Hvordan velge en kreativ domenenavnshosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Hvordan velge en kreativ domenenavnshosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Hvordan velge en kreativ domenenavnshosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Så du synes du har en god forretningsidé? Flott! Før du kommer i gang, kan det være lurt å bruke litt tid på å prøve å lage et kreativt og minneverdig domenenavn. Bruk litt tid på det, bare ikke for mye. Altfor mange mennesker bruker mye tid på å prøve å komme frem til det perfekte domenenavnet og aldri være fornøyd med ideene sine. Ikke bli sittende fast i den skitten. Faktisk kan det være bedre for deg å ta disse seks tipsene og seks verktøyene som hjelper deg med å lage det perfekte domenenavnet ditt.


Seks tips når du oppretter ditt domenenavn.

Begynn først med å gi ut et hvitt ark og en blyant. Tenk på alle navnene du kanskje vil bruke for domenenavnet ditt. Skriv det hele ned. Når du er ferdig, kan du gå gjennom denne korte sjekklisten og begynne å krysse av de som ikke passerer denne sekspunktslisten.

1. Gjør det enkelt

Gjør det enkelt. Navnet ditt skal være lett å stave, lett å si og rulle av tungen. Et av målene med å lage et nettsted er å ha innhold der som folk er villige til å dele. Hvis folk ikke kan stave domenenavnet ditt eller til og med si domenenavnet ditt lett, er det sannsynlig at innholdet ikke blir delt like lett.

2. Gjør det unikt

Det er ofte ikke nok bare å si det unikt. Når vi sier unik, mener vi ikke at det skal høres ut som noe annet der ute. Det er allerede gitt at du ikke kan registrere det samme navnet ditt domene som noen andre. Det ville imidlertid ikke være smart for deg å registrere et navn på nettstedet ditt som høres for mye ut som “Microsoft” eller noe annet navn som det. Det vil forveksles for lett.

3. Com domenenavn er ikke de eneste der ute

Ikke nøy deg med “.COM” -navn hele tiden. Faktisk, hvis du bor utenfor USA, kan det være bedre for deg å ha et domene som er landssentrisk, for eksempel “CO.UK.” Husk også hva COM står for. COM er en forkortelse for kommersiell, ORG er en forkortelse for organisering, MIL er en forkortelse for militær, GOV er en forkortelse for myndighetene og TV er en forkortelse for TV-baserte nettsteder. Det er mer – bruk en utvidelse som passer for den typen nettsted du prøver å opprette. Hvis du er i teknologiske kretser, brukes ofte “.io” -domenet som slutt. Dette er en underlig TLD (toppnivådomene) -slutt, fordi den tilhører det britiske territoriet i det oversjøiske Indiahavet. Det er faktisk bare militære innbyggere på øya, så det er litt av en anomali. En annen ofte benyttet ikke “.com” utvidelse er “.co”. Det er så nær Com. Og folk flest blir ikke slått av av det. Den ene blir stadig mer vanlig. Det er også “.xyz”, “.ninja”, “.guru” og mange andre å utforske.

4. Tenk på publikum.

Dette er en av de mest oversett hemmelighetene når det gjelder å registrere domenenavnet ditt. Når du vurderer publikum, vurderer du hva de forventer. Skal du bruke ditt eget navn for å bli ditt eget merke, som NathanBarry.com? Eller skal du være ditt eget merke, men også starte en bevegelse, som Pat Flynn SmartPassiveIncome.com? Prøver du å opprette et selskap, og du begynner bare med et nettsted? Det er viktig å huske at nettstedets navn og firmanavn ikke alltid trenger å være det samme, men det hjelper definitivt. Hvis du har ambisjoner om å utvide utover et enkelt WordPress-nettsted med deg som kjører det, må du ikke dupe deg selv med et spesifikt navn. Hvis du til slutt vil bli et stort nasjonalt generelt markedsføringsbyrå, er det sannsynligvis ikke en god idé å ringe nettstedet HundredDollarBacklinks. Gå etter noe som oppfyller dine ambisjoner som Connect2020 eller SimpleSurge (begge består av).

5. Vær kreativ

Hvis navnet ditt er tatt, kan du vurdere å forkorte det, legge til en tagline på slutten eller endre navnet. Du kan prøve å sammensette ord som [YouTube], bruke en setning som [24seven], finpusse et ord som [Flickr], eller til og med kombinere et prefiks med et suffiks som [Shopify].

6. Hold det kort og enkelt

Fremfor alt annet, hold det kort og enkelt. Ikke gjør domenenavnet ditt altfor komplisert å stave, for komplisert å si eller vanskelig å huske. Det skal være kort og fengende.

Seks verktøy for å hjelpe deg med å oppdage domenenavnet ditt

Disse reglene er gode. De kan hjelpe deg med å lage et kreativt og unikt domenenavn. Vi innser imidlertid at du fremdeles kan sitte fast. Vi setter sammen seks verktøy for å hjelpe deg med å oppdage domenenavnet ditt.

Lean Domain Search

Dette er en domenenavngenerator som vil hjelpe deg å komme opp med et unikt navn. Den spesialiserer seg på å bruke prefikser og suffikser og sette dem sammen. På toppen av det vil den sjekke navnene den kommer med for tilgjengelighet.

Leandomainsearch.com

GoSpaces

Dette er en annen gratis domenenavngenerator basert på et nøkkelord. Bare skriv inn et nøkkelord og la det komme med unike ideer for bedriften og domenenavnet ditt.

Gospaces.com

NameStation

Akkurat som GoSpaces vil NameStation komme med flere gratis og unike ideer basert på innsendt søkeord. Bare sett inn et nøkkelord du ønsker, for eksempel ditt nisjeemne, og la NameStationgo fungere.

Namestation.com

Domaintyper

Når du har en unik navnidé fra NameStation, GoSpaces ellerLean Domain Search, kan du se etter tilgjengeligheten på Domaintyper. Dette er en utmerket måte å begrense ideene dine til hva du har to eller tre valg i verkene.

Domaintyper.com

Domain Pigeon

Dette er et utmerket verktøy som søker i søkeresultatene. Bare ta din nisje og finn ut hva folk søker etter. På denne måten kan du sette inn nøkkelord direkte i domenenavnet ditt.

Leandomainsearch.com

Domainr

Dette er et ryddig og unikt verktøy som hjelper deg å “hacke” navnet ditt. Når du først besøker hjemmesiden, oppfordrer det deg til å prøve tjenesten ved å søke etter noe som “acme florist.” Umiddelbart vil det komme opp med 15 unike navn, og gi deg informasjon som hvilke domenenavn som er tilgjengelige og hvilke som står parkert. Domainr.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector