Tendencat e Dizajnit të Ecommerce 2018 [Infographic] – sfarë është pritësi?

Me çdo vit që kalon, ecommerce pretendon një përqindje më të madhe të të ardhurave nga pakicat në të gjithë botën.


Edhe ndërsa publiku i gjerë po vjen gjithnjë e më shumë preferojnë blerjet në internet faqet ende përballen me shumë sfida unike për suksesin e tyre. Si është menduar që një sit ecommerce të ndahet nga pjesa tjetër dhe të maksimizojë konvertimet e tij?

Përgjigja është model i shkëlqyeshëm.

Këtu janë shtatë tendencat e dizajnit të e-commerce që po ndërtojnë marka dhe po rritin konvertimet në 2018.

Shko te Trendi Ndarja

(Klikoni në Infographic për tu zmadhuar)

Trendet e Dizajnit Ecommerce 2018 Infographic

Ndani këtë imazh në faqen tuaj

Ju lutemi përfshini atribut në WhatsTheHost.com me këtë grafik.

tendencat e projektimit të e-commerce infografike

Prishja e Trendeve të Dizajnit të Ecommerce të vitit 2018

Trendet marrin paksa keq me një rap: ne priremi t’i mendojmë ato si të cekëta, dhe kalojnë trillime. Por në realitet, tendencat mund të na japin një paraqitje të shpejtë në kushtet e botës përreth nesh. Në të vërtetë, tendencat e vitit të kaluar shpesh bëhen norma të këtij viti. Ne e pamë këtë si Tendencat e vitit 2017 drejt celularit dhe ngushtimi i hendekut midis social dhe ecommerce e kanë vendosur veten si praktikat më të mira të industrisë.

Tendencat e projektimit rriten në mbizotërim sepse ato adresojnë shijet dhe pritjet gjithnjë në zhvillim të konsumatorit. Kjo është e vërtetë në të gjitha disiplinat e projektimit, nga dizajn grafik tek dizajni UX deri tek dizajni i brendshëm. Dhe për sa i përket tregtisë elektronike, a ka ndonjë mënyrë më të mirë për t’i uruar klientët tuaj sesa duke parashikuar nevojat e tyre përpara se ata madje t’i realizojnë ata?

Midis qerreve të braktisura të blerjeve, optimizimi i motorëve të kërkimit dhe konkurrimi për vëmendjen e klientëve në një det me produkte të ngjashme, ka shumë sfida me të cilat përballen shitësit e e-commerce çdo ditë. Dizajni i faqes tuaj të e-commerce mund të angazhojë, kënaqem dhe informojë klientët tuaj për të krijuar një përvojë të veçantë dhe pozitive në blerje. Para se klientët tuaj të blejnë ndonjëherë produktet tuaja, rrjedha e përgjithshme dhe pamja e faqes tuaj krijon një përshtypje kritike.

Këtu janë shtatë tendencat e dizajnit të e-commerce që po ndërtojnë marka dhe po rritin konvertimet në 2018:

Lundrimi i shpejtë

 1. Rrotullimi i Produkteve të Produkteve
 2. Elementet kryqëzuese
 3. Fotografi e Vërtetë
 4. Video e integruar
 5. Fotografitë e produkteve të kutisë
 6. Faqet e ndalimit të produkteve
 7. Kategoritë Krijuese

Burimet Infografike

Scrolling Imazhe të Produkteve në faqen e internetit të Cuyana

Shkarkoni figurat e produktit në Cuyana.com

1. Rrotullimi i Produkteve të Produkteve

Njerëzit modernë kalojnë orë të panumërta çdo ditë thjesht duke lëvizur. Në kundërshtim me natyrën e papritur, ndërhyrëse të klikimit, veprimin e lëvizja është jashtëzakonisht e kënaqshme në atë që na jep sytë dhe truron një rrjedhë të pastër dhe të vazhdueshme të përmbajtjes. Fotografitë e produkteve që lëvizin nuk janë vetëm shumë më pak kërkuese për një konsumator sesa një shfaqje e rrëshqitjes përmes klikimit, por ato gjithashtu mund të rrisin mundësinë e vizitorëve të shohin më shumë foto. Për një përvojë të thjeshtuar të blerjeve, fotografitë lëvizëse të produkteve ofrojnë shumë përparësi të qarta për tregtinë elektronike.

2. Elementet kryqëzuese

Midis fotove të produktit, përshkrimet e artikujve, udhëzimet dhe rishikimet, faqet e produkteve të e-commerce shpesh kanë vazhduar shumë. Hartimet në kryqëzim mund të ndihmojnë faqet e produkteve të arrijnë harmoninë midis elementeve të kundërta, si teksti, fotografia dhe vektorët. Këto kompozime janë dinamike dhe tërheqëse për të gjithë, ndërsa lënë shumë mundësi për hapësirë ​​negative.

Ne veçanërisht e duam përdorimin e elementeve të dizajnit që mbivendosen në udhëzimet hap pas hapi, për të shtuar afërta dhe pamje të përmasave të plota, dhe për të nënvizuar specifikimet e dukshme të produktit. Ne madje e kemi parë këtë në faqet jo-e-commerce si WP Engine, ku ata përfitojnë nga një dizajn i ngjashëm.

elementet kryqëzuese tendencat e projektimit të e-commerce

Elementet kryqëzuese në Koparibeauty.com

Fotografi e vërtetë për faqet e tregtisë

Fotografimi i produktit real siç përdoret në forhims.com

3. Fotografim i vërtetë

Arti i fotografisë së produkteve është dukshëm i ndërlikuar. Fotografitë duhet të jenë tërheqëse dhe interesante, por mjaft të thjeshta që produkti të mbetet në fokus qendror. Estetika duhet të jetë e qëndrueshme në të gjithë produktet, por mos u mërzit klientët me të njëjtat pamje dhe paraqesin pa pushim.

Mund të jetë e vështirë për konsumatorët që me të vërtetë të marrin një sens të një produkti kur fotot e vetme që ata shohin e pezullojnë atë në hapësirë ​​të zbrazët, të bardhë. Fatmirësisht, fotografia e habitshme në tregti elektronike po shfaqet si një frymë e ajrit të pastër. Fotografia që tregon produktin në veprim, në përdorim, në kontekstin e saj të synuar janë një rrotullim i butë dhe tërheqës i ri.

4. Video e integruar

Ka diçka kaq të lezetshme në lidhje me videon e integruar, si fotografitë lëvizëse në botën e Harry Potter. Mediumet video kanë një numër avantazhesh që i bëjnë ata një mundësi bindëse për modelet e e-commerce. Së pari, ata mund të tregojnë karakteristika të caktuara të produktit, si qëndrueshmëri ose mekanizma unikë, në një mënyrë që fotografitë thjesht nuk munden. Së dyti, redaktimi i aftë mund ta bëjë atë në mënyrë që një video të përcjell një informacion të pasur në një format të shpejtë dhe të tretshëm. Së treti, videoja është tërhequr poshtë.

Por videot e integruara janë pak më ndryshe nga mediumet tradicionale të videos në internet. Ata kombinojnë të gjitha pjesët më të mira të një gif (madhësia më e vogël e skedarit, fillimi automatik dhe sythe, pa zë) me përkufizimin e qartë të një skedari video. Rezultati është produkti juaj, ejani në ekranet e klientëve tuaj.

Video e integruar në tregti elektronike

Videot e integruara në de.lush.com

Fotografi e vërtetë për faqet e tregtisë

Fotografitë e faqeve të produkteve të ekranit të plotë në glitty.co

5. Jashtë fotove të faqes së produkteve të kutisë

Thyerja e kufijve të dimensioneve standarde të imazhit është një mënyrë e fuqishme që produkti juaj të bëjë hyrje. Pavarësisht qoftë si një imazh hero ose pjesë e një përbërje të projektimit me faqe të ndara, fotografitë gjigande të produkteve mbajnë një grusht të thellë. Në vend që të kufizoni fotot tuaja në një numër standard të pikselave, provoni të përcaktoni të gjithë faqen e produktit rreth hapësirës negative në fotografinë tuaj.

6. Faqet e ndalimit të produkteve

Ndërveprimet e para të klientëve tuaj me faqen tuaj në ecommerce përcaktojnë nëse ata do të eksplorojnë më tej, apo mbyllin dritaren dhe harrojnë markën tuaj. Në mënyrë që të tërheqin vëmendjen e konsumatorit në momentet e fillimit të vizitës së tyre, shumë faqe ecommerce në 2018 janë duke përdorur faqet e uljes të përqendruara në produkt.

Qëllimi i tërë i faqes së uljes është të konvertohet plumbi. Ato zakonisht përfshijnë një “katran ashensor” dixhital për produktin, si dhe një thirrje për veprim. Një faqe ulëseje vrasëse kombinon një kopje të zgjuar të marketingut me foto të bukura, ikona të hijshme dhe numra mbresëlënës, në mënyrë që një blerës i mundshëm të ndjehet i informuar dhe intriguar duke parë vetëm faqen fillestare të faqes tuaj. Mendoni për një faqe ulje produkti si distilimi më konciz dhe tërheqës i gjithçkaje që e bën produktin tuaj unik.

Fotografi e vërtetë për faqet e tregtisë

Produkt si faqe ulje në tomorrowsleep.com

Fotografi e vërtetë për faqet e tregtisë

Kategoritë krijuese, interaktive të produkteve nga sixty-nine.us

7. Faqet e Kategorisë Kreative

Faqet e kategorisë nuk duhet të trajtohen thjesht si një ndalesë midis faqes fillestare dhe faqeve të produktit. Një faqe e kategorisë tërheqëse të produkteve mund t’i detyrojë klientët tuaj të eksplorojnë produkte që përndryshe nuk do të ishin në radarin e tyre. Në 2018, ne kemi filluar të shohim më shumë site ecommerce duke shfrytëzuar potencialin e kësaj faqe vendimtare me modele dinamike. Përmes videove të integruara, animacioneve delikate dhe fotografisë së guximshme, faqet e kategorive po bëhen shumë më tepër sesa një faqe drejtorish. Një faqe e kategorisë së produkteve të dizajnuar mirë rrit elementin e zbulimit në përvojën e blerjeve në internet të klientit tuaj.

Burimet Infografike

(Janar 2018)

Të shtënat në ekran të përdorura në infografikë mund të gjenden në lidhjet e mëposhtme:

Dizajnimi i Ecommerce dhe Web Hosting

Do’lidhje kanë tendencat e dizajnit të e-commerce me mbajtjen në internet? Shumë në të vërtetë.

Drejtimi i një dyqani të e-commerce nuk është një lehtësi e lehtë, menaxherët duhet të mbajnë inventarin e mirëmbajtur, të konkurrojnë kundër konkurrentëve, të ndërtojnë markën, dhe kjo është vetëm taktika offline, fuzzy.

Për pjesën në internet, ju duhet të merreni me hartimin, zhvillimin, SEO, përmbajtjen, mediat sociale, reklamat me pagesë, dhe shumë më tepër. Mjafton që dikush të çmendet!

Një nga parimet e para është zgjedhja e një hosti të fortë të e-commerce në internet. Tani nëse platforma juaj e e-commerce është e vetë-pritur, atëherë mund të filloni ose me një host të nivelit të hyrjes si Bluehost ose Hostgator, ose diçka pak më elastike si WP Engine ose SiteGround. Vetë-mbajtja e një platforme ecommerce është pak e ashpër për fillestarët, por nëse duhet të shkoni në nivelin më të ulët, do të bëni diçka si WooCommerce ose Drupal.

Por unë rekomandoj të mos shkoni në rrugën e vetë-pritur për një sit ecommerce. Ju dëshironi të shkoni me diçka të pritur për ju të gjithë-në-një. Më pëlqen ose Shopify ose Squarespace për fillestarët. Përndryshe ju mund të shkoni me ShopifyPlus, e cila është më e fortë, ose e frikshme por e fuqishme Magento.

Dizajni, përmbajtja, zhvillimi, pritja, marketing – të gjitha një ditë në jetën e një menaxheri të faqes ecommerce. Por gjithçka vjen edhe me rreth të plotë, pasi ato janë të ndërthurura të gjitha. Secili prej këtyre elementeve bashkëvepron dhe varet nga njëri-tjetri. Bëni mirë dhe dyqani juaj do të rritet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map