11 steder å lære å kode på nettet (mai 2020)

11 steder å lære å kode på nettet (mai 2020)

11 steder å lære å kode på nettet (mai 2020)

Du vil lære å kode, men du aner ikke hvor du skal begynne.


Det er skummelt, jeg har vært der.

Den geniale nye webapp-ideen din venter bare på at hjernen din skal fange opp og programmere den.

Sannheten er at det aldri har vært enklere å lære å kode online fra en av mange kilder – både gratis og betalt.

Men hvor begynner du?

Vi fordeler favorittkildene våre og forteller deg hva som kan være best for deg.

Lære å kode etter språk

HTML

 

CSS

 

Javascript

 

Python

 

SQL

 

iOS

 

Datavitenskap

 

Utvikling av mobilapper

Android

 

iOS

Den beste måten å lære – annerledes for alle

Mer enn noe annet fag kan du lære mye koding online gratis. Det er imidlertid helt fornuftig, siden hele internett er bygget på kode. Vi anbefaler gratis kilder for nybegynnere som ikke er klare til å investere penger i et betalt nettkurs. Når du har fått kodingsfeilen, er det fornuftig å følge et strukturert program, bygget av erfarne utviklere.

1. W3Schools.com

Dette nettstedet hevder å være “Verdens største nettsted for webutviklere”. Hvis du virkelig vil bli kjent med detaljene i koding og strukturering av et nettsted fra grunnen av, er dette en flott ressurs. Det er ganske enkelt lagt ut og inkluderer seksjoner for å lære HTML (Hypertext Markup Language) og CSS (Cascading Style Sheets). Dette læringsstedet vil introdusere deg for HTML Graphics, JavaScript, Server Side-programmering, Web Building og XML (Extensible Markup Language) tutorials.

Skolen gir en komplett pakke med opplæringsprogrammer, eksempler og klasser. Du kan også motta sertifiseringer i programmeringsspråk for HTML, HTML5, CSS, JavaScript, JQuery, PHP, XML og Bootstrap. Hvorfor bry deg om å bli sertifisert? “dokumentasjon av ferdighetene dine lar deg bevege deg oppover i organisasjonen. ” Og som en bonus, hvis du noen gang går utover det nåværende prosjektet ditt, er disse sertifiseringene og ferdighetene svært overførbare. Alle oppgitte øvelser, opplæringsprogrammer og referanser er helt gratis. Denne kilden vil være en flott måte å lære å kode gratis for noen som lærer best ved å gjøre det.

2. Udemy

Udemy er utvilsomt en av de beste måtene å lære å kode spesielt for nybegynnere. Dette nettstedet lover at du vil “Lær hvordan du publiserer ditt eget nettsted live på nettet på kort tid med dette webhotellet krasjekurs.” Gjennom en serie korte videoer lærer den deg hvordan du designer og publiserer nettstedet ditt på kort tid. Selve nettstedet er ganske ekspansivt og inneholder lenker til mer kunnskap og flere måter å lære programmering og koding. Det beste er at Web Hosting Crash Course er helt gratis. Flere kurs er tilgjengelige mot en liten avgift. Men dette nettstedet gjør det superenkelt å komme i gang.

3. Mozilla Developer Network

Dette nettstedet har en rekke guider, artikler, opplæringsprogrammer, osv. Det gir ikke så mye erfaring med så mange andre programmer på denne listen. Når det er sagt er det fortsatt en flott måte å lære å kode gratis, og den har andre gode ressurser for når du er ferdig med å lære deg å kode som kan hjelpe deg å lære noen andre viktige ferdigheter relatert til hosting. Denne spesielle artikkel går inn i enkle, men gode detaljer om hvordan du kan forfølge et par enkle alternativer for å publisere nettstedet ditt.

For full kontroll over nettstedet ditt, vil du leie ut serveren plass fra et vertsfirma (SiteGround eller BlueHost), og kjøp en domene navn, for å være sikker på at ingen andre kan ta navnet ditt fra deg. Bruk en online publiseringstjeneste som GitHub, Google App Engine eller Dropbox. Du kan også bruke et nettbasert IDE (integrert utviklingsmiljø) som Thimble.

4. Code.Org

Dette nettstedet tilbyr ikke egne klasser, men de kobler deg til kurs fra en rekke kilder som spenner over ethvert erfaringsnivå. Nettstedet er oppdelt i tre seksjoner, K-5, 6-12, og utover K-12. K-5-kursene lover å hjelpe deg “Lær å lage ditt eget spill, app eller datamaskin tegning.” I 6-12 heter det at du skal “Bygge virkelige apper, spill og nettsteder som bruker blokker, JavaScript, CSS, HTML og mer.” Til slutt gir utover K-12 deg muligheten til å “gå utover Code.org og ta universitetskurs online eller lære et nytt programmeringsspråk.”

Som du kanskje forventer på grunn av det faktum at det har kurs som begynner så ungt at det har et ganske barnslig utseende. Ikke la det lure deg, det er noe fantastisk innhold på dette nettstedet. Jeg anser dette for å være den beste måten å lære å kode for et barn, men det har virkelig noen fantastiske gratiskurs for alle aldre.

5. Codecademy

Codecademy kan skryte av at du kan “lære å kode gratis.” Hovedsiden er ganske bar; må du registrere deg på siden for å faktisk kunne bruke veiledningen og lærematerialet. En du gjør dette selv om det er en god interaksjon med lærematerialet. Hovedsiden tilbyr riktignok en håndfull attester fra de som har brukt nettstedet, så vel som de som har overvunnet hindringer i jakten på sine drømmer. Den vil lære deg hvordan du bygger og lanserer et nettsted. Det dekker også CSS og Java, samt forskjellige andre nyttige programmeringsspråk.

6. Khan Academy

Dette er et interaktivt samfunnet av utviklere som lærer sammen. Nettstedet oppfordrer til interaksjon med andre brukere og samarbeid om prosjekter og har et rom for å dele dine nåværende eller tidligere prosjekter med andre for tilbakemelding og hjelp. Det dekker tegning & animasjon, HTML / CSS websider, Intro til SQL, avansert JavaScript, python og mye mer. Dette nettstedet dekker stort sett alle emner du kan tenke deg når det gjelder informatikk og webutvikling. Det gjør dette med fulle tutorials, videoer og et komplett fellesskap av interaktive lærere og elever. Dette er perfekt for nybegynnere.

7. Coursera

Coursera.org er et vakkert sted, lik Khan Academy. Det handler om læring, læring, læring. Dette er et annet fullt fellesskap med tusenvis av elever som samhandler og samarbeider om prosjekter og læring. Den tilbyr en rekke kurs på alle programmeringsspråk du muligens vil lære. Det inkluderer kurs undervist av universitetsprofessorer på nettet. Den beste er sannsynligvis den HTML, CSS og Javascript for webutviklere kurs. Den dekker alle disse programmeringsspråkene og hvordan du effektivt kan bruke dem til å bygge nøyaktig det du trenger. 

8. EdX.org

Dette er et annet nettsted med åpen læring som Khan Academy og Coursera. Det tilbyr mer enn 165 kurs i informatikk. Så avhengig av hvor dyptgående du vil bli, er dette nettstedet ideelt. Du kan finne så mange ressurser på å lære programmeringsspråk og jobbe med webhotell og utvikling. Her er en kort liste over kurs som handler om nettutvikling og programmering som tilbys hvis du velger å følge denne ruten. Noen av disse kursene blir også ganske dyptgående. Men igjen, jo mer du lærer, jo mer omsettelige og overførbare ferdigheter.

9. Google Developers Training

Denne ressursen har veldig grunnleggende nettutviklingstrening for de vanligste språkene som HTML, CSS og Javascript. Det som virkelig skiller dette programmet fra de andre på denne listen, er fokuset på mobilprogrammering for Android og Googles egen mobilplattformbrannbane. De gir deg “treningsklasser som beskriver hvordan du kan utføre en spesifikk oppgave med kodeprøver du kan bruke på nytt i appen din”. Det fungerer gjennom å hjelpe deg med å bygge mindre prosjekter som kan brukes til å bygge applikasjoner i den virkelige verden. Som noen av disse andre nettstedene har Google Developers Training noen andre gode ressurser som du kan bruke når du føler deg komfortabel med koding og vil lære mer.

10. Kodespilleren

Dette nettstedet er et annet fellesskapssamarbeid, det vil hjelpe deg å “Lær HTML5, CSS3, Javascript og mer …” Det gir gjennomgang av video om hvordan du lager et prosjekt du kan forestille deg. Det tar deg gjennom virkelige prosjekter som allerede har vist seg å være vellykkede, og sikre at du vet hva de lærer faktisk skal fungere.

11. Gratis kodeleir

Dette nettstedet, som du kanskje forventer av navnet, oppsummeres best som en gratis online koding bootcamp. Det gir deg muligheten til å jobbe i ditt eget tempo, noe som er flott for alle som er opptatt. De dekker HTML, CSS og Javascript i detalj. En flott ting med dette nettstedet er at når du er ferdig med pensum, vil du få et sertifikat som viser at du har fullført kurset. Du fullfører læreplanen ved å fullføre 5 sluttprosjekter, som lar deg få litt erfaring fra den virkelige verden med de ferdighetene du ønsker å lære.

Mellom alle disse programmene føler jeg meg trygg på at du vil finne den beste måten å lære koding for deg, enten du leter etter gratis kurs, en gratis online koding-bootcamp, betalte kurs, disse kildene har alt. De vil være uvurderlige når du prøver å lære HTML, CSS, Javascript, Python, SQL, iOS og / eller Data Science.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector