22 beste domenenavnegeneratorer for 2020

“Men hva heter jeg nettstedet mitt !?”


“Alle de gode domenene er tatt!”

“Jeg er tom for ideer!”

hogwash.

Hvis du er helt ny når det gjelder å opprette en webside og leter etter et killernavn, har vi ditt.

Jeg har gjort mye domenestrømpe gjennom årene, og har sannsynligvis kjøpt altfor mange domener.

For øyeblikket har jeg 30+ “geniale domener” som sitter der og råtnet i Namecheap- og GoDaddy-kontoene mine.

Men det er OK, for dette handler om deg.

Du bygger et nytt nettsted.

Gratulerer.

Jeg er sikker på at trinnene dine for øyeblikket ser slik ut:

Trinn 1: Navn

Trinn 2: Domene

Trinn 3: ???

Trinn 4: Fortjeneste!

Jeg unge, jeg er virkelig stolt av deg, dette er et stort skritt.

Før jeg avslører min superhemmelige liste over de beste domenenavnegeneratorene som er kjent for mennesket, la oss raskt sammenfatte det du ønsker fra en domenenavngenerator:

 1. Det skal være supersnurt – du har ikke hele dagen
 2. Det skal være nøyaktig – du vil ikke ha tilfeldige ord
 3. Det skal være i sanntid – og vise deg domener som faktisk er tilgjengelige
 4. Det skal være kreativt – og vise deg ting du ikke tenkte på
 5. Det skal gjøre kjøpet enkelt – ett klikk og gjort

Nå er det ikke alle disse generatorene som kommer til å treffe alle disse med perfekte merker, men test ut alle de jeg anbefaler, og finn hva som fungerer for deg.

Bonus!: Faktisk, som du vil se nedenfor, er en domenenavngenerator også en firmanavngenerator. Siden mange nye nettstarter tenker på domenet og virksomheten samtidig, går de hånd i hånd. Som du ser nedenfor med Shopify-alternativet, kaller de det spesielt ut, men du kan bruke hvilken som helst av disse for å også generere det sexy forretningsnavnet.

1. Lean Domain Search

Lean Domain Search

Med Lean Domain Search kan du starte med bare ett nøkkelord og deretter søke etter alternativer for domenenavn. Søkeresultatene dine vil vise hundrevis, om ikke tusenvis, av mulige domenenavn for bloggen eller nettstedet ditt. Alle disse resultatene er tilgjengelige “.com” -domener. Med Lean Domain Search kan du også filtrere domenenavn alfabetisk, etter lengde eller etter popularitet; lagre favorittdomenenavnene dine, spore søkehistorikken din, del søkeresultatene og søk øyeblikkelig dine egne ideer for å se om de er tilgjengelige “.com” -navn..

Lean Domain Search er domenegeneratorverktøyet du kan bruke hvis du har en ide om nøkkelord du ønsker å bruke for ditt domenenavn, men trenger noen nye ideer for et fullt domene for bloggen eller nettstedet ditt..

2. Shopify Business Name Generator

Shopify Business Name Generator

Selv om navnet på denne domenegeneratoren kan antyde at verktøyet bare er til å generere navnideer for bedrifter, kan Shopify Business Name Generator også levere gode og tilgjengelige navnideer for webdomener. Du kan starte med å velge hvilket som helst nøkkelord du vil bli inkludert i domenet ditt, og Shopify Business Name Generator vil komme med hundrevis av mulige og tilgjengelige forslag. Selv om Shopify Business Name Generator vil oppmuntre deg til å opprette en Shopify-butikk med dem ved å bruke domenenavnet de har foreslått, kan du dra hvor som helst andre steder du vil kjøpe rettighetene til nettadressen. Det er viktig å merke seg at Shopify Business Name Generator bare vil foreslå domenenavn som bruker utvidelsen “.com”, så hvis du trenger å bruke noen annen utvidelse som “.net” eller “.org”, kan det hende at dette ikke er domenenavngeneratoren verktøy for deg.

3. Bust A Name 

Bust A Name

Bust A Name er et domenegeneratorverktøy som kommer med mange forskjellige filterverktøy som hjelper deg å finne et domenenavn av topp kvalitet som tilfredsstiller alle dine spesifikke behov. Bare begynn med å filtrere etter nøkkelord, og velg deretter alternativer som “starter” eller “ender” ved å bruke søkeordet. Du kan deretter filtrere etter hvor autentisk, kreativ eller naturlig du vil at domenenavnet ditt skal se ut. Du kan også velge din egen karaktergrense eller for å vise domener som er tatt og utilgjengelige, samt filtrere etter utvidelser som “.com,” .org “,” .net “, osv. Du vil også se forslag til lignende nøkkelord du kan prøve nederst på siden. Hvis du ikke har noe nøkkelord av en eller annen grunn, kan du klikke på knappen “Lag et tilfeldig domene” for å få ideer, drivstoff til kreativitet og inspirasjon og fange et tilgjengelig domenenavn. Hvis du tilfeldigvis finner et domenenavn som du tror er navnet, kan du lagre det for senere eller kjøpe det via lenker til domeneregistratorer som GoDaddy.com. Til slutt kan du med Bust A Name kjøre et domenesøk på nettstedet for å se om domenenavnet du liker og har til felles er tilgjengelig eller tatt.

4. Navn Mesh 

Navn Mesh

Name Mesh har vært en av mine go-to domenenavngenerator-apper for en stund.

Det er super rett frem å bruke og veldig intuitivt.

Det jeg elsker ved Name Mesh (proffene):

 • Det er raskt
 • Det er kreativt
 • Den viser massevis av forskjellige kategorier for domener (vanlige, nye, korte osv.)
 • Det har fungert for meg en stund!

Hvor Name Mesh kan forbedre (ulemper):

 • Det lar deg ikke spesifisere grupperinger av nøkkelord som Bust A Name gjør
 • Kan ikke legge inn massevis av ideer på en gang

Hvis du har flere nøkkelord i tankene, er Name Mesh domenenavngeneratorverktøyet for deg. Den lar deg velge opptil 2 eller 3 nøkkelord du vil angi i søkefeltet, og deretter generere din personlige liste over foreslåtte og tilgjengelige domenenavn. Name Mesh vil foreslå ideer basert på fem kategorier: hvor vanlig det er, hvor nytt det er, hvor kort det er, hvor likt det er, og hvor sannsynlig det vil være å øke SEO-rangeringen. Når du har koblet søkeordene dine i søkefeltet, kan du filtrere resultatene basert på domeneforlengelse, maksimal lengde og domener som fremdeles ikke er registrert. Name Mesh vil også foreslå andre søkeord for deg å søke basert på de du allerede har søkt etter.

5. NameStall

NameStall

NameStall er en domenenavngenerator som tilbyr et bredt utvalg av verktøy og funksjoner som hjelper deg i søket ditt etter et perfekt og tilgjengelig domenenavn. Disse funksjonene inkluderer et lignende forslag til verktøy for domenenavn, søkeverktøy for øyeblikkelig domenenavn, liste over domenenavn som kan merke seg, og søkeverktøy med høyt betalte søkeord. Du kan starte søket ditt med verktøyet for domenenavngenerator som hjelper deg å søke etter nøkkelord og hvilket som helst annet filter du vil bruke, for eksempel populære nøkkelord, engelske grunnleggende ord, bransjekategorier eller taledeler. Du kan også velge hvor du vil plassere søkeordet ditt i domenenavnet, som i begynnelsen eller slutten, eller hvis du vil ha et bindestrek av domenenavn. Du kan også filtrere etter utvidelse. I så fall vil du motta en liste over alternativer som både er tilgjengelige og tatt, registrert eller ennå ikke registrert. Bare klikk på “register” -koblingen foruten domenenavnet du ønsker for å offisielt ta det.

6. Nameboy 

Nameboy

Nameboy er en domenenavngenerator som hjelper deg å finne tilgjengelige domenenavn basert på bare nøkkelordene du velger. Du kan oppgi opptil to nøkkelord per søk, og Nameboy vil øyeblikkelig levere en liste over foreslåtte domenenavn ved hjelp av disse nøkkelordene. Deres forslagskart gjør det enkelt å bestemme hvilke utvidelser som er tilgjengelige og hvilke som allerede er tatt. Du kan også se hvilke domenenavn som er tilgjengelige for videresalg, samt tillate bindestrek forslag eller nøkkelord som rimer. Nameboy er et verktøy som fungerer bra for de som allerede har en ide om hvilke nøkkelord de vil bruke, men som leter etter forslag til forskjellige versjoner eller varianter av disse søkeordene.

7. Domain Puzzler 

Domain Puzzler

Domain Puzzler er et enkelt og brukervennlig domenenavngeneratorverktøy som har mange alternativer og funksjoner for å utvikle det perfekte tilgjengelige domenenavnet for bloggen eller nettstedet ditt. Kom i gang med den “enkle” versjonen og sett inn de ideelle søkeordene, velg domenenavnsutvidelser og søk etter domenenavnsideer basert på de valgte kriteriene. Domain Puzzler er et flott verktøy fordi det lar deg inkludere flere nøkkelord i motsetning til bare å begrense deg til ett eller to som de fleste andre verktøy for domenenavngeneratorer på denne listen. Det vil også kombinere søkeordene dine i mange forskjellige varianter. Du kan legge til resultater i listen over favorittdomenenavn eller prøve et mer avansert og spesifikt søk, samt bruke verktøyet til å sammenligne SEO-siderangeringene til mange forskjellige domenenavn.

8. Domener Bot

Domener Bot

Domener Bot fungerer som et verktøy for å foreslå et domenenavn og søkeverktøy for domenenavn. Du kan starte med å søke i et nøkkelord du vil ha etter domenenavnet ditt, og Domener Bot vil vise deg alle tilgjengelige ideer om domenenavn basert på det søkeordet, kombinerte nøkkelord eller lignende søkeord. Ellers kan du bare søke etter det domenenavnet du ønsker hvis du allerede har det i tankene. Hvis domenenavnet du ønsker og har i tankene er tilgjengelig, kan du kjøpe og registrere det gjennom lenker til forskjellige domenenavnsregistratorer. Domener Bot vil også vise deg forslag basert på lignende domenenavn. Domains Bot lar deg også filtrere domenenavn etter utvidelse og språk, og legge til dine egne synonymer, prefikser eller suffikser.

9. Navnestasjon 

Navnestasjon

Du kan komme i gang med å søke etter det perfekte og tilgjengelige domenenavnet for ditt nettmerke ved å registrere deg for en gratis konto hos Name Station, som du kan gjøre via din e-post eller Facebook-konto. Med Name Station vil du motta tilgang til domenenavnegeneratorer, forslag til søkeord, øyeblikkelig tilgjengelighets sjekkere og konkurranser for offentlig domenenavn. Du kan filtrere domenenavnsresultater basert på kriterier som utvidelse, navnelengde, osv. Hvis du imidlertid ikke har noen ideer til nøkkelord, kan du prøve å søke etter merkevareindustrien eller forretningsbransjen etter noen søkeordideer. Name Station kan også skryte av å bli omtalt på nettsteder som Mashable, SEOMoz, TechCrunch og mange flere, noe som gir Name Station mye troverdighet som gjør det verdt å sjekke ut.

10. Panabee

Panabee

Panabee er et domenenavns søkeverktøy, domenenavngenerator og forretningsnavngenerator alt pakket inn i ett. Du kan komme i gang med Panabee ved å starte med bare to nøkkelord og søke etter forslag til domenenavn basert på disse to nøkkelordene. Hvis domenenavnet du ønsker for bloggen eller nettstedet ditt allerede er tatt, kan du besøke domenenavnregistratorer som GoDaddy.com der du kan se andre tilgjengelige utvidelser av det domenenavnet du ønsker. Hvis du ikke liker forslagene som Panabee gir deg, vil Panabee imidlertid levere vilkår relatert til søkeordene du kan søke etter. I tillegg til å vise tilgjengelige og uregistrerte domenenavn, vil Panabee også vise deg om ditt ideelle domenenavn blir brukt som brukernavn på sosiale medier eller ikke..

11. Domainhole

Domainhole

Domainhole er et domenenavngeneratorverktøy som har syv brainstormingsverktøy som kan hjelpe deg med å finne det perfekte tilgjengelige domenenavnet for bloggen, nettstedet eller merkevaren din, uansett om du har et tastatur i tankene eller ikke. Domainhole hjelper deg med å se etter nylig utgåtte domenenavn, eller hjelpe deg med å lage tilfeldige domenenavn som er fengende, kreative og enkle å uttale. Domainhole lar deg også sjekke alle domeneutvidelser for å hjelpe deg med å finne nøyaktig hva du trenger for bloggen din eller nettstedets nettadresse. Domainnhole har også blitt omtalt på nettsteder som Killer Startups, PR Web og SlapStart, noe som gir det litt troverdighet og gjør det verdt å sjekke ut. Til slutt, Domainhole er tilgjengelig for nedlasting som en mobilapp, noe som gjør det å velge riktig domenenavn og nettadresse for bloggen eller nettstedet ditt enklere og mer praktisk hvis du er opptatt og alltid er på farten.

12. Domainr 

Domainr

Domainr er et verktøy for domenenavngenerator som lar deg utforske alle mulige ideer om domenenavn utover de vanligste utvidelsene: “.com”, “.net” og “.org”. Med andre ord, Domainr vil finne en tilgjengelig versjon av ditt perfekte domenenavn og nettadresse ved å hjelpe deg med å finne mindre vanlige, men fortsatt legitime utvidelser. Denne unike domenenavngeneratorfunksjonen gjør Domainr også flott for å oppdage nye og interessante ideer og muligheter for domenenavn. Domainr fungerer ved å anonymt logge søk og spore tusenvis av toppnivå domenenavn og generiske TLDer som er tilgjengelige for registrering hos over 200 akkrediterte domenenavn- og webadresseadministratorer. Domainr kommer også med to forskjellige eksterne API-er for implementering av klientsiden og andre domenenavnrelaterte webtjenester.

1. 3. umulighet!

Umulighet!

Sammenlignet med de andre domenenavngeneratorene på denne listen, umulighet! bruker en litt annen og mer unik tilnærming for å komme frem til den perfekte nettadressen for bloggen eller nettstedet ditt. Det vil begynne med å komme med søkeordet du legger inn, og deretter la deg velge å legge til substantiv, verb eller adjektiv til begynnelsen eller slutten av søkeordet. Disse valgene er nøye valgt, så det er lettere for deg å finne et domenenavn som er uregistrert og tilgjengelig, og lage et domenenavn som er unikt og interessant. Det gir deg også muligheten til å velge mellom ord med fire bokstaver, fem bokstaver og til og med seks bokstaver, og muligheten til å bare blande hva som helst sammen med ønsket søkeord. Dette gjør ikke bare opplevelsen av å finne et domenenavn mye enklere enn det vanligvis er, men morsomt også! Umulighet! bruker også flere servere for å gjøre den ofte frustrerende og tidkrevende prosessen med å finne riktig domenenavn så raskt som mulig.

14. Domenet Typer

Domenet TyperDomain Typer

Domain Typer er et verktøy for domenenavngeneratorer som er raskt, enkelt å bruke og intuitivt. Alt du trenger å gjøre er å angi nøkkelordene du ønsker for domenenavnet ditt, og Domain Typer vil vise deg om det domenenavnet er tilgjengelig for kjøp og registrering. Det vil også samtidig generere ideer om tilfeldige domenenavn for deg hvis du ikke allerede har en ide om hva du vil ha for domenenavnet ditt. Og i tilfeller der ditt første valg for et domenenavn ikke er tilgjengelig, vil Domain Typer tillate deg å se en liste over domenenavnshack og alternativer som det antyder.

15. Domize

Domize

Domize tilbyr komplett sikkerhet, sikkerhet og hastighet som et generatorverktøy for domenenavn. I utgangspunktet lar Domize deg søke etter gode og tilgjengelige domenenavn i et kryptert miljø, mens du også sjekker om et domenenavn tidligere er registrert, på grunn av utløp eller tilgjengelig for kjøp. Det kan gi øyeblikkelige resultater selv når du skriver nøkkelordene inn i søkefunksjonen.

16. Wordoid

Wordoid

Wordoid lar deg virkelig arbeide opp den kreative siden din, ettersom det er et verktøy for domenenavngenerator som lager opprettede ord for domenenavnet eller nettadressen din. Disse sammensatte ordene er unike og vil både se ut og høres bra ut, og hvert ord er ikke mer enn 10 bokstaver. Wordoid lar deg også velge opptil fem forskjellige språk, og til og med blande og matche disse språkene for å lage en unik, interessant og oppmerksomt gripende blanding av ord. Wordoid lar deg endre nivået på kvalitet fra lav til høy, noe som betyr at jo lavere kvalitet, jo mer nonsensisk og åpenbart utgjør ordet, mens jo høyere kvalitet betyr, desto mer naturlig og ekte klingende ord er. Alle disse funksjonene gjør Wordoid flott for å fjerne mye av stress og frustrasjon fra prosessen med å finne et domenenavn, da det å lage nye ord og blande ord fra mange forskjellige språk sammen reduserer sannsynligheten for å finne et domenenavn som allerede er tatt.

17. NameTumbler 

NameTumbler

NameTumbler er et verktøy for domenenavngenerator som gir deg domenenavn ved å kombinere et hvilket som helst nøkkelord du ønsker og velge med et nøkkelord som NameTumblerchooses fra sin egen database. Når du har kombinert disse ordene, kan du velge søkeordplassering eller hvordan du vil at søkeordene skal bestilles på webadressen din, for eksempel i begynnelsen eller slutten av domenenavnet. Du kan også bruke bindestrek for å skille forslag og søkeord, velge utvidelsen du ønsker, og se sluttresultatene for å se hvordan de ser ut og høres ut og om du liker dem eller ikke.

18. Dot-O-Mator 

Dot-O-Mator

Dot-O-Mator er det riktige domenenavngeneratorverktøyet for deg hvis du ikke en gang vet hvor du skal begynne å komme med et domenenavn og absolutt ikke har noen ideer om navn til å begynne med. Dot-O-Mator lar deg lage forslag til domenenavn ved å velge hvilken som helst liste med ord fra to kategorier, for eksempel farger og former, til begynnelsen og slutten av domenenavnet. Hvis du ser et domenenavn du liker fra forslagene, kan du kombinere de to og se resultatet. Resultatene kan deretter flyttes til “scratchbox” -funksjonen for å sjekke om de er tilgjengelige eller ikke for kjøp og registrering. Dot-O-Mator er også tilgjengelig for nedlasting på IOS, noe som gjør å velge riktig domenenavn og nettadresse for bloggen eller nettstedet ditt enklere og mer praktisk hvis du er opptatt og alltid er på farten.

19. SuggestName

SuggestName

SuggestName er en domenenavngenerator som hjelper deg med å opprette et domenenavn ved å la deg velge og oppgi et prefiks og et suffiks, og deretter kombinere dem for å se om det resulterende domenenavnet er tilgjengelig eller ikke. Du har også mange alternativer for å tilpasse og krydre domenenavnet ditt ved å velge fra en liste over farger, populære Web 2.0-ord, teknologiske termer og mer. Du kan flytte de resulterende domenenavnene til “skrapebrett” -funksjonen og deretter enten fjerne valget eller sjekke om det er tilgjengeligheten.

21. Bulktopia 

Bulktopia

Bulktopia er et verktøy for domenenavngenerator som gir forslag til domenenavn basert på ditt valg av foretrukne nøkkelord, samt forskning på potensielle domenenavn som er tilgjengelige for registrering. Denne forskningen er basert på viktige kriterier som alder, siderangering, tilbakekoblinger, utløp og tilgjengelighet av kontoer på sosiale medier. Når du har valgt et foreslått domenenavn, kan du klikke på “kjøp” og kjøpe domenenavnet gjennom et stort utvalg av domenenavnregistratorer. 

Og endelig,

22. Jeg vil ha mitt navn 

Jeg vil ha mitt navn

I Want My Name er et domenenavn-søkegeneratorverktøy som fungerer best hvis du allerede har et domenenavn for bloggen, nettstedet og merkevaren i tankene. Skriv inn domenenavnet og nettadressen du vil ha, og jeg vil at navnet mitt vil gi deg beskjed om det er i mål eller om det allerede er tatt. Hvis det allerede er tatt, vil I Want My Name vise deg alternative domenenavn og prisene for å registrere dem på forskjellige domenenavn og nettadresser online registrarer. Du kan også filtrere søkeresultatene ved å skjule domenenavn som allerede er tatt.

23. BatName

batname-skjerm-1

OK, BatName ble definitivt opprettet av ingeniører.

Det er raskt, effektivt, og de prøver ikke å tjene penger!

BatName er faktisk ganske unikt sammenlignet med de andre generatorene.

Hvordan det fungerer:

 • Skriv inn noen få søkeordideer
 • Søk
 • Boom – fort gjort

OK, men det som gjør at den virkelig skiller seg ut er disse hashtagene:

batname-skjerm-2-

Så når du har skrevet inn hashtags, ser verktøyet de som en gruppering og finner alle synonymer til det ordet.

kjempekul.

Dette vil være 10 ganger ditt domenesøk siden du ikke trenger å tenke på synonymer på egen hånd.

Ulempen er at akkurat nå viser det bare .com – men det er ok. Vi elsker det fortsatt.

Bonus: Ønsker du å ombestille et domene? Vi har en guide for det.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map