E-commerce Design Trends 2018 [Infographic] – Wat is de host?

Met elk voorbijgaand jaar, e-commerce claimt een groter percentage van de omzet wereldwijd.


Zelfs als het grote publiek steeds meer naar toe komt liever online winkelen sites staan ​​nog steeds voor veel unieke uitdagingen voor hun succes. Hoe moet een e-commercesite zich onderscheiden van de rest en de conversies maximaliseren?

Het antwoord is een uitstekend ontwerp.

Hier zijn zeven e-commerce designtrends die merken bouwen en conversies stimuleren in 2018.

Ga naar Trends-overzicht

(Klik op Infographic om te vergroten)

E-commerce Design Trends 2018 Infographic

Deel deze afbeelding op uw site

Voeg toeschrijving aan WhatsTheHost.com toe met deze afbeelding.

e-commerce design trends infographic

De e-commerceontwerptrends van 2018 doorbreken

Trends krijgen een beetje een slechte rap: we beschouwen ze meestal als oppervlakkige, voorbijgaande grillen. Maar in werkelijkheid kunnen trends ons een sprekend kijkje geven in de omstandigheden van de wereld om ons heen. Sterker nog, de trends van vorig jaar worden vaak de norm van dit jaar. We zagen dit als Trends in 2017 naar mobiel en het verkleinen van de kloof tussen sociaal en e-commerce hebben zichzelf gevestigd als beste praktijken in de sector.

Designtrends nemen toe omdat ze inspelen op de steeds veranderende smaak en verwachtingen van de consument. Dit geldt voor alle ontwerpdisciplines, van grafische vormgeving van UX-ontwerp tot interieurontwerp. En wat e-commerce betreft, is er een betere manier om uw klanten te verrassen dan door op hun behoeften te anticiperen voordat ze ze zelfs maar realiseren?

Tussen verlaten winkelwagentjes, zoekmachineoptimalisatie en concurreren om de aandacht van klanten in een zee van vergelijkbare producten, zijn er dagelijks vele uitdagingen voor e-commerce retailers. Het ontwerp van uw e-commercesite kan uw klanten boeien, verrukken en informeren om een ​​duidelijke en positieve winkelervaring te creëren. Voordat uw klanten uw producten ooit kopen, maakt de algehele stroom en het uiterlijk van uw site een kritische indruk.

Hier zijn zeven e-commerceontwerptrends die merken bouwen en conversies stimuleren in 2018:

snelle navigatie

 1. Productafbeeldingen scrollen
 2. Kruisende elementen
 3. Echte fotografie
 4. Geïntegreerde video
 5. Out of the Box Productfoto’s
 6. Product bestemmingspagina’s
 7. Creatieve categorieën

Infografische bronnen

Door productafbeeldingen bladeren op de Cuyana-website

Productafbeeldingen scrollen op Cuyana.com

1. Door productafbeeldingen bladeren

Moderne mensen brengen dagelijks talloze uren door met scrollen. In tegenstelling tot het abrupte, opdringerige karakter van klikken, de actie van scrollen is ongelooflijk bevredigend in die zin dat het onze ogen en hersenen een schone en continue stroom van inhoud geeft. Door productfoto’s scrollen is niet alleen veel minder veeleisend voor een consument dan een doorklikbare diavoorstelling, maar kan ook de kans vergroten dat bezoekers meer foto’s te zien krijgen. Voor een gestroomlijnde winkelervaring bieden scrollende productfoto’s veel duidelijke voordelen voor e-commerce.

2. Kruisende elementen

Tussen productfoto’s, itembeschrijvingen, instructies en recensies, e-commerce productpagina’s hebben vaak veel te doen. Doorsnijdende ontwerpen kunnen productpagina’s helpen om harmonie te bereiken tussen contrasterende elementen zoals tekst, foto’s en vectoren. Deze composities zijn dynamisch en in het oog springend, terwijl er veel ruimte is voor negatieve ruimte.

We houden vooral van het gebruik van overlappende ontwerpelementen in stapsgewijze instructies, om close-ups en weergaven op ware grootte naast elkaar te plaatsen en om opmerkelijke productspecificaties te benadrukken. We hebben dit zelfs gezien op niet-e-commercesites zoals WP Engine, waar ze profiteren van een soortgelijk ontwerp.

kruisende elementen e-commerce design trends

Kruisende elementen aan Koparibeauty.com

Echte fotografie voor e-commercesites

Echte productfotografie zoals gebruikt op forhims.com

3. Echte fotografie

De kunst van productfotografie is behoorlijk lastig. De foto’s moeten aantrekkelijk en interessant zijn, maar eenvoudig genoeg dat het product centraal blijft staan. Esthetiek moet consistent zijn voor alle producten, maar verveel klanten niet met dezelfde looks en poses keer op keer.

Het kan voor consumenten moeilijk zijn om echt een idee te krijgen van een product wanneer de enige foto’s die ze zien het in een lege, witte ruimte ophangen. Gelukkig komt opvallende fotografie in e-commerce naar voren als een verademing. Fotografie die het product in actie laat zien, in gebruik, in de beoogde context, is een edgy en boeiende nieuwe draai.

4. Geïntegreerde video

Er is iets zo heerlijks aan geïntegreerde video, zoals de bewegende foto’s in de wereld van Harry Potter. Videomedia hebben een aantal voordelen waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor e-commerceontwerpen. Ten eerste kunnen ze bepaalde productkenmerken vertonen, zoals consistentie of unieke mechanismen, op een manier die foto’s gewoon niet kunnen. Ten tweede kan bekwame bewerking ervoor zorgen dat een video een schat aan informatie in een snel en verteerbaar formaat overbrengt. Ten derde is video absoluut boeiend.

Maar geïntegreerde video’s verschillen een beetje van traditionele videomedia op internet. Ze combineren de beste delen van een gif (kleinere bestandsgrootte, automatisch starten en lussen, geen geluid) met de scherpe definitie van een videobestand. Het resultaat is uw product, komt tot leven op de schermen van uw klanten.

Geïntegreerde video in e-commerce

Geïntegreerde video’s aan de.lush.com

Echte fotografie voor e-commercesites

Productfoto’s op volledig scherm aan glitty.co

5. Out of the Box Productpagina Foto’s

Het doorbreken van de grenzen van standaardafbeeldingsafmetingen is een krachtige manier voor uw product om een ​​entree te maken. Of het nu gaat om een ​​held als afbeelding of onderdeel van een ontwerpsamenstelling met gesplitste pagina’s, gigantische productfoto’s hebben een meeslepende stoot. In plaats van je foto’s te beperken tot een standaard aantal pixels, probeer je de hele productpagina te ontwerpen rond de negatieve ruimte in je fotografie.

6. Bestemmingspagina’s van producten

De allereerste interacties van uw klanten met uw e-commercesite bepalen of ze verder zullen ontdekken of het venster sluiten en uw merk vergeten. Om de aandacht van de consument te trekken tijdens de eerste momenten van hun bezoek, gebruiken veel e-commercesites in 2018 productgerichte bestemmingspagina’s.

Het hele doel van de bestemmingspagina is om leads te converteren. Ze bevatten over het algemeen een digitale ‘elevator pitch’ voor het product, evenals een call-to-action. Een geweldige bestemmingspagina combineert slimme marketingkopieën met prachtige foto’s, gestroomlijnde pictogrammen en indrukwekkende cijfers, zodat een potentiële koper zich geïnformeerd en geïntrigeerd voelt omdat hij alleen de startpagina van uw site heeft gezien. Beschouw een productlandingspagina als de meest beknopte en aantrekkelijke distillatie van alles wat uw product uniek maakt.

Echte fotografie voor e-commercesites

Product als bestemmingspagina op tomorrowsleep.com

Echte fotografie voor e-commercesites

Creatieve, interactieve productcategorieën door negenenzestig. ons

7. Creatieve categoriepagina’s

Categoriepagina’s mogen niet worden beschouwd als een tussenstop tussen de startpagina en de productpagina’s. Een aantrekkelijke productcategoriepagina kan uw klanten ertoe dwingen producten te verkennen die anders niet op hun radar zouden staan. In 2018 beginnen we te zien dat meer e-commercesites het potentieel van deze beslissende pagina benutten met dynamische ontwerpen. Door geïntegreerde video, subtiele animaties en gedurfde fotografie worden categoriepagina’s veel meer dan een directory-pagina. Een goed ontworpen productcategoriepagina versterkt het ontdekkingselement in de online winkelervaring van uw klant.

Infografische bronnen

(Januari 2018)

Schermafbeeldingen die in infographic worden gebruikt, zijn te vinden op de volgende links:

E-commerce ontwerp en webhosting

Wat hebben e-commerce designtrends te maken met webhosting? Heel veel eigenlijk.

Het runnen van een e-commerce winkel is geen sinecure, de managers moeten de inventaris onderhouden, concurreren met concurrenten, het merk opbouwen, en dat is slechts de offline, vage tactiek.

Voor het online gedeelte heb je te maken met ontwerp, ontwikkeling, SEO, inhoud, sociale media, betaalde advertenties en nog veel meer. Het is genoeg om iemand gek te maken!

Een van de eerste principes is het kiezen van een solide e-commerce webhost. Als uw e-commerceplatform nu zelf wordt gehost, kunt u beginnen met een host op instapniveau zoals Bluehost of Hostgator, of iets veerkrachtiger zoals WP Engine of SiteGround. Self-hosting van een e-commerceplatform is een beetje moeilijk voor beginners, maar als je absoluut de laagste moet gaan, doe je zoiets als WooCommerce of Drupal.

Maar ik raad aan om niet de zelf-gehoste route te volgen voor een e-commercesite. U wilt gaan met iets dat voor u alles-in-één wordt gehost. Ik hou van Shopify of Squarespace voor beginners. Anders kun je meegaan ShopifyPlus, wat robuuster is, of het enge maar toch krachtig Magento.

Ontwerp, inhoud, ontwikkeling, hosting, marketing – de hele dag door in het leven van een e-commerce sitemanager. Maar het komt ook allemaal rond, omdat ze allemaal met elkaar verweven zijn. Elk van deze elementen werkt samen met en is afhankelijk van elkaar. Doe het goed en je winkel zal een enorme vlucht nemen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map