22 najboljših generatorjev domen za leto 2020

“Ampak kako poimenujem svoje spletno mesto !?”


“Vse dobre domene so vzete!”

“Zmanjkalo me je idej!”

Hogwash.

Če ste popolnoma nov pri ustvarjanju spletnega mesta in iščete morilsko ime, imamo vaše.

V preteklih letih sem naredil veliko izpiranja domen in verjetno kupil preveč domen.

Trenutno imam 30 ali več “genialnih domen”, ki gredo tam v mojih računih Namecheap in GoDaddy.

Ampak to je v redu, ker gre za vas.

Zgradiš novo spletno mesto.

čestitke.

Prepričan sem, da vaši koraki trenutno izgledajo tako:

1. korak: Ime

2. korak: Domena

3. korak: ???

4. korak: Dobiček!

Otrok, pravzaprav sem res ponosen nate, to je velik korak.

Preden razkrijem svoj super tajni seznam najboljših proizvajalcev domenskih imen, ki jih človek pozna, naj hitro povzamemo, kaj želite od generatorja domen:

 1. Moral bi biti zelo hiter – nimate ves dan
 2. Moral bi biti natančen – ne želite naključnih besed
 3. To bi moralo biti v realnem času – in pokazati domene, ki so dejansko na voljo
 4. Biti mora kreativen – in pokazati vam stvari, o katerih niste razmišljali
 5. Nakup naj bo preprost – en klik in opravljeno

Zdaj vsi ti generatorji ne bodo prizadeli vseh teh z dobrimi oznakami, ampak preizkusite vse, kar priporočam, in poiščite, kaj vam ustreza.

Bonus!: kot dejansko vidite spodaj, je generator domenskih imen tudi generator podjetij. Ker veliko novih spletnih zagonov istočasno razmišlja o domeni in poslu, gresta z roko v roki. Kot vidite spodaj z možnostjo Shopify, to izrecno kličejo, vendar lahko uporabite katero koli od teh, da ustvarite tudi to seksi ime podjetja.

1. Lean iskanje domene

Lean iskanje domene

Z Lean Search Domain lahko začnete s samo eno ključno besedo in nato poiščete možnosti za svoje ime domene. Rezultati iskanja bodo prikazali na stotine (če ne na tisoče) možnih domenskih imen za vaš blog ali spletno mesto. Vsi ti rezultati so na voljo “.com” domene. Z Lean Search Domain lahko tudi imena filtrov filtrirate po abecedi, po dolžini ali po priljubljenosti; shranite svoja najljubša imena domen, spremljajte zgodovino iskanja, delite rezultate iskanja in takoj poiščite svoje ideje, da preverite, ali so na voljo imena .com.

Lean Domain Domain je orodje za ustvarjanje domen, ki ga uporabljate, če imate predstavo o ključnih besedah, ki jih želite uporabiti za svoje ime domene, vendar potrebujete nekaj svežih idej za celotno domeno za svoj blog ali spletno mesto.

2. Shopify Generator podjetja

Shopify Generator podjetja

Čeprav lahko ime tega generatorja domen nakazuje, da je orodje namenjeno le ustvarjanju idej za podjetja za podjetja, lahko Shopify Generator poslovnih imen prikaže tudi odlične in razpoložljive ideje za splet za spletne domene. Začnete lahko tako, da izberete katero koli ključno besedo, ki jo želite vključiti v svojo domeno, Shopify Business Name Generator pa bo predstavil na stotine možnih in razpoložljivih predlogov. Čeprav vas bo Shopify Generator podjetij spodbudil, da z njimi ustvarite trgovino Shopify s pomočjo predlaganega imena domene, lahko kupite pravice do spletnega naslova kam drugam. Pomembno je opozoriti, da bo Shopify Generator poslovnega imena predlagal samo imena domen z razširitvijo “.com”, tako da če boste morali uporabiti katero koli drugo razširitev, na primer “.net” ali “.org”, potem to morda ne bo generator domen orodje za vas.

3. Bust ime 

Bust ime

Bust A Name je orodje za ustvarjanje domen, ki vsebuje veliko različnih orodij za filtriranje, ki vam pomagajo najti vrhunsko domensko ime, ki ustreza vsem vašim potrebam. Začnite s filtriranjem ključnih besed, nato pa z uporabo ključne besede izberite možnosti, kot so “začetki” ali “konci”. Nato lahko filtrirate, kako verodostojno, ustvarjalno ali naravno želite, da izgleda vaše ime domene. Izberete lahko tudi lastno omejitev znakov ali prikažete domene, ki so prevzete in nedosegljive, pa tudi filtrirate po razširitvah, kot so “.com,” .org “,” .net “in podobno. Na dnu strani boste videli tudi predloge za podobne ključne besede. Če iz kakršnega koli razloga nimate v mislih ključne besede, kliknite gumb »Naredi naključno domeno«, da spodbudite ideje, spodbudite kreativnost in navdih ter zajamete ime domene, ki je na voljo. Če najdete ime domene, za katero menite, da je tisto, ga lahko shranite za pozneje ali kupite prek povezav do registratorjev domen, kot je GoDaddy.com. Nazadnje lahko z Bust A Name zaženete iskanje po domeni na spletnem mestu, da preverite, ali je ime domene, ki vam je všeč in ima skupno, na voljo ali vzeti.

4. Ime Mesh 

Ime Mesh

Name Mesh je že nekaj časa ena izmed mojih aplikacij za ustvarjanje domenskih imen.

Za uporabo je zelo neposreden in zelo intuitiven.

Kaj mi je všeč pri imenu Mesh (pros):

 • Hitro je
 • Je kreativen
 • Prikaže tono različnih kategorij za domene (običajne, nove, kratke itd.)
 • Deluje mi nekaj časa!

Kjer se lahko izboljša ime Mesh (slabosti):

 • Ne omogoča, da določite skupine ključnih besed, kot je Bust A Name
 • Naenkrat ni mogoče vnesti več idej

Če imate v mislih več ključnih besed, je Name Mesh za vas orodje generatorja domen. Omogočil vam bo, da izberete do 2 ali 3 ključne besede, da vnesete v iskalno polje, in nato generirate svoj prilagojeni seznam predlaganih in razpoložljivih imen domen. Name Mesh bo predlagal ideje, ki temeljijo na petih kategorijah: kako pogosta je, kako nova je, kako kratka je, kako podobna je in kako verjetno bo povečala SEO uvrstitev. Ko ključne besede priključite v iskalno polje, lahko rezultate filtrirate na podlagi razširitve domene, največje dolžine in domen, ki so še vedno neregistrirane. Name Mesh vam bo za iskanje predlagal tudi druge ključne besede glede na tiste, ki ste jih že iskali.

5. NameStall

NameStall

NameStall je generator domen, ki ponuja široko paleto orodij in funkcij, ki vam bodo pomagale pri iskanju popolnega in razpoložljivega imena domene. Te funkcije vključujejo podobno orodje za predlaganje domenskih imen, orodje za takojšnje iskanje domen, seznam imen imen domen in visoko plačano orodje za iskanje po ključnih besedah. Iskanje lahko začnete z njihovim orodjem za ustvarjanje domenskih imen, ki vam bo pomagalo pri iskanju po ključnih besedah ​​in katerem koli drugem filtru, ki ga želite uporabiti, na primer priljubljene ključne besede, osnovne angleške besede, panožne kategorije ali deli govora. Izberete lahko tudi, kam želite ključno besedo umestiti v ime domene, na primer na začetku ali na koncu, ali če želite imena vezanih domen. Filtrirate lahko tudi z razširitvijo. V tem primeru boste prejeli seznam možnosti, ki so na voljo in sprejete, registrirane ali še niso registrirane. Preprosto kliknite povezavo »registriraj« poleg imena domene, ki vam je všeč, da ga uradno prevzamete.

6. Nameboy 

Nameboy

Nameboy je generator domen, ki vam bo pomagal najti vsa razpoložljiva imena domen na podlagi samo izbranih ključnih besed. Pri iskanju lahko vnesete največ dve ključni besedi in Nameboy bo takoj predložil seznam predlaganih imen domen z uporabo teh ključnih besed. Njihovi predlogi grafikoni omogočajo enostavno določitev, katere razširitve so na voljo in katere so že posnete. Ogledate si lahko tudi, katera imena domen so na voljo za nadaljnjo prodajo, prav tako pa dovolite vezaje ali ključne besede, ki se rimujejo. Nameboy je orodje, ki deluje dobro za tiste, ki že imajo predstavo o tem, katere ključne besede želijo uporabiti, vendar iščejo predloge za različne različice ali različice teh ključnih besed.

7. Domena Puzzler 

Domena Puzzler

Domena Puzzler je enostavno in enostavno za uporabo orodje za ustvarjanje domenskih imen, ki ponuja veliko možnosti in funkcij za razvoj popolnega razpoložljivega imena domene za vaš blog ali spletno mesto. Začnite z “enostavno” različico in vstavite idealne ključne besede, izberite razširitve domenskega imena in poiščite ideje za domenska imena glede na izbrana merila. Domena Puzzler je odlično orodje, saj vam omogoča, da vključite številne ključne besede v nasprotju s samo omejevanjem na eno ali dve, kot večina drugih orodij za ustvarjanje domenskih imen na tem seznamu. Prav tako bo vaše ključne besede združil v več različnih različic. Rezultate lahko dodate na svoj seznam najljubših imen domen ali poskusite z naprednejšim in specifičnejšim iskanjem, pa tudi z orodjem za primerjavo razvrstitev strani SEO različnih različnih imen domen.

8. Domene Bot

Domene Bot

Domains Bot deluje kot orodje za predlaganje domene in orodje za iskanje domenskih imen. Začnete lahko z iskanjem ključne besede za vaše ime domene in Domene Bot vam pokaže vse razpoložljive ideje za ime domene na podlagi te ključne besede, kombinirane ključne besede ali podobne ključne besede. V nasprotnem primeru lahko preprosto iščete želeno ime domene, če ga že imate v mislih. Če je ime domene, ki ga želite in imate v mislih, na voljo, ga lahko kupite in registrirate prek povezav do različnih registratorjev domenskih imen. Domains Bot vam bo prikazal tudi predloge na podlagi podobnih imen domen. Domene Bot omogoča tudi filtriranje domenskih imen po razširitvi in ​​jeziku ter dodate lastne sopomenke, predpone ali pripone.

9. Ime postaje 

Ime postaje

Za začetek iskanja popolnega in razpoložljivega imena domene za vašo spletno znamko se lahko prijavite na brezplačni račun pri Name Station, kar lahko storite preko svojega e-poštnega ali Facebook računa. Z Name Station boste dobili dostop do generatorjev domen, predlogov ključnih besed, preverjanj trenutne razpoložljivosti in natečajev za javne domene. Rezultate lahko zamenjate na podlagi meril, kot so razširitev, dolžina imena in podobno. Če pa nimate nobenih idej za ključne besede, poskusite poiskati nekatere ideje za ključne besede po znamki ali podjetju. Name Station se ponaša tudi s predstavitvijo na spletnih mestih, kot so Mashable, SEOMoz, TechCrunch in številnih drugih, kar pomeni, da ima Station Station verodostojnost, zaradi česar je vredno preveriti.

10. Panabee

Panabee

Panabee je orodje za iskanje domenskih imen, generator domenskih imen in generator poslovnih imen, vse zavito v eno. Panabee lahko začnete s samo dvema ključnimi besedami in iskanjem predlogov za ime domene na podlagi teh dveh ključnih besed. Če je ime domene za vaš blog ali spletno mesto že zasedeno, lahko obiščete registratorje domenskih imen, kot je GoDaddy.com, kjer si lahko ogledate druge razpoložljive razširitve želenega imena domene. Če pa vam niso všeč predlogi, ki jih daje Panabee, bo Panabee podal pogoje, povezane z vašimi ključnimi besedami, ki jih lahko iščete. Panabee vam bo poleg prikazanih razpoložljivih in neregistriranih imen domen prikazal tudi, ali se vaše idealno ime domene uporablja kot uporabniško ime na družbenih medijih ali ne..

11. Domainhole

Domainhole

Domainhole je orodje za ustvarjanje domenskih imen, ki je na voljo s sedmimi orodji za razmišljanje o možganih, s pomočjo katerih lahko najdete popolno razpoložljivo ime domene za svoj blog, spletno mesto ali blagovno znamko, ne glede na to, ali imate v mislih tipkovnico ali ne. Domainhole vam bo pomagal iskati nedavno potekla imena domen ali pa vam bo pomagal ustvariti naključna imena domen, ki so privlačna, kreativna in jih je enostavno izgovoriti. Domainhole vam bo omogočil tudi preverjanje vseh razširitev domen, da boste lažje našli točno tisto, kar potrebujete za spletni naslov svojega spletnega dnevnika ali spletnega mesta. Domainnhole je bil predstavljen tudi na spletnih mestih, kot so Killer Startupi, PR Web in SlapStart, kar mu daje nekaj verodostojnosti in ga je vredno preveriti. Nazadnje je Domainhole na voljo za prenos kot mobilna aplikacija, zato je izbira pravega imena domene in spletnega naslova za vaš blog ali spletno mesto lažja in bolj priročna, če ste zaposleni in vedno na poti.

12. Domainr 

Domainr

Domainr je orodje za ustvarjanje domenskih imen, ki vam omogoča, da raziščete vse možne ideje domenskega imena, ki presegajo najpogostejše razširitve: “.com”, “.net” in “.org”. Z drugimi besedami, Domainr bo z iskanjem manj pogostih, vendar še vedno zakonitih razširitev, našel različico vašega popolnega imena domene in spletnega naslova. Ta edinstvena funkcija generatorja domen omogoča tudi, da je Domainr odličen za odkrivanje novih in zanimivih idej in možnosti domenskih imen. Domainr deluje z anonimnim zapisovanjem iskanj in sledenjem tisočem imen najvišjih domen in splošnih TLD, ki so na voljo za registracijo pri več kot 200 pooblaščenih registratorjih domen in spletnih naslovov. Domainr ima tudi dva različna zunanja API-ja za izvajanje na strani odjemalca in druge spletne storitve, povezane z imeni domene.

13. Nemožnost!

Nemogočnost!

Nemogočnost je v primerjavi z drugimi generatorji domen na tem seznamu. uporablja nekoliko drugačen in bolj edinstven pristop k oblikovanju popolnega spletnega naslova za vaš blog ali spletno mesto. Začelo se bo s pripravo ključne besede, ki jo vnesete, nato pa se boste odločili, da na začetek ali konec ključne besede dodate samostalnike, glagole ali pridevnike. Te izbire so skrbno izbrane, zato boste lažje našli iskanje neregistriranega in dostopnega imena domene in ustvarjanje edinstvenega in zanimivega imena domene. Prav tako vam omogoča izbiro med štirimestnimi, petčrkovnimi in celo šestčrkovnimi besedami ter možnost, da preprosto preprosto pomešate karkoli skupaj z vašo ključno besedo. To ne samo, da je izkušnja iskanja imena domene veliko lažja, kot je običajno, ampak tudi zabavna! Nemogočnost! uporablja tudi več strežnikov, da čim hitreje nadomešča in traja postopek iskanja pravega imena domene.

14. Typer domene

Domain TyperDomain Typer

Domain Typer je orodje za ustvarjanje domenskih imen, ki je hitro, enostavno za uporabo in intuitivno. Vse kar morate storiti je, da preprosto vnesete ključne besede, ki jih želite za vaše ime domene, in Domain Typer vam bo pokazal, ali je ime domene na voljo za nakup in registracijo. Hkrati bo ustvaril tudi naključne ideje za domenska imena, če še nimate ideje o tem, kaj bi želeli za vaše ime domene. V primerih, ko vaša prva izbira imena domene ni na voljo, vam bo Domain Typer omogočil ogled seznama kramp domenskih imen in drugih možnosti, ki jih predlaga.

15. Dominirajte

Dominirajte

Domize ponuja popolno varnost, varnost in hitrost kot orodje za ustvarjanje domenskih imen. V bistvu Domize omogoča iskanje dobrih in razpoložljivih imen domen v šifriranem okolju, hkrati pa preverja, ali je bilo domensko ime že registrirano, zaradi poteka ali je na voljo za nakup. Zagotavlja takojšnje rezultate, tudi ko vtipkate ključne besede v funkcijo iskanja.

16. Wordoid

Wordoid

Wordoid vam resnično omogoča ustvarjanje kreativne strani, saj je orodje za ustvarjanje domenskih imen, ki ustvarja sestavljene besede za vaše ime domene ali spletni naslov. Te sestavljene besede so edinstvene in bodo videti in se slišijo odlično, pri čemer vsaka beseda ne bo trajala več kot 10 črk. Wordoid vam bo omogočil tudi izbiro do petih različnih jezikov in celo mešanje teh jezikov ter njihovo ujemanje, da ustvarite edinstveno, zanimivo in mešanico besed, ki pritegne pozornost. Wordoid vam omogoča, da spremenite raven kakovosti iz nizke v visoko, kar pomeni, da nižja kot je kakovost, bolj nesmiselna in očitno sestavljena beseda, medtem ko višja kakovost pomeni bolj naraven in resničen zvok besede. Vse te funkcije Wordoidu omogočajo veliko odstranjevanje stresa in frustracij iz procesa iskanja domenskega imena, saj ustvarjanje novih besed in mešanje besed iz različnih jezikov skupaj zmanjšuje verjetnost, da boste našli že domeno ime domene.

17. NameTumbler 

NameTumbler

NameTumbler je orodje za ustvarjanje domenskih imen, ki vam daje imena domen, tako da združuje katero koli ključno besedo in izberete s ključno besedo, ki jo NameTumblerchooses iz lastne baze podatkov. Ko združite te besede, lahko nato izberete umestitev ključnih besed ali kako želite, da se vaše ključne besede naročijo znotraj vašega spletnega naslova, na primer na začetku ali koncu imena vaše domene. lahko uporabite tudi vezaje, da ločite vse predlagane izraze in ključne besede, izberete želeno razširitev in si ogledate končne rezultate, da vidite, kako izgledajo in zvenijo in če so vam všeč ali ne.

18. Dot-O-Mator 

Dot-O-Mator

Dot-O-Mator je pravo orodje za ustvarjanje domenskih imen za vas, če sploh ne veste, kje začeti z domenskim imenom in nimate popolnoma nobenih idej za imena. Dot-O-Mator vam omogoča ustvarjanje predlogov za ime domene, tako da za začetek in konec imena vaše domene izberete poljuben seznam besed iz dveh kategorij, kot so barve in oblike. Če v predlogih vidite ime domene, ki vam je všeč, lahko to združite in vidite rezultat. Rezultate lahko nato premaknete na funkcijo “praske”, da preverite, ali so na voljo ali ne za nakup in registracijo. Dot-O-Mator je na voljo tudi za prenos na IOS, zato je izbira pravega imena domene in spletnega naslova za vaš blog ali spletno mesto lažja in bolj priročna, če ste zaposleni in vedno na poti.

19. Predlagaj ime

Predlagaj ime

SuggestName je generator domen, ki vam pomaga ustvariti ime domene, tako da vam omogoča, da izberete in vnesete predpono in pripono, nato pa jih kombinirate in preverite, ali je dobljeno ime domene na voljo ali ne. Na voljo imate tudi veliko možnosti, da svoje ime domene prilagodite in popestrite tako, da izberete s seznama barv, priljubljenih besed 2.0, tehničnih izrazov in še več. Dobljena imena domen lahko premaknete na funkcijo “praska plošča” in nato počistite izbiro ali preverite, ali je na voljo.

21. Bulktopia 

Bulktopia

Bulktopia je orodje za ustvarjanje domenskih imen, ki ponuja predloge za imena domen na podlagi vaše izbire najprimernejših ključnih besed, pa tudi raziskave potencialnih imen domen, ki so na voljo za registracijo. Ta raziskava temelji na pomembnih kriterijih, kot so starost, uvrstitev strani, povratne povezave, rok trajanja in razpoložljivost računov v socialnih medijih. Ko izberete predlagano ime domene, lahko kliknete “nakup” in kupite ime domene s široko paleto registratorjev domen. 

In končno,

22. Želim svoje ime 

Želim svoje ime

I Want My Name je orodje za iskanje iskalnikov domen, ki najbolje deluje, če že imate v mislih ime domene za svoj spletni dnevnik, spletno mesto in blagovno znamko. Vnesite želeno ime domene in spletni naslov. Želim, da se moje ime obvesti, če je vgrajeno ali če je že bilo zajeto. Če je že bilo zajeto, vam želim Moje ime prikaže alternativna imena domen in cene za njihovo registracijo pri različnih registratorjih domenskih imen in spletnih naslovov. Rezultate iskanja lahko filtrirate tudi tako, da skrijete že zajeta imena domen.

23. BatName

batname-screen-1

Ok, BatName so zagotovo ustvarili inženirji.

Hitro je, učinkovito in ne poskušajo zaslužiti!

BatName je pravzaprav precej edinstven v primerjavi z drugimi proizvajalci.

Kako deluje:

 • Vnesite nekaj predlogov za ključne besede
 • Iskanje
 • Bum – hitro izveden

Ok, toda tisto, zaradi česar se resnično izstopajo, so naslednje hashtage:

batname-screen-2

Potem ko vnesete hashtags, orodje vidi te kot združevanje in najde vse sinonime te besede.

super kul.

To bo 10-kratno iskanje po vaši domeni, saj vam ni treba razmišljati o sinonimih sami.

Slaba stran je, da se trenutno prikazuje samo .com – ampak to je v redu. Še vedno ga imamo radi.

Bonus: Želite preurediti domeno? Za to imamo vodnika.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map