Domenerestordrer: Den ultimate guiden til de beste tilbakestillingstjenestene

Du har nettopp tenkt på det perfekte domenenavnet.


Det er fengende, genialt og nøyaktig hva bedriften trenger.

Men det er tatt. Hjertet ditt synker. Du blir litt trist og du vet ikke hva du skal gjøre. Du går innom nettstedet og ser at det blir brukt, noe som gjør det enda verre. Du bør bruke domenet til god bruk!

Må frykte, det er en løsning. Selv om det ikke er raskt eller billig, kan en tilbakestillingstjeneste for domener være svaret på problemet ditt.

Hva er en domenerestordre?

En domenerestordre er en tjeneste som hjelper noen å forsøke å skaffe seg et domenenavn når det blir tilgjengelig for registrering. Gjennom webdomeneregistreringssider som GoDaddy.com, kan bruk av en domenerestordringstjeneste omfatte medlemskap for overvåking av domener, et medlemskap med domeneauksjoner gjennom selve nettstedet (dvs. GoDaddy.com), en viss mengde kreditt til første auksjonsbud for et domene. , og minst ett år med registrering av domenenavn.

Å bakordne et domene anbefales for de som virkelig ønsker et bestemt domenenavn og er helt sikre på at det er domenenavnet for dem. Hvis du backordner et domene, kan noen overvåke statusen til et domenenavn (mer informasjon om de forskjellige typene statuser for et domenenavn og hvordan de endres vil bli gitt senere i denne guiden). Å ombestille et domene betyr også at personen som har plassert domenerestordren vil bli varslet når en auksjon for det domenenavnet er i ferd med å starte.

Hva betyr det å ombestille et domene?

Å bakordne et domene betyr å legge inn et bud på et domenenavn du vil ha på nettstedet ditt, men allerede er eid av noen andre. Du legger inn et bud på det domenenavnet i håp om at den nåværende eieren ikke vil fornye registreringen og eierskapet til det, og at det snart vil være i mål, og at du vil ha det.

Å bakordne et domene betyr at du virkelig vil ha domenenavnet. Selv om det eies av noen andre, vet du at det er det perfekte domenenavnet for deg og nettstedet ditt. Å plassere en restordre betyr at du vet når domenenavnet går gjennom prosessen med utløp og mulig fornyelse, og når det offisielt blir tilgjengelig for registrering under en ny eier. Å plassere en restordre på et domene betyr å være en av de første som vet når domenenavnet du ønsker blir gratis for å ta. Å bakordne et domene betyr også at du kan begynne å legge inn bud på det når det blir tilgjengelig og er på auksjon på mange nettsteder for domenenavnregistratorer, og dermed øke sjansene for å få det domenenavnet vellykket.

Domenenavnets livssyklus

Før vi går videre til de saftige delene av dette innlegget, er det viktig å forstå hvordan livssyklusen for domenenavnet fungerer.

domenenavn livssyklus

domenenavn livssyklus Bildekilde: DomainSherpa

Domenerotordre-tjenester

Mange domenenavnsregistreringssider har domenerotordrer-tjenester som gjør det enklere for brukere å holde oversikt over statusen til domenenavn og plasseringsbud når de utløper og blir tilgjengelige for auksjon. Mange domenenavnsregistreringsnettsteder, for eksempel GoDaddy.com, tilbyr fordeler for sine domenerotordrer-tjenester, for eksempel ett år med GoDaddy Auctions-medlemskap og $ 10 kreditt mot en brukers første auksjonsbud. Mange tjenester inkluderer også retningslinjer for “ingen kur, ingen betaling”, personlige varsler for bestemte domenenavn eller relevante nøkkelord og andre domenetilsynsfunksjoner. Alle disse tjenestene håper å gjøre det lettere å plassere domenets restordre og sikre bakordnede domener. Disse tjenestene sparer kundene mye tid og øker også sjansene for å sikre et utgått domene de har ordnet tilbake. Dessuten fungerer de fleste domenerotordrer-tjenester ved å bruke det siste innen dropcatching-teknologi.

Les videre for en liste over online selskaper med de beste tilbakestillingstjenestene til domenet.

Beste domenerotordrerfirmaer

Det er flere domeneregistreringsselskaper med registreringssider som er tilgjengelige online, men hvilke er kremen av avlingen? Som har de beste tjenestene og vurderingene, og hvordan vet du hvilken som er best for deg?

Et sentralt begrep å forstå er de store tre: SnapNames, NameJet og Go Daddy Auctions. 

Nedenfor er en liste over de nåværende beste selskapene og nettsteder for tilbakestilling av domener.

1. SnapNames

SnapNames er av de tre mest populære og kjente registrerte webdomener. SnapNames kommer med lister med eksklusive domenenavn som bare finnes på nettstedet deres, daglige avtaler på domenenavn og lister over de mest populære utløpte domenenavnene på markedet. Det kommer også med søkefunksjoner, slik at brukere kan se hvilke domenenavn som er tatt eller tilgjengelige, og til og med har kategorier for forskjellige domenenavn som gjør det å finne det riktige domenet for ens virksomhet enklere og mer effektivt. Kategoriene inkluderer underholdning, teknologi, hjem og hage, mat og drikke, økonomi og helse. SnapNames anbefales spesielt for folk som leter etter det perfekte domenenavnet for sin virksomhet og merkevare.

SnapNames har mange søkefunksjoner og varsler, noe som gjør overvåkningsdomener enkelt. Brukere vil også bli varslet hvis et domenenavn de er interessert i forventes å utløpe og bli tilgjengelig innen 30 dager. Igjen, kunder må bare betale hvis domenenavnet de har rangert, var vellykket sikret for dem. Kunder vil også ha tilgang til premium-domenenavn-auksjoner for restordne domener. Gjennom tilbakestillingen av domenet på SnapNames vil kundene ha tilgang til globale markedsplasser for domenenavn, med all den lette og bekvemmeligheten ved online shopping. Takket være deres mange forretningspartnere og høykvalitets dropcatching-teknologi, tilbyr SnapNames et fantastisk utvalg av rundt 30 millioner domenenavn til lave priser, noe som gjør det ideelt for bedrifter, spesielt oppstarter med trange budsjetter som prøver å bygge webdomenet sitt.

2. NameJet

NameJet er også en av de tre mest populære og kjente webdomeneregistratorene .NameJet lar brukere legge til sine foretrukne domenenavn i en liste over personlige domenenavnbestillinger, og NameJet vil gjøre alt arbeidet for dem, for eksempel daglig overvåking og personalisert varsler når et domenenavn snart blir tilgjengelig. NameJet har også en rekke eksklusive forhåndsutgitte domenenavn, som allerede ligger på nettstedene til deres domeneregistreringspartnere, noe som betyr at de ikke vil være tilgjengelige for auksjon andre steder. Det er heller ingen skjulte gebyrer, og opptil ett års gratis registrering for den høyeste budgiveren av et domenenavn. NameJet er et av de mest suksessrike selskapene for domenerestordrer når det gjelder å vinne utestående domenenavn for sine kunder.

3. GoDaddy-auksjoner

GoDaddy.com er uten tvil den mest populære og kjente webdomene-registraren rundt. Å bakordne domener på GoDaddy er raskt og enkelt. Når brukere kjøper restordrerkreditt, er det eneste de trenger å gjøre for å bruke den restordre som skal brukes, å logge seg på kontoene sine, klikke på fanen “Domenerestordrer” i delen “Mine produkter” og bruke den på domenenavnet som brukeren ønsker. Domenerestordrer på GoDaddy er $ 24,98 hver, inkludert registreringskostnader, og leveres også med gratis daglig overvåkning av domener og opptil ett års gratis medlemskap. GoDaddy fungerer også med alle forskjellige typer domener, fra .com til .biz.

Siden alle bakordnede domener går gjennom prosessen med en auksjon, kommer GoDaddy med automatisk budgivning. Den første personen som plasserer en restordre på et bestemt domene, vil få åpningsbudet gjennom kjøpet med restordre uten ekstra kostnad. Brukere vil også bli varslet øyeblikkelig når flere personer er interessert i og byr på det samme domenenavnet, og når domenenavnet utløper og blir tilgjengelig for auksjon.

GoDaddy gir også brukere flere sjanser til å sikre seg et domenenavn eller prøve igjen. Omrangerte domener vil automatisk bli gitt til noen hvis de er den eneste personen som har lagt inn et bud på det, men hvis de er overbudt, vil de bli varslet i tilfelle de vil legge inn et høyere bud eller flytte restordrenes kreditt til et annet domene. Tilbakestillingspoeng utløper aldri på GoDaddy.com.

GoDaddy er også populært for sine fantastiske personvernbeskyttelsesfunksjoner. Brukere kan skjule identiteten sin fra tidligere domeneeiere og nettbaserte sikkerhetstrusler som hackere. Brukere har muligheten til å legge til privat registrering i sine restordrer, slik at de kan forhindre at deres personlige opplysninger blir oppført i den offentlige WHOIS-databasen. Domeneregistrering gjennom GoDaddy gjør backordering av domener tryggere og sikrere.

4. DropCatch

Siden det ble grunnlagt i 2008, har DropCatch brukt sin dropcatching-teknologi for å sikre over en million restordrede domenenavn for sine brukere. Det er gratis å plassere restordrer gjennom DropCatch. Kunder belastes bare hvis det bakordnede domenet har blitt sikret for dem. DropCatch kommer også med daglige lister over domenenavn som for øyeblikket går ut og nedlastbare rapporter og søkefunksjoner for å gjøre det enklere for kundene å søke etter verdifulle domener og å sjekke statusen deres.

Det er to potensielle utfall for når en bruker backorder et domene på DropCatch. Hvis den brukeren er den eneste som bestiller et domene tilbake, betaler de $ 59 og domenenavnet er deres, men hvis flere plasserer restordre på det samme domenet, går domenet til en offentlig auksjon. Auksjonen vil vare i 3 dager og høyestbydende vinner.

5. BackorderZone

Nå som er oppført under NamePal, lar BackorderZone brukere legge inn proxy-bud for utilgjengelige domenenavn gjennom domeneauksjoner. Restordretjenestene deres har nøkkelordovervåkingsfunksjoner, i påvente av domenestatistikk og muligheten til å legge til domener i bulk. NamePalBackorderZone lar også brukere bedre administrere sitt domene. Deres domeneadministrasjonstjeneste, som er en del av deres domeneregistreringspakke, har automatiske oppdateringer for NS og WHOIS domeneregistreringer og fakturering etter levering.

Ved å bruke den siste innen dropcatching-teknologi holder NamePalBackorderZone oversikt over de tusenvis av nylig utgåtte domenene som dukker opp hver dag, samt hvor mange auksjoner som for tiden er aktive på nettstedet deres. På denne måten vil brukerne spare mer tid og øke sjansen for å sikre et utgått domenenavn når det blir tilgjengelig.

Brukere kan bestille på så mange domener de vil uten omkostninger. De må bare betale når NamePalBackorderZone vellykket sikrer et utgått domenenavn for brukeren. Kontoeholdere trenger ikke å betale månedlige gebyrer, da restordrer kommer til de beste individuelle prisene for markedets restordre på domenet.

6. CatchTiger

Neste er CatchTiger. Auksjoner er åpne for publikum, og det er en ny hver dag. Kontoer er gratis og har ett års gratis registrering av domenenavn. Startbudet for all auksjon på domenet er 35 pund ($ 43,70), og det er ingen retningslinjer, ingen lønn. Ingen kur, ingen betaling betyr at brukere ikke vil måtte betale hvis CatchTiger ikke lykkes med å droppe fanget av det utgåtte domenenavnet.

Bortsett fra å delta i utløpte domeneauksjoner, lar CatchTiger også brukere selge domenenavnene sine via sin Market Place-plattform til et relevant publikum av potensielle kjøpere av domenenavn. Selv om det er en Storbritanniasbasert leverandør og selskap som leverer domenereserver, fungerer den med mange forskjellige internasjonale domener, inkludert land i EU og til og med New Zealand.

Til slutt tilbyr CatchTiger personlige varsler som vil gi brukerne beskjed når deres favorittdomenenavn er tilgjengelig og er på auksjon. Alt brukerne må gjøre er å gi CatchTiger beskjed om hvilket domenenavn og relevante nøkkelord de bør se opp for. Brukere vil først motta en e-post når deres foretrukne domenenavn blir tilgjengelig, noe som sparer dem tid og øker sjansene for å lykkes med å sikre sitt perfekte drømmenavn. Brukere kan ha et ubegrenset antall personlige varsler lagt til kontoen sin på CatchTiger.com.

7. DomainMonster

DomainMonster’s Backorder-tjeneste overvåker brukernes mest ønskede domenenavn og registrerer dem på deres vegne med det samme de blir tilgjengelige. DomainMonster holder også oversikt over de hundretusenvis av domenenavn som utløper hver dag, slik at brukere kan søke etter og overvåke dem på deres utløpte domenesider..

I tillegg til mindre registreringsavgifter er det gratis å plassere restordre gjennom DomainMonster. De bruker også en retningslinje uten bot og ingen lønn. De tar også bare ett restordre per domene og auksjonerer ikke tilbakestillingsdomener, i stedet jobber utelukkende for at brukeren skal sikre det for dem. Alt brukere må gjøre er å søke etter sitt valgte domene i nettstedets søkeboks, og hvis det ikke er tilgjengelig, klikker du på koblingen “Tilbake rekkefølge” for å begynne å overvåke det. Det andre som domenenavnet til en bruker som er ombestilt utløper og blir tilgjengelig, fanger DomainMonnster det og jobber iherdig for å sikre og registrere det under brukerens navn.

Den beste måten å ombestille et domene på

Før vi går igjennom de beste måtene å ombestille et domene på, er det viktig å merke seg at å plassere et domenerotordre ikke garanterer at man får tak i domenenavnet når det blir tilgjengelig.

Mange variabler påvirker prosessen med å bakordne et domene. For eksempel kan den nåværende eieren av det registrerte domenenavnet fornye registreringen, og dermed hindre den fra å være tilgjengelig for nytt eierskap foreløpig, eller nettsteder med domenerotordrer-tjenester som GoDaddy kan ikke lykkes i sine forsøk på å gi noen registrering for domenenavn som de ønsker.

Andre variabler inkluderer å måtte delta i en offentlig eller en privat auksjon for domenenavnet, der noen andre har like stor sjanse til å lykkes med å få eierskapet til domenenavnet som du gjør.

Hva er de beste måtene å ombestille et domene på? Hvordan utløper domener i utgangspunktet? Hvordan ombestiller du et domene? Og hvordan øker du sjansene for å få domenenavnet gjennom restordren?

I motsetning til hva folk tror, ​​utløper domener, og ofte før de sier de vil. Domenenavnet blir “utløpt” hvis den nåværende eieren ikke fornyer det innen utløpsdatoen. Domenenavnet gjennomgår deretter en førti dagers avdragsperiode av sortering der alle domenets tjenester er avstengt, men den nåværende eieren av domenet har fremdeles en sjanse til å fornye domenet mot en standard fornyelsesgebyr gjennom tjenesteleverandøren for webdomenet..

Når domenet har angitt dette førti dager nåde periode, Det er høyst sannsynlig at den nåværende eieren i det hele tatt vil fornye den. Hvis ikke den nåværende eieren planla å fornye og beholde domenenavnet, ville de ellers sørget for å fornye registreringen før utløpsdatoen. Imidlertid er det også sannsynlig at eieren bare ble lat eller å utsette, slik at de fortsatt kan fornye registreringen av domenenavnet uten straff og til ulykke for folk som ønsker at domenenavnet skal være gratis for å ta.

Så, når det har gått førti dager og avdragsperioden er over, går domenenavnet gjennom en “innløsningsperiode” hvor det blir vanskeligere for den nåværende eieren å fornye registreringen (for eksempel dyrere fornyelsesgebyr og andre straffer), og sjansene for at domenenavnet blir gratis for nytt eierskap og registrering er enda større og sannsynligere. Etter denne “innløsningsperioden” blir domenenavnet “låst” før du går gjennom en slettingsfase, som tar omtrent fem dager. Hele prosessen tar rundt 75 dager etter domenenavnets første utløpsdato, og når prosessen er avsluttet, er domenenavnet offisielt registrert for de som ønsker det, og blir dermed kvalifisert for restordre.

Men prosessen med å bakordne et domene når domenenavnet blir tilgjengelig for registrering er ikke så enkel som det en gang var. Det pleide å være førstemann til mølla ved at den raskeste personen til å registrere seg for et nylig utgått og meget ønsket domenenavn ville være den som fikk det.

Nå utfører webdomeneregistratorer som GoDaddy.com auksjoner for utløpte domenenavn. På den måten tjener disse domenenavnregistratorene ekstra fortjeneste, og domenenavnet går til høystbydende i stedet for den raskeste og heldigste domene navnjegeren.

Denne gamle prosessen med å registrere utløpte domenenavn skjer bare hvis et utgått domenenavn var på auksjon, men ble henlagt på grunn av mangel på budgivere. Dette skjer vanligvis ikke, og hvis den gjør det, går den gjennom en automatisert “dropcatching-tjeneste”, hvorav mange tilbys i domeneresterselskaper og tjenester som er oppført tidligere i denne guiden..

For å plassere en restordre og begynne å by på et domenenavn når det først er tilgjengelig, må du plassere en restordre på det aktuelle auksjonshuset for domeneregistrering. Dette må gjøres før domenenavnet når registreringens utløpsdato, eller før utløpet av den “utløpte perioden”, som, avhengig av domeneregistrator, potensielt kan vare i opptil 45 dager. Du må registrere deg for en konto på nettstedet for auksjonshus for domeneregistrering der domenenavnet du ønsker blir tilgjengelig.

Men det er hundrevis av domenenavnregistratorer og auksjonssider for tiden tilgjengelig online. Hvordan kan du vite hvilket som vil ha domenenavnet du leter etter?

Først må du bestemme domenenavnsregistratoren. De fleste domenenavnsregistratorer har en auksjonspartner som de utelukkende bruker, så å vite registraren ditt domenenavn er under betyr at du vet hvilket auksjonssted du vil gå til når det er på tide å legge inn bud på domenenavnet ditt. Bare gjør et WHOIS-søk med ønsket domenenavn, og se gjennom informasjonen for å finne navnet på registraren.

Bruk deretter diagrammet som er oppført under trinn 2, “Bestem auksjonspartneren” for å finne auksjonshuspartneren som brukes av domenenavnets nåværende registrerte registrar. Det er tre store auksjonshus som de fleste domenenavnegistratorer utelukkende bruker: GoDaddy Auctions, NameJet og SnapNames. En av de beste sjansene for å skaffe seg det utgåtte domenenavnet du ønsker, er å jevnlig følge med på status og fremdrift for det utløpte domenenavnet på auksjonshuset som registratoren bruker..

Nå Gå Få ditt domene!

Det er ille nok når et domenenavn du ønsker for nettstedet ditt allerede er tatt av noen andre, men prosessen med å vente på at navnet skal utløpe og bli tilgjengelig, kan være like ille.

Det kan være vanskelig og frustrerende og tidkrevende, og du er ikke en gang garantert domenenavnet. Men å være den nye eieren av et utgått domenenavn som du alltid har ønsket, er ikke umulig.

Å bakordne et domene er en av de beste og enkleste måtene å øke sjansene for å lykkes med å bli den nye eieren av ditt drømmedomenenavn når det utløper. Det tar bort mye av forvirringen og komplikasjonen fra hele prosessen.

Domenerestordrer gjør det enklere å holde oversikt over statusen til et domenenavn du ønsker, slik at du vet før når det utløper og blir tilgjengelig, eller om det blir fornyet av den nåværende eieren, eller når det går ut på auksjon på nåværende registrators auksjonspartnerside. Det er ikke rart at tilbakestillinger av domener er en så populær tjeneste og vanlig praksis for folk som leter etter det riktige webdomenet for nettstedet deres.

Har du all informasjonen? Gå nå og få ditt domene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map