Site5 Reviews – Ali je Site5 gostovanje primerno za vaše spletno mesto?

Kaj je spletno gostovanje?

Site5 je bil ustanovljen leta 1999 med dot-com boom in ima sedež v Dallasu v Teksasu. Spletno podjetje je pod okriljem skupine Endurance International. EIG ima med drugim tudi Bluehost in HostGator. Site5 je specializirano za butično izkušnjo spletnega gostovanja, namenjeno oblikovalcem in razvijalcem.


Kako dober je hosting5?

Site5 je vrhunsko podjetje za gostovanje z zagotovljeno uptime, hitrostjo in tehnično podporo. To, kar jih resnično loči od konkurentov, je, da ponujajo popolnoma brezplačno 30-dnevno preizkusno obdobje. Vse to so solidne prodajne točke, vendar celoten Site5 ni zelo inovativen in je cenovno višji od večine konkurentov. Zaradi nekaterih njihovih prednosti se lahko v določenih primerih splača vaše vrednote, v večini pa veliko drugih gostiteljev stori enako ali bolje za cenejše.

Oglejte si uradna spletna mesta5 Ocene 3 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (3 glasovi) Pros

 1. Priložljivi načrti
 2. Neomejena pasovna širina in prostor na disku
 3. Gostite več spletnih mest
 4. SSL certifikati so standardni
 5. Izbira več lokacij strežnika
 6. 30-dnevna brezplačna preizkusna različica

Slabosti

 1. Brez SSD diska
 2. Cenejši od večine
 3. Samo ena domena na najcenejšem načrtu

PovzetekNe to, kar počne Site5, ni nujno narobe, samo pričakujemo več za premijske cene in trženje, usmerjeno v razvijalce. Na splošno so hitrost, čas delovanja in podpora popolnoma ustrezni. Če pa so možnosti za več skrbnikov ali izbor več lokacij za vas velika prodajna točka, bi bil Site5 odličen izbor. Tisti, ki iščejo gostiteljske proračune ali resnično vrhunsko izkušnjo, bi morali iskati drugje. Podpora3.5Speed3Features3Value3Transparentnost2.5

Naš uradni pregled strani5

S številnimi izkušnjami in obilico obljubljajočih obljub, namenjenih oblikovalcem in razvijalcem, ima Site5 veliko privlačnih funkcij, ki so jim prinesle soliden ugled in bazo strank. Toda gostovanje Site5 resnično zagotavlja glede na premijske cene, ki jih zaračunavajo?

Najboljše lastnosti gostovanja Site5

Site5 vsekakor daje videz vedeti, kaj počnejo. Primerjajte njihovo elegantno domačo stran z risanimi všečki HostGatorja ali GoDaddyja in res se zdi, kot da izbirate bolj izpopolnjeno možnost gostovanja. In veliko je všeč!

Pravi razvijalci, veliko izkušenj

Če imate tehnično znanje, Site5 uporablja govornike za razvijalce, ki lahko resnično občutijo, kot da ste končno našli ponudnika gostovanja, ki govori vaš jezik. Trdijo, da ohranjajo hitrost svojega strežnika, saj svojih skupnih strežnikov nikoli ne obremenjujejo s preveč podatki strank. Njihovo podporno osebje je povsem domače, tekoče govori angleščino in ima pravzaprav tehnične izkušnje. Njihovi inženirski inženirji so zgradili portal Backstage Site5 po meri, prilagojen vašim razvojnim potrebam. Začnejo s predpostavko, da tudi vi veste, kaj počnete, in takšno zaupanje vase kot stranko je osvežujoče (seveda pod pogojem, da dejansko veste, kaj počnete).

Načrti Site5 so obsežni

Načrti Site5 se začnejo precej osnovno pri manj kot petih dolarjih na mesec. Potem je na voljo več možnosti nadgradnje, ki vam omogočajo, da svoj načrt načrtujete tako, kot se vam zdi, da bo vaše spletno mesto raslo. Na površini imajo tri osnovne načrte, začenši z hostBasic pri 4,95 dolarja na mesec, hostPro pri 8,95 dolarja na mesec in na koncu do strele pri hitrosti 11,95 dolarja na mesec. To je samo za njihove skupne gostovalne načrte. Lahko se premaknete na gostovanje preprodajalcev, VPS gostovanje in celo svoj namenski strežnik.

Neomejena pasovna širina in prostor na disku

Vsak ponudnik spletnega gostovanja, ki lahko zagotavlja neomejeno pasovno širino in prostor na disku, je vedno vreden drugega pogleda. Tam je veliko preveč ponudnikov spletnega gostovanja, ki poskušajo postaviti zgornjo mejo, koliko podatkov lahko prenesete med obiskovalce, sebe in spletno stran. Poleg tega je vedno dovolj dodatnega glavobola, ko pozorno spremljate količino prostora na disku, ki ga uporabljate. Večina spletnih mest ne bo porabila 10TB prostora na disku, zato je imeti misel, ki jo lahko uporabite toliko, kot potrebujete, vedno lepa funkcija, ki jo imate pri ponudniku gostovanja. Neomejena pasovna širina pomeni, da vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bodo uporabniki dobili napako, da ste presegli omejitev pasovne širine.

Site5 zakulisje omogoča večopravilnost

Odlična značilnost načrta hostPro Site5 je, da omogočajo gostovanje več spletnih mest iz enega računa. Vsako od teh spletnih mest bo imelo svojo skrbniško ploščo Site5 Backstage, ki vam omogoča, da te podatke organizirate. Tega ne boste dobili z načrtom hostBasic, ki dovoljuje samo eno domeno. Seveda to pomeni, da morate uporabiti načrt hostPro ali višje, vendar je to odlična lastnost, ki vam v bistvu nudi zmožnosti prodajalčevega računa za del cene. Ta funkcija bo morda dovolj, da vas usmeri proti Site5, če je ta sposobnost za vas velika prednost.

Gostite svoje spletno mesto z izbiro strežnikov po vsem svetu

Z ducatom strežnikov, ki se nahajajo na štirih kontinentih, skoraj v bližini večjih metropleksov, vam Site5 zagotavlja dodatno prednost, da lahko izbirate, kje bo vaše spletno mesto gostovano po vsem svetu. To vam lahko prinese dodatno prednost pri SEO, če je razvrstitev na lokalni ravni prednostna naloga vašega podjetja.

SSL certifikati so standardni

Vsak spletni skrbnik, ki ima spletno mesto za e-trgovino, pozna pomen SSL certifikatov in tudi, kako dražilno je lahko, če vaš spletni gostitelj ponuja brezplačne zmožnosti e-trgovine, vendar plačuje za njihovo osnovno varnost. SSL certifikati šifrirajo in ščitijo spletne transakcije, s čimer boste pridobili zaupanje svojih strank in denar. Če nameravate na svoje spletno mesto vključiti e-trgovino, boste morali tako ali drugače pridobiti SSL potrdila. Osvežujoče je vedeti, da vam s Site5 za to ne bo treba plačevati dodatnih denarnih sredstev, če morda za to niste načrtovali proračuna..

Site5 WordPress Integracija

Tako kot mnogi spletni gostitelji tudi Site5 ponuja namestitve z enim klikom za WordPress, razširljive načrte gostovanja WordPress in storitve za stranke, ki so dobro seznanjeni z novostmi tega priljubljenega CMS-a. Vendar ne ponujajo uprizoritve WordPressa, kar je resna slabost, saj je to orodje pomembno za oblikovalce in razvijalce, samooglašeni ciljni demografski program Site5.

Popolnoma brezplačna 30-dnevna preizkusna različica

Številna podjetja za gostovanje ponujajo garancijo za vračilo denarja, vendar je Site5 eden edinih spletnih gostiteljev, ki dejansko omogoča, da brezplačno preizkusite njihove storitve ves mesec. To je precej samorog v svetu spletnega gostovanja.

Slabe strani gostovanja Site5

Večina naših pritožb glede strani Site5 se spusti na ceno. So samo dražje kot druga gostiteljska podjetja, ki zagotavljajo enake (ali včasih boljše) ravni storitev. Pri vrhunskem spletnem gostitelju, namenjenem razvijalcem, pričakujemo bolj inovativna orodja.

Ne vračajo denarja

Ena stvar je garancija za vračilo denarja do določene točke – industrijski standard je 30 dni. Site5 ima 45-dnevno garancijo vračila denarja. Vendar pa bo vsak drugi ponudnik gostovanja, ki sem ga kdaj videl, ponudil poravnano vračilo, ko presežete oznako za razmejitev, kar je v tem primeru 45 dni. Site5 ne bo zagotovil vračila. Če ste plačali gostovanje za šest mesecev in prekličete 46. dan, vam ne bodo povrnili denarja. Če želite doseči najboljšo ceno pri večini načrtov, boste včasih morali plačati vnaprej za dve leti storitev. To je ogromna količina gotovine, ki jo lahko odložite vnaprej, zato zagotovo izkoristite to brezplačno preskusno različico, preden kupite.

Nimajo trdnih pogonov

Noben SSD ne pomeni, da celotno delovanje vašega spletnega mesta zmanjka starih, mehanskih trdih diskov, ki lahko močno upočasnijo vaše spletno mesto. Skoraj vsak drugi ponudnik spletnega gostovanja, vreden svoje soli, ponuja pogone SSD kot standardno opremo. Seveda, Site5 nikoli ne preobremeni svojih strežnikov s preveč strankami. A to je morda le zato, ker njihova zarjavela stara strojna oprema dobesedno ne zmore.

Cene na spletnem mestu5 so precej zajetne za tisto, kar dobite

Site5 je v redu. A ne vidimo razloga, da bi bili cenovno takšni, kot so. Za približno enako ceno A2 Hosting zagotavlja hitrost in čas delovanja, ki daleč presega Site5. Druga možnost po podobnih cenah je SiteGround, ki ponuja resnično izjemno podporo strankam, ki Site5 odpihne iz vode. Ali za približno polovico cene ima HostGator vse enake lastnosti Site5 in nekaj dodanih zvončkov.

Spodnja črta

Site5 je popolnoma ustrezen gostitelj z estetsko prijetnega in pametnega furnirja, ki bo zagotovo všeč oblikovalcem in razvijalcem. Njihove storitve so odlične, kar pomeni, da so odlična vrednost za spletne skrbnike z nišnimi zahtevami. Če pa ste novinec, ki išče skrbnika proračuna, ni razloga, da bi vam zaračunali cenovno cenovno ceno za povprečne storitve. Tudi oblikovalci in razvijalci bi morali pred izbiro strani5 veliko raziskati. Obstaja ogromno butičnih spletnih gostiteljev, ki vam bodo za svoj denar dali več funkcij.

Oglejte si več funkcij

Najboljše lastnosti

 • Hitra podpora
 • Primerne cene
 • Tone lastnosti

Obiščite uradno spletno stran

Top 5 gostiteljev

 • SiteGround Mnenja
 • Ocene motorjev WP
 • A2 gostovanje ocene (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljana mnenja WordPress

Pogosta vprašanja o gostovanju pri spletnem mestu5

Kako dolgo je Site5 naokoli? Kaj je poslanstvo podjetja?

Med boom dot-com sta dva prijatelja ustanovila podjetje za gostovanje, ki temelji na filozofiji, da mora biti gostovanje zabavno, enostavno, zanesljivo in dostopno – predvsem pa ne sme biti boleče. Matth Lighter in Rod Armstrong sta začela Site5 leta 1999, in čeprav sta družbo leta 2008 prodala trenutnim lastnikom, ostajata tesno povezana s podjetjem, ki si prizadeva za dokončanje podrobnejših projektov

Site5 daje veliko prednost petim različnim področjem, ki vključujejo:

 • Brez preobremenjenih strežnikov: Filozofija gostovanja podjetja temelji na zajamčeni zmogljivosti njihovih vrhunskih strežnikov.
 • Brez zunanje podpore: Vsi tehniki, servisni in podporni člani so zaposleni v spletnem mestu Site5.
 • Brez trikov: Site5 je ponosen na jasno, enostavno in razumljivo spletno gostovanje in funkcije, ki jih ponujajo.
 • Garancija za vračilo denarja; Site5 ponuja 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez težav.
 • Notranji razvijalci in inženirji: Tako kot so njihovi podporni tehniki vsi zaposleni v Site5, so tudi njihovi razvijalci in inženirji, ki si prizadevajo za izboljšanje storitev, ki jih ponujajo.
Kakšni so načrti gostovanja Site5?

Site5 ponuja široko paleto gostovalnih načrtov in programov, ki vključujejo:

 • spletno gostovanje
 • Gostovanje v oblaku
 • Gostovanje preprodajalcev
 • Gostovanje preprodajalcev v oblaku
 • V celoti upravlja VPS
 • Neupravljan VPS
 • VPS v oblaku

Vsi načrti vključujejo veliko različnih funkcij, vključno z neomejeno pasovno širino, neomejenim diskovnim prostorom, brezplačnimi migracijami, varnostnimi kopijami po nesreči in podporo 24/7.

Kje so strežniki Site5? Katere lokacije lahko izberem za gostovanje svojega spletnega mesta?

Strežniki Site5 so nameščeni po vsem svetu, kar strankam omogoča izbiro, kje bodo njihova spletna mesta. Site5 ima strežnike v osrednjem, vzhodnem in zahodnem delu ZDA; Montreal, Toronto in Vancouver, Kanada; ter Joao Pessaoa in Sao Paulo, Brazilija, pa tudi Amsterdam, Bukarešta, Pariz, Singapur in Hong Kong.

Kakšne načrte za skupno gostovanje ponuja Site5?

Site5 ponuja tri različne ravni za načrte spletnega gostovanja, vsi pa vključujejo neomejen diskovni prostor in pasovno širino, namestitve skripta z enim klikom, pa tudi brezplačno selitev in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Brez merjenja na spletnem mestu Site5 pomeni, da ni nobene omejitve niti za količino prostora na disku niti za pasovno širino, ki jo imajo uporabniki na svojih računih. Zasnovana je tako, da bi lahko kupci brezskrbno oblikovali spletna mesta, ki jih potrebujejo, ne da bi skrbeli, ali bodo dosegli ali presegli svoje omejitve. Dokler stranke upoštevajo pogoje storitve in politike uporabe virov, ostanejo v običajni rabi; v podjetju pravijo, da .1 odstotkov, ki ne spadajo v običajno rabo, običajno kršijo pogoje in sporazume.

Kupci v skupnem spletnem gostovanju lahko izberejo eno od 13 različnih lokacij za lokacije strežnika, kar je idealno, če upoštevamo geografske lokacije večine lastnih uporabnikov vsake stranke. Kupcem, ki izberejo spletno mesto zunaj Dallasa, pa vsak mesec obstajajo dodatni stroški v višini 1 USD.

Vsak skupni načrt spletnega gostovanja vključuje tudi nočne varnostne kopije vsake datoteke in so po potrebi enostavno dostopne. Vmesnik spletnega mesta Back5, Backstage, uporabnikom omogoča hitro in učinkovito prijavo, kjer lahko med drugim najdejo vse pomembne podatke, kot so registracija domene, obračunavanje in pridruženi računi. Vsakemu uporabniku SiteAdmin dodelijo prilagojeno kožo cPanel, ki uporabnikom omogoča, da dobijo potrebne podatke o svojih strežnikih, bazah podatkov, FTP računih, domenah in ogledujo statistiko spletnega mesta.

Skupni načrti se začnejo z gostitelj Basic, ki se začne pri 4,95 USD vsak mesec, ko stranke izberejo dvoletni načrt; za tiste, ki želijo enoletni načrt, bodo začeli z mesečnimi stroški 5,95 USD.

hostPro, druga stopnja načrtov gostovanja Site5 v skupni rabi se začne pri 8,95 USD na mesec za dvoletni načrt; enoletni načrt se začne pri 9,95 USD vsak mesec, na tej stopnji pa lahko kupci izberejo mesečno pogodbo, ki se začne pri 10,95 USD na mesec. Poleg vsega, kar je vključeno v hostBasic, uporabniki dobijo neomejene spletne strani.

Podjetje je najvišje hostPro + Turbo, ki se začne pri 11,95 USD na mesec za 24-mesečni načrt. Eno leto s tem paketom stane 12,95 USD na mesec, mesečna pogodba pa se začne pri 13,95 USD na mesec. Stranke na tej ravni dobijo namenski IP in nadzor MultiAdmin, ki vsakemu spletnemu mestu na računu da ločeno nadzorno ploščo.

Kaj načrtuje spletno mesto v oblaku ponuja Site5?

Vsi načrti gostovanja v oblaku Site5 so bili zasnovani tako, da zmanjšajo zastoje pri delovanju e-pošte in na spletnih straneh, usmerjeni so k strankam z majhnimi proračuni za IT, vendar na visoki ravni za produkcijo. Site5 strankam v oblaku ponuja korak nad skupnim spletnim gostovanjem z enako kakovostjo strojne opreme in časa delovanja kot strežnik VPS.

Vse stranke v oblaku dobijo neomejene spletne strani, namensko IP, varnostno kopiranje in zaledje. Vsaka stranka ima tudi dostop do SiteAdmin in MultiAdmin.

 • The Plus načrt se začne z 20 USD vsak mesec z 12-mesečno obveznostjo. Plus ponuja 10 GB prostora na disku in 100 GB pasovne širine. Za mesečni načrt lahko uporabniki pričakujejo, da bo vsak mesec začel pri 25 dolarjih.
 • Srednja stopnja, Napredno, se začne pri 27 USD na mesec za 12-mesečni načrt in 30 USD, ko želijo stranke plačevati vsak mesec. Napredni načrt daje uporabnikom 20 GB prostora na disku in 200 GB pasovne širine.
 • Najvišja raven Site5, Premium, uporabnikom ponuja 40 GB prostora na disku in 500 GB pasovne širine, 36 mesečnih stroškov, ko uporabnik kupi 12-mesečni načrt, in mesečno stane 40 dolarjev mesečno.
Katere so VPS možnosti Site5?

Site5 ponuja impresivno število možnosti VPS, z 10 različnimi popolnoma upravljanimi možnostmi. Prizadevajo si, da bi programsko opremo posodabljali, zagotavljali stalno spremljanje in sprejemali takojšnje, proaktivne odzive na težave ali napade. Obravnavali bodo tudi vse varnostne popravke.

V celoti upravljani načrti se začnejo pri 55 USD vsak mesec za VPS2, ki vključuje en naslov IP, SiteAdmin / MultiAdmin in Softaculous ali cPanel / WHM in Softaculous, 2 jedri, 1 GB pomnilnika, 50 GB prostora na disku in 800 GB pasovne širine. Izbira med nadzornimi ploščami stane dodatnih 10 USD na mesec, vendar izbira cPanel / WHM uporabnikom ponuja 2 brezplačna IP naslova. Kupci lahko dodajo tudi oddaljene varnostne kopije za 30 dni za 7 dolarjev.

Najvišja stopnja, VPS11, vključuje 16 jeder, 20 GB pomnilnika, 1000 GB prostora na disku in 7TB pasovne širine za en IP naslov z izbiro SiteAdmin / MultiAdmin in Softaculous. Ponovno izbira med dvema možnostma nadzorne plošče stane 10 dolarjev, uporabniki cPanel / WHM in Softaculous pa bodo prejeli dva brezplačna naslova IP. Oddaljene varnostne kopije za 30 dni lahko dodate za 125 USD vsak mesec.

Če si stranke želijo korenskega dostopa, lahko izberejo eno od 11 različnih neupravljanih VPS možnosti. Prvi, UVPS1, se začne od 25 dolarjev vsak mesec za 2 jedra, 1 GB pomnilnika, 50 GB prostora na disku in 800 GB pasovne širine. Vključen je popoln korenski dostop ter izbira predloge za operacijski sistem CentOS, Debian ali Ubunto. Izbira cPanel / WHM dodaja 10 USD za licenco, kupci pa lahko dodajo licenco Softaculous za 1,25 USD vsak mesec.

Njihov najvišji neregulirani nivo VPS, UVPS11, vključuje veliko istih funkcij, vključno s predlogi operacijskega sistema, en naslov IP in enakimi stroški licenciranja za cPanel / WHM in Softaculous, vendar doda 16 jeder, 24 GB pomnilnika, 1200 GB prostora na disku in 8 tb pasovne širine, začenši s 600 USD vsak mesec.

V celoti se upravlja tudi z možnostmi 11 oblakov VPS, z mnogimi enakimi upravljanimi dodatki: oddaljene varnostne kopije vsak mesec dodajo 5 USD, možnost nadzorne plošče pa stane dodatnih 10 USD na mesec. Njihova najnižja stopnja, CVPS1, kupcem ponuja 2 jedra, 768 MB pomnilnika, 15 GB prostora na disku in 600 GB pasovne širine, začenši s 60 USD vsak mesec. CVPS11, ki ima najvišjo raven, ima 16 jeder, 20 GB pomnilnika, 400 GB prostora na disku in 7TB pasovne širine in se začne pri 1.490 USD vsak mesec.

Ali Site5 ponuja načrte prodajalcev?

Site5 ima tri načrte gostovanja prodajalcev, ki se začnejo pri 23,95 USD na mesec in vključuje tri naslove IP, cPanel / WHM, prilagojene DNS strežnike imen, programsko opremo za obračunavanje in varnostne kopije, pa tudi 50 GB prostora na disku in 500 GB pasovne širine vsak mesec. Najvišja stopnja stane 49,95 USD vsak mesec za iste funkcije, vendar zagotavlja 120 GB prostora na disku in 1000 GB pasovne širine.

CloudOne, Možnost gostovanja preprodajalcev v oblaku stane 50 USD vsak mesec in vključuje 50 GB prostora na disku in 500 GB pasovne širine, skupaj z enakimi funkcijami kot načrti, ki niso v oblaku.

Spletna stran 5 hostPro Načrt gostovanja v skupni rabi vam omogoča tudi upravljanje več domen iz enega računa, ki se lahko uporabijo tudi kot račun preprodajalca, če ste namenjeni proračunu.

Povej mi o garanciji vračila denarja Site5.

Site5 ponuja 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja s celotnim povračilom za skupno spletno in skupno gostovanje v oblaku ter prodajalca in prodajalca v gostovanju v oblaku. Obljubljajo brez ulova ali naprednega obveščanja. Vsi načrti VPS, vključno z upravljanimi, nereguliranimi in Cloud, imajo 15-dnevno garancijo vračila denarja. Garancija ne velja za registracijo, prenos in obnovo domenskih imen in se začne, ko je račun aktiviran.

Site5 ponuja tudi 99,9-odstotno garancijo za produktivnost in bo dal dobro ocenjeno dobroimetje za deljene, preprodajalce, pol-namenske, upravljane VPS in upravljane namenske strežnike, s stoodstotno dobroto za prihodnje račune za nič manj kot 95 odstotkov uptime. Njihove možnosti v oblaku (deljeni, preprodajalec in upravljani VPS) imajo 99,99-odstotno jamstvo za čas upodabljanja, kupci pa lahko prejmejo kar 99,5-odstotno upodabljanje v 100-odstotni kreditni ceni.

Poleg tega se strankam, ki so čakale več kot šest ur za odgovor na tehnično podporo, dodelijo krediti za incident. V povprečju so odgovori podani v nekaj minutah, če pa vozovnica traja dlje kot šest ur, lahko kupci zahtevajo dobropis v vrednosti 1 USD na vozovnico.

Več na Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map