E-kereskedelem-tervezési trendek 2018 [Infographic] – Mi a házigazda?

Minden év múlásával, Az e-kereskedelem a kiskereskedelmi bevételek nagyobb százalékát igényli világszerte.


Még ha a lakosság is egyre inkább odaér inkább az interneten vásárolnak a webhelyek sikere még mindig számos egyedi kihívással néz szembe. Hogyan kell egy e-kereskedelmi webhelynek különböztetnie magát a többitől és maximalizálnia a konverziókat?

A válasz kiváló dizájn.

Íme hét e-kereskedelem-tervezési trend, amelyek márkákat építenek és 2018-ban növelik a konverziót.

Ugrás a trendek bontáshoz

(A nagyításhoz kattintson az Infographic elemre)

E-kereskedelem Design Trends 2018 Infographic

Ossza meg ezt a képet a webhelyén

Kérjük, adja hozzá a WhatsTheHost.com webhelyhez való hozzárendelést ezzel a grafikával.

e-kereskedelem tervezési trendek infographic

A 2018. évi e-kereskedelem-tervezési trendek lebontása

A trendek kissé rosszul rappelnek: hajlamosak arra, hogy sekélynek, áthaladó fadnak tekintsük őket. A valóságban azonban a trendek beszédes pillantást adhatnak a körülvevő világ körülményeire. Valójában a tavalyi trendek gyakran válnak az év normáivá. Láttuk ezt 2017-es tendenciák a mobil felé, és a társadalmi és e-kereskedelem közötti szakadék csökkentése beválták magukat az iparág legjobb gyakorlataként.

A formatervezési trendek azért válnak gyakoriságra, mert a folyamatosan változó fogyasztói ízlésnek és elvárásoknak felelnek meg. Ez igaz a tervezés minden tudományágára, a grafikai tervezés az UX és a belsőépítészet között. És ami az e-kereskedelmet illeti, van-e jobb módja az ügyfelek érdeklődésének, mint az, hogy előre látják az igényeiket, még mielőtt még észreveszik őket?

Az elhagyott bevásárlókocsik, a keresőmotorok optimalizálása és az ügyfelek figyelme miatt a hasonló termékek tengeri versenytársa között számos kihívással kell szembenéznie az e-kereskedelem kiskereskedőivel. Az e-kereskedelmi webhely felépítése vonzza, elragadtathatja és tájékoztathatja ügyfeleit, hogy megkülönböztetett és pozitív vásárlási élményt teremtsenek. Mielőtt az ügyfelek valaha megvásárolnák a termékeit, webhelyének általános folyamata és megjelenése kritikus benyomást kelt.

Íme hét e-kereskedelem-tervezési trend, amelyek márkákat építnek és fokozzák a konverziót 2018-ban:

Gyors navigáció

 1. Termékképek görgetése
 2. Keresztező elemek
 3. Valódi fényképezés
 4. Integrált videó
 5. A dobozból termékfotók
 6. Termékek nyitóoldalai
 7. Kreatív kategóriák

Infographic források

Termékképek görgetése a Cuyana webhelyen

A termék képeinek görgetése Cuyana.com

1. Gördülő termékképek

A modern emberek számtalan órát töltenek minden nap, egyszerűen görgetve. A kattintás hirtelen, tolakodó jellegével ellentétben a a görgetés hihetetlenül örömteli abban a tekintetben, hogy tiszta és folyamatos tartalomáramot ad a szemünknek és az agyunknak. A gördülő termékfotók nemcsak a fogyasztók számára sokkal kevésbé igényesek, mint az átkattintható diavetítések, de növelhetik annak valószínűségét is, hogy a látogatók több fényképet fognak látni. Az egyszerűsített vásárlási élmény érdekében a gördülő termékfotók számos egyértelmű előnyt kínálnak az e-kereskedelem számára.

2. Keresztező elemek

A termékfotók, az árumegnevezések, az utasítások és az áttekintések között az e-kereskedelemben található termékoldalak gyakran nagyon sok folyamatban vannak. Az egymásra metsző minták segíthetnek a termékoldalakon a harmónia elérésében olyan kontrasztos elemek között, mint a szöveg, a fényképek és a vektorok. Ezek a kompozíciók dinamikusak és vonzóak, mindeközben rengeteg lehetőséget hagynak a negatív tér számára.

Különösen szeretjük az átfedő tervező elemek használatát a lépésről lépésre, a közeli és a teljes méretű nézetek egymás mellé állításával, valamint a figyelemre méltó termékleírások kiemelésével. Még a nem e-kereskedelmi webhelyeken is láttuk, például a WP Engine-en, ahol a hasonló kialakítás kihasználják.

keresztező elemek e-kereskedelem tervezési trendek

Metsző elemek Koparibeauty.com

Valódi fényképezés az e-kereskedelmi webhelyek számára

Valódi termékfotózás a felhasználás szerint forhims.com

3. Valódi fényképezés

A termékfotózás művészete meglehetősen trükkös. A fényképeknek vonzónak és érdekesnek kell lenniük, de annyira egyszerűeknek, hogy a termék továbbra is a középpontjában maradjon. Az esztétikának konzisztensnek kell lennie a termékek között, de ne hordja az ügyfeleket ugyanolyan megjelenéssel és pózokkal újra és újra.

Nehéz lehet a fogyasztók számára a termék valódi megértése, ha az egyetlen fotó, amelyet látnak, üres, fehéres térben függeszti fel. Szerencsére a feltűnő fényképezés az e-kereskedelemben olyan friss levegő lélegzeteként jelent meg. A fényképezés, amely a terméket működésben, használatban, annak tervezett összefüggésében mutatja, éles és vonzó új forog.

4. Integrált videó

Van valami olyan lenyűgöző az integrált videóban, mint például a Harry Potter mozgóképei. A video médiumoknak számos előnye van, amelyek vonzóvá teszik őket az e-kereskedelem tervezéséhez. Először is megmutathatják bizonyos termékjellemzőket, például az állagot vagy az egyedi mechanizmusokat, oly módon, hogy a fényképek még mindig nem képesek. Másodszor, az ügyes szerkesztés lehetővé teszi, hogy a videó gyors és emészthető formában rengeteg információt közvetítsen. Harmadszor, a videó jobbra lenyűgöző.

Az integrált videók azonban kissé különböznek a hagyományos videohordozóktól az interneten. Egyesítik a gif legjobb részeit (kisebb fájlméret, automatikus indítás és hurkok, nincs hang) a videofájl éles meghatározásával. Az eredmény az Ön terméke, életre kel az ügyfelek képernyőjén.

Integrált videó az e-kereskedelemben

Integrált videók a de.lush.com

Valódi fényképezés az e-kereskedelmi webhelyek számára

A teljes képernyős termékoldal fotói glitty.co

5. A dobozból nem található termékalapok

A szabványos képméret korlátozásainak törése nagyszerű módja annak, hogy a termék belépjen. Az óriási termékfotók magával ragadó ütést tartalmaznak, akár hősképként, akár egy osztott oldalú tervezési kompozíció részeként. Ahelyett, hogy fényképeit szokásos pixelszámra korlátozná, próbálja meg megtervezni a teljes termékoldalt a fotózás negatív helyének körül.

6. Termék nyitóoldalai

Az ügyfelek legelső interakciója az e-kereskedelmi webhellyel meghatározza, hogy tovább vizsgálják-e, bezárják-e az ablakot, és elfelejtik márkáját. Annak érdekében, hogy felhívják a fogyasztók figyelmét látogatásuk elején, 2018-ban számos e-kereskedelmi webhely termék-központú céloldalakat használ..

A céloldal teljes célja az ügyfelek konvertálása. Általában tartalmaznak a termékhez tartozó digitális „lift hangmagasságot”, valamint a cselekvésre ösztönzést. A gyilkos céloldal egyesíti az okos marketing példányt gyönyörű képekkel, elegáns ikonokkal és lenyűgöző számokkal, így egy potenciális vásárló tájékozottnak és érdekesnek érzi magát, miután csak az Ön webhelyének honlapját látta. Gondolj egy termék céloldalára, mint a legtömörebb és vonzóbb desztillációra mindazonáltal, ami a termékét egyedié teszi.

Valódi fényképezés az e-kereskedelmi webhelyek számára

Termék nyitóoldalként a tomorrowsleep.com

Valódi fényképezés az e-kereskedelmi webhelyek számára

Kreatív, interaktív termékkategóriák sixty-nine.us

7. Kreatív kategória oldalak

A kategóriás oldalakat nem szabad úgy kezelni, mint egyszerű átjárást a honlap és a termékoldalak között. Egy érdekes termékkategória-oldal arra kényszerítheti az ügyfelet, hogy vizsgálja meg azokat a termékeket, amelyek egyébként nem lennének a radarukban. 2018-ban kezdünk el látni több e-kereskedelmi webhelyet, amelyek kiaknázják ennek a döntő oldalnak a lehetőségeit dinamikus tervezéssel. Az integrált videó, finom animációk és merész fényképezés révén a kategóriaoldalak sokkal többet jelentenek, mint könyvtárak. A jól megtervezett termékkategória-oldal javítja a felfedezés elemeit az ügyfelek online vásárlási élményében.

Infographic források

(2018. január)

Az infographic-ban használt képernyőképek a következő linkeken találhatók:

E-kereskedelem tervezése és webtárhely

Mi köze van az e-kereskedelem tervezési tendenciáinak a web hostingnak? Valójában nagyon sok.

Az elektronikus áruház működtetése nem egyszerű feladat, a vezetőknek folyamatosan fenntartaniuk kell a leltárt, versenyezniük kell a versenytársakkal, fel kell építeni a márkát, és ez csak az offline, fuzzy taktika.

Az online részben a tervezéssel, fejlesztéssel, SEO, tartalommal, közösségi médiával, fizetett hirdetésekkel és még sok másnal kell foglalkoznia. Elég ahhoz, hogy valaki megőrüljön!

Az egyik első alapelv egy szilárd e-kereskedelemmel foglalkozó internetes host kiválasztása. Most, ha az ön e-kereskedelmi platformja saját üzemeltetésű, akkor elindíthatja egy belépő szintű gazdagépet, mint például a Bluehost vagy a Hostgator, vagy valami, ami kissé rugalmasabb, például a WP Engine vagy a SiteGround. Az e-kereskedelmi platform önálló üzemeltetése egy kicsit nehéz kezdőknek, de ha abszolút legalacsonyabb értéket kell elérnie, akkor megteszel valamit, WooCommerce vagy Drupal.

De azt javaslom, hogy ne menjek el az önálló üzemeltetett útvonalon egy e-kereskedelmi webhelyre. Olyan valamit szeretne elmenni, amely mindenki számára biztosított. Szeretem a Shopify-t vagy a Squarespace-t kezdőknek. Egyébként elmehetsz ShopifyPlus, amely robusztusabb, vagy ijesztő, mégis erőteljes Magento.

Tervezés, tartalom, fejlesztés, tárhely, marketing – az e-kereskedelmi webhelyvezető életében egész nap. De mindez teljes körben is jön, mivel mindkettő összefonódik. Ezen elemek mindegyike kölcsönhatásba lép, és egymástól függ. Jól csináld, és boltod szárnyalni fog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map