Verkkokaupan suunnittelutrendit 2018 [Infographic] – Mikä isäntä on?

Verkkokaupan suunnittelutrendit 2018 [Infographic] – Mikä isäntä on?

Verkkokaupan suunnittelutrendit 2018 [Infographic] – Mikä isäntä on?

Jokaisen kuluneen vuoden aikana, verkkokauppa vaatii suuremman prosenttiosuuden vähittäiskaupan tuloista maailmanlaajuisesti.


Vaikka kansalaiset ovat yhä enemmän tulossa mieluummin verkkokaupoissa Sivustojen menestykseen liittyy edelleen monia ainutlaatuisia haasteita. Kuinka verkkokauppasivuston on tarkoitus erottaa itsensä muusta ja maksimoida tulokset?

Vastaus on erinomainen suunnittelu.

Tässä on seitsemän verkkokauppasuunnittelun suuntausta, jotka rakentavat tuotemerkkejä ja lisäävät tuloksia vuonna 2018.

Hyppää trendien erittelyyn

(Napsauta Infographic suurentaaksesi)

Verkkokaupan suunnittelutrendit 2018 Infographic

Jaa tämä kuva sivustossasi

Sisällytä määrittely WhatsTheHost.com-sivustolle tähän grafiikkaan.

verkkokaupan suunnittelutrendit infographic

Vuoden 2018 verkkokaupan suunnittelutrendien murtaminen

Trendit saavat vähän huonon rapin: meillä on tapana ajatella niitä matalina, ohimenevinä villinä. Mutta todellisuudessa suuntaukset voivat antaa meille kertomuksen vilkaisun ympäröivän maailman olosuhteisiin. Tosiaankin viime vuoden suuntauksista tulee usein tämän vuoden normeja. Näimme tämän nimellä Vuoden 2017 suuntaukset kohti mobiilia ja kaventavat sosiaalisen ja verkkokaupan välistä kuilua ovat vakiinnuttaneet itsensä alan parhaiksi käytännöiksi.

Muotoilutrendit nousevat vallitsevaksi, koska ne vastaavat jatkuvasti muuttuviin kuluttajien makuihin ja odotuksiin. Tämä on totta kaikilla suunnittelun aloilla, alkaen graafinen suunnittelu UX-suunnitteluun sisustussuunnitteluun. Ja mitä verkkokauppaan menee, onko parempi tapa houkutella asiakkaitasi kuin ennakoimalla heidän tarpeitaan ennen kuin he edes ymmärtävät heidät?

Hylättyjen ostoskärryjen, hakukoneoptimoinnin ja asiakkaiden huomion vuoksi kilpailevien tuotteiden kaltaisten tuotteiden kanssa meren verkkokaupoilla on päivittäin monia haasteita. Verkkokauppasivustosi suunnittelulla voidaan kiinnostaa, ilahduttaa ja tiedottaa asiakkaillesi luoda selkeä ja positiivinen ostoskokemus. Ennen kuin asiakkaasi koskaan ostavat tuotteitasi, sivustosi yleinen virtaus ja ulkonäkö antaa kriittisen vaikutelman.

Tässä on seitsemän verkkokauppasuunnittelun suuntausta, jotka rakentavat tuotemerkkejä ja lisäävät tuloksia vuonna 2018:

Nopea navigointi

 1. Vieritä tuotekuvia
 2. Risteävät elementit
 3. Oikea valokuvaus
 4. Integroitu video
 5. Tuotevalokuvat
 6. Tuotteen aloitussivut
 7. Luokat luokat

Infografiset lähteet

Vieritä tuotekuvia Cuyanan verkkosivustolla

Vieritetään tuotekuvia Cuyana.com

1. Vieritä tuotekuvia

Nykyaikaiset ihmiset viettävät lukemattomia tunteja päivittäin vain vierittämällä. Toisin kuin napsautuksen äkillinen, tunkeileva luonne, vieritys on uskomattoman ilahduttavaa siinä mielessä, että se antaa silmillemme ja aivoillemme puhtaan ja jatkuvan sisältövirran. Vieritettävät tuotekuvat eivät ole vain paljon vähemmän vaativia kuluttajalle kuin napsautettavat diaesitykset, mutta ne voivat myös lisätä todennäköisyyttä, että kävijät näkevät enemmän kuvia. Jotta virtaviivaista ostoskokemusta saadaan, vierittämällä tuotevalokuvia on monia selviä etuja verkkokauppaan.

2. Risteävät elementit

Tuotevalokuvien, tuotekuvausten, ohjeiden ja arvostelujen välillä verkkokauppasivusivuilla tapahtuu usein paljon. Katkaisevat mallit voivat auttaa tuotesivuja saavuttamaan harmonian vastakkaisten elementtien, kuten tekstin, valokuvien ja vektoreiden välillä. Nämä sävellykset ovat dynaamisia ja herättäviä, jättäen samalla paljon mahdollisuuksia negatiiviseen tilaan.

Rakastamme erityisesti päällekkäisten suunnitteluelementtien käyttöä vaiheittaisissa ohjeissa, lähikuvien ja täysikokoisten näkymien vierekkäiseksi sijoittamiseksi ja huomionarvoisten tuoteominaisuuksien korostamiseksi. Olemme nähneet tämän jopa muilla kuin verkkokauppasivustoilla, kuten WP Engine, joissa ne hyödyntävät samanlaista mallia.

ristikkäiset elementit verkkokaupan suunnittelutrendit

Risteilevät elementit Koparibeauty.com

Oikea valokuvaus verkkokauppasivustoille

Oikea tuotevalokuvaus sellaisena kuin sitä käytetään forhims.com

3. Oikea valokuvaus

Tuotevalokuvaus on huomattavasti hankala. Valokuvien tulisi olla houkuttelevia ja mielenkiintoisia, mutta riittävän yksinkertaisia, että tuote pysyy keskeisenä painopisteenä. Estetiikan tulisi olla johdonmukaista kaikissa tuotteissa, mutta älä kantaa asiakkaita samalla ulkoasulla ja poseeraa yhä uudelleen.

Kuluttajilla voi olla vaikeaa saada käsitys tuotteesta, kun ainoat heidän näkemänsä valokuvat ripustavat sen tyhjään, valkoiseen tilaan. Onneksi silmiinpistävää valokuvausta verkkokaupassa on tulossa kuin raikasta ilmaa. Valokuvaus, joka näyttää tuotteen toiminnassa, käytössä, sen tarkoitusympäristössä, on särmikäs ja kiinnostava uusi spin.

4. Integroitu video

Integroidussa videossa on jotain niin ilahduttavaa, kuten liikkuvat valokuvat Harry Potterin maailmassa. Videovälineillä on useita etuja, jotka tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon verkkokauppasuunnitteluun. Ensinnäkin ne voivat näyttää tiettyjä tuoteominaisuuksia, kuten koostumusta tai ainutlaatuisia mekanismeja tavalla, jota valokuvat yksinkertaisesti eivät pysty. Toiseksi, taitava muokkaaminen voi tehdä siitä niin, että video välittää runsaasti tietoa nopeasti ja sulavasti. Kolmanneksi, video ei ole oikein kiinnostavaa.

Integroidut videot eroavat kuitenkin hiukan perinteisistä videon medioista. Ne yhdistävät gifin kaikki parhaat osat (pienempi tiedostokoko, automaattinen käynnistys ja silmukat, ei ääntä) videotiedoston terävään määritelmään. Tuloksena on tuotteesi, herää elämään asiakkaiden näytöllä.

Integroitu video verkkokaupassa

Integroidut videot de.lush.com

Oikea valokuvaus verkkokauppasivustoille

Koko näytön tuotesivun valokuvat glitty.co

5. Valikoimaton tuotesivun valokuvat

Kuvan vakiomittojen rajojen rikkominen on tehokas tapa tuotteellesi tehdä sisäänkäynti. Olipa johtava sankarikuva tai osa hajautetusta sivusta koostuvaa koostumusta, jättiläisissä tuotekuvissa on kiehtova lävistys. Sen sijaan, että rajoittaisit valokuvasi normaaliin pikselimäärään, kokeile suunnitella koko tuotesivu valokuvauksen negatiivisen tilan ympärille..

6. Tuotteen aloitussivut

Asiakkaidesi ensimmäiset vuorovaikutukset verkkokauppasivustosi kanssa määrittävät, tutkitaanko he edelleen, suljetaanko ikkuna ja unohdetaan tuotemerkkisi. Kiinnittääkseen kuluttajien huomion vierailunsa alkuhetkeihin, monet verkkokauppasivustot käyttävät vuonna 2018 tuotekeskeisiä aloitussivuja..

Aloitussivun koko tarkoitus on muuntaa liidit. Ne sisältävät yleensä tuotteelle digitaalisen ”hissikorkeuden” sekä toimintakehotuksen. Tappajan aloitussivulla yhdistyvät taitava markkinointikopio kauniilla valokuvilla, tyylikkäillä kuvakkeilla ja vaikuttavilla numeroilla, joten potentiaalinen ostaja tuntee olevansa tietoinen ja kiehtova nähdessään vain sivustosi kotisivun. Ajattele tuotteen aloitussivua tiivisimmäksi ja houkuttelevimmaksi tislaukseksi kaikesta, mikä tekee tuotteestasi ainutlaatuisen.

Oikea valokuvaus verkkokauppasivustoille

Tuote aloitussivuna osoitteessa tomorrowsleep.com

Oikea valokuvaus verkkokauppasivustoille

Luovat, vuorovaikutteiset tuoteryhmät sixty-nine.us

7. Mainosluokkasivut

Luokkasivuja ei pidä käsitellä pelkkänä kotisivun ja tuotesivujen välisekuntana. Houkutteleva tuoteryhmäsivu voi pakottaa asiakkaasi tutkimaan tuotteita, jotka muuten eivät kuulu heidän tutkaansa. Vuonna 2018 alamme nähdä enemmän verkkokauppasivustoja hyödyntäen tämän ratkaisevan sivun mahdollisuuksia dynaamisilla malleilla. Integroitujen videoiden, hienojen animaatioiden ja rohkean valokuvauksen avulla luokkasivut ovat tulossa paljon enemmän kuin hakemistosivu. Hyvin suunniteltu tuoteryhmäsivu parantaa löytötajuutta asiakkaasi verkkokaupoissa.

Infografiset lähteet

(Tammikuu 2018)

Infografiassa käytetyt näyttökuvat löytyvät seuraavista linkeistä:

Verkkokaupan suunnittelu ja Web-hosting

Mitä verkkokaupan suunnittelutrendillä on tekemistä web-isännöinnin kanssa? Aivan paljon.

Verkkokaupan pitäminen ei ole helppoa, johtajien on pidettävä yllä mainosjakaumaa, kilpailtava kilpailijoiden kanssa, rakennettava tuotemerkki ja se on vain offline-tilassa, sumea taktiikka.

Verkko-osassa sinun on käsiteltävä suunnittelua, kehitystä, SEO, sisältöä, sosiaalista mediaa, maksettuja mainoksia ja paljon muuta. Se riittää saattamaan jonkun hulluksi!

Yksi ensimmäisistä periaatteista on vakaan verkkokaupan valitseminen. Nyt jos verkkokauppaalustasi on itseisäntäinen, voit aloittaa joko lähtötason isännällä, kuten joko Bluehost tai Hostgator, tai jollain hiukan joustavammalla, kuten WP Engine tai SiteGround. Verkkokauppaalustan itseisäilyttäminen on vähän kovaa aloittelijoille, mutta jos joudut menemään ehdottomasti alhaisimpaan, teet jotain WooCommerce tai Drupal.

Mutta en suosittele, että et mene itse isännöidylle reitille verkkokauppasivustolle. Haluat mennä jonkun kanssa, jota isännöit all-in-one-palvelussa. Pidän joko Shopify- tai Squarespace-aloittelijoista. Muuten voit mennä ShopifyPlus, joka on vankempi tai pelottava, mutta voimakas Magento.

Suunnittelu, sisältö, kehitys, ylläpito, markkinointi – koko päivän verkkokauppasivuston johtajan elämässä. Mutta kaikki tapahtuu myös ympyrällä, koska he ovat kaikki toisiinsa. Jokainen näistä elementeistä on vuorovaikutuksessa ja ovat riippuvaisia ​​toisistaan. Tee se hyvin ja myymäläsi nousee.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector