Tendințe de comerț electronic 2018 [Infographic] – Care este gazda?

Cu fiecare an care trece, comerțul electronic revendică un procent mai mare de venituri cu amănuntul la nivel mondial.


Chiar dacă publicul se apropie din ce în ce mai mult prefera cumparaturile online site-urile încă se confruntă cu multe provocări unice pentru succesul lor. Cum se presupune că un site de comerț electronic se va separa de restul și își maximizează conversiile?

Răspunsul este un design excelent.

Iată șapte tendințe în domeniul comerțului electronic care creează branduri și stimulează conversiile în 2018.

Sari la defalcarea tendințelor

(Faceți clic pe Infografic pentru a mări)

Ecommerce Design Trends 2018 Infographic

Partajează această imagine pe site-ul tău

Vă rugăm să includeți atribuirea către WhatsTheHost.com cu această grafică.

tendințe de design de comerț electronic infografic

Reducând tendințele de design ale comerțului electronic din 2018

Tendințele obțin un rap rău: avem tendința de a le considera ca fiind superficiale, trecătoare de fade. Dar, în realitate, tendințele ne pot oferi o privire grăitoare asupra condițiilor lumii din jurul nostru. Într-adevăr, tendințele anului trecut devin adesea normele acestui an. Am văzut asta Tendințele din 2017 către telefonul mobil și reducerea decalajului dintre social și comerț electronic s-au stabilit ca fiind cele mai bune practici din industrie.

Tendințele de design cresc la prevalență, deoarece abordează gusturile și așteptările consumatorilor în continuă evoluție. Acest lucru este valabil pentru toate disciplinele de proiectare, de la design grafic la design UX până la design interior. Și în ceea ce privește comerțul electronic, există vreo modalitate mai bună de a-ți încolți clienții decât prin a anticipa nevoile lor înainte de a-și da seama chiar de ei?

Între coșurile de cumpărături abandonate, optimizarea motoarelor de căutare și concurența pentru atenția clienților într-o mare de produse similare, există numeroase provocări cu care se confruntă zilnic comercianții de comerț electronic. Designul site-ului dvs. de comerț electronic vă poate angaja, încânta și informa clienții pentru a crea o experiență de cumpărături distinctă și pozitivă. Înainte ca clienții dvs. să cumpere produsele dvs., fluxul general și aspectul site-ului dvs. fac o impresie critică.

Iată șapte tendințe în domeniul comerțului electronic care creează branduri și stimulează conversiile în 2018:

Navigare rapidă

 1. Derularea imaginilor produsului
 2. Elemente de intersecție
 3. Fotografie reală
 4. Video integrat
 5. Fotografii din produs
 6. Pagini de destinație a produsului
 7. Categorii creative

Surse infografice

Derularea imaginilor produsului pe site-ul web Cuyana

Derularea imaginilor produsului pe Cuyana.com

1. Derularea imaginilor produsului

Oamenii moderni petrec nenumărate ore în fiecare zi pur și simplu defilând. Spre deosebire de natura bruscă, intruzivă a clicului, acțiunea defilarea este incredibil de îmbucurătoare prin faptul că oferă ochilor și creierelor noastre un flux curat și continuu de conținut. Parcurgerea fotografiilor produsului nu numai că este mai puțin solicitantă pentru consumatori decât o prezentare de diapozitive clic, dar poate crește și probabilitatea ca vizitatorii să vadă mai multe fotografii. Pentru o experiență de cumpărare simplificată, derularea fotografiilor produsului oferă multe avantaje clare pentru comerțul electronic.

2. Elemente de intersecție

Între fotografiile produselor, descrierile articolului, instrucțiunile și recenziile, paginile de produse de comerț electronic se desfășoară adesea foarte mult. Intersectarea desenelor poate ajuta paginile de produse să obțină armonie între elementele contrastante, cum ar fi textul, fotografiile și vectorii. Aceste compoziții sunt dinamice și atrăgătoare, lăsând totodată o mulțime de oportunități pentru spațiu negativ.

Ne place în mod deosebit utilizarea elementelor de design care se suprapun în instrucțiuni pas cu pas, pentru a juxtaposa close-up-urile și vizualizările de dimensiuni complete și pentru a evidenția specificațiile notabile ale produsului. Am văzut chiar și acest lucru pe site-uri non-comerț, cum ar fi WP Engine, unde profită de un design similar.

elemente care intersectează tendințele de design ale comerțului electronic

Elemente de intersecție pe Koparibeauty.com

Fotografie reală pentru site-uri de comerț electronic

Fotografia produsului real așa cum este folosit pe forhims.com

3. Fotografie reală

Arta fotografiei produselor este considerabil complicată. Fotografiile ar trebui să fie atractive și interesante, dar suficient de simple încât produsul să rămână în centrul atenției. Estetica ar trebui să fie consecventă între produse, dar nu plictisește clienții cu aceleași aspect și posturi din nou.

Poate fi greu pentru consumatori să înțeleagă cu adevărat un produs atunci când singurele fotografii văzute îl suspendă într-un spațiu gol, alb. Din fericire, fotografiile izbitoare din comerțul electronic apar ca o respirație de aer curat. Fotografia care arată produsul în acțiune, în uz, în contextul său intenționat, reprezintă un spin înfocat și antrenant.

4. Video integrat

Există ceva atât de încântător în privința videoclipurilor integrate, cum ar fi fotografiile în mișcare din lumea lui Harry Potter. Mediile video au o serie de avantaje care le fac o opțiune convingătoare pentru proiectele de comerț electronic. În primul rând, ele pot arăta anumite caracteristici ale produsului, cum ar fi consecvența sau mecanisme unice, într-un mod în care fotografiile încă pur și simplu nu pot. În al doilea rând, o editare pricepută poate face ca un videoclip să transmită o mulțime de informații într-un format rapid și digerabil. În al treilea rând, videoclipul este încurajator.

Însă videoclipurile integrate sunt puțin diferite de mediile video tradiționale de pe web. Acestea combină toate cele mai bune părți ale unui gif (dimensiune mai mică de fișier, pornire automată și bucle, fără sunet) cu definiția clară a unui fișier video. Rezultatul este produsul dvs., prinde viață pe ecranele clienților.

Video integrat în comerț electronic

Videoclipuri integrate pe de.lush.com

Fotografie reală pentru site-uri de comerț electronic

Fotografiile pe pagina produsului pe ecran complet pe glitty.co

5. Fotografii din pagina produsului din cutie

Spargerea limitelor dimensiunilor standard ale imaginii este o modalitate puternică pentru ca produsul dvs. să facă o intrare. Indiferent dacă conduce ca imagine de erou sau face parte dintr-o compoziție de design cu o pagină divizată, fotografiile gigantice ale produsului poartă un pumn cufundant. În loc să limitați fotografiile la un număr standard de pixeli, încercați să proiectați întreaga pagină a produsului în jurul spațiului negativ din fotografia dvs..

6. Pagini de destinație a produsului

Primele interacțiuni ale clienților dvs. cu site-ul dvs. de comerț electronic determină dacă vor explora în continuare sau vor închide fereastra și vor uita de marca dvs. Pentru a capta atenția consumatorilor în momentele de început ale vizitei lor, multe site-uri de comerț electronic din 2018 utilizează pagini de destinație axate pe produse.

Întregul scop al paginii de destinație este de a converti oportunități. În general, acestea includ un „elevator pitch” digital pentru produs, precum și un apel la acțiune. O pagină de destinație ucigașă combină o copie inteligentă de marketing cu fotografii frumoase, icoane elegante și numere impresionante, astfel încât un potențial cumpărător să se simtă informat și intrigat, văzând doar pagina principală a site-ului. Gândiți-vă la o pagină de destinație a produsului ca la cea mai concisă și atractivă distilare a tot ceea ce face ca produsul dvs. să fie unic.

Fotografie reală pentru site-uri de comerț electronic

Produs ca pagină de destinație la tomorrowsleep.com

Fotografie reală pentru site-uri de comerț electronic

Categorii de produse creative, interactive, pe sixty-nine.us

7. Pagini din categoria creativă

Paginile de categorii nu ar trebui tratate ca o simplă oprire între pagina de pornire și paginile de produse. O pagină de categorii de produse interesante îți poate obliga clienții să exploreze produse care altfel nu ar fi pe radarul lor. În 2018, începem să vedem că mai multe site-uri de comerț electronic valorifică potențialul acestei pagini decisive cu modele dinamice. Prin intermediul videoclipurilor integrate, animațiilor subtile și fotografiilor îndrăznețe, paginile din categorii devin mult mai mult decât o pagină de director. O pagină de categorii de produse bine concepută îmbunătățește elementul de descoperire în experiența cumpărăturilor online a clientului.

Surse infografice

(Ianuarie 2018)

Fotografiile de ecran utilizate în infografie pot fi găsite la următoarele link-uri:

Proiectare comerț electronic și găzduire web

Ce legătură au tendințele de design în comerțul electronic cu gazduirea web? Destul de mult.

Funcționarea unui magazin de comerț electronic nu este ușor de făcut, managerii trebuie să mențină inventarul, să concureze împotriva concurenților, să construiască marca și aceasta este doar tactica offline, confuză.

Pentru partea online, trebuie să te ocupi de proiectare, dezvoltare, SEO, conținut, social media, reclame plătite și multe altele. Este suficient să faci pe cineva să înnebunească!

Unul dintre primele principii este alegerea unei gazde web solide de comerț electronic. Acum, dacă platforma dvs. de comerț electronic este găzduită de sine stătător, atunci puteți începe fie cu o gazdă la nivel de intrare, fie Bluehost sau Hostgator, fie ceva mai rezistent, cum ar fi WP Engine sau SiteGround. Găzduirea de sine stătătoare a unei platforme de comerț electronic este cam grea pentru începători, dar dacă trebuie să mergi la cea mai mică, vei face ceva de genul WooCommerce sau Drupal.

Dar recomand să nu parcurgeți ruta auto-găzduită pentru un site de comerț electronic. Vrei să mergi cu ceva găzduit pentru tine, totul în unul. Îmi plac fie Shopify, fie Squarespace pentru începători. Altfel poți merge cu ShopifyPlus, care este mai robust sau înfricoșător, dar puternic Magento.

Proiectare, conținut, dezvoltare, găzduire, marketing – toată ziua în viața unui manager de site de comerț electronic. Dar totul are un cerc complet, întrucât toate sunt împletite. Fiecare dintre aceste elemente interacționează și depind unul de celălalt. Faceți bine și magazinul dvs. va crește.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map