace.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector