10 beste domeneregistratorer (mai 2020) for domenerverv

Så du vil registrere et domenenavn og aner ikke hvem du skal gå med.


Du har sett Godaddy-reklamer.

Din venn fortalte deg om Namecheap.

Men hva er den beste?

best-domene-registrarer

Vilkår du må vite før du handler etter domeneregistratorer

Domenevert eller Domenenavn Hosting: Oftest er stedet du registrerer domenenavnet ditt der domenet ditt er vert. Men ikke alltid. Du kan overføre ditt domenenavnshotell til leverandøren av webhotellet, mens du holder registraren den samme. For eksempel kan du registrere domenet ditt på Namecheap, og deretter være vert for domenenavnet på SiteGround. Og for å være tydelig, er webhotellet ditt annerledes enn domenet hosting. Tenk på domeneshosting som din postadresse – noen ganger er det det samme som hjemmet ditt (registraren din), og noen ganger bruker du en P.O. boks (domenevertselskap). Metaforen fungerer, ganske.

Jeg kan: som er et forkortelse for Internet Corporation for Tildelte navn og nummer. Icann er en ideell organisasjon som er ansvarlig for å koordinere vedlikehold og prosedyrer for flere databaser relatert til navnefelt og numeriske områder på Internett, og sikre nettverkets stabile og sikre drift.

Hvem er: gir grunnleggende informasjon angående et domenenavn, inkludert hvem som eier det, kontaktinfo, etc. (også kjent som domenenavn)

beste verste registrarer

Hva er domeneregistratorer

Før noe av magien på et nettsted kan skje, må et domenenavn registreres. Varianter av toppdomener (TLDs), det vi tenker på som den klassiske .com-utvidelsen av et nettsted som Google.com, selges av selskaper som heter registrar. Det er tusenvis av alternativer for å registrere ditt nettsted domenenavn. La oss se nærmere på 10 av de største du har å gjøre med når du kjøper et navn.

Beste domeneregistratorer å kjøpe fra i 2019

Den mest populære registraren er ikke alltid den beste. GoDaddy er det for ti år siden – eller er det det?

1) Namecheap

NameCheap blir i økende grad sett på som den oppdaterte domenenavnsregistratoren. Selskapets største styrke er at det selger .com-domenenavn for $ 10,99 i året, noe som gjør det til et bedre langsiktig alternativ for de som er svært kostnadsbevisste.

Den beste delen av Namecheap? GRATIS Whois-personvern

Vil du ha noen Joe Shmoe som vet hvem som eier domenet ditt og hvor du bor? Trodde ikke det. Få det gratis personvernet.

De har også et rent og tiltalende brukergrensesnitt som hadde mye tanke på det. På toppen av disse tjenestene tilbyr de også WhoisGuard, som er “en tjeneste som tilbyr personvern for ditt domene, og som holder dine sensitive data trygge” gratis. På ulemper er kundestøtte tilgjengeligheten litt mer begrenset. Firmaet favoriserer live chat og e-postbilletter via direkte telefonstøtte. Det har imidlertid blitt mer aggressivt i markedsføring for førstegangskjøpere, og tilbyr avtaler så lave som $ 0,48.

NameCheap har også gått tungt inn i markedet for unike utvidelser på toppnivå, for eksempel .mobile og .studio, som ofte appellerer til folk som finner det nåværende markedet overpriset og oversolgt. Gitt sin relative kostnadseffektivitet, har NameCheap blitt populært blant folk som ønsker å overføre domenenavn fra andre registrarer.

2) Google

Det er vanskelig å tenke på et produkt eller en tjeneste som den store søkegiganten ikke har en finger i, så det er ingen overraskelse å se at Google nå vasser inn i domenenavnsmarkedet. Selskapet går ikke ut av sin måte å markedsføre seg selv som den beste leverandøren av domenenavn, men det tilbyr .com-domener som starter på $ 12 per år. Google tilbyr også en prisstruktur som incentiverer kjøp på lengre sikt, og lover opp til 10 år for $ 120. Google er spesielt populært blant folk som ønsker WHOIS personvern (domeneregler) inkludert i kjøpet uten ekstra kostnad.

Det er enkelt å bruke, smarte og prioritere i enkelhet og hastighet. Google-domener sammenfaller med andre Google-tjenester som Google Docs og YouTube, og tilbyr gratis private registreringer fra hundrevis av forskjellige domeneforlengelser. Når du har registrert deg for et domenenavn, gjør de det enkelt å få en G-suite for e-post.

3) Sveve

Hover, som eies av et av de eldste navnene i virksomheten, Tucows, er et forsøk fra morselskapet på å ommarkere seg selv og gjenopprette relevansen i markedet. Du kan hente et .com-domenenavn for den tilsynelatende bransjestandardprisen på $ 12,99 per år, og WHOIS personvern vil bli inkludert. Hover er den beste domenenavnsregistratoren for de som hater salg av ekstra produkter, for eksempel hosting-tjenester. De forteller deg alt du trenger å vite uten at du trenger å bekymre deg for å bli rammet av annonse etter annonse. På grunn av dette har det aldri vært enklere å registrere et domenenavn.

På ulempen er telefonstøtte bare tilgjengelig for en del av hver dag, og livechat er også flekkete med tanke på tilgjengelighet. De tilbyr heller ikke webhotell.

4) Dynadot

Hvis du leter etter en bunke med gratis ekstrautstyr, vil Dynadot definitivt gi enhver domenenavnsregistrator et løp for pengene. Første års .com-navn selges for $ 8.40 og fornyelser er bare $ 11.20. Selskapets Website Builder-pakke inkluderer en gratis responsiv enkeltsidig design. Dette nettstedet tilbyr også e-posthotell, noe som er flott hvis du vil ha mer profesjonelle e-postmeldinger knyttet til domenenavnet ditt. Et stort salgsargument for alle som ønsker å prøve markedet, er Grace Deletion-alternativet som lar deg returnere et domenenavn innen fem dager etter at du registrerte det.

5) NameSilo

NameSilo er en domeneregistrator som du kan stole på, og de er transparente når det gjelder prising. Hvis du registrerer deg med NameSilo, vil du ikke bli overrasket med noen prikkende taktikker som skjulte avgifter eller overføringsgebyrer. De vil heller ikke prøve å få deg til å betale for tjenester du ikke trenger. NameSilo tilbyr et domenenavn på ni dollar for det første året.

NameSilo har en mengde forskjellige funksjoner som du kan bruke gratis. Disse funksjonene inkluderer videresending av domenenavn, registerlås, DNS-administrasjon, porteføljestyring og videresending av e-post. Andre domeneregistratorer vil vanligvis belaste deg for slike tjenester, men disse er gratis med NameSilo. Det kan være vanskelig å navigere i NameSilo, det er bare så mye tekst på en side at det kan bli veldig travelt. For ikke å nevne at nettstedet er litt datert.

Okay Domain Registrars:

Disse domeneregistratorene er ikke spesielt gode – og er heller ikke direkte dårlige. Noen elsker dem noen hater dem, vi undersøker hvorfor nedenfor.

6) GoDaddy

Enkelt det største navnet på blokken er GoDaddy. GoDaddy hadde en gang en sterk følge blant hardcore domainers på grunn av sin vilje til å tilby regelmessige avtaler på nye navneregistreringer, men det har redusert betydelig på gjenbruk av kupongkoder. Medfølgende prisøkninger økte den årlige avgiften for en standard .com-registrering fra $ 7,99 til $ 14,99, selv om nye kjøpere typisk fortsatt kan få førsteårsrabatter i området 99 cent. Godaddy tilbyr også tilgang til et bredt utvalg av forskjellige TLDer, inkludert mange utenlandske alternativer.

Og få dette – forleden siktet de meg $ 17.99 for en fornyelse – de visste at jeg var innelåst fordi jeg var nær fornyelsesdatoen.

Så vet du hva, jeg stoler ikke på dem like mye – de prøver å dra nytte av meg.

GoDaddy administrerer domenenavn på vegne av mer enn 17 millioner individer og enheter. Selskapet er den klart beste domeneregistratoren for de som krever kundestøtte, takket være tilgjengelighet via telefon 24/7.

Hvorfor du bør gå med GoDaddy – hvis alle domenene dine allerede er der, hva er noen få dollar mer i året for å holde dem sammen.

OGSÅ – de har ganske solid kundestøtte 24/7.

En annen bonus – hvis du kjøper mange domener har de en domenekjøperklubb for store rabatter – litt som Amazon Prime.

7) Gandi

Gandi tar en noe annerledes takling fra andre domeneregistratorer når det gjelder tilbudene. I stedet for å gi tilgang til alle TLD under solen, fokuserer Gandi på spesifikke tilbud som er det mest populære. Firmaet bruker en prisstruktur som belønner volumet, slik at eiere som kjøper mer enn $ 12 000 i løpet av et år med seg får rabatter så bratte som $ 8,80 per år. Startprisen er $ 15 per år for en. Com, så selskapet representerer ikke et mordervalg for folk som bare ønsker å gjøre en liten virksomhet eller bare registrere en håndfull domenenavn. Det er et godt valg for selgere og kjøpere av høyt volum.

Inkludert med domeneregistreringen er to gratis hostede websider for nettstedet ditt, en “Gandi Blog” (Gandi’s blogging webmal), et års verdi av SSL-sertifisering, e-post og mye mer. Gandi har hovedkontor i Frankrike, så kundesupporten deres vil ikke tjene deg veldig, med mindre du er flytende fransk. Det er ingen live chat support eller telefonnummer du kan ringe, så det er bare bare via e-post hvor du kan få tak i dem.

8) Hostgator

Rundt siden 2002 er HostGator en virksomhet som ser på seg selv som mer en webleverandør enn en domeneselger. Selskapet er ikke spesielt tungt å skyve domenenavn som en virksomhet, men det er $ 12,95 per år for en .com er ganske konkurransedyktig. En stor funksjon som hjelper med å holde denne leverandøren konkurransedyktig, er at de tilbyr wordpress hosting. På ulemper skal domeneeiere være forberedt på å bli solgt til. Dette kan imidlertid være gunstig for relative nybegynnere som ønsker at et vertsfirma skal hjelpe dem med å sette opp en hel webside.

9) Bluehost

Bluehost er en annen deltaker i spillet med å tilby et gratis domenenavn sammen med en betalt webhotellplan. Bluehost øker også ante ved å tilby et gratis SSL-sertifikat til alle som har en WordPress-hostingkonto. De tilbyr også PHP-alternativer for folk som vil være vert for dynamisk webinnhold. Bluehosts første gangs registreringskostnad på $ 11.99 kan lett slås, det samme kan $ 15.99 per år fornyelsesgebyr.

Downright Bad – The Worst Registrars:

Nei, vi liker ikke disse.

De er gamle skolen, dyre og ikke bra for kundene. Kjøp gjennom disse for din egen regning – vi advarte deg!

10) name.com

Name.com er sannsynligvis ikke det første selskapet de fleste domene vil gå til, men tilbudet av et gratis domenenavn sammen med hver WordPress-hostingplan er bundet til å gjøre det attraktivt for et bestemt publikum. Selskapets liste over TLD-er er fullstendig opptatt av å bla igjennom, og det er et klart pluss for kjøperen som bare må ha et .COFFEE- eller EQUIPMENT-domenenavn. Første års .com-domener selger for $ 8.99, og fornyelsesgebyr klokkerer seg til en rimelig $ 12.99.

Firmaet er ikke den beste domeneleverandøren når det gjelder kundeservice. Name.com tilbyr telefonstøtte fra mandag til fredag, og live chat er tilgjengelig hver dag en del av dagen.

11) 1og1

1and1 prøver å få oppmerksomheten med et aggressivt førsteårs registreringstilbud på 99 øre. Dessverre går fornyelsesprisen raskt opp til 15 dollar. Det er et godt valg for folk som har til hensikt å kjøpe et domenenavn og utføre en domenenoverføring til en annen domeneregistrator det neste året. Hvis du ønsker å bosette deg med en enkelt domeneregistrator, har 1and1 ikke mye annet som skjer utenom standard litanien for tilhørende webhotell-salg.

Det er også viktig å være sikker på at du leser versjonen av kontrakten deres for bedre å forstå avbestillingsvinduet. Hvis du noen gang føler at du trenger å kansellere, vil det ikke være lett, og de vil enten nekte eller ikke gi refusjon. Videre 1&1 Internett tilbyr ikke premium DNS, eller andre måter å sikre domener på. Det de tilbyr er grunnleggende, og det er egentlig ikke noe unikt eller attraktivt som vil gjøre at du velger dem fremfor andre domeneregistratorer.

12) Nettverksløsninger

Ugghh – Network Solutions er det verste.

De eneste grunnen til at de fremdeles eksisterer skyldes at de en gang var stedet å registrere seg. Og de har syklet ut de døende kundene sine siden.

De lade nord for $ 30 + for å fornye – mer enn dobbelt hva andre registrarer belaster. Djevlene!

Dette domenenavnsregistret, som er anskaffet eiendel til Web.com, tilbyr mange forskjellige planer som alle inkluderer grunnleggende kundestøttefunksjoner. Selv om de har et nettsted som ser bra ut og er noe du kan bla gjennom hver dag, pleide dette selskapet å være veldig vellykket som IT-konsulent, men har siden tatt en ganske hit fra kontroverser siden 1990-tallet.

Støtten er også veldig liten, uten live chat eller billettsystem; bare et telefonnummer som du kan ringe. Du kan betale for premium-støtte. Det er riktig. Du må betale dem for å hjelpe deg med overføringer, migrasjoner, SSL-oppsett, blant andre viktige ting.

Videre tilbyr de ingen pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med det du betalte for, kan de like gjerne fortelle deg å sparke steiner. Uten mulighet til å tilbakebetale, er det ingen måte at dette kan komme deg på noen måte.

13) Web.com

Web.com hevder at det tilbyr pålitelig og rimelig webhotell. De imøtekommes for det meste til foretak og virksomheter over personlige og private personer. De tilbyr tjenester som hjelper bedrifter med å generere potensielle kunder og markedsføringsløsninger. Du kan til og med få hjelp med søkemotoroptimaliseringer. Imidlertid er det virkelig der positive begynner og slutter med Web.com.

Deres fornyelsespriser er også opprørende. Du må betale 35 dollar i året for en fornyelse. Med dette vurdert er det en bedre ide å bare lete andre steder etter anstendige langsiktige planer.

Web.com har noen veldig beskjedne hjelpeartikler på nettstedet sitt. Hjelpesidene er ofte for vage til å være til nytte for personer med spesifikke problemer eller bekymringer. Hvis du for eksempel leter etter hjelp til å migrere nettstedet ditt, er det ingenting om migrasjon å finne.

14) eNom

eNom utmerker seg ikke i domeneregistrering, og får heller navnet sitt ved å videreselge andre brukte domenenavn. På grunn av dette kan det være problematisk når du jobber med dem. Den ene hånden vet ikke hva den andre gjør.

Hvis forhandleren din lar ditt domenenavn utløpe, kan eNom få deg til å betale mye penger for en ny, langsiktig avtale.

Domenerestorder

Så favorittdomenenavnet ditt ble tatt av noen andre – hva rykker!

Så alt er tapt? Ikke nødvendigvis. Hvis navnet du ønsker blir squatted som en hobo av noen som ikke bruker navnet, men fortsatt betaler registreringsavgiften, er løsningen din: backordering.

Å bakordne et domene er ikke idiotsikkert, men det er en veldig anstendig sjanse for at du kan hente det domenet – i tide. Hvis restordren ikke fungerer? Generer et nytt navn …

Domenenavnegeneratorer

Det er mye debatt om du skal gå med et kort domenenavn som “dolphin” med en ny TLD (.co, .us, .guru), eller bli kreativ, som “trydolphin”, kombinert med tradisjonen..

Det er oppe til debatt, fordeler og ulemper for begge deler, men for å komme i gang, hvorfor ikke generere dusinvis av domeneideer på sekunder? Vi setter sammen en liste med 22 domenenavnegeneratorer som gjør susen for å gi deg flere ideer enn du kan håndtere. Ta det for en snurr!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map