Hoe u een creatieve domeinnaamhosting kiest – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Hoe u een creatieve domeinnaamhosting kiest – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Hoe u een creatieve domeinnaamhosting kiest – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Dus je denkt dat je een geweldig zakelijk idee hebt? Super goed! Voordat u begint, wilt u misschien wat tijd besteden aan het bedenken van een creatieve en gedenkwaardige domeinnaam. Besteed er wat tijd aan, alleen niet te veel. Veel te veel mensen besteden veel tijd aan het bedenken van die perfecte domeinnaam en zijn nooit tevreden met hun ideeën. Blijf niet steken in die sleur. Het kan zelfs beter zijn dat u deze zes tips en zes tools gebruikt om u te helpen bij het maken van uw perfecte domeinnaam.


Zes tips bij het maken van uw domeinnaam.

Begin eerst met het uitdelen van een wit vel papier en een potlood. Denk aan alle namen die u mogelijk voor uw domeinnaam wilt gebruiken. Schrijf het allemaal op. Als u klaar bent, doorloopt u deze korte checklist en begint u degene die deze zespuntstiplijst niet passeren af ​​te kruisen.

1. Maak het gemakkelijk

Het gemakkelijk maken. Je naam moet gemakkelijk te spellen zijn, gemakkelijk te zeggen en van de tong te rollen. Een van de doelen van het maken van een website is om er inhoud op te hebben die mensen willen delen. Als mensen uw domeinnaam niet kunnen spellen of zelfs uw domeinnaam niet gemakkelijk kunnen zeggen, wordt uw inhoud waarschijnlijk niet zo gemakkelijk gedeeld.

2. Maak het uniek

Het is vaak niet voldoende om te zeggen dat het uniek is. Als we uniek zeggen, bedoelen we dat het niet als iets anders klinkt. Het is al een gegeven dat u uw domein niet met dezelfde naam kunt registreren als iemand anders. Het zou echter niet slim zijn als u een naam voor uw website registreert die te veel klinkt als ‘Microsoft’ of een andere naam als deze. Het zal te gemakkelijk fout gaan.

3. Com-domeinnamen zijn niet de enigen die er zijn

Neem niet de hele tijd genoegen met “.COM” -namen. Als u zelfs buiten de Verenigde Staten woont, is het misschien beter voor u om een ​​domein te hebben dat landgericht is, zoals ‘CO.UK’. Onthoud ook waar COM voor staat. COM is een afkorting van commercieel, ORG is een afkorting van organisatie, MIL is een afkorting van militairen, GOV is een afkorting van de overheid en TV is een afkorting van websites op televisie. Er is meer: ​​gebruik een extensie die geschikt is voor het soort site dat u probeert te maken. Als je in technische kringen zit, wordt het ‘.io’-domein vaak gebruikt. Dit is een raar TLD-einde (top level domain), omdat het behoort tot het British Overseas Indian Ocean Territory. Er zijn eigenlijk alleen maar militaire inwoners van het eiland, dus het is een beetje een anomalie. Een andere veelgebruikte niet “.com” extensie is “.co”. Het is zo dicht bij .com en de meeste mensen worden er niet door uitgeschakeld. Die komt steeds vaker voor. Er zijn ook “.xyz”, “.ninja”, “.guru” en tal van anderen om te verkennen.

4. Denk aan je publiek.

Dit is een van de meest over het hoofd geziene geheimen bij het registreren van uw domeinnaam. Als je naar je publiek kijkt, denk je na over wat ze verwachten. Ga je je eigen naam gebruiken om je eigen merk te worden, zoals NathanBarry.com? Of ga je je eigen merk zijn, maar begin je ook een beweging, zoals die van Pat Flynn SmartPassiveIncome.com? Probeer je een bedrijf op te richten en begin je met alleen een website? Het is belangrijk om te onthouden dat de naam van de website en de bedrijfsnaam niet altijd hetzelfde hoeven te zijn, maar het helpt zeker. Als je ambities hebt om verder te gaan dan een eenvoudige WordPress-site terwijl je deze beheert, moet je jezelf niet in een hokje stoppen met een te specifieke naam. Als u uiteindelijk een groot nationaal algemeen marketingbureau wilt worden, is het waarschijnlijk geen goed idee om uw site HundredDollarBacklinks te bellen. Ga voor iets dat voldoet aan uw ambities zoals Connect2020 of SimpleSurge (beide verzonnen).

5. Wees creatief

Als je naam wordt gebruikt, overweeg dan om deze in te korten, een slogan aan het einde toe te voegen of de naam te wijzigen. Je kunt woorden zoals [YouTube] samenstellen door een zin als [24seven] te gebruiken, een woord als [Flickr] aan te passen of zelfs een voorvoegsel te combineren met een achtervoegsel zoals [Shopify].

6. Houd het kort en simpel

Houd het vooral kort en simpel. Maak uw domeinnaam niet te ingewikkeld om te spellen, te ingewikkeld om te zeggen of moeilijk te onthouden. Het moet kort en pakkend zijn.

Zes tools om u te helpen uw domeinnaam te ontdekken

Deze regels zijn geweldig. Zij kunnen je helpen met het bedenken van een creatieve en unieke domeinnaam. We beseffen echter dat u mogelijk nog steeds vastzit. We hebben zes tools samengesteld om u te helpen uw domeinnaam te ontdekken.

Lean Domain Search

Dit is een domeinnaamgenerator waarmee u een unieke naam kunt bedenken. Het is gespecialiseerd in het gebruik van voor- en achtervoegsels en het samenvoegen ervan. Bovendien controleert het de namen die het bedenkt op beschikbaarheid.

Leandomainsearch.com

GoSpaces

Dit is een andere gratis domeinnaamgenerator op basis van een trefwoord. Typ gewoon een zoekwoord in en laat het unieke ideeën bedenken voor uw bedrijf en domeinnaam.

Gospaces.com

NameStation

Net als GoSpaces zal NameStation verschillende gratis en unieke ideeën bedenken op basis van het ingediende zoekwoord. Voer gewoon een trefwoord in, zoals uw niche-onderwerp, en laat NameStationgo aan het werk.

Namestation.com

Domaintyper

Zodra u uw unieke naamidee hebt van NameStation, GoSpaces ofLean Domain Search, controleert u op beschikbaarheid op Domaintyper. Dit is een uitstekende manier om uw ideeën te beperken tot wat u twee of drie selecties in de maak heeft.

Domaintyper.com

Domain Pigeon

Dit is een uitstekende tool die de resultaten van zoekmachines doorzoekt. Neem gewoon uw niche en ontdek waar mensen naar op zoek zijn. Op deze manier kunt u zoekwoorden rechtstreeks in uw domeinnaam invoegen.

Leandomainsearch.com

Domainr

Dit is een handige en unieke tool die u zal helpen uw naam te “hacken”. Wanneer u de webpagina voor het eerst bezoekt, moedigt het u aan om de service uit te proberen door te zoeken naar zoiets als ‘acme bloemist’. Het komt onmiddellijk met 15 unieke namen en geeft u informatie zoals welke domeinnamen beschikbaar zijn en welke geparkeerd zijn. Domainr.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector