Gratis nettstedbyggere: Hvordan lager du et nettsted kostnadsfritt? (Mai 2020)

Gratis nettstedbyggere: Hvordan lager du et nettsted kostnadsfritt? (Mai 2020)

Gratis nettstedbyggere: Hvordan lager du et nettsted kostnadsfritt? (Mai 2020)

Alvor? Kan en liten bedriftseier – uten designferdigheter og lite eller ingen budsjett – bygge et nettsted gratis?


Svaret er ja. Og du trenger ikke en gang å være teknisk for å gjøre det.

Hvordan lage et nettsted uten kostnad?

Mange startups er ikke klare til å bruke store penger på å bygge et nettsted. Men her er problemet: Hvis du ikke har et nettsted, vil noen vite at du har et selskap? Folk finner ikke bedrifter lenger, søkemotorer finner bedriftsnettsteder.

Så hvordan begynte du å bygge ditt gratis nettsted? Vi kommer til å hjelpe deg med å gjøre akkurat det.

Alternativer for nettstedet

Det er egentlig bare to måter å bygge et nettsted uten å betale en profesjonell for å hjelpe deg: Lær å kode eller bruke en gratis nettstedbygger.

Å lære å kode er en flott plan – her er noen gratis ressurser til å hjelpe – men det kommer ikke til å få nettstedet ditt raskt opp. Nettstedsbyggere tilbyr et mye raskere og enklere alternativ.

De er ikke perfekte, men for en liten bedrift, spesielt med begrensede nettferdigheter og et stramt budsjett, kan de hjelpe deg med å få et profesjonelt nettsted raskt og billig.

Fordeler og ulemper med gratis nettstedbyggere

Pros

 • Bygg et nettsted uten å bruke penger
 • Enkel å bruke – flott for små bedrifter
 • Ingen tekniske ferdigheter eller designferdigheter
 • Maler og verktøy inkludert
 • Premium-planer tilgjengelige når du vokser

Ulemper

 • Annonser vises på nettstedet ditt
 • Alternativer for e-handel veldig begrenset på gratis planer
 • Ikke alltid lett å tilpasse
 • Sett opp for å være proprietær – vanskeligere å flytte nettstedet ditt
 • Premium planlegger mye dyrere enn tradisjonelle webhoteller

La oss se på årsakene til at vi synes nettstedbyggere er bra for nybegynnere som ønsker å få et gratis nettsted akkurat nå.

Hvorfor bruke en gratis nettstedbygger

For å bygge ditt eget nettsted når du ikke har teknisk bakgrunn, er de riktige verktøyene nøkkelen. Her er noen av de fantastiske verktøyene og funksjonene som er standard i det meste av den gratis nettstedbyggeren.

Dra og slipp

Hele poenget med dra og slipp er å la deg bruke markøren til å plassere eller flytte elementer rundt på en webside. Du peker og klikker, drar bildet eller widgeten til stedet du vil at det skal være, og bare la opp.

Det er enkelt og intuitivt – ingen kode kreves – og du ser resultatene umiddelbart. Hvis du ikke liker det, klikker du på X for å slette det og drar noe annet.

Tilpasset domenenavn

Hvis du har tenkt på et nettsted, kan det hende du allerede har kjøpt domenenavnet ditt. Gode ​​nyheter er at du fremdeles kan bruke det – ditt eget domene gjør det lettere for søkemotorer å finne deg.

Når du har valgt byggherre, kan du koble domenenavnet ditt til det. Vær oppmerksom på at flertallet av utbyggere krever en månedlig avgift for å koble domenet til nettstedet ditt.

Wix

Nettbutikk (e-handel)

Når du kan sette opp en nettbutikk gratis – er det definitivt en stor avtale. Nettstedsbyggerne gjør det enkelt også, men når det er sagt, har gratis sine grenser her.

De fleste e-handelsalternativer vil angi størrelsen på varebeholdningen – ofte begrenset til så få som fem elementer. De kontrollerer antall betalingsprosessorer, som har en tendens mot tradisjonelle leverandører som PayPal.

Men de gir deg en måte å begynne å selge på nettet akkurat nå, og du kan gå til en betalt plan hvis du trenger mer ressurser.

Weebly

Gratis domene

De fleste utbyggere tilbyr deg et gratis domenenavn. MEN … det er faktisk et underdomen. Hvis du for eksempel brukte Wix, vil domenet ditt være: www.mywebsite.wixsite.com. Søkemotorer favoriserer ikke denne typen oppsett.

Du kan vanligvis kjøpe et domene for rundt $ 12,00. Namecheap er et flott sted å gjøre det fordi de inkluderer domenenes personvern gratis.

ucraft

Webhotell

En gratis nettstedbygger er vert for domenet ditt – de er din online utleier. Til gjengjeld for gratis hosting vil de besøkende se reklame.

Når nettstedet ditt bygger trafikk, kan det være lurt å ha mer båndbredde eller funksjoner, uten annonsene. Hver gratis byggherre har premium planer om å hjelpe med det, men det kan de være

Betydelig dyrere enn å være vert for et nettsted hos en konvensjonell leverandør.

WebStarts

Intuitiv

Gratis byggherrer er enkle å bruke og enklere å finne ut av. Det er deres virksomhet – for å gjøre det enkelt for deg og din lille bedrift å komme på nettet.

Jimdo

Responsiv utforming

Responsiv design betyr at nettstedet ditt svarer til størrelsen på skjermen den vises på. Rundt 48% av online aktivitet foregår på mobile enheter, så responsiv design er avgjørende.

De fleste utbyggere vil gi maler eller temaer som kan hjelpe deg med å bygge nettstedet ditt. Sjekk det alltid på enheter i forskjellige størrelser og i forskjellige nettlesere.

mozello

Integrering av sosiale medier

De fleste av nettstedbyggere vil inkludere noen sosiale medier verktøy eller widgeter. De fleste av dem involverer delingsikoner for å bli vist innlegg og side, slik at folk kan dele innhold de liker.

Noen tilbyr widgeter for å gi lenker til dine egne kontoer eller til og med for å vise tweets eller innlegg rett på nettstedet ditt.

webflow

Optimalisering av søkemotorer

Gratis nettstedbyggere tilbyr noen grunnleggende støtter for å gjøre det lettere for søkemotorer å finne nettstedet ditt. Det er hele poenget med SEO.

Disse verktøyene inkluderer vanligvis skjemaer for å legge til metadata eller SEO-titler og alt-tekst for å beskrive bildene dine. Selv om disse verktøyene er nyttige, krever det å forbedre posisjonen din i søkeresultatsidene (SERP) et mye bredere nett.

imcreator

Liten virksomhet vennlig

Nybegynnere velkommen! Igjen er disse utbyggerne designet for eiere av små bedrifter, og gir dem en sjanse til å komme raskt på nettet uten betydelige kontante investeringer.

Zoho

System for innholdshåndtering

Et innholdsstyringssystem (CMS) er et grensesnitt som de fleste synes er kjente og enkle å bruke. Det ser ut som offline programmer som Microsoft Word, med grunnleggende formateringsalternativer for å legge til innhold.

site123

14 beste gratis nettstedbyggere

Hvilken er riktig for din lille bedrift? Her er vår overtakelse av toppbyggerne der ute i dag.

1. Weebly Website Builder

weebly nettsted byggherre

Weebly er en av de mest populære gratisbyggere. Det er ekstremt enkelt å bruke, CMS inkluderer en dra og slipp-byggherre, SEO-verktøy og antall apper for å legge til mer funksjonalitet. Gratisplanen inkluderer et underdomenenavn, støtte via chat og e-post, samt SSL-sertifikat. (SSL-sertifikatet er et sikkerhetsverifiseringsverktøy – endring av domenet ditt fra HTTP til HTTPS.) Du kan bruke deres gratis mobilapp til å administrere nettstedet ditt mens du er på farten.

Weebly inkluderer standarddesign (maler), men utvalget er noe begrenset. En ganske irriterende begrensning er mangelen på mediebibliotek – hvert bilde må lastes opp hver gang, selv om du allerede har brukt det.

Det er ikke noe alternativ for en nettbutikk i gratisplanen eller til og med i planen som kobler ditt tilpassede domene til nettstedet. Du må gå opp til Pro-planen deres hvis du vil starte et e-handelssted.

Pros

 • Enkel, intuitiv CMS inkluderer dra og slipp byggherre
 • Gratis plan inkluderer SSL
 • Mobilapp for tilgang til nettstedet hvor som helst
 • Chat og e-poststøtte for gratis plan

Ulemper

 • Begrenset antall maler
 • Ingen e-handelsalternativer på gratisplanen
 • Ingen mediebibliotek for bilder

Besøk Weebly her

2. Wix Nettstedbygger

wix nettsted byggherre

Wix er en gratis nettstedbygger med så mange alternativer at det vil få hodet til å snurre. De har mange responsive designmaler som er ganske enkle å tilpasse. Sannsynligvis den beste funksjonen for nybegynnere er Wix ADI – Artificial Design Intelligence. I utgangspunktet svarer du på noen spørsmål, og Wix lager en tilpasset mal for nettstedet ditt.

Freebie-planen inkluderer tilgang til det omfattende malbiblioteket, et gratis underdomene og hosting, samt et begrenset e-handelsalternativ. De identifiserer ikke tydelig hvilke funksjoner som er gratis og hvilke som er premium, så sørg for at du spør.

To ting å merke seg. For det første er Wix ikke sjenert når det kommer til reklame. Nettstedet ditt er toppet med en bannerannonse. For det andre, selv om malene er fantastiske, kan de ikke byttes ut. Hvis du vil endre, mister du innholdet eller tilpasningene du har gjort.

Pros

 • Massevis av responsive maler
 • Enkel å bruke dra og slipp byggherre
 • Kunstig design intelligens grensesnitt kan bygge et tilpasset nettsted som er baserte svar på aksjespørsmål
 • Rimelige alternativer for liten nettbutikk i gratis plan
 • Ubegrensede skrifter, animasjoner, videobakgrunner og parallakseffekter.

Ulemper

 • SEO påvirket av underdomen gitt på gratis plan
 • Månedlig kostnad for å bruke ditt eget domene
 • Aggressiv annonseplassering på gratis plan

Lær mer om Wix

3. WordPress.com

wordpress

WordPress.com startet som en gratis bloggplattform med et tilpasset CMS. (Den samme CMS er et gratis program for betalte hostingleverandører.) WordPress.com er bra for en grunnleggende blogg, men kan kreve litt mer krefter for en nybegynner som prøver å bygge et lite forretningsnettsted.

WordPress.com tilbyr noen få gratis temaer når du registrerer deg. Du får et underdomener og noen plugins, inkludert Jetpack, som gir mye ekstra kapasitet. Det er ingen dra og slipp-byggherrer, og dashbordet er mindre intuitivt for nybegynnere. En utmerket funksjon er muligheten til å eksportere innholdet ditt – så denne gratis hostingplattformen er enklere å overføre fra enn de fleste andre gratis utbyggere.

For småbedrifter er premiumplanene omtrent 4x dyrere enn å bruke en tradisjonell hostingleverandør og den samme CMS.

Pros

 • Stor bloggplattform
 • Enkel å bruke dra og slipp byggherre
 • Bildebibliotek, gratis temaer og plugins
 • Innhold kan eksporteres til migreringssted
 • Gratis plan er en enkel måte å lære det grunnleggende om WordPress CMS

Ulemper

 • SEO påvirket av underdomen
 • Veldig dyre premiumplaner
 • Plugins og temaer begrenset og kontrollert selv på premium planer

Besøk WordPress.com

4. Site123 Nettstedsbygger

Site123 nettstedsbygger

Site123 tar en annen tilnærming fra konkurrentene – det er ingen dra og slipp-byggherre. I stedet laster du bare opp innholdet ditt, og det er produsert i et responsivt design. Du kan få opp et nettsted veldig raskt.

Nettsted 123 rangerer høyt i kundeservice, med 24/7 support, via chat, e-post og et billettsystem. Det er inkludert i gratisplanen, sammen med ditt gratis underdomen, SEO-verktøy og tilgang til en rekke responsive designmaler. Du kan få et alternativ for e-handel med en spesifikk butikkbygger, men det krever en premiumplan.

Nettsted 123 hevder at det er veldig SEO-vennlig, men at det virkelig ikke gjelder noe nettsted med underdomen. Det er en pris for premiumplaner og en 14-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du velger å gå den ruten.

Sjekk ut Site123

Pros

 • Godt utvalg av responsive designmaler
 • Ingen bygning er nødvendig – bare last opp innhold
 • Gratis bilder inkludert i installasjonsveiviseren
 • Veldig positive anmeldelser for kundeservice
 • Premium plan inkluderer domeneregistrering

Ulemper

 • Ingen e-handelsalternativer for gratis plan
 • Priser for premiumplaner ikke transparente
 • Pakken planer spioneres men detaljer ikke forklart

5. Slående nettstedbygger

Slående nettstedbygger

Påfallende er en nyere nettstedbygger. Med deres gratis plan får du et underdomen, hosting og alternativet for nettbutikk med ett produkt. Annonsene deres er mindre påtrengende enn andre, og velger å legge til et skilt på bunnteksten på nettstedet.

Redigeringspanelet er enkelt å bruke, maler er responsive og kan tilpasses. Det er en interessant funksjon som automatisk bygger nettstedet ditt fra LinkedIn-siden din. De krever heller ikke tilleggsavgift for e-handelstransaksjoner (du har fremdeles gebyr for betalingsleverandør.)

Men Strikingly ble designet for å bygge minimalistisk enkeltside, rullbare nettsteder – det er det eneste formatet som er gratis tilgjengelig. Du kan bygge et flersides nettsted, men du må kjøpe en premiumplan for å gjøre det.

Sjekk ut påfallende

Pros

 • Enkel å bruke redigeringsprogram for nettsteder
 • Stort utvalg av vakre, responsive maler
 • Minimal enkeltsidestil veldig aktuell
 • Mindre påtrengende reklame
 • Ingen gebyrer lagt til betalingskostnader for transaksjonskostnader

Ulemper

 • Trenger premiumplan for å ha mer enn en side på stedet
 • e-handel på gratis plan begrenset til 1 produkt
 • Premium-prisplaner betalte foran – mye dyrere enn tradisjonelle verter

6. Ucraft nettstedbygger

Ucraft nettstedbygger

UCraft har noen gode funksjoner og alvorlige begrensninger i sin gratis plan. Den gode nyheten – de lar deg koble et tilpasset domene til nettstedet ditt uten ekstra kostnad. Det er bra for SEO og mye enklere for kundene å huske enn et underdomener. Du kan også bruke Google Analytics og du får en SSL.

Den dårlige nyheten, tilpasning på gratisplanen er virkelig begrenset. Ucraft har en tendens til destinasjonssider mer enn større alternativer for flere sider. Det er heller ingen gratis butikkalternativer på gratisplanen, men de har førsteklasses planer med en 14-dagers, pengene-tilbake gratis prøveperiode.

De har mange responsive maler, en språk-app, en gratis logoprodusent og en destinasjonssideskaper – noe som er litt kult. Premieplanene er stort sett på nivå med andre utbyggere.

Besøk Ucraft

Pros

 • Koble til tilpasset domene uten kostnad
 • Godt utvalg av responsive maler
 • Gratis logo produsent
 • SSL inkludert
 • Flerspråklig side med gratis språk-app

Ulemper

 • Maltilpasning begrenset på gratis plan
 • Ingen nettbutikk gratis
 • e-handel administreres via Shopify – ikke det enkleste stedet

7. Lander Website Builder

Lander Nettstedsbygger

Lander lager landingssider – snakk om merkevarebygging. En destinasjonsside er vanligvis en frittstående webside som fremmer en spesifikk oppfordring til handling (CTA.) Alt det som egentlig betyr er at du vil at den besøkende skal ta en bestemt handling – kjøpe noe, bli med på noe eller ringe noen.

Når det gjelder gratis, strekker Lander det konseptet for langt. De lar deg bruke en av premiumplanene deres for en 14-dagers gratis prøveperiode. Hvis du ikke kjøper det, er nettstedet ditt fortsatt oppe, men mange av funksjonene er avstengt. Lander ser ut til å være rettet mot digitale markedsføringsfirmaer med en viss teknisk kunnskapsrike.

Sannsynligvis ikke det beste valget for små bedrifter som bygger sin første side.

Pros

 • Fint utvalg av responsive maler
 • Aktuelle og minimalistiske stiler
 • Rettet mot markedsførere
 • Mange integrasjoner – Facebook, Mailchimp, Zapier
 • A / B-delingstesting

Ulemper

 • Ingen gratis plan – bare gratis prøveperiode
 • Veldig dyre premiumplaner
 • For mer teknisk kunnskapsrike brukere enn nybegynnere

8. Jimdo Nettstedbygger

Jimdo nettsted byggherre

Jimdo er en kraftig nettstedbygger med de fleste standardtilbudene i gratisplanen. Et gratis underdomen, tilgang til responsive maler og som Wix, bruker de kunstig design for å lage en tilpasset mal for nettstedet ditt. Men det er også noen alvorlige begrensninger.

Gratisplanen tilbyr ikke støtte i det hele tatt – de kaller det sin “Play” -plan som innebærer at det ikke er noe en liten bedrift ville valgt. Det er ingen SEO-verktøy og ingen e-handelsalternativer utenom premiumplanene.

Prisene på de fleste av premiumplanene er i samme rekkevidde som de andre leverandørene, men lener seg mye dyrere for full funksjonalitet.

Pros

 • Kunstig prosess for å produsere tilpasset nettsted
 • Veldig rask måte å komme opp og kjøre på
 • Enkel å bruke SEO grunnleggende verktøy
 • Koble enkelt sosiale medier kontoer
 • Tilpass nettsted ved å legge til eller redigere eksisterende blokker

Ulemper

 • Ingen kundestøtte for gratis plan
 • Ingen maler – bare ADI
 • Ingen nettbutikk i gratis plan
 • Dyre premieplaner

Lær mer om Jimdo

9. Carrd Website Builder

Carrd nettsted byggherre

Carrd er som påfallende – du bruker den til å bygge sider med enkeltsider. Det er utrolig rimelig – premiumplanen er bare 19 dollar per år. Carrds egen webside er et fantastisk nettsted med én side. Noen av malene gjenskaper den stilen.

Det er ikke noe reelt alternativ for et flersides nettsted, men de tilbyr en seksjonert mal som bruker knapper for å vise forskjellige blokker med innhold på samme bakgrunn på samme sted.

Men du kan bokstavelig talt begynne å bygge nettstedet ditt akkurat nå på nettet, uten kredittkort – du har ikke en gang opprettet en konto. Det er litt sprøtt. Malene er lydhøre, det er superenkelt å bruke og annonseringen er lav.

Helt ærlig kan premie for $ 19 i året være enda bedre enn gratis. Du kan bruke et tilpasset domene, legge til betalingsalternativer, direkte e-postlister og andre flotte tillegg.

Pros

 • Minimalistiske sider på én side – veldig aktuelle
 • Responsive maler
 • Utrolig rimelig premiumplan
 • Lav nøkkelannonsering på gratis plan
 • Ingen konto kreves – bare velg en mal og start

Ulemper

 • Ingen flersidede nettsteder
 • Ingen alternativer for e-handel
 • Ingen støtte

Sjekk ut Cardd her

10. Zoho Nettsteder Builder

Zoho Nettsteder Builder

Zoho er ikke gratis, men den har en gratis prøveperiode. (Som du kanskje ikke vet fra destinasjonssiden deres.) Zoho har en dra og slipp-byggherre, så vel som en visuell byggherre som lar deg jobbe i nettleseren for å se endringene dine umiddelbart. De har responsive maler bygget med seksjoner, og du kan endre maler uten å miste innhold.

For flere tekniske brukere, er det koderedigeringsprogram og muligheten for delt testing for å hjelpe deg med å se hvilket innhold som fungerer best. Det en hel rekke tilleggsprogrammer og mange ekstra apper for forretningsfunksjoner.

Pros

 • Dra og slipp byggherre ved å bruke dashbordet
 • Visuell byggmester å redigere i nettleseren
 • Responsivt malvalg
 • Delte tester
 • Stort utvalg av tredjeparts appintegrasjoner

Ulemper

 • Ingen gratis plan
 • Support fungerer kun 5 dager i uken
 • Ingen nettbutikk uten integrasjon

Lær mer om Zoho nettsteder

11. Google My Business Nettstedbygger

Google Min virksomhets nettstedbygger

Det er Google, det er helt gratis, og det bruker informasjonen du legger i firmaprofilen din. Unødvendig å si er SEO inkludert.

Du må bekreftes i Google Min bedrift for å dra nytte av denne plattformen. Det er ingen betalte planer – Google lar deg delta i alle tjenestene deres – inkludert kundevurderinger, analyser og Google-kart når du har bekreftet virksomheten din. (De sender et postkort for å bekrefte adressen din.)

Etter det kan du bruke deres nye nettstedbygger for å lage et gratis nettsted som henter informasjon fra bedriftskontoen din. Du kan legge til bilder, oppdatere driftstider for sesongendringer, kjøre en kampanje, legge til et sted. Nettstedsbyggeren er responsiv, enkel å bruke, du kan logge deg inn fra telefonen – alt er Google, hele dagen.

Pros

 • Alt gratis – uten kostnadsplan
 • Gratis hosting
 • Integrert med Google Business-informasjon
 • Tilpasset domene
 • Øk engasjementet med kundene

Ulemper

 • Bare for medlemmer av Google Business
 • Googles virksomhetsbekreftelse kreves
 • Googles hovedvirksomhet er salg av annonsering

Lær mer på Google Min bedrift her

12. Om.me

About.me Nettstedsbygger

About.me er mer en nettstedbygger for enkeltpersoner enn en liten bedrift. Men hvis du er en konsulent eller en solo-utøver, kan About.me være akkurat det du trenger. Dessverre, hvis du vil vise portefølje, trenger du premieplanen.

Det er en gratis plan, og underdomenet er mer nyttig: om.men / navnet ditt på folk som prøver å finne deg. Det gir deg også et alternativ for å fremheve en spesifikk CTA med et overlegg og et uvanlig tillegg for å feste et skjermbilde fra nettstedet ditt hvilken som helst e-post fra domenet..

Ellers ser det ut til å være mer som et online CV enn et nettsted.

Pros

 • Flott for individuell opprykk
 • Gratis hosting
 • Responsive maler
 • Underdomenet er nyttig for enkeltpersoner

Ulemper

 • Egentlig ikke for små bedrifter
 • Ingen portefølje i gratis plan
 • Funksjonaliteten begrenset sammenlignet med andre utbyggere

Gå til About.me

13. Format

Formater nettstedbygger

Format er egentlig mer en porteføljebygger enn en generisk nettstedbygger. Det er et flott alternativ for små bedrifter som vil vise og selge arbeidet sitt. Dessverre er den egentlig ikke gratis, men den tilbyr en to ukers gratis prøveperiode.

Som alle de andre tilbyr Format responsive maler (temaer) definitivt rettet mot billedkunstnere, designere og produsenter. Det er 3 betalte planer, de minst kostbare med et lite alternativ i nettbutikken. En verdifull funksjon i de neste to prisnivåene er et privat område for klienter å gjennomgå, bevise og godkjenne arbeidsprøver på nettet.

Format er et ganske kult verktøy avhengig av hva du gjør, men den grunnleggende planen er veldig grunnleggende, så hvis du ikke er interessert i noen premium-funksjoner med høyere pris – handle rundt.

Pros

 • Utmerket for byråer og visuelle designere
 • Koble til ditt eget domene – ingen underdomener
 • Responsive temaer
 • Privat område for å vise bevis på arbeidsprodukt til kunder
 • e-handelsalternativ for alle planer

Ulemper

 • Ingen gratis plan
 • Grunnleggende plan er begrenset for nettbutikk
 • Priser er mye dyrere enn en tradisjonell vert

Gå til Format

14. WordPress + Elementor

wp + elementor nettstedbygger

Elementor er en gratis sidebygger-plugin som er lagt til en WordPress-installasjon på en tradisjonell hostingplattform som GoDaddy eller Bluehost. Mens selve pluginen er gratis, må du betale for hosting, vanligvis rundt $ 80,00 i året eller mindre hvis du forplikter deg til en 3-årig plan.

Vi inkluderer dette alternativet for små bedrifter som allerede har kjøpt en hostingpakke og ønsker en dra og slipp-byggherre med et visuelt grensesnitt. Plugin-en er nettstedsbyggeren, og når du kjøper din egen hosting – er det ingen annonser, og du kan vanligvis få et gratis domene.

Pros

 • Eliminator-plugin er gratis
 • Gratis responsive temaer designet for å fungere med plugin-modulen
 • Visuell byggherre for å gjøre endringer i nettleseren
 • Bygg gjenbrukbare blokker
 • Sideoppsett og seksjoner som følger med plugin

Ulemper

 • Betalt hosting kreves
 • Kan komme i konflikt med temaer som ikke er designet for å jobbe med det
 • Ikke så lett å bruke som andre utbyggere

Lær om Elementor

Oppsummering

Gratis nettstedbyggere er definitivt tilgjengelig. De er enkle å bruke, krever ingen design eller tekniske ferdigheter og fungerer på alle forskjellige skjermstørrelser – fra stasjonære maskiner til nettbrett til smarttelefoner.

Hvordan bestemmer du hva som er riktig for deg?

 1. Tenk på hvor mye støtte du trenger.
 2. Hvor mye tilpasning vil du gjøre?
 3. Hvis du vil ha en nettbutikk, må du sjekke prisen på premiumplaner.
 4. Vurder å registrere ditt eget domene – det er verdt pengene på lang sikt.

Viktigst, ikke glem at nettstedet ditt skal bidra til å bygge opp virksomheten din. Tenk på hva kundene dine vil vite og hva du vil at de skal gjøre med det.

Velg deretter nettstedbyggeren din og få småbedrifter online i dag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector