10 beste domeinregistreerders (mei 2020) voor domeinhosting

U wilt dus een domeinnaam registreren en geen idee hebben met wie u moet omgaan.


Je hebt Godaddy-commercials gezien.

Je vriend heeft je verteld over Namecheap.

Maar wat is de beste?

beste-domein-registrars

Voorwaarden die u moet kennen voordat u gaat winkelen voor domeinregistreerders

Domain Hosting of Domain Name Hosting: Meestal is de plaats waar u uw domeinnaam registreert, de plaats waar uw domein wordt gehost. Maar niet altijd. U kunt uw domeinnaamhosting overdragen aan uw webhostprovider, terwijl u de registrar hetzelfde houdt. U kunt bijvoorbeeld uw domein registreren bij Namecheap en vervolgens de domeinnaam hosten op SiteGround. En voor alle duidelijkheid: uw webhosting is anders dan uw domeinhosting. Beschouw domeinhosting als uw postadres – soms is het hetzelfde als uw huis (uw registrar) en soms gebruikt u een postbus. box (domein hosting bedrijf). De metafoor werkt een beetje.

Ik kan: dat is een afkorting voor Internet Corporation for Assigned Names and Numbers. Icann is een non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor het coördineren van het onderhoud en de procedures van verschillende databases met betrekking tot de naamruimten en numerieke ruimtes van internet, en zorgt voor een stabiele en veilige werking van het netwerk.

Wie is: biedt basisinformatie met betrekking tot een domeinnaam, inclusief wie de eigenaar is, contactgegevens, enz. (ook bekend als domeinprivacy)

beste slechtste registrars

Wat zijn domeinregistreerders

Voordat de magie van een website kan gebeuren, moet een domeinnaam worden geregistreerd. Varianten van topleveldomeinen (TLD’s), wat we beschouwen als de klassieke .com-extensie van een website als Google.com, worden verkocht door bedrijven die registrars worden genoemd. Er zijn duizenden mogelijkheden om de domeinnaam van uw website te registreren. Laten we 10 van de grootste waarmee u te maken heeft eens goed bekijken als u een naam koopt.

Beste domeinregistreerders om van te kopen in 2019

De populairste registrar is niet altijd de beste. GoDaddy is zo tien jaar geleden – of is het dat ook?

1) NameCheap

NameCheap wordt steeds meer gezien als de up-and-comer domeinnaamregistrar. De grootste kracht van het bedrijf is dat het .com-domeinnamen verkoopt voor $ 10,99 per jaar, waardoor het een betere optie op lange termijn is voor degenen die zeer kostenbewust zijn.

Het beste deel van Namecheap? GRATIS Whois-privacy

Wil je dat Joe Shmoe weet wie de eigenaar is van je domein en waar je woont? Ik dacht het niet. Krijg die gratis privacy.

Ze hebben ook een schone en aantrekkelijke gebruikersinterface waar veel over nagedacht is. Naast deze services bieden ze ook WhoisGuard, dat is “een service die privacybescherming biedt voor uw domein en uw gevoelige gegevens veilig houdt”. Aan de andere kant is de beschikbaarheid van klantenondersteuning iets beperkter. Het bedrijf is voorstander van livechat en e-mailtickets via directe telefonische ondersteuning. Het is echter agressiever geworden in marketing voor beginnende kopers en biedt deals vanaf $ 0,48.

NameCheap is ook sterk in de markt gegaan voor unieke extensies op het hoogste niveau, zoals .mobile en .studio, die vaak aantrekkelijk zijn voor mensen die de huidige markt te duur en oververkocht vinden. Gezien de relatieve kosteneffectiviteit is NameCheap populair geworden bij mensen die domeinnamen van andere registrars willen overzetten.

2) Google

Het is moeilijk om een ​​product of dienst te bedenken waar de grote zoekgigant geen vinger in heeft, dus het is geen verrassing dat Google nu de markt voor domeinnamen binnen waadt. Het bedrijf doet er alles aan om zichzelf te promoten als de beste domeinnaamprovider, maar biedt .com-domeinen vanaf $ 12 per jaar. Google biedt ook een prijsstructuur die aankopen voor langere termijnen sterk stimuleert en tot 10 jaar belooft voor $ 120. Google is vooral populair bij mensen die willen dat WHOIS-privacybescherming (domeinprivacy) zonder extra kosten bij hun aankopen wordt inbegrepen.

Het is gemakkelijk te gebruiken, pittig en geeft prioriteit in eenvoud en snelheid. Google Domains valt samen met andere Google-services, zoals Google Docs en YouTube, en biedt gratis privéregistraties van honderden verschillende domeinextensies. Zodra u zich aanmeldt voor een domeinnaam, maken ze het eenvoudig om een ​​G-suite voor e-mails te krijgen.

3) Hover

Eigendom van een van de oudste namen in het bedrijf, Tucows, Hover is een poging van het moederbedrijf om zichzelf een nieuwe naam te geven en de relevantie in de markt te herstellen. U kunt een .com-domeinnaam pakken voor het schijnbaar industriestandaard tarief van $ 12,99 per jaar, en WHOIS-privacybescherming wordt opgenomen. Hover is de beste domeinnaamregistreerder voor degenen die een hekel hebben aan de upselling van aanvullende producten, zoals hostingservices. Ze vertellen u alles wat u moet weten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u advertentie na advertentie wordt geraakt. Hierdoor is het registreren van een domeinnaam nog nooit zo eenvoudig geweest.

Nadeel is dat telefonische ondersteuning slechts een deel van de dag beschikbaar is, en livechat is ook vlekkerig wat betreft beschikbaarheid. Ze bieden ook geen webhosting aan.

4) Dynadot

Als u op zoek bent naar een stapel gratis extra’s, zal Dynadot elke domeinnaamregistreerder zeker een kans geven. Eerstejaars .com-namen worden verkocht voor $ 8,40 en verlengingen zijn slechts $ 11,20. Het Website Builder-pakket van het bedrijf bevat een gratis responsief ontwerp van één pagina. Deze site biedt ook e-mailhosting, wat geweldig is als u meer professioneel ogende e-mails aan uw domeinnaam wilt toevoegen. Een groot verkoopargument voor iedereen die de markt wil proberen, is hun Grace Deletion-optie waarmee u een domeinnaam binnen 5 dagen na registratie kunt retourneren.

5) Naam Silo

NameSilo is een domeinregistreerder die u kunt vertrouwen en ze zijn transparant met prijzen. Als u zich aanmeldt bij NameSilo, zult u niet verrast zijn door tactiek van prijsknutselen, zoals verborgen kosten of overdrachtskosten. Ze zullen ook niet proberen om u te laten betalen voor diensten die u niet nodig heeft. NameSilo biedt het eerste jaar een domeinnaam van negen dollar aan.

NameSilo heeft een overvloed aan verschillende functies die u gratis kunt gebruiken. Deze functies omvatten het doorsturen van domeinnamen, registervergrendeling, DNS-beheer, portefeuillebeheer en doorsturen van e-mail. Andere domeinnaamregistrators brengen u doorgaans in rekening voor dergelijke services, maar deze zijn gratis bij NameSilo. Het kan lastig zijn om door NameSilo te navigeren, er staat zoveel tekst op één pagina dat het erg druk kan worden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de site een beetje gedateerd is.

Oké domeinregistreerders:

Deze domeinregistreerders zijn niet bijzonder goed – en ook niet ronduit slecht. Sommigen houden van ze, sommigen haten ze, we onderzoeken waarom hieronder.

6) GoDaddy

Gemakkelijk de grootste naam in het blok is GoDaddy. GoDaddy had ooit een sterke aanhang onder hardcore-domeinhouders vanwege zijn bereidheid om regelmatig deals aan te bieden voor nieuwe naamregistraties, maar het heeft aanzienlijk verminderd op het hergebruik van couponcodes. Begeleidende prijsverhogingen verhoogden de jaarlijkse vergoeding voor een standaard .com-registratie van $ 7,99 tot $ 14,99, hoewel nieuwe kopers nog steeds typisch eerstejaarskortingen krijgen in de orde van 99 cent. Godaddy biedt ook toegang tot een breed scala aan verschillende TLD’s, waaronder veel overzeese opties.

En krijg dit – onlangs hebben ze mij in rekening gebracht $ 17,99 voor een verlenging – ze wisten dat ik opgesloten zat omdat ik dicht bij de verlengingsdatum was.

Weet je wat, ik vertrouw ze niet zo veel – ze proberen misbruik van me te maken.

GoDaddy beheert domeinnamen namens meer dan 17 miljoen individuen en entiteiten. Het bedrijf is de duidelijk beste domeinregistreerder voor diegenen die klantenondersteuning eisen, dankzij 24/7 telefonische beschikbaarheid.

Waarom je voor GoDaddy zou moeten gaan – als al je domeinen er al zijn, wat is er dan een paar dollar meer per jaar om ze bij elkaar te houden.

OOK – ze hebben 24/7 behoorlijk solide klantenondersteuning.

Nog een bonus – als je veel domeinen koopt, hebben ze een domeininkopersclub voor grote kortingen – een beetje zoals Amazon Prime.

7) Gandi

Gandi neemt een iets andere aanpak dan andere domeinregistreerders wat betreft haar aanbod. In plaats van toegang te bieden tot elke TLD onder de zon, richt Gandi zich op specifieke aanbiedingen die het populairst zijn. Het bedrijf gebruikt een prijsstructuur die volume beloont, dus eigenaren die aankopen van meer dan $ 12.000 in een jaar bij hen ontvangen, krijgen kortingen van maar liefst $ 8,80 per jaar. Hun startprijs is $ 15 per jaar voor een .com, dus het bedrijf is geen geweldige keuze voor mensen die slechts een klein aantal zaken willen doen of slechts een handvol domeinnamen willen registreren. Het is echter een uitstekende keuze voor domeinverkopers en kopers met een hoog volume.

Inbegrepen bij uw domeinregistratie zijn twee gratis gehoste webpagina’s voor uw website, een “Gandi Blog” (Gandi’s blogswebsjabloon), een jaar lang SSL-certificering, e-mail en nog veel meer. Gandi heeft zijn hoofdkantoor in Frankrijk, dus hun klantenondersteuning zal je niet veel van dienst zijn, tenzij je vloeiend Frans spreekt. Er is geen live chat-ondersteuning of telefoonnummer dat u kunt bellen, dus u kunt ze alleen via e-mail in handen krijgen.

8) Hostgator

Sinds 2002 is HostGator een bedrijf dat zichzelf meer ziet als een aanbieder van webhostingservices dan als een domeinverkoper. Het bedrijf is niet bijzonder zwaar in het pushen van domeinnamen als bedrijf, maar de prijs van $ 12,95 per jaar voor een .com is redelijk concurrerend. Een grote functie die deze provider concurrerend houdt, is dat ze WordPress-hosting aanbieden. Aan de andere kant moeten domeineigenaren bereid zijn om te worden verkocht. Dit kan echter gunstig zijn voor relatieve beginners die willen dat een hostingbedrijf hen helpt bij het opzetten van een hele website.

9) Bluehost

Bluehost is een andere deelnemer in het spel van het aanbieden van een gratis domeinnaam naast een betaald webhostingplan. Bluehost verhoogt ook de ante door een gratis SSL-certificaat aan te bieden aan iedereen met een WordPress-hostingaccount. Ze bieden ook PHP-opties voor mensen die dynamische webinhoud willen hosten. De eerste registratiekosten van Bluehost van $ 11,99 kunnen gemakkelijk worden overtroffen, evenals de verlengingskosten van $ 15,99 per jaar.

Ronduit slecht – de slechtste registrars:

Nee, we houden niet van deze.

Ze zijn ouderwets, duur en niet goed voor hun klanten. Koop deze op eigen kosten – we hebben u gewaarschuwd!

10) name.com

Name.com is waarschijnlijk niet het eerste bedrijf waar de meeste domeinnaamhouders naartoe zullen rennen, maar het aanbieden van een gratis domeinnaam samen met elk WordPress-hostingplan zal het zeker aantrekkelijk maken voor een specifiek publiek. De lijst met TLD’s van het bedrijf is ronduit verbijsterend om door te bladeren, en dat is een pluspunt voor de koper die alleen een .COFFEE- of .EQUIPMENT-domeinnaam moet hebben. Eerstejaars .com-domeinen verkopen voor $ 8,99 en de verlengingskosten bedragen een redelijke $ 12,99.

Het bedrijf is niet de beste domeinprovider op het gebied van klantenservice. Name.com biedt telefonische ondersteuning van maandag tot en met vrijdag en live chat is elke dag een deel van de dag beschikbaar.

11) 1 en 1

1and1 probeert je aandacht te trekken met een agressief inschrijvingsaanbod voor het eerste jaar van 99 cent. Helaas gaat de verlengingsprijs snel omhoog naar $ 15. Het is een goede keuze voor mensen die van plan zijn een domeinnaam te kopen en het volgende jaar een domeinoverdracht naar een andere domeinregistreerder uit te voeren. Als u zich wilt vestigen bij een enkele domeinregistreerder, heeft 1and1 niet veel anders aan de hand dan de standaard litanie van bijbehorende webhosting-upsells.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u de kleine lettertjes van hun contract leest om het annuleringsvenster beter te begrijpen. Als je ooit het gevoel hebt dat je moet annuleren, zal het niet gemakkelijk zijn en zullen ze weigeren of geen restitutie geven. Verder 1&1 Internet biedt geen premium DNS of andere manieren om domeinen te beveiligen. Wat ze aanbieden is eenvoudig en er is niet echt iets unieks of aantrekkelijks waardoor u ze zou kiezen boven andere domeinregistreerders.

12) Netwerkoplossingen

Ugghh – Network Solutions is het ergste.

De enige reden waarom ze nog steeds bestaan is omdat ze ooit de plek waren om te registreren. En sindsdien rijden ze hun stervende klanten weg.

Ze kosten ten noorden van $ 30 + om te verlengen – meer dan dubbele wat andere registrars in rekening brengen. De Duivels!

Deze domeinnaamregistreerder, een verworven aanwinst van Web.com, biedt veel verschillende plannen die allemaal basisfuncties voor klantenondersteuning bevatten. Hoewel ze een website hebben die er geweldig uitziet en waar je elke dag doorheen kunt bladeren, was dit bedrijf vroeger erg succesvol als IT-consultant, maar sindsdien is het sinds de jaren negentig behoorlijk populair geworden door controverses..

Ondersteuning is ook erg mager, zonder live chat of ticketsysteem; alleen een telefoonnummer dat u kunt bellen. U kunt voor premium ondersteuning betalen. Dat is juist. U moet ze betalen om u te helpen met onder meer overdrachten, migraties, SSL-instellingen.

Bovendien bieden ze geen geld-terug-garantie. Als je niet tevreden bent met waar je voor betaald hebt, kunnen ze je net zo goed vertellen om stenen te trappen. Omdat er geen mogelijkheid is tot terugbetaling, is er op geen enkele manier dat dit u op een of andere manier ten goede kan komen.

13) Web.com

Web.com beweert dat het betrouwbare en betaalbare webhosting biedt. Ze zijn vooral gericht op bedrijfsentiteiten en bedrijven boven persoonlijke en particuliere personen. Ze bieden services waarmee bedrijven leads en marketingoplossingen kunnen genereren. U kunt zelfs hulp krijgen bij het optimaliseren van zoekmachines. Dat is echter waar de positieve punten beginnen en eindigen met Web.com.

Hun vernieuwingsprijzen zijn ook schandalig. Voor een verlenging moet je 35 dollar per jaar betalen. Met dit overwogen, is het een beter idee om gewoon ergens anders te zoeken naar fatsoenlijke langetermijnplannen.

Web.com heeft een aantal zeer slechte Help-artikelen op hun site. De helppagina’s zijn vaak te vaag om nuttig te zijn voor mensen met specifieke problemen of zorgen. Als u bijvoorbeeld hulp zoekt bij het migreren van uw website, is er niets over migratie te vinden.

14) eNom

eNom blinkt niet uit in domeinregistratie en krijgt eerder zijn naam door andere gebruikte domeinnamen door te verkopen. Hierdoor kan het problematisch zijn om met hen samen te werken. De ene hand weet niet wat de andere doet.

Als uw reseller uw domeinnaam laat verlopen, kan eNom u veel geld laten betalen voor een nieuwe, langdurige deal.

Domeinbestellingen

Dus je favoriete domeinnaam is door iemand anders genomen – wat schokken!

Dus alles is verloren? Niet noodzakelijk. Als de naam die je wilt wordt gekraakt als een zwerver door iemand die de naam niet gebruikt maar nog steeds het inschrijfgeld betaalt, is je oplossing: nabestelling.

Het opnieuw bestellen van een domein is niet waterdicht, maar de kans is groot dat u dat domein op tijd kunt ophalen. Als de nalevering niet werkt? Genereer een nieuwe naam …

Domeinnaamgeneratoren

Er is veel discussie over de vraag of je moet gaan voor een korte domeinnaam zoals “dolfijn” met een nieuwe TLD (.co, .us, .guru), of creatief moet worden, zoals “trydolphin”, gecombineerd met de traditie .com.

Het staat ter discussie, voor- en nadelen voor beide, maar om te beginnen, waarom genereert u niet binnen enkele seconden tientallen domeinideeën? We hebben een lijst samengesteld met 22 domeinnaamgeneratoren die u helpen om meer ideeën op te doen dan u aankan. Probeer het eens!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map